- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
poffsoft #13804 üzenetére
Hogy mindkét féle táppal használhasd...csak xt-n és az 512 bites pron van két tápcsati, ha jól tudom, nekem egy 8-as van...(pro 256 bit) kicsit más felépítés...a hd2900gt azonos a nyák...
Neked emiatt nem volt egyértelmű, hogy a 6 pines pcie tápcsati, a 8 pines aljazatba is csatlakoztatható... -
-
válasz
poffsoft #13782 üzenetére
Igazából mindegy melyik szálat, mert a potenciál azonos sé össze van kapcsolva, én dupla molex-pcie csatiból, az 5v-os ág test szálait kiszedtem, molexek rádugva a táp szabad csatijára, a két testet, amit a pci-e részből kiszedtem, a maradék két lábra rádugtam a vgán, csinálok majd képet...
Ilyen csatiból csináltam: -
Ribi
nagyúr
válasz
poffsoft #6921 üzenetére
Hat mi is ebbe a hibaba estunk a seasonic 550+ tappal. Meg eleinte lattuk hogy faja, van rajta 8pin csati. Aztan amikor ra akartuk rakni a 2900prora, akkor nemmet. Mondom ki az a gyoker gyarto aki kulon 4 es 8 pines csatit is rak a tapra es nem 4+4-est
Hat ezek ilyen emberek.
Most neztem es se a pci-e csati sem megy az alaplapi8 pinesbe se forditva.
Ilyet kellene szerezni : [link] -
-
szacsee
nagyúr
válasz
poffsoft #6900 üzenetére
Szemüvegben nézd meg a csatikat!
Koncentrálj a kirakós játékra, olyan mint ovis korodban és rájössz, hogy ATX, nem PCI-E!!!!Azért ne haragudjatok, Usankából megrendeltetek egy kábelt(2-t), írom, hogy nem lesz jó, erre kételkedtek és a 17:32-kor írt post-om 21:40 körül esik le.
Gratula!
Mindenesetre a vastag betü stimmel, minden más nem!
Lothar mondta vala, a remény hal meg utoljára! -
Def26
félisten
válasz
poffsoft #2795 üzenetére
215w -ot írnak a vga -ra, maximum fogyasztásnak. Csak azért írtam, hogy kíváncsi vagyok, mert nekem is egy 400W -os Chieftec tápom volt és azt ajánlották lecserélni. Most egy 620W -os van, ezzel nincs semmi gondom. Én ugy számoltam, (maximum fogyasztást minenből) hogy a 2 db vincsi, E6300@2.8Ghz, 2 Gb ram, HD 2900 XT, 5 db ventillátor eggyütt esznek terhelve olyan 420W -ot. Azért vettem a 620W -os chieftecet, hogy késöbb ha esetleg bővítek akkor ne keljen már megint a tápot cserélni.
Nah, a lényeg, hogy nekem egy erős 500W -ot javaosltak a HD 2900 XT -hez...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest