- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sálááá
csendes tag
válasz
XM-L T6 #53736 üzenetére
Köszi a választ! Prestigioban tetszik a hátlapja és hogy elég sokmindenben jó, a ConCordról igazából nem hallottam semmit idáig, a myAudio is szimpi. Csak a netről informálódom, ezért szeretnék saját tapasztalatokat. Az jó, ha láttad, vagy fogtad a kezedben, nekem ezek a tapasztalatok segítenek. Köszi!
-
han_lev
senior tag
válasz
XM-L T6 #53527 üzenetére
Köszi!
A feleségnek nézegettem telókat, és valami S4-es félére gondoltam, de féltem a különböző másolatok miatt a tesztekből nem lehet megmondani hogy jó e vagy sem, de a leírásod megygyőzött. Megvan a karácsonyi ajándék.
Köszi.
Egyébként azóta hogy megy?
Vannak olyan "kinai" dolgok benne, amit el lehet tüntetni, hogy ne zavarjon.
Illetve milyen a kamerája? Az asszony sokat fotózza, videózza a gyereket. Egy Sony Ray van neki most, abban egy 7 mgpxeles kamerája van, attól jobb lehet?
Szép estét! -
Janesz1981
tag
válasz
XM-L T6 #53554 üzenetére
Köszi a válaszokat! Lehet benevezek én is egy ilyen telóra majd vagy egy No.1 N3-ra
A fő vonzerejét a mérete adja és az rengeteg S4 kiegészítő megy hozzá bár én csak egy korrekt ütés és vízálló tokra nevezek majd be (melóhely miatt) ha veszek ilyen telót.
Aláírásban azért nem keres gondolom a kereső mert attól még benne van no.1 S6 aláírásodban az nem jelenti azt te csak abban a témában szólsz hozzá egész fórumon. Gondolom én de aztán lehet nem így van
-
törölt tag
válasz
XM-L T6 #53540 üzenetére
pár hónapja van meg az ICOO Fatty 2 tabletem, ugyanezzel a problémával kaptam meg, nem fordult el a képernyő sehogy sem. Factory reset, romcsere, miegymás semmit nem ért, amíg barátnőm le nem ejtette.. erre megjavult. Midnezek után ismét valamiért megint nem működött, amit 1 kis hátlap csapkodással orvosoltam. Szintén sikerrel
. Nem azt mondom, hogy vágd földhöz, de 1 kis paskolást megadhatsz neki a hátán
Talán valami érintkezési hiba lehet.. nemtudom.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
XM-L T6 #53531 üzenetére
Szia!
Köszi a tapasztalat megosztást.
Esetleg nem tudod-e hogy jó hozzá az eredeti S4-hez gyártott akku?
Vagy esetleg meg tudnád mérni a No.1 S6 akku méreteit?Az akku érintkezési pontjai így néz ki? Vastagságot ne nézd a képen mert ez egy nagyobb akku, csak az érintkezők lennének lényegesek és szélességi, hosszúsági méret.
Előre is köszi, ha meg tudod mérni/nézni
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
XM-L T6 #10955 üzenetére
Olvasd el angolul itt "metanastis" kommentelő kommentjeit (meg akár az egész nemtúlhosszú topikot)
A Hero9500-ra felmegy a zp900 zopomobileshopnál letölthető romja (kínai, angol nyelvvel is ellátva)
, mert szerintük csak akksiban és kamera-megapixelben különbözik a hero vs. zopo."only different housing"
A Hero9500 rootolásáról itt
-
hevizms
addikt
válasz
XM-L T6 #10952 üzenetére
Köszi.Nem akarom pc-re menteni.Csak példának hoztam fel a jegyzettömböt hogy valami olyasmi van e androidra.Példa:nyomkövetési számot leirni egy kis jegyzetre és azt elmenteni a telefonon nem a pc-n,hogy amikor beakarom irni a nyomkövetésbe ne kelljen már mindig az emailemben visszakeresni.Vagy bármi szöveg,adat elmentése.Azért a legegyszerübbet kérdeztem mert semmi mást nem csak szöveget menteni.Se képet se rajzot semmit. Csak szöveget.
-
-
-
m165le
csendes tag
válasz
XM-L T6 #9583 üzenetére
Sajna nincs időm a képekkel foglalkozni, de a neten van róla sokminden.
A minőségről csak annyit, hogy a fiam amikor meglátta leesett az álla, hogy a kinaiak ilyen telót tudnak gyártani!
Kifogástalan a minősége! (persze hosszú távon nem tudom még megítélni)
Ja és ahhoz képest hogy mekkora, vékony és nem nehéz.
A GPS -el még nem foglalkoztam, számomra egyenlőre még másodlagos. -
m165le
csendes tag
válasz
XM-L T6 #9563 üzenetére
Nem tudom, hogy alapból van-e benne magyar nyelv, de a rendeléskor direkt kértem.
Azért gondolom, hogy utólag rakták rá, mert az összes kinai app ki volt gyomlálva, és át is volt particionálva alapból!
Két aksival jött annak ellenére, hogy a képen egy van.
A kijelző felbontásáról állandóan megy a vita de gondold el, hogy a 3méteres kivetítőm ful HD-ben is nagyon szép, itt meg 30-szor kisebb átlóra fele felbontás jut miért ne lenne elég. (persze közelebről nézem)
Az a lényeg, hogy számomra tökéletes.
Annyit még a telóról, hogy a nagy méret miatt ugye nagy aksit (3600mah) tudtak bele rakni, hála isten meg is látszik az üzemidőn, reggel fél nyolckor vettem le a töltőről, egész nap wifin lógott és mivel most lakom be, legalább tisztán 5-6 órát izélgettem és este éjfél körül amikor töltőre raktam 52% -ot mutatott.
A töltés jelző nem ugrál, hanem szépen százalékonként csökken. -
fPApi
őstag
válasz
XM-L T6 #9574 üzenetére
"...Azt nem nagyon tudják megbundázni...."
Jó lenne, ha így lenne, de láttunk már karón varjút ...A benchmarkokhoz: nekem van egy Mo-n vett galaxy s duos-om (1 mag, 4", 768 RAM) és az antutu 3301, a quadrant 2231. Ez kicsivel (quadrantnál jóval) jobb, mint a korábbi telefonom gyári ICS-s számai (xperia ray, 1 mag, 3.3", 512 RAM).
-
hevizms
addikt
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
XM-L T6 #9417 üzenetére
( 220? Jobbára is van..
217. ) Néhányan régebben..régebben megbízható shopként jelezték a mixeshopot:
Nézd itt a ZP Leader900 ??másolatának?? jelöli a shop ezt a h9500-t
(itt is 1 GB ram!! és 2x 2300as akksi !! )Alapos videó pedig a PandaW shopjában van a (zp900ról)
Rajta van a listámon
,de a g3 a másik.
-
ZaXXoN
tag
válasz
XM-L T6 #9064 üzenetére
Az ebay-en ugyanúgy ott állnak sorba a kamuárusok. Hamis memóriakártyák, rossz aksik, semmit se küldő emberek. Ha nem bírod a feszültséget, akkor ne neten rendelj, hanem menj be a boltba, ahol ismered a szervizes józsit.
Ami a kínai kamuzást illeti, tessék figyelembe venni a kultúrák közti különbséget. Az, ami nekünk hazug hitegetés, náluk sokkal inkább kedves reményéltetés. Keleti kultúrákban sok helyen kifejezett udvariatlanság egy kérdésre nemet válaszolni.
-
sasa311
veterán
válasz
XM-L T6 #9064 üzenetére
Mindegyik kínai kamus, mint az állat.
Mikor lesz nekik készleten akkor meg fogod kapni a telefont, de a hazudozás az folyamatos. Mielőtt fizetnél minden van készleten, persze, holnap tudjuk is küldeni, fizess csak.
Aztán mikor fizettél akkor jönnek a gubancok, hogy jajj hát nem elfogyott, de majd jövő héten jön, válassz mást, kihagynak belőle ezt-azt, stb...
sajna ez ilyen.
-
feca81
aktív tag
válasz
XM-L T6 #9064 üzenetére
jó kérdés. egyik áruházra se mondhatom,hogy 100%-ig megbízhatóak. mindegyik sunyi. van akinek gond nélkül megérkezik a cucca, van akinek ugyanattól nem, vagy hiányosan.
én személy szerint ezeket tartom megbízhatóbbnak, mint a többit:
ttmalls, etotalk, tmallbox, pandawill, mixeshop, antelife, android-sale, lightake, fastcardtech.
ismétlem, egyik se tökéletes! szived joga, melyiket választod... -
GIJoe
addikt
válasz
XM-L T6 #9050 üzenetére
tudom, és lesegetem 12h ként van e, ha igen veszem meg...
Etotalknál van, de 275$ pöttyet túlzás... -
sasa311
veterán
válasz
XM-L T6 #9040 üzenetére
A szenzor tökéletesen működik - csak nekem be van állítva a telefon, hogy éjfélkor kikapcsoljon és 7 órakor kapcsoljon be.
Na most ha automatikusan kikapcsol akkor nem fordul el a kép. De ha kikapcsolom és visszakapcsolom a telefont akkor MINIDIG megjavul,de ha estére kikapcsol, akkor mindig elmegy belőle a forgatás. Ezért gondolom, hogy valami SW-es probléma van.
-
xhege
veterán
válasz
XM-L T6 #9037 üzenetére
Én nem vagyok szakértő, de az általad linkeltek közül a Hero-t venném. A legolcsóbb nem az igazi. Akkora kijelzőhöz az a felbontás szerintem nem lehet csúcs. A másik kettő között nem látok túl nagy különbséget, így a kedvezőbb árút választanám. Ez az én (hangsúlyozottan nem szakértő
) véleményem.
A ttmalls nekem nem tűnt megbízhatatlannak, én onnan rendeltem. -
NivoSzaki
tag
válasz
XM-L T6 #2576 üzenetére
Hát gondolom azért fontos nekik a saját chip, mert az az egyik legdrágább alkatrész a kijelző és az akksi mellett, a kínai állam nyomja őket pénzzel, hogy minél hamarabb lehessen versenyképes saját gyártású 4 magos chip.
Ezen a részen már nem is amerika a technológiai ellenfél Kínának, mert már lehagyták őket sok területen, hanem japán és délkorea.Azon csodálkozom, hogy még nincs saját kijelző gyáruk,,, de gondolom már ügyködnek rajta
Csak érdekességképpen nézzétek meg ezt a videot egy kínai mobil áruház?? vagy miről
http://www.youtube.com/watch?v=qtHYXHpOt7U -
fecg21
aktív tag
válasz
XM-L T6 #2522 üzenetére
Én voltam az aki azt a hszt írta amit keresel. És igen-tényleg megeszik kb 800mb ramot az android 4.0.3. , és ez nem vicc. Ha szükséges-igazolni is tudom-de nem hinném hogy ez -itt a fórumon-az 1gb rammal szerelt- ICS ost futtató készülékek tulajai számára ismeretlen fogalom lenne.
-
berigazek
őstag
válasz
XM-L T6 #2522 üzenetére
Az sok nagyon...szuzen progik nelkul kell azt tesztelni....eloszor is....de vannak itt akiknek van MTK 6577 es 512 RAM-juk van...ok kellene nyilatkozzanak.
En majd a szemem miatt a Carpad 5 F6-sat veszek 6"-sat 1 Gb RAM 4ROM-al...az jo nagy lesz. Kepdrnyoben nekem...latni fogom:-) -
NivoSzaki
tag
-
NivoSzaki
tag
válasz
XM-L T6 #2394 üzenetére
Kamera: Az a problem, hogy nem 8Megapixel hanem csak 5. Fentebbi leírásban 8-at hirdetnek.
Kamera: A fekete modellen középen van a kamera a fehéren meg oldalt. Akkor ha feketét szeretnék akkor középen van. Meg rajta van a Meepad felirat. Rohadtul elcsúnyították. Miért nem elég csak az android felirat alul!?Ha megnézed a gyártó honlapját ebből van 3 tipus szóval azért sem egyeznek a képek, össze vissza másolták be a különböző modellek képeit ez nem a gyártó hibája
-
fecg21
aktív tag
válasz
XM-L T6 #2396 üzenetére
Ne aggódj, az enyém egy egészen ritka eset, a kedves kínaiak elrontották a telómat amikor felrakták rá a legújabb android rendszert, és emiatt nem látja a teló egyik sim kártyámat se-magyarán mondva, telefonálni nem tudok a telómmal, röhej. Holnap megnézi egy ismerősöm. Ha már a pandawill-esek nem akarnak segíteni.
Egyébként meg hatalmas pozitív csalódás a telefon.
Amikor először meglátták: az első reakciók: jól néz ki, de biztos egy kínai szar.....
mondták ezt ők, a kezükben samsung és ZTE meg szolgáltatós androidos telókkal. És már az antutu benchmarkban is rommá verte a telóm az összes nagy márkát.... Persze ez még kevés volt nekik, utána jöttek a játékok,aztán eloszlottak a kételyek.
-
fecg21
aktív tag
válasz
XM-L T6 #2394 üzenetére
Megbízható kínai gyártók: Lenovo, HTC, Zopo ,MEIZU, Zeon( ez van nekem is), Huawei , Még talán a Star is megbízhatónak mondható-bár ez már azért határeset. Na meg ott a Haipai.
Sajnos nagyon sok ferdítés/csúsztatás van a webáruházaknál, szerintem némelyik árus azt se tudja miket ír ki....jó példa erre a ram és rom méretének felcserélése, ahogy ezt írtad is.
Az mtk6577-es cpu-k meg 1GHz-esek "csak" . Az a plusz 200MHz az gondolom az 3D chip akar lenni. Sajnos a vásárlások java része zsákba macska, Nekem is gondjaim vannak a telómmal, a pandawill meg b.szik vissza írni az üzenetemre. -
Rawulf
őstag
válasz
XM-L T6 #2358 üzenetére
Amit az általad belinkelt kereskedőtől eddig megtudtam:
Mali-400 MP a gpu
4.0.3 android van rajta
5mp valódi kamera
a GPS-ét is megkérdeztem tőle, megnéziAzt is mondta, hogy az MTK6577-ből egyenlőre az 512MB rammal szereltek jönnek inkább a gyárből. A 4.0.9. firmware frissítéses csúszás kamu, bár megjegyezte, hogy ezt a meepad-ot is tesztelgetik még attól függetlenül, hogy már kapni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Óra topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged