- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lusjen
csendes tag
Van valakinek olyan Feiteng H9500 S4 telefonja, akinek jól működik a gps. Az is kellene, hogy mit csinált vele, mert én már mindent kipróbáltam, de semmivel nem működik. Nyugtassatok már meg, hogy vagy alapból rossz az egész vagy lehet valamit csinálni. Nem igaz, hogy én fogtam ki az egyetlen rossz gps-es telót.
-
lusjen
csendes tag
Tisztelt Cappa72 és más hozzáértők!
Van egy Feiteng h9500 telefonom, aminek a gps-e nem igazán működik. Elsőre nehezen talál jelet, de ha megtalálja, akkor akár 8-10 műholdat is fog. A 3 betűssel használom, itt ha rámegyek a műholdakra, akkor szépen mutatja, hogy vannak műholdak, zöld a színük és a pontosság kiváló. Azonban ha visszamegyek a térképre, max. fél perc és már szól is hogy a gps vétel megszűnt.
Visszamegyek a műholdakhoz és röpke 10-15 mp. múlva ismét megvannak a holdak, a pontosság is kiváló. Ha itt hagyom, akkor folyamatosan -akár egy 200 km-es budapesti úton is és a városban is (próbáltam)- folyamatosan beszél, pontosan mondja az irányt a letérőket, figyelmeztet a gyorshajtásra stb. szóval pontosan navigál. Amint visszatérek a térképre már dob is.
Próbáltam már a másik használatos navival és a saját navijával is, ugyanez a helyzet. Megcsináltam az 1-es hozzászólásban lévő segítséget is, ez a helyzet a mobileuncle tools sem segített. Ahogyan visszatérek a térképre, már dob is.
Esetleg valaki tudna segíteni vagy Feiteng tulajoknak volt(van) ilyen problémájuk???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged