- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XM-L T6
tag
válasz
han_lev #53652 üzenetére
Van rajta 2 db kínai app. Nem tudom micsoda de letiltottam az alkalmazásoknál, így az ikonja sem jelenik meg az alkalmazások között.
Szerintem ha S4 klónt akarsz akkor csak az No.1 S6-ot vedd. Volt már egy S4 klón a kezemben, ami a fastcardtech-től jöhetett, mert 2GB Ram meg ilyen értékek voltak benne. A home gomb lötyögött, szóval nem volt meggyőző. Ezzel viszont nincsenek ilyen gondok. Olyan adatot mutat antutu ami tényleg az eszközben van.
Azóta is jól működik. Céges kártya is benne, ma 160 percet beszéltem bluetooth-on és még 41% az akksi.
Kamera szerintem nem a legjobb de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest