- iPhone topik
- Samsung S5610 Primo - prima primissima
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
válasz
fateless #89227 üzenetére
Nekem korábban egy Galaxy S Duos-om volt, standby és nem találtam jónak. Ha egyszer eljutok odáig (pénz, az elvárásaimnak amúgy is megfelelő telefon), akkor aktívot vennék.
Nálam a feltöltős T-Mobil a netezős kártya és egy Vodafonos flottás a 2. Mivel a flottás a munkahelyi, illetve a flottában már bent van a család egy része, így azon sűrűn hívnak (nyilván ingyen flottán belül) és amúgy is alacsonyabb a díj más irányba, tehát azon is hívok bárki mást is.
Ha csak mezei hívás közbeni hívásról van szó, nincs is gond, bejelez, sms jön, visszahívom, ha akarom. De ha netezek, akkor átirányítja a bejövő hívásokat. Ha nem figyelek oda és felveszem, akkor ketyeg az óra. És tekintettel a nagy számú hívóra, én bizony nem örülnék utána a számlának.
(A problémát még növeli a Duos lassúsága, a net pláne megöli, mire meglátom, hogy melyik számomat és ki hívja, addigra megunják és leteszik.a legjobb meg az, amikor ettől a rengeteg feladattól - bejövő hívás, böngészés - le is fagy
)
Tehát én azt akarom(nám), hogy egyik se legyen "nem elérhető", max. foglalt jelzés, ne irányítódjon át, mindkettővel ugyanúgy tudjak netezni (helycsere nélkül).
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest