- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Szia!
En a Samsung Galaxy S4 duos-ra tippelnek.
Nekem ennyit nem er egy telefon, de mist szerintem az a lagjobb.
Udv, Tomi
Vagy egy tekercs ketoldalu ragaszto! -
ctibor
senior tag
válasz
drpeet #54976 üzenetére
"Meg tudnátok mondani, hogy melyik jelenleg a lehető legjobb dupa SIM-es készülék a piacon, amit csak pénzért venni lehet?"
Erre nehéz válaszolni, de talán:
1. Samsung i9502 32G Galaxy S4 Dual Sim Full Active DSFA Octa Core 1.6GHz Android 4.2 5.0 inch FHD
Etotalk.com-on kapható (kb. 800 USD) és magyar nyelv is van benne (vagy kérésre beleteszik).
2. HTC One M7 802w Dual Sim Full Active UltraPixel Android 4.2 Quad Core 1.7GHz 4.7 HD DSFA NFC
Etotalk-on szintén van, 650 USD.
Mindkét fenti telefont az eBay-en is árulják, legalábbis korábban láttam őket ott.
3. Ha gyorsan, itthon akarod beszerezni: Alcatel One Touch Idol X (OT-6040D) MTK 6589T procival, 2GB RAM-mal, 16GB ROM-mal. (Nekem most ez van és teljesen elégedett vagyok vele.)
Én még Ft-ra átszámítva kb. 98 ezerért kaptam meg a francia Alcatel webáruházból, de már itthon is van: Pl. itt. 76 850 Ft.
-
tolvaj!
őstag
S4 mini duos egy másik kategória. arra inkább azt tudnám mondani, hogy a felső kategória aljánál kicsit magasabban van. ha azt nézed, hogy a tavalyi csúcsnál több ramot raktak bele, és egy olyan erős kétmagos procit, ami majdnem lenyomja a samu saját 4 magosát.... szóval az egy jó telefon, csak nem éri meg az árát. a samu olyan mint a legtöbb ember.... többet gondol magáról, mint amennyit ér ( kötözködők figyelmébe a legtöbb emberbe én is beletartozom
) éppen ezért túlárazza a termékeit.
-
GuruZone
őstag
csövi!
Van már valaki itt, aki rendelt elő MTK MT6592-es nyolcmagos szörnyet valahol? -
vadkörte
addikt
válasz
mgeri76 #54040 üzenetére
Normális, bár nálam - szintén zenész - nem indult újra a telefon. Egy ideig sárga volt bal alul a csík, majd kizöldült. Enyém tud magyarul, de egy kokányolt S4 klón ROM-ra cserélte a kicsisárga a gyári ROM-ot, ez meg semmire sem jó.
A ROM mentés nekem még várat magára, mert irgalmatlan lassú és éjfél táján már inkább aludtam volna.
Sajnos Win8-on mind a 2.4.4, mind a 2.4.8 néha hajlamos kőkeményre fagyni. -
sec0nd
tag
Egyik ismerősöm szeretne ilyen mobilt venni: Samsung Galaxy S4 Mini Dual
Mi a véleményetek róla? Jó választás?
Köszi! -
XM-L T6
tag
válasz
han_lev #53652 üzenetére
Van rajta 2 db kínai app. Nem tudom micsoda de letiltottam az alkalmazásoknál, így az ikonja sem jelenik meg az alkalmazások között.
Szerintem ha S4 klónt akarsz akkor csak az No.1 S6-ot vedd. Volt már egy S4 klón a kezemben, ami a fastcardtech-től jöhetett, mert 2GB Ram meg ilyen értékek voltak benne. A home gomb lötyögött, szóval nem volt meggyőző. Ezzel viszont nincsenek ilyen gondok. Olyan adatot mutat antutu ami tényleg az eszközben van.
Azóta is jól működik. Céges kártya is benne, ma 160 percet beszéltem bluetooth-on és még 41% az akksi.
Kamera szerintem nem a legjobb de használható.
-
Janesz1981
tag
Azért ne csak a col méretről hanem a telefonok méretéről is beszéljünk kis szemléltetés link de s4 helyére a jiayu s1 is bekerülhetett volna kb dettó ugyanaz a méret. Az a probléma szerintem minél kisebb a keret annál nehezebb egyedi dizit varázsolni a telefonnak ne mondják rá azt kopi.
Azon csodálkozom kínaiak nem álltak át érintőgomb nélküli modellekre úgy kicsit nagyobb játékterük lenne szerintem.
-
han_lev
senior tag
válasz
XM-L T6 #53527 üzenetére
Köszi!
A feleségnek nézegettem telókat, és valami S4-es félére gondoltam, de féltem a különböző másolatok miatt a tesztekből nem lehet megmondani hogy jó e vagy sem, de a leírásod megygyőzött. Megvan a karácsonyi ajándék.
Köszi.
Egyébként azóta hogy megy?
Vannak olyan "kinai" dolgok benne, amit el lehet tüntetni, hogy ne zavarjon.
Illetve milyen a kamerája? Az asszony sokat fotózza, videózza a gyereket. Egy Sony Ray van neki most, abban egy 7 mgpxeles kamerája van, attól jobb lehet?
Szép estét! -
janaman01
addikt
Cappa72
Telóm egy alapból rootolt s4 clon mtk6589
kérdésem az lenne, ha csinálni akarok egy backup-ot az MTKDroidTools 2.4.8b vel, akkor ugye felrakom a drivereket
elinditom a progit nyomok egy backupot és már csinálja is, vagy újra kell inditani factory mode-ban a telót ?és a backupot hova teszi? a gépre vagy a telóra?
hülye kérdések, de még nem csináltam kinai telót
-
janaman01
addikt
én marha nem csináltam róla mentést, és nem tudok üzenetet küldeni ....de ökör voltam hogy törltem az sms reg et...szóval ÓVATOSAN TÖRÖLJÉTEK !!!
másik romból hasonló (s4 clon rom) ból kiszedtem az smsreg apk-t system / app beilleszt jogokat megadtam rwx, rxx,rxx, reboot....és még mindig nem küld sms-t
valószinű, hogy nem a hozzávaló odex maradt az enyémen...az odexet is lecseréltem, jogokat megadtam, majd reboot...és oálá müködik megint az sms küldés....
egyszóval óvatosan törölni az smsreg apk-t !!!!!!
-
Janesz1981
tag
válasz
XM-L T6 #53554 üzenetére
Köszi a válaszokat! Lehet benevezek én is egy ilyen telóra majd vagy egy No.1 N3-ra
A fő vonzerejét a mérete adja és az rengeteg S4 kiegészítő megy hozzá bár én csak egy korrekt ütés és vízálló tokra nevezek majd be (melóhely miatt) ha veszek ilyen telót.
Aláírásban azért nem keres gondolom a kereső mert attól még benne van no.1 S6 aláírásodban az nem jelenti azt te csak abban a témában szólsz hozzá egész fórumon. Gondolom én de aztán lehet nem így van
-
fotosjani
aktív tag
válasz
XM-L T6 #53531 üzenetére
Szia!
Köszi a tapasztalat megosztást.
Esetleg nem tudod-e hogy jó hozzá az eredeti S4-hez gyártott akku?
Vagy esetleg meg tudnád mérni a No.1 S6 akku méreteit?Az akku érintkezési pontjai így néz ki? Vastagságot ne nézd a képen mert ez egy nagyobb akku, csak az érintkezők lennének lényegesek és szélességi, hosszúsági méret.
Előre is köszi, ha meg tudod mérni/nézni
-
XM-L T6
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy No.1 S6-ot. Nem Kínából vettem. Itt Magyarban sikerült megvennem pár hetesen. El kell mondjam, hogy elég pozitívat csalódtam a telóval kapcsolatban. Évek óta nézem ezt a topikot, és évek óta szerettem volna egy olcsó de jó, és használható dual sim androidos telefont.
Tapasztalatok:
Nem sokszor volt a kezemben eredeti S4, és nem is tudtam még egymás mellé tenni a kettőt, de szerintem megegyezik teljes mértékben a két teló.Vékony nagyon vékony! Előtte ZTE Bladem volt. Most egymás mellé téve a kettőt ég és föld. Méretben és vastagságban is.Gyorsaság
-ról annyit, hogy nagyon gyors. Nem tudtam megakasztani. Talán a play áruháznál volt egy kis akadás, amit szoftveres problámánk könyvelek el. De egyáltalán nem zavaró!!! 1 másodpercre zökken meg a képernyő de az is csak néha.Gps
jó gyorsan fog jelet. Bár kellet vele mókolni. Fifo kolléga belinkelt leírása segített ami szerintem minden MTK tulajnak jól jöhet! Ez itt!! Ájgó és Szyígic gond nélkül megy!Wifi
és a play áruház gyors, gyorsabb mint a Galaxy S2-nél. Tesztelve!Dual sim:
Kezeli gond nélkül mind a két kártyát. T-mobile + Voda. T-nél volt gond, hogy az egyik szám hívásánál és fogadásánál eldobta mind a két GSM modult, megszűnt a térerő, majd azonnal visszajött. Hangsúlyozom, hogy csak egy számnál volt. Bármilyen számról 20-30-70-esről fogadtam vagy hívtam nem volt gond! Megoldottam úgy, hogy megcseréltem a két kártyát a SIM slot-ban. Azóta ezzel sincs gond. Tökéletesen működik azzal a számmal is ami korábban problémás volt.Kamera:
Nem a legjobb, de ha valamit le kell fotózni gyorsan arra megteszi. Én amúgy sem nagyon használom. Ha fotózni kell akkor arra ott a digitális fényképező.Akku:
2600MAh ami napi használat mellett szerintem 1-2 napot bír. Még nem tudom pontosan, mert én naponta töltöm.Ami most bosszant, hogy a képernyő elforgatás nem működik, hiába kapcsolom be vagy ki. Ma még működött! Elnyomtam volna valamit? Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban? Nagyon bosszant, mert az Ájgót fektetve is akarom használni. Írja meg akinek van ötlete.
ROM Manager nem ismeri így még nem tudtam ROM-ot cserélni, vagy menteni, pedig menteni nagyon szeretnék baj esetére. Valakinek leírása, hogy hogyan kell bakup-ot készíteni ROM Manager nélkül? Írjátok meg léccí.
Kijelző:
Nem AMOLED de nagyon jó!!!!! Kollégán S4 minije mellé téve csak a fekete szín mélységében van különbség ami az AMOLED-nek köszönhető. Betekintési szög kiválló, napfényben is jól látható!Remélem tudtam segíteni egy kicsit azoknak akik e teló megvételén gondolkodnak. Szerintem a legjobb vétel feltéve ha évekig menni fog
-
RVR400
veterán
Tapasztalt már valaki olyat, hogy vágott micro SIM-mel nem tud mit kezdeni a teló? Van nálam 2 db S4 klón (dual micro foglalattal), és nem hinném, hogy mindkettő ugyanúgy gyári hibás különböző szoftververziókkal is. Látja, hogy van benne valami, de a PIN-kód kérő ablakot fel sem dobja, ha kikapcsolom a PIN-kérést másik telóval, akkor a 2G-s foglalatba betéve használható valamennyire, de a 3G-sben hiába van térerő, a hívás mégsem működik.
Természetesen holnap megpróbálok valakitől kunyerálni egy hivatalos micro SIM-et. -
mailman
tag
Ma megjott a Cubot P9-em. Hat mit mondjak, eleg jo kis tella. Kb akkora mint egy S4 szilikon tokban, es erezni hogy van benne anyag.
Osszeszerelesre az egyik legjobb kinaim eddig az ara ellenere, jo minosegu muanyag, stabil, nem nyoszorog. Ami nem annyira tetszik, persze az ar tudataban kibekulok vele az a TFT kijelzo, eleg kis szogben valtoznak majd invertalodnak a szinek. De valamit valamiert. A 6572W eslore mindenre eleg jatekon kivul, meglatjuk belakva hogyan valtozik. Antutu 10650 kb out of the box. Kamerak also kozep kategoria, de fenyben is latni kell a teljes velemenyhez. Ha kerdes van tegyetek fel, probalok valaszolni.
-
Crytek
nagyúr
Hát elég bizonytalan vagyok (mondjuk telo vásárlás terén már évek óta
)
Red Rice 5x ezerért cserébe "CSAK"
1GB ram, 4GB tárhely , mtk proci, minőség? gari?
Vagy jön az új Nexus 5 és a Nexus 4 ára beesik 70 k alá ami:
Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 @Adreno 320, 2GB ram, 8GB tárhely, helyi gari és minőség + kapja a 4.4-et!
-
Janesz1981
tag
szerintem várok vásárlással jönnek ki 8 magos MTK procis telefonok hátha lenyomják az árakat na meg karácsony is közeleg. Tetszik a No.1 note kopija az N3 mt6589T proci van csak de 2g ram 32g háttértár nfc mhl otg amit hiányolok az a gorilla glass de az ára viszont 230 dollár átváltva. Ami tetszene még ezen a telón lehet rá normális por és ütésálló tokot venni ugye a note 3 méretek miatt és hogy lemásolták a note "fícsörök" jó részét. Kár hogy az S4 másolatuk nem kapott 2g ramot most csak T procit de egyéb jellemzői ugyanazok maradtak. 1 giga ram elég amúgy ne dobja ki ramból dolgokat ha nagy játékokat nem tolok csak böngészés, videó és hasonló kis dolgok? Valakinek van itt no.1 S6?
-
janaman01
addikt
sziasztok, arra van valami megoldás, hogy ne merüljön gyorsan az akku? klón s4 ről van szó....air gesture stb kikapcsolva...mégis marha gyorsan lemerül 2600 as akku..vagy esetleg ha veszek bele egy eredeti s4 akkut? vagy azt gyorsan felejtsem el?
-
janaman01
addikt
na már is van egy probléma , az s4 klónnal pár napi nyúzás után....ha megy valami zene, akkor a hangerő változi, szinte hullámzik, hol halkabb lesz ( nem teljesen halk , csak leveszi) hol hangosabb...bármilyen zene megy..videó mp3 stb... fülesen nem csinálja..valami ötlet?
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
egy kicsit bele kell rázódnom ebbe a kina telefon mókárkodásba...kutakod most neten , meg nézelődök , ahogy időm engedi, és most bukkantam bele egy érdekes írásba az s4 klónokkal kapcsolatban , miszerint:
" Open the dial pad and type *#*#20080808#*#*. A menu appears. Inside chose GPRS and there you can put the new IMEI in "
valaki próbálta már ezt a kódot ?
-
janaman01
addikt
még annyi kérdésem lenne, hogy az istennek nem tudom megváltoztatni a zárképernyő háttérképet...valahol el van dugva , a beállitás, vagy nincs is rá lehetőség...bár ezt kétlem a jelly bean - ne lenne..?
amit még észre vettem, hogy alapból úgy küldte a kis kinai, hogy rootolva van a teló... ez másnál is igy van ?
akku marha gyorsan merül 2db 2600 os at kaptam hozzá...erre valami megoldás?GT-I9502 es s4 klón
-
janaman01
addikt
sziasztok . van valakinek itt GT-I9502 s4 klonja? én ilyet rendeltem. megy rendesen semmi baj vele, és alapból úgy jött, hogy rootolva van...van e esetleg rá valami rom? vagy esetleg tapasztalata valakinek, aki régebb óta használ ilyen telót...
-
jemy
tag
sziasztok!
érdeklődnék hogy mi a külömbség:
qualcomm s4 msm8225q
cortex a7 mtk6589
előre is köszi. -
galaxy 9002 duos, ez valóban Samsung.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, milyen ajánlott felső kategóriás dual simes telefont tudnátok ajánlani, nyílván android vonalon?
Galaxy S4-nek, hogy lehet megtalálni a duplasimes változatát? üdv
-
udv, segitseget kernek: van egy kinai dual sim samsung feliratu kb 5" dualsimes mobil. I9500 felirattal az akksi alatt imei szam stb, a rom is s4 koppintas akar lenni meg a bekapvsilaskor is s4 felirat van
A lenyeg szeretnem beazonositani a keszuleket es felrakni valami kevesbe megterhelo romot ami mgyar nyelvu es esetleg valami gps progit is futtat. Van benne radio is ha ez segit a beazonositashoz
Felbontasa talan qhd vagy az alatti. Lcd kijelzo nagyon talan ips.
-
bubu256
tag
A talán első 8 magos MTK MT6592 procis telefon. Goophone S4 Max
Versenyben van még az elsőségért a Zopo és a Sony is! [link] -
lusjen
csendes tag
Van valakinek olyan Feiteng H9500 S4 telefonja, akinek jól működik a gps. Az is kellene, hogy mit csinált vele, mert én már mindent kipróbáltam, de semmivel nem működik. Nyugtassatok már meg, hogy vagy alapból rossz az egész vagy lehet valamit csinálni. Nem igaz, hogy én fogtam ki az egyetlen rossz gps-es telót.
-
hege21
aktív tag
Meg egy ilyen árlistát mellékeltek
Apple iphone 5S 16GB 4G/4inch/ios 7.0 $215
Apple iphone 5 16GB 4G/4inch/ios 6.0 $205
Apple iphone 4S 16GB 3G/3.5inch/ios 5.0 $162
Apple iphone 4 8GB 3G/5inch/Android 4.2 $110
Samsung Galay S4 I9500 3G/5inch/Android 4.2 $209
Samsung Galaxy Note 2 4G/5.5inch/Android 4.1 $188
Samsung Galaxy S 3 3G/4.8inch/Android 4.0 $153
Nokia Lumia 920 4G/4.5inch/Window 8 $165
Nokia Lumia 820 3G/4.3inch/Window 8 $115
HTC One 4G/4.7inch/Android 4.1 $160
HTC One X 3G/4.7inch/Android 4.0 $90
HTC X920e(Butterfly) 3G/5inch/Android 4.1 $130
Sony L36h (Xperia Z) 3G/5inch/Android 4.1 $150
Sony L39h (Xperia Z Ultra) 3G/6.5inch/Android 4.2 $232
Sony LT26II (Xperia SL) 3G/4.3inch/Android 4.0 $79
BlackBerry Q10 4G/3.1inch/BlackBerry OS 10.1 $160
BlackBerry Z10 4G/4.2inch/BlackBerry OS 10 $113
BlackBerry 9900 4G/2.8inch/BlackBerry OS 7 $190
BlackBerry 9810 (Torch) 3G/3.2inch/BlackBerry OS 7 $55
BlackBerry 9780 3G/2.8inch/BlackBerry OS 6 $60 -
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #50828 üzenetére
Galaxy s4 active
.
De tényleg komolyan, akkor azt írja, mert fáradtan mindent szó szerint értek..... -
BuricsJ
tag
Sziasztok,
Olvastam a téma összefoglalót, így lehet, hogy nem ide valónak tartjátok majd a kérdésem, így előre is elnézést érte.
Segítségeteket/tanácsotokat szeretném kérni készülék vásárlás előtt, a következő paraméterek a kiindulás:
- dual sim -s
- árkategória: 75e -ig
- kijelző átlója <=4,5"
- gps vevő van
- új készülék, gyári garanciával, hazai forgalmazótól (tudom, itt máris elbuktam :-( )
- független, esetleg feltöltő kártyás készülékként valamelyik szolgáltatónál (céges T-mobile kártya lenne az egyik sim)
- garancia ideje alatt vagy 2 éven belül nem cserélném
- használat: telefon :, sms, wifi otthon/munkahelyen, alkalmanként fényképek készítése, gmail postafiók, MasterCard mobil alkalmazás, böngészés a web-n, egyszerűbb játékok
- családban van már Android-s készülék,így előny ez
- megmaradna a gyári ROM, nem "főzném" és nem root -olnám
Samsung SIII mini készüléket teljes megelégedettséggel használok, a dual sim miatt ilyet nem vehetek, S4 mini dual nem tudom, elérhető-e idehaza szolgáltatónál?
Jelenleg a Samsung Galaxy Core Duo van a célkeresztbenVárom a le
és a rábeszélést
vagy másik készülék típusokat, előre is nagyon köszönöm a segítségeteket.
-
válasz
Groovebaby #50705 üzenetére
Ráígérek: adok egy Lenovo A760-ast a w200-ért. Ergo egy még ismertebb márka és egy Qualcomm snapdragon s4 lesz az "upgrade". A jó hír, hogy nem kell ráfizetned
Hálálkodás lehet priviben is
-
anonym1s
őstag
válasz
csampei #50604 üzenetére
Hali.
Ez nyitoar, ami a z1, s4 eseteben 200 volt fel eve, de ennyi penzt nem hiszem hogy adnek egy kinai telefonert ami kinabol erkezik es a garancia meg szervizhatter egyenlo a nullaval. En inkabb vennek egy s4-et ennyiert, ami ha elromlik, akkor 2 napon belul hazhoz jonnek es megjavitjak helyszinen, es nem kell kinaba kuldenem draga penzert, amit visszakapok jo esetben egy honap mulva.Ja, azt ki is felejtettem, hogy ez a 105ezer csak a telefon ara, amire meg rajon a vam + afa, azzal eggyutt meg mar abszolut nem opcio egy s4-el szemben.
-
zkosaras
aktív tag
-
gipsztigris
addikt
válasz
tolvaj! #49975 üzenetére
Ennyi nagyjából Pilisen is a Voda mobilnet.
(#49973) heidricha
Ha egy vélemény számít, akkor szerintem ha az ember a helyükön kezeli a dolgokat és nem akar 25 ezerért Galaxy S4 szintet elvárni, akkor teljesen rendben van ez a telefon! Kidolgozás ötös, gyorsaság kezelhetőség egy erős négyes, kamera átlagos, GPS remek, és tegnap láttam a FIFA 2014-et futni rajta, szerintem laggmentesen lehet játszani rajta.
-
csabili74
aktív tag
Lehet, egy kicsi Off, de olvasgatom a Samsung Galaxy S4 mini tesztjét, és a tesztképeket nézve a reggeli kávé megakad a torkomon. Ilyet a Zopo C2-m is tudott
És feel annyiért, full HD kijelzőért, két sim,. stb. Mostakkor hogy is van ez? A kínai telefonok egyetlen gyengéje a fényképező része? Lassan eljön az idő, amikor a szolgáltatóknál bután néznek ki a fejükből, hogy ők olyan okosítva árulják a " nagyon olcsó" készülékeiket, pl. csak 70000+áfa, és csak 24 hónapig havonta 7000 ft, és a kutyának nem kell?
-
RVR400
veterán
válasz
anonym1s #49497 üzenetére
Vajon mennyi szitkozódó írást fogunk látni, amiben leírod, hogy a kijelzője szar, mert nem amoled (ergo mindegyiknél így van, kivéve pár TCL-t), meg hogy a kamerája nem jobb semmivel semmi, mint bármelyik másik kínaié (ami triviális, mivel ez is ugyanolyan kínai), és hogy még mindig nem tudod mie leváltani az S2-t?
Jah, kollégám ugyanez, a kijelzőproblémába mindig belefut, szóval ő inkább fog venni egy S4-et 170-ért, amiből ugyan 4 db kínai (jó minőségű) S4 utánzat kijön, ha annyia bejön neki a forma, de nem, neki a kijelző a lényeg. Jah, és az S Advance-ot simán lefikázta, mert szar benne a kijelző, ami nem mellékesen amoled, csak éppenhogy gyengébb mint az S2-ben... -
törölt tag
Üdv!
Tudnátok ajánlani olyan kínai csodát amiben 2Gb ram van, legalább HD kijelző (full hd-ra nincs szükségem), és legalább snapdragon s4 pro soc?
Mediatek nem érdekel. -
drr
őstag
Támogatottság, használati tapasztalatok és egyéb benyomások alapján szerintetek melyik a jobb?
Lenovo A820
ZTE v967s
THL W100
Esetleg valamelyik Amoi vagy Haier?1Gb RAM legyen és IPS kijelző meg 4 mag... A ZTE állítólag még az S4-től is nagyobb, a THL meg csúszik nagyon... Nem tudok dönteni...
-
RVR400
veterán
Van nálam egy S4 utánzat MTK6572-vel. KEzdem érteni, hogyan kap 11e pontot Antutuban, így a Real Racing 3 siralmas rajta, mind grafikailag, mind sebességben... De grafikailag különösen gyatra.
-
llll
senior tag
ne marakodjatok
ha ugyanennyibe kerülne én is a galaxy s4-et venném, nem a kínait
(és gondolom azért sok kínai-fan is)
csakhogy
volt már nekem is 120ezer forintos csúcs samsung telefonom is
amit 1év elteltével 30ezer forintért tudtam eladni
ennyit adtak érte
és éppen most adom el a hasonló tudású szintén 1 éves kínai telefonomat szintén 30ezerért
a különbség ott van, hogy ezt 40-ért vettem...
és soha a legkisebb problémám sem volt vele
gyári rommal használtam és minden működött ezen is
részemről soha többet nem óhajtok ekkorát bukni 1 telefonon, úgyhogy nekem is kínai telefonjaim lesznek már a jövőben
arról már nem is beszélve, hogy a csúcs kínai telefonok bizony sztem simán lehervasztanák a vigyort a csúcs samsung, iphone és nemtommilyen típusok arcáról
csak az áruk (PLUSZ a gari hiánya gyakorlatilag - itt is tied a pont nem vitás) miatt itthon azokból nem sokat látni -
Terentius
őstag
válasz
gipsztigris #48709 üzenetére
Vigyázz mert még a végén meg is teszi a
fosszuper galaxy s4 minijéről -
fotosjani
aktív tag
Köszi az infót.
Igen a méretek lényegesek, de sajnos néha ezzel is trükköznek a Kínai barátaink.
Alin is nézegettem az ilyen telókat, de a legtöbb manipulált jó esetben van benne 512Mb RAM és 1 vagy 2 Gb-osnak látszik.
Ráadásul nem a termékről készült képeket rakják fel hanem egy eredeti S4 van lefotózva kitakart logoval.
Vagy még azzal is trükköznek hogy 5" kijelzővel szereltnek írják de csak 4,7" kijelző van benne, kicsit nagyobb a pereme és még egy kis fekete keret (2.percnél jól látszik) is van a kijelző körül ami elég ronda.Eddig valóban a No.1. S6 a legméretpontosabb.
Találtam egy videót ahol megcserélik az S6 és az S4 hátlapjait és mindkettőn jól illeszkedik (kb.1. pecnél) -
RVR400
veterán
válasz
mailman #48336 üzenetére
Találtam egy érdekességet S4 Active témában. Szóval gyanúsan megéri az X6 azt a majd 600 dollárt...
-
legenda007
aktív tag
S4 klónnak a rootolását illetve rom cserélyét le tudná nekem írni valaki, hogy melyik módszerel tudom meg csinálni. valamint másik ugyan olyan specifikus telónak a romját rá lehet e rakni?
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok! olyan kérdésem lenne melyik a "legjobb" galaxy s3 -s4 utánzat amihez valamilyen garanciával hozzájuthatok. 40 ezer forint alatti készülékek érdekelnének. Tehát jó az S3
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Shummo #48195 üzenetére
Esetleg valakinek van S4 klón telefonja?
Arra lenék kíváncsi hogy vajon az eredeti S4-hez kapható kiegészítők kompatibilisek-e vele.
Elsősorban az érdekelne, hogy az eredeti S4-hez készült hátlapok jók lehetnek a klón S4-re?
Pl: Aluminium hátlap
Előre is köszi ha van valakinek tapasztalata -
Terentius
őstag
válasz
fateless #47814 üzenetére
Érdekes,hogy nagyon sok helyen hallom-és most tőled is-ezt az "általános felhasználást".Kérem szépen valaki mondja már meg nekem,hogy mit értünk ezen?Egy okostelefont mi másra lehet használni általános felhasználáson kívül?Telefonálás,net,játék,filmezés,zenehallgatás,navigáció,fényképezés.Ezzel kb. ki is merült egy mai okostelefon felhasználási lehetősége.Saját tapszanyalat alapján nem gondolom,hogy egy Galaxy S4-et több vagy jobb módon lehetne használni,mint egy MT6589-el felszerelt telefont.
-
jokert
újonc
Hello.
Segitséget szeretnék kérni.
A következö tipusu készülékem van:GT-i9502 MTK6589 Quad Core 1.2GHz Smartphone Android 4.2 5.0 inch 1G 4G Dual SIM Card Dual Camera Chinese S4 Phone Black
Szeretném megváltoztatni a nyito azaz a képernyözár feloldo képet:
Hogy tudom ezt megtenni.Eddig semmilyen lehetöséget nem láttam.Most a Next Launcher 3D Lite Version van fent de igy sem változott.
Köszönöm a segitséget.
-
Ájvé
veterán
válasz
nimfas #47760 üzenetére
A processzor MT6589 esetén Cortex A7-es és GPU pedig GSX544, nincs MTK processzor, az maga a chip már.
6577 esetén Crtex A9-es van már és SGX531 a GPU.
Meg kell nézni a leírásban mi van benne, van néhány gyengébb Snapdragon is kínaiak közt, de akad még Snapdragon S4 is köztük, igaz nem sok. Nagyrészt MT6575 MT6577 MT6589-ek. -
Tóni86
csendes tag
válasz
Crytek #47539 üzenetére
Nekem gt99 van, csináltam már vele homályos képet, de csináltam nagyon jó minőségűt is! De ahogy írták előttem is nem egy fényképező minőség mert kicsi a lencséje, nincs nagy tapasztalatom telefonos fényképezőkkel de én a vaku erősségét kevésnek tartom. Uncsimnak S4 van és ő is azt mondja h jó képet csinál de nincs benne elég zoom, úgy hogy mindegy hogy 40 ezres telefon vagy 200 ezres tökéletes úgy se lesz
-
fPApi
őstag
válasz
anonym1s #47402 üzenetére
Neked mi bajod van, csalánra p....tél? Én csak mondtam egy itthon kapható, a topic témájába tartozó telefont, amire a kérés vonatkozott, azt meg mindenki eldönti, hogy megveszi, vagy sem.
Egyébként meg, most már hosszabb ideje használom a galaxy s4 mini dualt, és megdöbbentő, hogy mennyivel jobb, mint a korábban kipróbált 'kínaiak'! -
fPApi
őstag
Én hosszabb "kínai" kitérő után vettem egy S4 mini dualt, most már belakva, használva mondom, hogy nekem egyértelműen jobban bejön, szinte minden szempontból, mint a korábbi "kínaiak". Szerintem csak az ára miatt "szólhatják le", de nekem megéri, hogy végre minden működik, ami benne van.
-
sc200
csendes tag
Sziasztok.
A topic indulása óta követem a hozzászólásokat. Szeretném a mostani telómat lecserélni. Eddig nem nagyon gondolkodtam a kínai csoda telefonokban, de van pár barátomnak (Lenovo...stb) és elég meggyőzően nyilatkoztak róla. Nézegettem az új S4 mini dualt, de néhányan kicsit leszóltátok. Így arra jutottam, hogy ha tudnátok ajánlani esetleg már bevált és használható telefont (akár a beszerzésben is) akkor egyet megvennék. Ami lényeges:
- 4-max 4,5" kijelzőben (nem kell a tepsifon)
- a lehetőségekhez képest a legjobb felbontás
- fényképező nem lényeg ( az van)
- dual core esetleg quad core
- ram: 1,5Gb - 2 Gb
- Rom: 16G- vagy több
- DUAL SIMHa van használható ötletetek, akkor azt szívesen venném.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Joe
-
Terentius
őstag
válasz
instantwater #45910 üzenetére
Nem a fele.A Thl W100-hoz képest az S4 mini majdnem 3x annyiba kerül és ugyanazt tudja.
-
Brain75
senior tag
Emberek.
Milyen telefont ajánlanátok ami olyan mint az s3 mini? Vagy az s4 Mini?
Természetesen 2 kártyás verzióban.Üdv
-
Dindon
csendes tag
Üdv Mindenkinek,
Dual simes telefont vennék, segítenétek abban, hogy melyiket válasszam? Amiket kinéztem: Samsung S4 mini, Alcatel OT-6030, és a 6033 ultra. Elsősorban telefonálásra kell, fontos még a GPS, fényképezés, elegáns külső, jó aksi.
Előre is köszi -
motocoder
aktív tag
Brutál gpu van a Haier-be!
Az S4 tud ennyit. -
fPApi
őstag
válasz
tboy93 #45339 üzenetére
"egy jótanács: Ilyen Prestigio/Samsung hulladékot ne vegyél, mert csak megutáltatja veled az "okostelefon" fogalmát. Ezek teljes mértékben használhatatlanok."
Most vettem egy ilyen "hulladékot": samsung galaxy s4 mini dual sim. Eddigi tapasztalatom az, hogy VÉGRE:
- simán berakom a SIM kártyákat és elindul, természetesen 100%-osan magyar nyelven, internet is megy (a vodafone is)
- a (könnyen megtalált) megfelelő driver telepítése után összekötöm a PC-vel és LÁTJA, tudok rá másolni,
- GPS-t bekapcsolom és hopp már megvannak a holdak, 3 betűs megy, mint "kisangyal", nem rak át másik utcára, nem ír valótlan sebességet, távolságot,
- akku már most bírja kb. két napig (persze az én használatommal),
- hívtak, és majd megsüketültem a hangerőtől (ellentétben a korábbi kínai mobilokkal),
- napsütésben ránéztem és láttam, hogy mi van a képernyőn (ellentétben a korábbi kínai mobilokkal),
- CWM, root persze gond nélkül,
- egy csomó extra, ami olvasva hülyeségnek tűnt, kiderült, hogy egész jól meg könnyítik az életet (pl. lezárt képernyő feloldása arcfelismeréssel, vagy az, hogy szemkontaktus esetén nem megy aludni),
- nálam a 540 x 960-as Super AMOLED lényegesen jobb, mint pl. az UMI X1s 720 x 1280-as képernyője,
- folyamatosság, gyorsaság szempontjából sem marad el a négymagos UMI-tól, sőt ...,
- és a legjobb, a mérete: 124.6 x 61,3 x 8,94, 107 gr.
Most, 1.5 nap után csak ennyi jutott eszembe, és tudom, hogy jóval drágább, de a felhasználói élmény nagyságrendekkel jobb, így megéri, persze NEKEM! Ha ilyen egy "hulladék" és "használhatatlan" telefon, akkor én elfogadom. Persze tudom, hogy ezekben is van hibás, ami miatt ilyeneket mondanak, de azt ki kell cserélni és kész. -
Dot
őstag
Hali!
Ez méreteiben vajon megegyezhet az s4 minivel? Mármint tok illetve fólia miatt kérdezem, az s4 minié jó-e rá?
Illetve tudok-e valami olyat róla ami miatt ne vegyem meg! -
kisteri
csendes tag
Üdvözlet fórumtársak,
Tudna valaki ajánlani nekem jó minőségű s4 klónt 60k-ig.
köszönöm -
Terentius
őstag
Egy ilyen töltőt érdemes venni?
Galaxy S4 eredeti töltő 8$.Elég sok pozitív visszajelzés van.
-
fifo
csendes tag
Nemrég érkezett meg a telefonom: NO.1 S6
Merimobiles.com-ról rendeltem. Elég segítőkészek voltak és hamar 2 nap alatt feladták Singapore postára, majd 1,5 héten belül megjött vám nélkülMaga a telefon remek, gyors (kb mint a normál galaxy s3). Megmunkálása mintha csak eredetit fognék a kezemben. Maga a telefon ugyan akkora mint az s4, különbség, hogy nincsen samsung logó, max a hátulján a NO.1 logója ami zavaró.
Hibája van természetesen, de ezeket kb 20 perc alatt orvosoltam:
- (4.2 es android miatt is) de sokszor lefagyott, újra indult a gép.
Erre a hibára megoldás: [link]
- Wifi jel gyenge. Egy kis házi moddingal megoldható, meg is csináltam már. [link]
- Gps jel nem jön be egyhamar. Erre megoldás: [link]Összegezve egy igazán remek telefon ami jól is néz ki nem úgy mint a legtöbb kínai teló
-
kisskerko
tag
válasz
majestic #44665 üzenetére
tud magyarul, amúgy ár/érték arányban ez a legjobb, de ha márkásabbat akarsz akkor pl Samsung Galaxy S4 mini duos vagy HTC desire 600
de egyébként a jiayu telefonjai elég megbízhatónak számítanak a kínaiak között(#44671) gipsztigris csak simán dual simes topik, szóval jó helyen van
-
andatti
senior tag
Láttátok már a 2013. nyár legnagyobb slágereit? A TOP 10 2 Gb-os telefonokat?
Voto X2
OrientPhone S4 Advanced
Zopo ZP990
Oppo Find 5
FAEA F2S
THL Monkey King
GooPhone S4 Mega
Xiaomi Mi2S
JiaYu G4 Advanced
Neo N003+ ajánlották még:
Nubia Z5
Meizu MX2
Pomp King2,
THL W8SIgaz, én még a feléről se hallottam...
és a hsz-ekben egy (szintén) gigamániás Bart:
"My favourite? Black or dark grey color, between 6.0 and 6.9″, Gorilla Glass, metallic frame, dual sim standby, more than 1.5GHz, 1080p, 2GB RAM, at least 32GB Rom, NFC, MHL, FLV, HDMI, above average wireless connectivity + 3G, proper warranty for customers outside China. And all that for less than USD 400 (including fast delivery by UPS or DHL to my address in Vietnam)." -
Evita85
tag
Sziasztok! Off kérdésem lenne,de szerintem fontos:
Páromnak egy egy eredeti,nem klón S4-e van. S multkorában amikor a Sensorokról beszéltetek(meg a képeket raktátok fel,akkor kiváncsiságból én is letöltöttem ezt az appot. (Android sensor box). S ez csak 8 szenzort mutatott,mig a Samsung beépitett szenzor mutatója(My sensor) meg mindet. Azt hiszem a páratartalom érzékelőt nem érzékelte ez. Lehet hogy ezek a kinai csodafonokban is benne van az összes szenzor de a progi nem tudja?
Egyébként nem tudom hogy másolatszerű telefonom legyen(Mint a Star,vagy THL (pl w8s a kinézett) vagy eredeti kinézetű... (pl Jiayu g4t a kinézett) Fehérben kimondottan szép s elegáns a Jiayu,de a THL valahogy nem az igazi fehérben. -
-
myself45850
tag
és ő??
MTK6589T Star S4 -
CoolBoy323
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest