Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem 3hét alatt itt volt a teló a kezemben. [link]
Csak egy apró figyelmeztetés vagy megjegyzés a részemről: ugye azzal mindenki tisztába van, hogy a jiayu-nak nincs magyar nyelvet tartalmazó készüléke? Nekem is tetszett csak amikor hozzáértő barátomtól
megtudtam a felrakás mókolás, soha nem lesz olyan mint ha eredetileg lett volna integrálva, inkább hagytam!
Érdekesség innen [link]már kaptam úgy magyarul nyelvel nyitott!?
Nagyon tetszik most is a G5-ös csak azt sem tudni mekkora belenyúlás lenne az a "magyarítás.apk" hááááát nem tudom

Ha ezek úgy működnének mint amit beleintegráltak akkor mi lenne értelme a "multi languages"-nek? Hiszen mindenki a Google Playstone-ból letöltené az éppen "hazait
" és kész!
Pontosan ezért húztam ki a listámból a MIUI ROM-ot! Kicsit sem lettem ideges amikor a beharangozott "MULTI LANGUANGES" (az oldalukon a magyar is szerepel persze valami mókolásos stílusban) abból állt hogy volt háromfajta német!? angol, cseh, lengyel, török, meg valami arab, kínai! A német olyan érthetetlen volt
szerintem azt a svájciaknak csinálták
! Úgy hogy elveszett az életemből három óra meg egy kínai regisztráció mivel a telefon csak akkor volt hajlandó elindulni ha regisztráltam a MIUI honlapján! Mázli hogy nem kínai
nyelven hanem angolu
l!
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

" és kész!
! Úgy hogy elveszett az életemből három óra meg egy kínai regisztráció mivel a telefon csak akkor volt hajlandó elindulni ha regisztráltam a MIUI honlapján! Mázli hogy nem kínai
nyelven hanem angolu