- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem 3hét alatt itt volt a teló a kezemben. [link]
Csak egy apró figyelmeztetés vagy megjegyzés a részemről: ugye azzal mindenki tisztába van, hogy a jiayu-nak nincs magyar nyelvet tartalmazó készüléke? Nekem is tetszett csak amikor hozzáértő barátomtól
megtudtam a felrakás mókolás, soha nem lesz olyan mint ha eredetileg lett volna integrálva, inkább hagytam!
Érdekesség innen [link]már kaptam úgy magyarul nyelvel nyitott!?Nagyon tetszik most is a G5-ös csak azt sem tudni mekkora belenyúlás lenne az a "magyarítás.apk" hááááát nem tudom
Ha ezek úgy működnének mint amit beleintegráltak akkor mi lenne értelme a "multi languages"-nek? Hiszen mindenki a Google Playstone-ból letöltené az éppen "hazait " és kész!
Pontosan ezért húztam ki a listámból a MIUI ROM-ot! Kicsit sem lettem ideges amikor a beharangozott "MULTI LANGUANGES" (az oldalukon a magyar is szerepel persze valami mókolásos stílusban) abból állt hogy volt háromfajta német!? angol, cseh, lengyel, török, meg valami arab, kínai! A német olyan érthetetlen volt
szerintem azt a svájciaknak csinálták ! Úgy hogy elveszett az életemből három óra meg egy kínai regisztráció mivel a telefon csak akkor volt hajlandó elindulni ha regisztráltam a MIUI honlapján! Mázli hogy nem kínai nyelven hanem angolu l![ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával