- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #63358 üzenetére
[Xiaomi 10400mAh PowerBank] - A lehető legjobb áron van most (25USD és free shipping) De persze Pandawill-en kívül is érdemes megnézni. Például: Aliexpress, Minideal, Tinydeal, Mixeshop, Antelife Viszont figyeld hol van a j ár mellett biztosan free shipping.
-
Upo
addikt
Jött to2c hírlevelem, mi az a mail only?
THL T5SJa lehet hogy sejtem, a kereső nem találja meg
A 32 gigás THL W200s 200 dodóért ajándék flip tokkal.
Nemrég linkeltek zte v956-ot, itt 101 dolcsi szintén bőrtokkal.
És itt 1 év garancia van, nem 6 hónap mint a minidealen.
Holdbuli előtt este rendelt telómra másnap volt TN, rákövetkező nap meg már indult szingapúrból to overseas
Ja, ZP990+-ra is vannak kuponok, akár 30 dolláros is.
-
blueye
veterán
válasz
CoolBoy323 #62872 üzenetére
Igen, mert néztem több helyen.
De a rossz linkemtől függetlenül a minideales ár rendeben van. Asszem' belevágok...@axlfsi: náluk nincs LTE
-
blueye
veterán
válasz
CoolBoy323 #62870 üzenetére
Én erre gondoltam:
minideal
"Availability: In stock"minideal újabban hazudik?
-
flegga92
senior tag
Ma megékezetett hozzám egy Lenovo P780. Nem az enyém lesz egyik kollégámnak rendeltem. Minidealről rendeltem 219+15$ volt DHL el. Pénteken rendeltem, de csak hétfőn került a feladásra, így cakk pakk 3 nap alatt itt volt. Vám természetesen volt. Mindennel együtt 68e forintba került. Nagyon gyors a telefon, szép a képe, az akksi brutális (4000 mAh). A fém szálcsiszolt hátlap gyönyörű. Rengeteg plusz funkció van az alap romban, hasonló cuccok vannak mint az s4 ben. Ha nem lenne ilyen dög nehéz lehet lecserélném rá az S4 emet. Járt hozzá egy szilikon tok, képernyővédő plusz kunyeráltam egy EU adapter, de a földelt konnektorba nem megy bele mert szélesebb... A hozzá járó töltő viszont vicc kategória, hogy 0,5 A-es... A régi sonyericssonomhoz már 800 asat adtak, az S4hez 2A os van az akksija pedig ennek a felénél picit több.
Összességében szerintem nagyon jó telefon, bátran ajánlom. A DHL árával is meg vagyok elégedve, főleg hogy a posta lehúz 1500 al és ahogy olvasom 1-2 hónap is lehet a szállítás. -
tsiga18
tag
Sziasztok!
A véleményetek szeretném kérni, hogy az alábbi főbb paraméterekkel melyik dual-sim telefont válasszam:
-kb. 160-170USD van rá, áfára ezen kívül tettem félre
-DHL szállítás
-4,7-5,5" kijelzőméret
-min. 1gb ram
-4 magos proci (lehetőleg 6582)
-jó lenne a HD felbontás(de nem ragaszkodok hozzá nagyon)
-aliról nem rendelnék, inkább minideal, panda, stb. oldalakról -
Gino20
őstag
válasz
Cpt. Flint #61740 üzenetére
Minideal sem működik pedig azt sokan dicsérik
-
válasz
Gino20 #61361 üzenetére
CineDOG1 digitollából.
Akkor újra:KÍNAI WEBSHOPOK
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, minitake
illetve eladói piac:
aliexpress.com
dhgate.comA sorrend semmit nem tükröz!
És még ezeken kívűl is vannak kínai webshopok! -
dorkababa
aktív tag
Minideal rendelés,2 hete rajt ülnek (ok,csájnatown ünnep miatt lógisch)
Dhl szállításnál kipöttyözve,18 dolár körüli összeg hozzácsapva a fizetett cumó árához,paypallal kiegyenlítve.
erre ma jön a válasz,hogy:
Grace 09:58:47
i'm sorry,we haven't ship it , you need to add $35 for the shipment
Grace 09:59:09
your shipping address belongs to remote areas ,and normal DHL can't arrive.If you insist to send it by DHL,then you should pay more $33 for the remote DHL freightHE?
akkor jól gondolom,hogy pénz visszakért,az felejtsük el egymást? -
atv72
tag
Sziasztok,
erősen hajlok egy Iocean x7 hd-re. De a kérdés:
- érdemes megspórolni kb. 8000 Ft-ot és venni egy minideal/aliexpress/1949deal-es esetleg rootolt, de semmi mást nem tartalmazó készüléket, ha egyáltalán nem vagyok egy root bajnok vagy ennyivel drágábban az etotalk-tól megvenni mod rommal?(Figyelembe véve pl. hogy épp az x7 hd-re nem nagyon jöttek még ki romok.)
Köszönet minden mérleglési szempontért!
-
atv72
tag
Sziasztok!
Tetszik az Iocean x7hd, de nagyon kevés infó van, mert új még. Iocean-ról milyen tapasztalatok gyűltek össze?
Másik: ha angolra állítok egy ilyen china phone-t, akkor minden angolosodik vagy lesznek még kínai rejtvények? Pl. minideal ígér magyar nyelvet meg PlayStore-t az ioceanhoz...
Vagy inkább érdemes etotalk mod rom-mal venni?És még: mindenféle posta 99% vámolást jelent manapság?
Köszönöm előre is!
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #60908 üzenetére
Aliexpress-en van AMOI A862W 105 dollárért szállítással, MiniDealen a fehér 109 dolcsi. Írtam pár Ali-s boltnak, hogy van-e nekik készleten. Szóval majd írok neked is, ha válaszolnak, gondolom 8-a előtt nem fognak.
Ez a hivatalos honlapjukon a fekete és a fehér változat. -
dudi
senior tag
sziasztok,
Először is elnézést, ha nem találtam el a megfelelő topikot.
Abban kérném a segítségeteket, hogy szeretném megtudni, mennyit érhet most a mobilom, ha el szeretném adni.
Egy Jiayu G3S telefonról van szó, amit 2013. 07. 03 körül vettem MiniDeal-től. Funkionálisan hibátlan, viszont használtam. Ez annyit jelent, hogy a kijelző mellett, ahol a keret telefonáláskor az arcomhoz ért, lekopott a festék, valamit a jobb felső sarkán a fém meg van minimálisan horzsolva. Ezen kívül a jobb alsó részén a műanyag keret, ahol a hátlapot lehet lebontani, el van repedve.Szerintetek így mennyit érhet? Ha segít, tudok feltölteni képet a hibáiról.
Vagy ha nem megfelelő topikba írtam, hova tovább?köszi szépen,
dudi -
Indy1
tag
válasz
Old Gyfland #60696 üzenetére
Allitolag csak februar vegen lesz a jobb boltokban
ezt a livechatban mondtak (Geekbuying, MiniDeal). -
Zeki
nagyúr
Akkor újra:
KÍNAI WEBSHOPOK
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, minitake
illetve eladói piac:
aliexpress.com
dhgate.comA sorrend semmit nem tükröz!
És még ezeken kívűl is vannak kínai webshopok! -
Badboys
őstag
Lenne egy kérdésem,hátha tudna valaki segíteni. Néztem egy kínai készüléket erről,ha lenne vélemény szívesen látnám. Doogee DGTurbo 2014. Márcsak azért is mivel a kisebbi,k MTK proci van benne. Minden okosságot elfogadok. Köszi
Más:
Sajnos a kínai garanciáztatásról nem sok jót olvastam itt a PH án. Elsősorban ha jól emlékszem a Minideal viszi a prímet a szemétkedésben. -
-
Sziasztok!
THL T5S-ről mi a véleményetek? Minideal-en elég jó áron adják (129 USD) szerintem.
Vagy esetleg hasonló paraméterekkel van jobb javaslatotok?Előre is köszönöm a segítséget
-
Zeki
nagyúr
válasz
zero977 #60190 üzenetére
Igen... de azért érdekes.... mert a ZP700 itt ugye 160 usd, a minidealen 140.
A minidealen van ingyenes posta, itt meg ha végigmész a rendelési procedúrán a következő vár a végén:
Express Shipping(FROM CHINA) 3-7 working days,normally, shipping by DHL, sometimes by EMS or Fedex. $34.80EMS(FROM CHINA) 4-15 working days $32.90
Express Shipping From European Warehouse 2-5 Working Days. Customs tax duty free for European Union Countries. $57.00
Tehát EU-s raktárból 57 dollár a szállítás.
Vagyis így a telefon a -5 dolláros LOYALTY kuponnal 211.99 USD.A mindealen 140 USD plusz 15 a DHL expressz. Ez így 155USD plusz a 27 % Áfa . Az 196.85 USD.
Tehát egy picit olcsóbb kínából a vámolással.
Viszont valszeg hamarabb kézbekapod EU-s raktárból. -
mcll
senior tag
Az utóbbi időszakban sokat kutakodtam a kérdéseiddel kapcsolatban mivel ugyanebben a cipőben járok én is.
Honnan rendelni?
tmallbox.com, minideal.net, geekbuying, és amiket itt a fórumon is említettek, van pár opció. Nézd meg a teló amit keresel hol mennyi, DE feltétlen nézd meg a járulékos költségeket (mert az ingyenes szállítás nem teljesen igaz), pl. tmallbox-nál PayPal fizetésnél 4%-ot hozzácsapnak.Mivel szállítsák?
Az utóbbi időszakban kiderült hogy a sima postával (SG, és a többi) küldött csomagoknál is 95% hogy vámolni fogják, ráadásul NAGYON lassan jön meg a csomag, akár 2 hónap is lehet. Ellenben a DHL küldemények 1-2 hét alatt nálad lehetnek, és ahogy hallom itt is vannak csomagok amik átcsusszannak a vámon. Tehát én javaslom a DHL-t.Azt vedd figyelembe hogy február első hete kínában ünnep (Kínai ünnepnapok), tehát vélhetően mostantól legközelebb a rendeléseddel csak február 10-e után fognak foglalkozni.
Európai adaptert szoktak küldeni a töltőhöz, de célszerű szólni is nekik. Amúgy vannak helyek (pl. minideal), ahol a teló megrendelésénél különféle opciókat is be lehet jelölni, mint pl. hogy rootolva legyen, magyar nyelvű szoft legyen rajta, nomeg hogy Google Play legyen feltéve (nem minden telón van rajta!).
Röviden ennyi, de majd a többiek kijavítanak.
Sok sikert.
-
Indy1
tag
Azert irtam mert ha beirod a Google keresojebe, hogy "inew i7000"
Kapsz nehany uzletet ahol az ar 177 es 229 kozott mozog.
Tobbek kozt ha a "talalatok" most levo DX.com linkre kattintok akkor 218$.
Minideal 214.85$.
Hat , sok szerencset fiuk , barcsak sikeruljon 107er.
Fogadok hogy refund lesz a vege - az uzlet oldalarol.
Ui.A 6582as W450 , nem er 92$et. Nezzetek a topikjara , vevok 99% sirdogal.
Borzalmas. Tudom mert megvettem nov5, elsok most, es 24oran belul eladtam. -
Zeki
nagyúr
válasz
dethroner #59778 üzenetére
TCL Idol a neve, de nem olcsó.
Nézd meg a kínai webshopokat.
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen, comebuyhogy valóban hol van, meg készleten ténylegesen van-e ott is, az passz.
-
Szerintem eredetiek. Bár az a390-nél ott van, hogy original, ezeknél meg nincs.
Viszont a P780-nál sincs ott, hogy original.
A minideal egy egészen jó árusító hely. (Nem a garanciális ügyintézésre gondoltam.)
Régebben még a készletekkel sem trükköztek, simán kiírták, hogy ha nincs, akkor nincs (már fél éve nem rendeltem onnan, most nem t'om mi a helyzet) -
-
kezdő
senior tag
válasz
CoolBoy323 #59251 üzenetére
A nem rég említett THL T5S-t venném minideal-től, $129+free shipping/$16 DHL.
-
Riverboy
tag
Ha jol ertelmezem
Ha vettem minidealen egy telot ingyen postaval de kb tuti 27% afa akkor meg 1500 a kezelesi koltseg(vagy milyen neven megy)
Ezzel szemben ha kiadok plussz 16$-t DHL-re ami gyorsabb ugyan tobb az afa mert a szallitasi koltseget is beleszamoljak, viszont nem szamolnak kezelesi koltseget azaz 1500at nem fizetek?Egyszeruen kb ugyan ott vagyok arban tenylegesen az ingyen postaval mint a DHL-el?
-
gallimi
tag
Helló. A minideal-on valós lehet a raktár készlet? Ha azt írja van raktáron? Akkor mennyi a szállítási idő kb?
-
Zeki
nagyúr
válasz
gallimi #58987 üzenetére
Igen, vársz.
Meg rágod a körmöd, hogy 2 hete nem adták fel! meg hogy 5 hete úton van! meg hogy 2 hete a vámon!
Mijafaszvanmár!?Szóval vagy van végtelen türelmed, vagy DHL expressel rendelsz.
Kínai boltok:
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteennem megbízhatósági a sorrend.
-
Indy1
tag
Minideal chat valaszok, ma reggel
Jovo heten rendelheto
Jiayu G2F
Huawei Honor 3X (nyolcmagos 5,5 kepernyo)Honor 3c----nincs europai 3G model egyenlore.
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Minideal-től megvettem a ZTE V889M telefont. A gondom, hogy mikor hívják a számom, egyet csöng és foglaltat jelez. Első okostelefonom, kicsit még kínai.
A hívás beállításoknál a bejövő hívások blokkolása nincs kipipálva.
Érzékeli, hogy volt próbálkozás, de nem csöng ki, nem jelez ki semmit, csak bekapcsol a kijelző világítása, ha sötét volt és a bejövő hívásoknál szerepel az esemény. Kimenő hívással nincs gond.
Mit kéne állítanom, mi lehet a baj?Viktor
-
Neck
veterán
válasz
KurtCobain #58731 üzenetére
Nem is nekem ez a bajom vele, unokatesóm hozta fel ezeket
Mindegy, meg lett rendelve a Hongmi a Minideal-ről
Reméljük nem lesz gond, és rögtön házhoz érkezik a csomag
-
Neck
veterán
válasz
KurtCobain #58723 üzenetére
Nem nekem lesz
A minideal-en hogy működik a gari, mennyit adnak rá? Mert sehol nem látom a leírásban a telefonnál, se a G4T-nél, se a Hongmi-nál...
-
Zeki
nagyúr
Aki esetleg nem tudná milyen kínai webshopok vannak, pár darab:
minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen,
illetve eladói piac
aliexpress.comezt nem megbízhatósági sorrendben írtam, de scam webshop nincs a listában.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Djuree #58644 üzenetére
Üdv itt is!
A VÁM (pontosabban az ÁFA) nem a Kínaitól függ, hanem a Magyar hatóságoktól. A Kínai a maga módján megpróbál segíteni. Mindenféle hülyeséget ráír a dobozra, meg ajándék ikon, stb., de ettől még 99%-ban kell fizetni ÁFÁ-t.
Minideal.net
Antelife.com
Tmallbox.com
Focalprice.comEzekkel már volt dolgom, korrekt üzletek, de még van számtalan áruház ahol tisztességesen állnak hozzád.
-
silver10
aktív tag
válasz
gipsztigris #58330 üzenetére
Szia! Ezekre is tudnál majd válaszolni?: "Ha jól láttam a zopo webololdalának képein, MIRACAST vagyis tükörkijelzőmód is van benne (lásd még wireless display). A beállítások> Megjelenítés menüpontban megtalálható a vezeték nélküli kijelző opció? Gondolom, az SU-t a Zopo tette bele alapból."
Néztem a Minideal-t, ahonnan rendelted és ott nem láttam , hogy volna hozzá tok, fólia stb. Ezért valószínű(sajna) drágábban rendelek a Zopo-ról, vagy esetleg csak a kiegészítőket a ZopoMobileShop oldaláról, mert azért 20$ a különbség. Bár a 2x es szállítással már lehet ugyanott vagyok költségben. Ezért kérdeztem rá a rootolásra is. Bízom benne, hogy gyári... -
Hali1975
tag
Szia ,
en ajanlom a xiaomi hongmi red rice-t.
Minidealtol .
Jo minosegu 4,7 telo mtk6589T-1,5gigas.
Frissites folyamatos.Max root es egy ujabb miui rom ra, aztan tokeletesen hasznalhato telo, vallalhato kameraval es uzemidovel/1simmel mersekelt 3g-vel sok wifiel 2,5 nap utan 61%os akku:-)!
GPS a tobbi MTK-s telohoz kepest popec.Erdemes elolvasni a tesztet rola.
illetve a tobbi tulajt is:-)
http://prohardver.hu/tema/re_xiaomi_hongmi_hd_kijelzo_es_negymagos_processz/hsz_801-850.htmlen mar sok telot hasznaltam es sok mtk-s dualsimest, a cubot gt99 mellett ez meg az ami nagyon megeri sztem az arat:-)
remelem segitettem
Udv -
Swami
senior tag
válasz
fateless #58311 üzenetére
Köszi! Pár Euro ide vagy oda nem érdekes, a lényeg, hogy korrekt cégtől jöjjön és legyen rajta normálisan angol meg Play Store... A topicot figyelemmel kísérve régebben az Etotalkot ajánlották a fórumozók. Vagy most már mindegy kitől rendelem? Pl minideal? Ha van tapasztalat, azt megköszönöm, mert akkor meg is rendelem még ma. Ja és a fizetési módra mit ajánlotok? Bankkártya vagy PayPal? Kb mennyi idő, míg Európába ér? És érdemes kérni előre telepített appokat. pl GPS, skype, facebook, stb. (Etotalknál) Kösz!
-
Zeki
nagyúr
Az etotalk plusz postát is számol.
Aki esetleg nem tudná milyen kínai webshopok vannak, pár darab:
minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen,
illetve eladói piac
aliexpress.com -
KurtCobain
őstag
Most jött, még friss: Minideal hírlevél
ThL W200 170$ -
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! 0,5 éve rendeltem egy telefont minidealrol, akkor megusztam a vámot. Most mi a helyzet? Mennyi az esély, h felbontják a csomagot? Köszi!
-
Laza...
addikt
válasz
pècsimunkás #58066 üzenetére
Nekem tetszik, főleg a 2/32GB változat. Minidealon ez 285.99
Hacsak nem elírás...
DHL szállítás 5-7 nap, és FREE!
Kár hogy most nem tudom megrendelni, de ha reggel is ott lesz még, tuti rendelek egyet
-
Mobildeck
tag
válasz
dethroner #57927 üzenetére
köszi szépen! igazából amit szerettem volna rendelni és preordereltem, a huawei honor x3, 220 usd korul (jó lett volna, de meg 300 korul is) harangoztak be, ebbol lett majd 450 usd
úgyhogy egyetértekegyébiránt, honnan érdemes most rendelni? minideal, tmallbox, pandawill, fastcardtech?
vagy saját honlap, mint pl a goophone esetében? nagyon szemezek az N3-al, de a 2800as akksi.... nem valami biztato.ami tetszik most a zte iconic phabletje, de biztos az sem lesz 300 usd alatt
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Evita85 #58020 üzenetére
Ezt pár napja írta valaki,olvasd el.
Sziasztok! Páran kérték PM-ben, hogy írjak néhány szót a Zopo ZP700-ról! Nos! Kislányomnak vásároltuk dec.23.-án a Minideal-en 146USD + DHL Express (15,99USD) szállítással. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy most 139 USD-ért lehet kapni. A készülék január 02.án érkezett meg kalandos körülmények között, de ez egy másik történet...... Minőségi összeszerelés, számomra pozitív hardver. Még nem volt testközeli tapasztalatom az MTK6582-es SoC-al, de azt mondom, hogy mindennapi használatra teljesen rendben van. Hátlap carbon textúrájú, selyemfényű és abszolút nem csúszik, ill. nem gyűjti az ujjlenyomatot. Telefon kézreálló, vékony és a kezelőgombok kényelmesen elérhetők. Sajnos a hardvergombok háttérvilágítása szinte a nullával egyenlő. A másik furcsaság, hogy a Power gomb a készülék jobb oldalán közvetlenül a hangerő gombok alatt helyezkedik el, ezért a bekapcsolás nem egyszerű feladat......legalábbis amíg meg nem szokjuk, hogy nem felül van a Power gomb. A készülék launcher felülete erősen egyedi, kicsit ájfonos ikonokkal. Látszik, hogy a fiatalokat, elsősorban a tinédzsereket célozták meg vele. Lányom nem engedi lecserélni Apex-re, vagy Nova-ra, neki tetszik. Nekem nem annyira. A beállítások és kezelőfelület viszont tetszik. 99%-ban Magyar nyelvű, érthető fordítással.Pár képernyőmentést fogok mellékelni, ami többet mond ezer szónál. A készülék alapból rootolt, jobban mondva a root menüből bekapcsolható. Kijelző szép, kontrasztos, pixelhibamentes négy ponton érzékeny . GPS programot nem volt alkalmam próbálni de GPS tesztprogrammal hidegen kb. tizenöt másodperc alatt talált fixet. Az akkumulátor azt hiszem 1750 mAh-ás, de nincs vele gond, mert 14 óra alatt merült 60%-ra átlagos használat mellett. Mindkét SIM kártyahely WCDMA képes, legalábbis a felirat ezt tanúsítja. Egyelőre ennyi, aztán ha kérdés lesz megpróbálok válaszolni. Magánvéleményem, hogy egy minőségi telefont kapunk az ÁFÁS cca. 44 ezer forintunkért! Részemről az ajánlott plecsnit megérdemli
-
Indy1
tag
eloszor hiba a MiniDeal altal
Baratnak megrendeltem a V889m modelt. minden mukodik , kiveve a bejovo hivasok.
Kimeno + bejovo SMS perfektul mukodik. Net, BT minden jo
Kimeno hivasok is
De a bejovo hivas nem. Aki felhiv- a hanposta valaszol.
Kiprobaltam minket SIM foglalatot. tobb kartyat is -
RVR400
veterán
Minideal kuponkódok:
THL T100S SmartPhone MTK6592 Octa Core 8 Core Android 4.2 With 5.3 Inch FHD Screen NFC OTG (15$ discout code T100S)
THL T200 True Octa-Core Android 4.2 Phone-1080p HD Gorilla Glass,1.7GHz,2GB RAM 32GB ROM(20$ discount code: T200)
THL T5S SmartPhone MTK6582 Quad Core 1.3GHZ OGS Android 4.2 With 4.7inch QHD Screen(15$ discount code T5S)
THL T5 SmartPhone Android 4.2 MTK6572W Dual Core With 4.7inch QHD Screen(5$ discount code:T5)
Hogy ez most on vagy off, azt nem tudom eldönteni, de jobb a békesség, így offba teszem.
-
vampire17
addikt
válasz
Saccco #57775 üzenetére
Nem mondanam h lehuzza, alapvetoen ket dolgot emlit negativumkent:
1. kicsi az akku (ez nem nagy megallapitas, amikor az elso infok megjelentek lehetett tudni h a 2300mAh edes keves)
2. Nem erzi a "nyers erot" amit a tesztek sugallnak. Nyilvan az ok az, hogy amig az antutu fel van keszitve 8 magra, addig az appok nem...
ami viszont kesik, nem mulik... tuti h megindul a 8 magos optimalizacio az appok teren is, akkor pedig jo lesz az az S4-es teljesitmeny, felaron.
(Az akku-val kapcsba, meg elv januarra igernek egy 2700mAh-at is....)
Más: jol latom h a THL telokon a gyari ROM tartalmazza a magyar nyelvet?? (mert a legtobb telon, pl az en Amoi N828-amon is a gyari ROM csak EN/CN, mondjuk a minideal-esek anno felugyeskedtek a multilang-ot)
Az nagy elony a THL mellett, h igy gond nelkul lehet frissiteni a legujabb gyari ROM-ra...
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Páran kérték PM-ben, hogy írjak néhány szót a Zopo ZP700-ról!
Nos!
Kislányomnak vásároltuk dec.23.-án a Minideal-en 146USD + DHL Express (15,99USD) szállítással. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy most 139 USD-ért lehet kapni.
A készülék január 02.án érkezett meg kalandos körülmények között, de ez egy másik történet......
Minőségi összeszerelés, számomra pozitív hardver. Még nem volt testközeli tapasztalatom az MTK6582-es SoC-al, de azt mondom, hogy mindennapi használatra teljesen rendben van. Hátlap carbon textúrájú, selyemfényű és abszolút nem csúszik, ill. nem gyűjti az ujjlenyomatot. Telefon kézreálló, vékony és a kezelőgombok kényelmesen elérhetők. Sajnos a hardvergombok háttérvilágítása szinte a nullával egyenlő. A másik furcsaság, hogy a Power gomb a készülék jobb oldalán közvetlenül a hangerő gombok alatt helyezkedik el, ezért a bekapcsolás nem egyszerű feladat......legalábbis amíg meg nem szokjuk, hogy nem felül van a Power gomb.
A készülék launcher felülete erősen egyedi, kicsit ájfonos ikonokkal. Látszik, hogy a fiatalokat, elsősorban a tinédzsereket célozták meg vele.Lányom nem engedi lecserélni Apex-re, vagy Nova-ra, neki tetszik. Nekem nem annyira.
A beállítások és kezelőfelület viszont tetszik. 99%-ban Magyar nyelvű, érthető fordítással.Pár képernyőmentést fogok mellékelni, ami többet mond ezer szónál. A készülék alapból rootolt, jobban mondva a root menüből bekapcsolható.Kijelző szép, kontrasztos, pixelhibamentes négy ponton érzékeny . GPS programot nem volt alkalmam próbálni de GPS tesztprogrammal hidegen kb. tizenöt másodperc alatt talált fixet. Az akkumulátor azt hiszem 1750 mAh-ás, de nincs vele gond, mert 14 óra alatt merült 60%-ra átlagos használat mellett. Mindkét SIM kártyahely WCDMA képes, legalábbis a felirat ezt tanúsítja. Egyelőre ennyi, aztán ha kérdés lesz megpróbálok válaszolni. Magánvéleményem, hogy egy minőségi telefont kapunk az ÁFÁS cca. 44 ezer forintunkért!
Részemről az ajánlott plecsnit megérdemli! -
peter76bp
aktív tag
válasz
citkar #57748 üzenetére
Köszönöm, de cáfolnám hogy nagy butaságot csináltam volna. Természetesen PayPal-al fizettem és magamnak nem rendeltem volna meg. Akinek rendeltem az mindenképp ezt akarta, mert az volt kiírva az oldalon, hogy In Stock, hiába mondtam neki, hogy ez nem jelent semmit. Legrosszabb esetben kérünk neki is egy 990-est, ha nem lesz jövő héten sem postázva a 998. Végül is nem egy nevenincs ismeretlen oldalról rendeltem. Ráadásul rákérdeztem előre, hogy van nekik készleten fekete is, mert csak fehér volt kiírva és azt írták van fekete is. Pont emiatt írtam be, hogy a MiniDeal-nél is vannak furaságok időnként. És aláírom, hogy az nem az Ő saruk, hogy nem kapták meg az árut. Az viszont igen hogy lapítanak és nem tájékoztatnak semmiről, ráadásul a rendelés leadása előtti kérdésre azt írták van nekik, nem azt hogy majd lesz. De mindezeket csak info megosztás céljából írtam, nem szándékozom ebből vitát nyitni
-
peter76bp
aktív tag
Kezdi a hülyeséget a MiniDeal is. Decemberben kitették a ZP998-at In Stock státusszal, hogy december 20-ai postázással megrendelhető. Egy ismerősnek rendeltem és még pénteken is processing státuszban volt. Rájuk írtam, hogy mi van már a telóval, erre azt mondják nem kapták meg, majd január 10 körül. Most már az oldalon is az van és az új hírlevélbe is betették, de mikor megrendeltem 2GB 32GB volt most meg már csak 2GB 16GB ugyanazon az áron. Kíváncsi leszek mit kap majd a srác ... ha kap egyáltalán valamit.
-
Indy1
tag
válasz
Mr.Csizmás #57708 üzenetére
Mai MiniDeal hirlevelben a P780t learaztak 229.99$re.
Szerepelnek az uj THL nyolcmagosak is -
bioengin
tag
válasz
kristof123 #57626 üzenetére
Szia!
Ajánlom a v967-et, tényleg jó teló, a páromnak ezt vettük még november végén, akkor elcsíptük 136USD-ért a Minidealen. Nagyon jó minőségű maga a készülék, a ház, tényleg korrekt, nem tejfölöspohár műanyag érzésed van.
-
kristof123
őstag
Üdv ismét!
Sikerült megalkudnom! : D Úgy néz ki ez lesz a végső befutó: ZTE V967s.
Az lenne a kérdésem, hogy a minideal free shipping-je tényleg free-e? -
monca16
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni külföldi rendeléshez. Szeretnék rendelni egy Jiayu g3-t a minideal-ről és szeretném hozzá kérni a magyar nyelvet is. A termék leírásnál azt írják, hogy tudják telepíteni, de ezt a funkciót sehol nem tudom bejelölni, vagy legalább írásban kérni. Segítsetek légyszi, hogy hol kell ezt igényelni szállítás előtt. Előre is köszönöm!
Belinkelem az oldalt:
[link] -
moy01
csendes tag
Sziasztok !
Nincsen véletlenül valakinek felesleges Minideal-es kuponja ? -
Indy1
tag
válasz
kristof123 #57551 üzenetére
Minidealnel 169.99$ a Jiayu G3T.
A minosegert fizetni kell. Nem draga egyaltalan. 3000es aksi , GorillaGlass2, gyonyoru kepernyo.
Miert talalod draganak? Mert no name gyarbol 5,5 es kepernyot kapsz? -
xhege
veterán
Búék mindenkinek! Azt szeretném megtudni, hogy ez a Hongmi jó teló 189 dodókért? Kissé kapkodva ugyan de berendeltem a minideal-ről. Huawei Honor 3c volt a terv. Meg is rendeltem, de utána mondták, hogy nincs raktáron, ezért erre cseréltettem. Remélem nem volt rossz csere.
-
Zolka73
csendes tag
Megérkezett végre a telefonom a minideal-től. A csomagban nem volt se számla, se kitöltött garancialevél. Hogy lehet így érvényesíteni a garanciát?
-
citkar
addikt
válasz
Terentius #57377 üzenetére
Cspán pár hozzászólással feljebb linkeltem , hogy a Minidealen 189.99 s ha jól tudom sima postával erre nem jön plusz költség.
-
Terentius
őstag
Most néztem Mixesshopon 175$ a Hongmi.Ha SG-vel jön akkor itt is 190$,DHL-el 202$ szemben a Minideal 205$ és Antelife 206$-os árával.Szerintetek van rá esély,hogy a mixesshopról DHL-el átjön minden tréfa nélkül?Olvastam,hogy MP4 player feliratot tesznek a csomagra és általában elhiszik az alacsony értéket.
-
zedok
őstag
Na én is rendeltem egy Red Rice-t a minideales akció keretében és ami a legjobb, hogy WCDMA-s verzió.
-
Terentius
őstag
A minideales magyar Jiayu G3T romnál van ilyen képernyőhiba?
-
ÁrPi2
senior tag
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
z123456789 #53297 üzenetére
Ha tepsi kell, A850. Már phablet :-D Minidealen egész jó árban van.
-
Flexy90
senior tag
válasz
svgyula #57015 üzenetére
A "hozzáértő" barátod milyen problémákra panaszkodott? Nekem a MiniDeal magyar nyelvet tartalmazó rommal küldte, de bármelyik romot lehet magyarítani, sőt mostanában a spanyol romfőzők is beleteszik a magyar nyelvet az újabb romjaikba. Szvsz nincs vele semmi probléma azért mert magyarítva van!
-
Indy1
tag
Ne sajnald. A 2nd korben kabe 164 lett volna, es az happy hourban nyert telefont nem sietnek postazni mert remelik hogy megunod es torlod.
Dec9 megvettem a Newman N2t 108 dodoert es csak dec21 adtak TN szamot ami meg nem el...
Szoval ha G3S/T kell, vedd meg 170er es kesz, mig keszleten van (MiniDeal).
Nem fog lejebb esni, inkabb fol (lasd a G2S, A660,W910 peldajat). -
Prien
addikt
A THL T100 most akkor 5" vagy 5.3"? Mert minden oldalon mást írnak.
De tetszetős a Lenovo K910 vagy a Xiaomi Hongmi is (ez utóbbi főleg ár-érték arányban tűnik jónak, ha tényleg sűrűn frissítik. Minideal:189.9$)Ami még érdekes, hogy a THL 100 és a THL 200 (6") is 2300mah akkuval van szerelve. Szűkös!
-
vegyszer
addikt
A Minideal oldalán most csak 179$ a Lenovo S650
Valaki esetleg birtokol ilyen telót?
Nagyon impozáns... -
kgymac
őstag
válasz
#45553408 #56615 üzenetére
Többeknek nem sikerült elsőre/sokadszorra sem belépni gombokkal a cwm recovery-be. Rémlik, hogy valaki postolt egy módszert, amivel elindult (itt/w8/w100 topic). Az eredeti romommal (thl w8,1/4,minideal,4.1.2) nekem sem sikerült, úgy rémlik, valami app-al lett elindítva reco módban. Egy újabb, gyári 4.2.1 multi van jelenleg fenn, azzal simán belép fel+power-re.
-
Homlok87
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni!
Kiszemeltem egy Doogee Discovery dg500 MTK6589 Quad core telót.
A gyártó oldala: doogee.cc
Alibabáról szoktam rendelni ecigis cuccokat, így megtaláltam ott is a gyártót De ott csak 10,100db-ra lehet rendelni.Nem tudom elhinni, hogy ennyi pénzért lehet kapni egy 13MP kamerás telót 5" kijelzővel.
Ha ez nem valami kínai hülyítés, akkor a tanácsotokat szeretném kérni, hogy honnan érdemes beszerezni.
Antelife-tól félek, mert sok jót nem hallottam róla. A minideals-ről egy ismerősöm rendelt jó emlékekkel, de ott nem kapható a dg500.
Éppen a 1949deal-en nézegetem 139USD+postáért.Ti mit tanácsolnátok?
UI: Annyit sajnálok, hogy nincs hozzá custom rom, mert a gyári elég korlátolt.
Szerk.: Ahogy elnézem van szupport is: https://www.facebook.com/pages/DOOGEE/413475352098624
-
raulicio
senior tag
Amúgy a V3 nem tud OTG-t és az a 6,5 mm is inkább 8, bár én ennek tudatában rendeltem meg, azért remélem más turpisság már nem derül ki
Egyébként valószínűleg népszerű lesz ilyen áron (a minidealen már otu of stock). Remélem ez abban is megnyilvánul majd, hogy sok jóság lesz hozzá!
-
citkar
addikt
válasz
Crytek #55736 üzenetére
A Minidealről csak 199,99 USD és mivel ez Dual sim, míg Motorola G-ből pedig még nem láttam dualt, bár úgy hallottam lesz, addig szerintem simán jobb vétel a Hongmi.
De ha tudsz in stock DUAL SIM-es Motorola G-t 200 USD alatt, örömmel fogadom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest