- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
Zolka73 #53423 üzenetére
Ha szépen végigcsinálod a vételt (bármikor megszakíthatod, és akkor nincs megvéve), akkor minden kiderül. Amit ajánlanak, be kell választani, és kiderül, hogy ingyenes-e (itt mind a 3 az), tehát kérni kell. A postát is te választod a felajánlottak közül. Legyél szerény.
-
interstate76
addikt
válasz
Zolka73 #53278 üzenetére
Családban van egy ilyen készülék, különösebb hókusz-pókusz nélkül is jól használható. A 2 magos proci és az 512 MB RAM csinál néha olyat, hogy ha pl. kilépsz egy játékból, akkor várni kell 4-5 másodpercet, mire megjelennek az ikonok, de ez a legdurvább és leghosszabb belassulás, amit tapasztaltam rajta. Amivel még gondja volt, az a Mindig TV alkalmazás, ott szaggat a kép és elcsúszik a hang (nem tudom, hol kevés hozzá a készülék, valószínűleg a processzor és/vagy a RAM okozza a dolgot, de vannak itt nálam sokkal hozzáértőbbek is, majd kijavítanak, ha esetleg mégsem), ill. nemrég írtam róla, hogy FreeVoipDeal használatakor gondok vannak a hangminőséggel, de még nem tudom biztosan, hogy ez a telefon hibája-e. Minden egyéb tekintetben (normál hanghívás, wifi, mobilnet, kevésbé erőforrásigényes játékok) kiváló. A fényképezője nem épp fenomenális, de kevés kínaiban van igazán jó - ha egyáltalán létezik ilyen. Ha egyéb felhasználási területen is szükséged lenne tapasztalatra, akkor majd valaki biztos segít, én kb. ennyit tudok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest