- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
válasz
fateless #99125 üzenetére
Én is direkt vettem egy Xiaomi Pistont...
Azt javasolják amúgy az Ulefone közösségben hogy a fém keretet vágjam ki egy éles késsel, és akkor nem lesz gond a csatival.
Hát kössz, azért ezt mégse.
Remélem reagál majd valaki az Ulefone-tól is, és előállnak egy megfelelő adapterrel...Ja, még a házibarkács micro simemet (normál lett levágva) is ki kell cseréltetnem, mert egyszerűen túl vastag a lyukba, ahová be kéne tenni. Kipróbáltam egy gyári blue mobile-os micro sim az gyönyörűen belemegy. Előző telómba csak rá kellett csukni a reteszt, így az a minimális vastagságkülönbség nem volt probléma.
-
cs.zs.
veterán
válasz
fateless #98966 üzenetére
Ez manapság ilyen hosszú időbe telik ? December közepén egy hétfői napon kaptam tőlük sms-t, dolgoztam. Aznap késő este itthonról elküldtem nekik mindent emailben (paypal igazolás, pandawill email, bankszámla ig), másnap kedden elindult a pakk, szerdán a kezemben volt (az illetékek kifizetése által). Papír-alapon egyáltalán nem is leveleztünk, így nagyon gyors volt, nincs okom panaszra.
-
aytukabozs
addikt
válasz
fateless #98763 üzenetére
ha az ittenit NEM tudja akkor van jelentősége?
ok, megfogtál. NEM tud SEMMILYEN 4G-t.
Mentségemre legyen mondva, mikor vettem még a ztehn.com volt az egyetlen infoforrásom, ott meg az áll hogy 4G-TD LTE...
De mivel nálam nem volt vásárlási szempont a 4G, ezért nem is követtem tovább ezt a szálat... -
törölt tag
válasz
fateless #98716 üzenetére
Szerintem is. Nincs "többkészülékes" tapasztalatom, de sztem az én telóm nem egyedi eset és általánosságban is felvetődnek bennem kérdések.
- Alkalmazások vonatkozásában a Google csak most kezd nyitni Kína felé. Eddig ott nem volt Gapps, így a függőségei sem okozhattak problémát. Biztos minden kínai gyártó átnézte ennek az összefüggéseit?
- Dual SIM kezelés nincs az Androidban, tehát ez mindenképpen vmilyen tákolás útján kerülhet csak bele. Ezt minden kínai gyártó helyesen, minden összefüggését figyelembe véve programozta le?Én a Zopo EU -s shop -jából vásároltam egy EU -s, de legalábbis nemzetközi verziósnak írt telót. De ez nem az! A felszín úgy néz ki, de ha egy kicsit beletúr az ember, akkor észreveszi, hogy nem külön rom -ról van szó, hanem egy kínai rom átalakításáról. A fájlrendszere, a konfig fájljai (pl. net, gps, stb.) tele vannak kínai helyekre, weboldalakra, funkciókra utaló nyomokkal. Meglepne, ha ez csak egyedi, "Zopo jelenség" lenne. Ha ezek benne vannak egy kínai telóban, akkor sztem nem alaptalan a feltételezés, hogy esetleg nem sikerült tökéletesen a "nemzetköziesítés".
Én eddig nagyrészt Samuztam. Ott régiófüggőek a romok. EU régiós rom -ban nem találkoztam Ázsiára utaló fájlokkal. -
törölt tag
válasz
fateless #98349 üzenetére
Biztos voltam benne, hogy ha két, problémás halmaz van, akkor én mindkettőbe beletartozom. Az asszony majdnem 3000Km -re van, de így is tudom, hogy mi lenne a véleménye a "beteg állat" besorolásomat illetően. Sztem csillogó szemmel, azonnal egyetértene a diagnózissal.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
fateless #97845 üzenetére
Szerintem nem megy fel az ára. Amikor az aliexpressen nagy csinnadrattával indult az értékesítés, akkor egy csomó EU-s országból ment a postázás.Szintén 250-ért.
Lehet valami globális árszabályozással megy a móka.
Érdekesség, hogy az USA-ba nem ajánlják ezt a telefont.body007
A Zopok akkuja sem erősebb.
És momentán hazai 4G tudással, dual simmel nincs nagyobb akkus. -
blogos
tag
válasz
fateless #97459 üzenetére
Korábban már nézegettem én is ezt az oldalt, de nem győzött meg.
A számla nem ÁFA-s, ergó ezért nem kerül 100-ba. Magánszemélynek nyilván mindegy, ez még előny is, de azért számla és számla között is van különbség, ezért nem kell egy lapon említeni.
De a legnagyobb baj, hogy semmiféle raktárkészletük nincs vagy alig és így előre elkérik a pénzt, aztán majd beszerzik... a weboldal sincs a top-on, ami nem utal profizmusra, szóval nem mindenkit győznek meg szerintem, de ki így, ki úgy -
törölt tag
válasz
fateless #97305 üzenetére
Ez így van. Legalábbis az enyémen biztosan. A szabványok között automatikusan vált, de az engineer menüben fixre is állíthatod valamelyik szabványt. MTK esetén, a 4G kezelés váltásához, a menüben túrkálást talán meg lehet úszni a folyamat automatizálásával, de valamilyen beavatkozás mindenképpen kell ahhoz, hogy a másik slot -ra kerüljön a 4G kezelés.
-
sasa311
veterán
válasz
fateless #96613 üzenetére
Azért a 2750-es akksi 4,5 colba még ma is ritka - főleg, hogy a G3-ben valóban akkora az akksi, nem csak rászitálják az 1800-asra a nagy számot.
A HD kijelző akkoriban ritkaság volt, de abban egyetértünk, hogy a 6577 lapka nem is bírta el normálisan.
Amúgy nekem a mai napig működik a legelső generációs G3 (2 éves talán lassan) hiba nélkül, szóval jó kis telefon volt az.
-
zizol
aktív tag
válasz
fateless #96649 üzenetére
"A 800MHz-es sáv kiépítése sem fog azonnal történni."
A Telekomnál a B20as hálózat ki van építve. Az elmúlt 3 évben a hálózatuk fejlesztéskor már kiépítették, illetve miután kifizették a frekit, be is kapcsolták:
A Telenort nem ismerem, de a Vodafone nagy erőkkel építi az itthoni 4G hálózatot, főként a 800MHz-es sávra építve, sőt úgy tudom Red-es ügyefelelk már tesztelhetik az eddig bekapcsolt 4G-s állomásokat.
A többi tévedésedet nincs időm kijavítani, pedig van bőven -
Sanyesz.
őstag
válasz
fateless #96543 üzenetére
Egyik kártyám Telenor (beszélgetős), a másik T-Mobile (net), 3G mindig bekapcsolva. Nem játszom, nem ezen hallgatok zenét. A BT folyamatosan bekapcsolva, ha beülök a kocsiba, nyilván csatlakozik.
Ebben a felállásban, "az én használatomban" kb. 4-6 nap. Az eddigi plafon "phone only" 8 nap volt.MOD: A készülék soha nincs kikapcsolva.
-
svgyula
addikt
válasz
fateless #96180 üzenetére
Szia! Én is arra írtam az apró betűs részen helyes a mértékegység a "nagy" szövegen meg hááát kicsit gyorsított működésű
De lehet az is mint írják ez új technológia és ezen a frekvencián működik. Valószínűleg így hozzák szinkronba a processzorral ami ettől kevesebb energiát vesz fel sőt
lehet, hogy nem is felveszi hanem termeli!
Ez lehet az új "örökmozgó" prototípusa
-
cs.zs.
veterán
-
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #92879 üzenetére
Sajnos látszik is, hogy bazinagy hely van a kijelző alatt és felett is, másrészt az akku meg olyan, hogy fizikai méretből adódóan sem lehet 3000-es benne, de sok embert megnyugtat a matricán található 10-20%-kal nagyobb érték, mert a valódi kapacitást sosem fogja megtudni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fateless #92879 üzenetére
Ezt igy szerintem nem lehet kijelenteni, nem ismerjuk mennyi energia kell az adott kijelzotípusokhoz.
Viszont LTPS kijelzoje van ami sporolosabb az atlagnal es szebb, elenkebb szineket jelent egy natur mezei IPS-nél. Mar majdnem a CGS szintjén van ami a ZTE V5-ben is leledzik.
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #92333 üzenetére
Vagy mégis van? Persze nem túl aktívak.
-
MrChef
aktív tag
válasz
fateless #91657 üzenetére
Akkor pont eltaláltam a Bettyt.
Csak mert láttam, lehet licitálni a telefonra (és persze jó sok szűkítő paraméter után). A licitek persze, szinte mindig ugyanazon az áron zárulnak, mint a fix ár...
Az egyik MiniDeal-es csaj írt nekem, hogy új honlapjuk van, most vezetik át: [link] -
Sennalacy
aktív tag
válasz
fateless #89503 üzenetére
Na a dual boot-ban már én sem vagyok biztos
( nem nagyon értem miért ne lehetne, ha a hardver gyakorlatilag ugyanaz. Azt mondjuk értem, hogy a windows miatt esetleg kell a több ram, de "lefelé" lehetne kompatibilis az androiddal) Viszont az biztos, hogy windoiws alól is lehet valahogy telefonálni. Nem találom a videót, de tudom, hogy láttam tegnap, illetve nyilván nem lenne rajta sim kártya hely, ha nem lehetne márpedig van. Itt 0:40-nél cibálja ki belőle.
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
fateless #89500 üzenetére
Ez tudtommal dual boot, úgyhogy mindkét oprendszer (nézd a képet, azzal reklámozzák) van rajta. Amit linkeltem a 3G-s változat. Evvel lehet telefonálni. Van sima nem 3G is gyengébb specifikációkkal, abban nem is intel chip van.
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
fateless #89498 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy miért ne? ( Gyakorlatilag 3-4 hívás hetente, szóval nem arról van szó, hogy a fejemre akarom szíjazni és elhúzná oldalra vagy ilyesmi.
( Igen, tudom, hogy a magyaroknak 10, ezért mondtam, hogy a ránk kirótt +5% a normál 5%-on felül. anélkül csak 45 körül lenne.) Neked várhatóan mikor jön meg? Honnan rendelted?
-
tahepa
senior tag
-
-
IldiH
tag
válasz
fateless #89227 üzenetére
Nekem korábban egy Galaxy S Duos-om volt, standby és nem találtam jónak. Ha egyszer eljutok odáig (pénz, az elvárásaimnak amúgy is megfelelő telefon), akkor aktívot vennék.
Nálam a feltöltős T-Mobil a netezős kártya és egy Vodafonos flottás a 2. Mivel a flottás a munkahelyi, illetve a flottában már bent van a család egy része, így azon sűrűn hívnak (nyilván ingyen flottán belül) és amúgy is alacsonyabb a díj más irányba, tehát azon is hívok bárki mást is.
Ha csak mezei hívás közbeni hívásról van szó, nincs is gond, bejelez, sms jön, visszahívom, ha akarom. De ha netezek, akkor átirányítja a bejövő hívásokat. Ha nem figyelek oda és felveszem, akkor ketyeg az óra. És tekintettel a nagy számú hívóra, én bizony nem örülnék utána a számlának.
(A problémát még növeli a Duos lassúsága, a net pláne megöli, mire meglátom, hogy melyik számomat és ki hívja, addigra megunják és leteszik.a legjobb meg az, amikor ettől a rengeteg feladattól - bejövő hívás, böngészés - le is fagy
)
Tehát én azt akarom(nám), hogy egyik se legyen "nem elérhető", max. foglalt jelzés, ne irányítódjon át, mindkettővel ugyanúgy tudjak netezni (helycsere nélkül).
-
8.utas
tag
válasz
fateless #89227 üzenetére
Te magad válaszoltad meg a végét:
van felettem ember, egyébként sem szeretek visszahívosgatni senkit - értsd, ha munkaidőben céges hívás jön, a magánbeszélgetést leteszem, mert azok mindig hosszúak -, tehát fontos, ha magánbeszélek, hogy bejöjjön a hívás. Tehát fontos a dual sim, de számít az ára is. Most akkor elég fontos vagyok, vagy nem?
Pénzről eddig nem beszéltünk. Egyébként ki tudok fizetni egy telefont, de az asszonnyal nem akarok vitatkozni, miért volt 150. Jelenleg mondjuk 100 amit Ő rászán.Egyébként azt olvastam, ha az egyiken netelek, akkor max arra jön be a hívás. Ez rohadt nagy gond.
pl. itt írják
Most ezzel a dual standby-al úgy érzem magam, mint amikor 90-ben megvettem az első telóm (97e volt), és mindenki azt mondta, nem vagy Te annyira fontos, hogy mobil kelljen. Mondtam anyukám örül, hogy elér. Ezeknek az embereknek max 5 évvel később volt mobiljuk.
Tehát nincs kérdés dual active vagy 2db telefon. -
8.utas
tag
válasz
fateless #89118 üzenetére
Szia,
értem. Volt néhány samu telefon a kezemben, mindig tetszett a képe, igazán ez volt az egyik, amiért most telefont szeretnék cserélni. Egy szép, nagy kijelző.
Valószínűleg depresszióra hajlamos vagyok, kell ez az álomvilág.
Jelenleg is AMOLED-es készülékem van, ZTE Blade. Ideje cserélni, de egy dolog mindig is tetszett benne, a kijelző (felbontásban is igen jó a mérete okán).
De mindenképpen megnézek élőben egy Lenovot - amit ajánlottatok fentebb - mielőtt kizárom.
Mondjuk igazából nem zárhatom ki, mivel kb. eza kérdés: dual active vagy AMOLED, magyarul nincs dual active Samsung.Üdv, 8.utas
-
DaemonX
aktív tag
válasz
fateless #89013 üzenetére
Oké, igyekszem érthető lenni.
Maximum 200$-ért kellene nekem telefon, és mivel törekedek a megfelelő ár-érték arányra, nyilván ebben az árkategóriában a lehető legjobb telefont szeretném megvenni. Nekem a dizájn sokadlagos, a tudás már annál inkább fontosabb.
A 2GB RAM-hoz ragaszkodnék. Full HD kijelzős telefonokat néztem, azonban mint látom, többen HD kijelzősöket ajánlottak nekem. Van egy 46"-os Full HD TV-m, meg egy 22-es monitorom (szintén FHD), szóval gondolom, telóban bőven elég lenne a sima HD is akkor ezek szerint, csak nem tudom, hogy az esetben meg van-e a megfelelő DPI a retina felbontáshoz (a telefonok, amiket néztem, 5" körül mozognak).
Na most a harmadik dolog, ami fontos, az a magok száma. Octa-Core-ban gondolkodtam, de nekem pl azt mondták, hogy a minőségibb márkák sima Quad-Core-os telefonjai erősebbek. Akkor most melyik a jobb? A Gorilla Glass pedig szintén fontos lenne, nem akarom megint véletlenül betörni a képernyőmet.Na és jön a kérdés: ezen szempontok tudatában mi a legjobb, de tényleg a legjobb telefon, amit tudtok ajánlani maximum 200-210 dolláros árfekvésben?
Amit én kinéztem, az a Doge DG900, ami most jelenik/jelent meg. Full HD kijelzős, IPS panellel. Mind elől, mind hátul Gorilla Glass 3 gondoskodik a védelemről (hátul érintőpaneles a készülék). Octa-Core processzor dolgozik benne, 2GB RAM-mal társítva. A grafikus chip is elég jó (Mali 450). 18 mpixeles a hátlapi, 8 az előlapi kamerája (melyek alapjáraton egyébként 15 és 5-ösek).
Ez a telefon 210 dollárt kóstál, ami szerintem több, mint kedvező ajánlat. A rendelésnél van lehetőség arra, hogy gift-ként küldjék, ezzel elkerülve az esedékes vámot. Eddig számomra ez tűnik a legjobb ajánlatnak ebben az árfekvésben, de javítsatok ki, ha tévedek. Plusz tudtommal a Doogee a kínai gyártók közül azért nagyobbnak számít, ismertebbnek.Ha valakinek van jobb javaslata, ötlete, szívesen meghallgatom, mert telefonok terén nem vagyok túlzottan tájékozott, tekintve, hogy főleg játékteszteléssel foglalkozom (PS4, PS Vita, stb). Az Xperia U-mat kívánom lecserélni egyébként.
-
Laza...
addikt
válasz
fateless #89025 üzenetére
Nekem 2 esetben bontottak csomagot, hiányozni nem hiányzott semmi, de az eredeti jól védő csomagolás össze-vissza volt vagdosva, és csak a szerencsének köszönhetően nem sérült meg a csomagban semmi. Kapott szép vámos lezárószalagot, a cuccom meg az eredet, összekaszabolt csomagolás mellé volt hajítva
Jegyzőkönyv, lista, sehol, egy esetben sem
-
TedThomas
aktív tag
válasz
fateless #88981 üzenetére
Nem az árával van gond hanem a menü nyelvével de értettem elsőre is a linket
Köszi még egyszer!(#88980) motrola: Erre már én is gondoltam, mert olvastam itt a fórumon. Kipróbáljuk.
(#88977) DaemonX: Elsőről van teszt is a fórumon. A másik kettő klón telefon nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek. Coolpad F1, ZTE V5 nézd meg.
Szerk: Aliexpressről csak ha jártas vagy benne. Egyébként maradj az ajánlott boltoknál. Pl: minideal.net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest