- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
davarisimi #92331 üzenetére
A legegyszerűbb egy ingyenes PayPal account létrehozása, Maestro kártya beállítása, rendelés kifizetése Paypalon keresztül kártyával.
Szerk.: Tegnap este sikerült cakkra merítenem a Z7 Maxot (4 óra 35 p kijelzőidő -> de ennek 95%-a játék -Plague Inc-, 1 nap 9 óra battery time)
Illetve egy dolog van ami nem tetszik (de ez gondolom egy launcherrel simán orvosolható), az pedig hogy ha felhozom a futó alkalmazások listáját a Home gomb hosszan nyomásával, utána kicsit nehéz "felfele" húzni a bezárandókat. Persze lehet hogy csak megszokás kérdése, hogy a T-n 2 mp volt mindent bezárni, itt meg vagy 5
-
válasz
davarisimi #92334 üzenetére
Nem kell azt figyelgetni, hogy megbízható eladó vagy sem, hamisítványt akarnak eladni vagy sem, illetve a garanciális javítás is sokkal korrektebb, mint az Alis eladóknál
-
válasz
davarisimi #92332 üzenetére
Persze, mert az Alin a kártyás fizetés az általános (ott én is azzal vásárolok). Hál' Istennek, az Alinak semmi köze a minideal-hez.
A paypal esetén ugyanúgy kártyával fizetek, csak lesz 45 napos paypal védelem. Ha kártyával fizetsz az oldalon, akkor viszont ebből nincs semmi. Ettől még működnie kellene. Mindenesetre ez egy egyszerű és gyors megoldás lenne a problémádra...Már jártam úgy én is Ausztriában, hogy a mindenhol elfogadott dombornyomott kártyámat nem fogadta el a bolt terminálja valamiért.
-
válasz
davarisimi #92329 üzenetére
Paypal nem jó? Ott tudsz hozzárendelni egy kártyát (akármelyiket), és még 45 napos védelmed is lesz.
-
válasz
davarisimi #92327 üzenetére
Gondolom minideal-re gondoltál, de annak .net a kiterjesztése...
-
válasz
davarisimi #89970 üzenetére
Már van belőle itthon: [link]
T6 Pro-ról van szó, mert kérdeztük , hogy milyen.
Elviekben külső és akksi ugyanaz mint a T6/T6S-nél.
Szerintem jó vétel
-
Fricibácsi
tag
válasz
A "kistesó" T6s-hez képest nagyobb felbontású kijelző és a dupla annyi mag ellenére az akku maradt 1900 mAh-s, szerintem ez már kevés egy ilyen telóhoz. Amúgy szerintem bestbuy a maga kategòriájába.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Még csak mostanában kezdték árulni, úgyhogy hungaryba szerintem nincs még belőle...
A kistesót szeretik a tulajok, a THL mint márka már bizonyított,
tesztelők meg mindíg kellenek ide úgyhogy bátran rendeld meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- 24 Hours of Le Mans
- Tőzsde és gazdaság
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Könyvajánló
- Hálózati / IP kamera
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged