Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XM-L T6
tag
válasz
han_lev #53652 üzenetére
Van rajta 2 db kínai app. Nem tudom micsoda de letiltottam az alkalmazásoknál, így az ikonja sem jelenik meg az alkalmazások között.
Szerintem ha S4 klónt akarsz akkor csak az No.1 S6-ot vedd. Volt már egy S4 klón a kezemben, ami a fastcardtech-től jöhetett, mert 2GB Ram meg ilyen értékek voltak benne. A home gomb lötyögött, szóval nem volt meggyőző. Ezzel viszont nincsenek ilyen gondok. Olyan adatot mutat antutu ami tényleg az eszközben van.
Azóta is jól működik. Céges kártya is benne, ma 160 percet beszéltem bluetooth-on és még 41% az akksi.
Kamera szerintem nem a legjobb de használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest