- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gipsztigris #79234 üzenetére
Tejóóóóóságos....
Ez aztán a cselendzs! -
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #79234 üzenetére
sweet baby jesus
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #79125 üzenetére
Az egyik sim foglalat alatt van egy kis csavar, azzal kell(ett) volna kezdeni. Utána pl. gitár pengetővel óvatosan leszedni a hátlapot. Minden más csak barmolás
Valahogy így [link]
Nomeg célszerszámok nélkül ilyennek nekifogni...
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #79129 üzenetére
Hozzáértő önjelölt szakemberek. Anno a VHS magnót pucolták ki cherry garrone-val, mert at hallották, hogy a lejátszó fejeket alkohollal kell tisztítani. Csak azt találtak otthon.
-
válasz
gipsztigris #79125 üzenetére
Vedd le a hátlapot ,úgy csinálja
Hátha megjavul..
-
Upo
addikt
válasz
gipsztigris #79118 üzenetére
És honnan tudod hogy a kijelző hibátlan és nem sérült meg a barmoláskor a szalagkábel/ragasztás/akármi? Rá lett dugva egy jó készülékre és működik? Ha nem akkor az is zsákbamacska. Lehet az is hogy írna ki valamit szegény de tönkrement az lcd...
-
válasz
gipsztigris #79120 üzenetére
Most mondanám azt, hogy egye meg amit kifőzött :/... vandál-megoldás volt...
-
janaman01
addikt
válasz
Lehet le kéne küzdened megint a hátlapot, mert valami ősszezárődott , vagy eleve nyomva van valamelyik gomb...és ugy prőbálgatni...ennyit még megér....bár nem tudom mennyire szopatós a hátlap...
-
válasz
Gépre dugva csippanás van-e? mármint a gépen, érzékeli-e a telefont?
-
mrgymisi
tag
válasz
gipsztigris #79053 üzenetére
Igen sajnos. Szerkesztve van a hsz, azt hittem osztódik a szállítás. Bele is írtam először, de megnéztem gyorsan és láttam hogy termékenként van szállítási díj nem csomagonként, ezért szerkesztettem, és kivettem belőle azt a mondatot.
-
Remiel
őstag
válasz
gipsztigris #79000 üzenetére
azt olvastam, a kamera gyenge ez igaz?
-
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #78846 üzenetére
A Xiaomi Hongmi név még ha annak, aki nem ismeri furcsának is hangzik, de legalább őszinte: ez a név felvállalja a maga kínaiságát. Ráadásul jelentéssel is bír. Azaz látszik, hogy foglalkoztak már a névadással is, tehát van bennük igényesség.
Ugyanakkor pl. egy Bluboo-nak, Doogee-nak sem kínaias sem nyugatias hangzása nincs és kétlem, hogy jelentenének bármit is.Értem én, hogy ez a névszimpátia erősen szubjektív, de nyilván te sem bíznál egy akármilyen nevű vállalkozásra egy fontos neked fontos munkát.
(#78847) b0bcat
Én nem találtam rossznak a nevet, bár kicsit marketingesen "nagyképű", de annyi meg talán kell is. Persze a név hordozta/sugalmazta ígéretet be is kell váltani, addig valóban tűnhet akár olcsó trükknek is ez a névválasztás: jó terméket kell tenni a jó név mögé. A nyugati piac megcélzásához mindenesetre kifejezetten jó névválasztás. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #78837 üzenetére
Az ára valóban jó és nagyon szép letisztult forma viszont kérdés mennyire van optimalizálva....elefonokról nem lehet túl jókat hallani....lehet inkább rádobnék 60-80$ t és inkább iocean x8
-
McReay
aktív tag
válasz
gipsztigris #78803 üzenetére
Egyértelműen megmondta, hogy ne keressem privátba!
Felelőtlen aláírás ezt eredményezheti! -
csampei
senior tag
válasz
gipsztigris #78660 üzenetére
A börtönben is a rabok 90%-a jogász....
(még ha csak 6 általánosa van akkor is)
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #78660 üzenetére
Erre nem sok szükség volt...
-
Biqci
aktív tag
válasz
gipsztigris #78609 üzenetére
+1
-
konigjanos
senior tag
válasz
gipsztigris #78088 üzenetére
Az én telefonommal sajna nem megy... (tronsmart ts7)
-
virkir
veterán
válasz
gipsztigris #78462 üzenetére
Azért Out of stock mert "körök" vannak.
Amit most látsz az tartott
között.
Az akciók kezdetekor szokott lenni in stock. -
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #78271 üzenetére
köszi!
-
kobipeti
aktív tag
válasz
gipsztigris #78462 üzenetére
Heti egyszer van szállítás, ahogy eddig néztem talán hétfőn, majd figyelem, de szakaszosan jön az áru az biztos
-
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #78172 üzenetére
Bocs, sima szöveg nélkül, ami szürke lenne, pusztán egy puszta linkből nem derült ki.
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #78102 üzenetére
Szia!
Meg tudnád mérni melyik két érintkezőt zárja a "klikk"-nél a gomb? Nálam látja, amikor bedugom meg is kérdezi mi legyen de a gombra nem reagál semmit -
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #78172 üzenetére
1 sim
-
Upo
addikt
válasz
gipsztigris #78168 üzenetére
Igen, nekem is megy végül, a lenovon meg fogja a lenovomusic alkalmazás, véletlen ráakadtam lehúzott állapotsornál, amikor többször nyomtam akkor pár pillanatra kirakott valami zenelejátszási hibaüzenetet.
Ha letiltom akkor átveszi a helyét a play zene, kattintásra elindítja-megállítja a zenélést, közben meg a klikkes dolgot is megcsinálja. Elég vicces így. Pl ha a ledet bekapcsolom a gombbal akkor zenél -
doongoo
addikt
válasz
A linkelt program nem a xiaomi programja, azt a MIUI oldalakról lehet letölteni (pl. innen)
Ez azonban csak a xiaomi telefonokon megy hibátlanul. A Klick app egy más gyártó ilyen programja és elvileg megy mindenféle telefonon. A többszörös klickekhez viszont nagyon rá kell érezni a nyomkodás sebességére.
Emiatt a kezdeti lelkesedésem múltával én már nem is használom a MIKey-t. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #78148 üzenetére
Köszi! Valahogy sejtettem, hogy tudni fogod rá a választ.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #78114 üzenetére
Szerinted tudná kapcsolgatni a GPS -t is? Esetleg más SOC -os telón?
-
Upo
addikt
válasz
gipsztigris #78102 üzenetére
Több is van, akkor mind rossz. Az 1 klikket határozottan és azonnal veszi, nem hiszem hogy rossz lenne mind. Csak gondolom kifogtam azt a 2 készüléket ahol nem megy. Hétvégén jön haza a kislányom a táborból a redmi 1s-el, majd kipróbálom őket.
-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris #78116 üzenetére
Na, pláne....
-
robit1973
aktív tag
válasz
gipsztigris #78121 üzenetére
Igen, megy. Mindjárt feltöltöm valahova. Én is elég nehezen találtam meg és regisztrálni kellett a letöltéshez.
Tessék: MiKey
-
tolvaj!
őstag
válasz
Ismét rámtört a kisebbrendűségi komplexus
-
janaman01
addikt
válasz
+1 ( jahogy 250 ? Ehehe)
-
robit1973
aktív tag
válasz
Nekem is ma jött meg és tökéletesen működik. A Klick egyébként nem a Xiaomi progija. Azt MiKey-nek hívják.
A miuiandroid.hu-ról letölthető a magyarított verzió. -
Musaka
senior tag
válasz
Mennyire lóg ki a telóból? 300 HUF ért akkor is megégéri ha csak arra használom hogy ne menjem szösz a jack dugóba
-
Upo
addikt
válasz
Lenovo A850-en és Moto G-n próbáltam, az 1 klikket veszi de a dupla klikk nem akar menni egyiken sem.
-
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #77813 üzenetére
Kedves Gipsztigris úr!
"mindenhez IS"
Tetszik ez az elménckedésemet fricskázó elmés riposzt.
Egyébként:
Tudtam, hogy ismerős valahonnan magának a különbség szónak az említése is, de a zongorázós szólás most mégsem ugrott be. Milyen jó, hogy reagált az észrevételemre!
Igen, itt most két hasonló értelmű szólást sikerült összevegyíteni. Van még egy másik, gyakran összekutyult szóláspár: a "vaj van a fején" és a "valami van a füle mögött". Ebből szokták kihozni a "vaj van a füle mögött" keveréket. -
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #77796 üzenetére
Ha megengedsz egy észrevételt:
Nem két dolog közti különbséget nem lehet egy lapon említeni, hanem az adott két dolgot.
A szólás mint hagyomány formáján túl logikus sem lenne a te verziód:
Mivel az adott két dolog különböző, nem maga a különbség különböző.
Két dolog különbségének (különbözőségének, "nemazonosságának") ténye egy kétértékű logikai állítás egyik értéke: egy "dolog", nincs mit megosztani rajta "egynél több lapra". -
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #77796 üzenetére
+1
Ha a gomb-világítást is számításba vesszük, akkor viszont a Wayteq.
-
janaman01
addikt
válasz
gipsztigris #77732 üzenetére
Jessz szőr
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #77532 üzenetére
Amire Te gondolsz, az a virtus. Hungaricum
Csak hogy ténylegesen is egy márka mellett legyek: Nokia 2310-em van, és még mindig csörgött mikor hívtak
1,5 hét készenlétet röhögve tud, a kijelzőidőt nem tudom
Ugyanakkor sokféle csoda megfordul a kezemben, de ez más törpénet. Legalább márkafüggetlen tudok maradni
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #77526 üzenetére
Én sem azt mondtam hogy rossz
Csak nem hiszek abban, hogy miért kerülne pont hozzám egy szériahibás. Inkább nem kísértem a sorsot
Autós hasonlattal: az alvázszámból (legyen ez itt az IMEI) nem derül ki a gyártás napja
Jellemzően mikor valaki dicsér egy adott telót, majd jön egy fikázós hsz., könnyen lehet hogy mind2 félnek tökre igaza van
-
Dominó85
addikt
válasz
gipsztigris #77519 üzenetére
Mindenkinek más az ízlése, igénye, egyénisége. Van akinek a Xiaomi, Zopo sem márka, mert az iPhone az egyedüli... Szóval ismétlem számomra az Umi még nem tett le annyit az asztalra, hogy az előbb is említett csoportba belehelyezzem. Ismerősöm 156USD-ért "nyert" Happy hour keretein belül X2-őt és bizony azt hittem első és második blikkre is, hogy egy vacak Samsung tepsi. No meg FullHD felbontás egy MT6589T-hez? Ez max parasztvakításra elég, de a logikát keresni botorság lenne benne. Pixelhuszároknak hatalmas e-pénisz növeléshez tökéletes.
Tehát azt hiányolom az Umi-ból, hogy nem képesek 2-ről 3-ra lépni. Mert azt nem vitatom, hogy egy hajszállal azért már feljebb értek, mint a noname márkák.
-
Laza...
addikt
válasz
Inkább a minőséggel van a probléma, ill. annak egyenetlenségével. Ha egy Hongmit veszel, nagyjából tudod mit vettél, elég egyenletes a minőség, az UMI meg olyan mint a francia autók: jó ha tudod melyik nap gördült le a futószalagról az autó, a hétfői és pénteki gyártással mindig van zűr
(ez nem urban legend)
-
Zeki
nagyúr
válasz
Amit olcsón kiszór az antelife, az lehet kehes kissé.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #77507 üzenetére
Mind1 mert mindkettő akcios.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #77500 üzenetére
Rossz a link, ez a 2/32es. Ref nélkül.
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #77500 üzenetére
Az eredeti ár meg fél éves
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #77471 üzenetére
Hogy legyen mibe belekötnöd
@klogw: sorry, "fordítva" értelmeztem a javaslatod
-
Bferibörs
addikt
válasz
gipsztigris #77015 üzenetére
Bocs ez is off lesz.
Kérdeztem én is itt.Választ nem kaptam.Elolvastam az összefoglalót átolvastam a topikot.Ha úgy tetszik zöldfülű analfabéta vagyok az androidhoz,nem láttam át az olvasottakat, ezért kérdeztem.Válasz hiányában megértettem, hogy ilyen emberekkel nem akar a " fórum " foglalkozni.Majd ha eljutok odáig, hogy átlátható képet alkothassak kérdezek.Addig marad a teló úgy ahogy van, szerencsére működik, csak egy mentés kell majd. -
RVR400
veterán
válasz
Figyelni kellene, hogy ki az, aki 10-nél kevesebb hozzászólást írt be az adott topicba, amibe éppen írni akar, és egy felugró ablakot kapna elküldés előbb, amiben benne szerepel az összefoglaló, és egy 30 karakteres captcha, ami kb 5 frissítés után (kb 20 másodpercenként lehetne csak újat kérni) adna ténylegesen olvasható karaktersorozatot.
-
gyuszito
senior tag
válasz
hmm.. mint annó a TDU... De nagyon is sajnálom.. Nagyon nagyon jó volt. Mindíg beszéltük, hogy hol találkozunk, merre megyünk majd.. Mostanra meg már a szerver is bezárt
De én most kiszálltam, mert megint az offot gyarapítom
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #76871 üzenetére
Akkor a Miért moderáltunk topik miért van tele ilyenekkel?: Felhívom figyelmed, hogy szakmai topikban tilos hirdetni.
Ezért bátorkodtam azt hozzászólni, amit.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #76871 üzenetére
+1
-
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #76868 üzenetére
1. senki nem szórja üres kommentekkel a topikot csak azért, hogy szerepeljen az aláírásos üzenete
2. ha pedig kommentel valamit, akkor az aláírása a legalján van sorközzel, dőlten: jól láthatóan elkülönül, aki nem kíváncsi rá, el se olvassa, egy idő után automatikusan szűri az agya
ez a különbség
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #76804 üzenetére
Nyilvánvalóan, és ezért azonositja a kodot minerként.
-
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #76681 üzenetére
Nem is azért írtam. Csak meglepődtem. Köszi a találatot.
-
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #76676 üzenetére
Köszi! Ez drágább, mint egy Jiayu f1.
Mondjuk nagyobb az aksija, és ezzel a hardverrel elvileg sokáig kell, hogy bírja.
+(#76674) Depression
Hm, jogos. A butatelefonoknak is van op.rendszere, nem? -
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #76507 üzenetére
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #76438 üzenetére
Köszi!
Nekem Gerber volt. Mindíg ott volt az övemen. Sokszor kisegített. Nagyon oda voltam, amikor elveszett (vagy ellopták). -
pinterto
tag
válasz
gipsztigris #76426 üzenetére
Tudnál linkelni ilyen GPS vevőt? Nézegetem, de némelyik írja, hogy nem jó androidhoz.
Köszi -
gyuszito
senior tag
válasz
gipsztigris #76404 üzenetére
Teljesen igazad van! Minden pontban! Én sem szoktam ok nélkül támadni, de ezt most rèmesen benéztem. Valamièrt úgy éreztem, hogy meg kell védenem a készüléket, mert ugyebár most fizetek ki érte nem kevés (nekem) pénzt. Ilyenkor talàn mindenki úgy érzi, hogy az ő vàlasztása a legjobb, vagy csak én vagyok gyerekes =/ kérlek nézd el nekem ezt a hibát!
Szerk.: off topic
-
gyuszito
senior tag
válasz
gipsztigris #76368 üzenetére
Akkor mégsem a Redmi Note a szar.. megnyugodtam ^^
76385: Én erre másképp emlékeszemNem szó szerint, hanem emlékeim szerint idézek: Ez elég sz@r. Mi ez a redmi note? .. Javíts ki, ha tévednék...
Szerk.: AZÉRT IS! Hát ez elég sz@r!
Ez a Hongmi Note? Ehhez képest a snapis Redmi 1s vevője egy precíziós céleszköz. NEM VESZEK ILYET!
Tehát akkormit mondtál, ha nem azt? Ne haragudj, hogy ennyire firtatom, de rémesen meg sértettél vele. Éppen Note tulaj leszek, és nagyon nem esett jól a könnyelmű fikázás... 76206-os hozzászólásod... Bármit írsz sem fogok vitába szállni. részemről a vita itt véget ért. Tiszteletem! -
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #76355 üzenetére
Szerintem az MTK procis Hongmi sem rosszabb ennél
[link] -
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #76355 üzenetére
-
szabos
tag
válasz
gipsztigris #76350 üzenetére
Köszi a tesztet, ez gyors volt. Majd én is teszek fel Huawei G700 nyomvonal mentést.
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #76350 üzenetére
Inkább egy Google MyTracks-et mutass, hogy biztos legyen az összevetés a többiekével
-
madrac
senior tag
válasz
gipsztigris #76329 üzenetére
Mivel az Xposed nem kompatibilis a MIUI-val...
-
7Sony7
addikt
válasz
gipsztigris #76343 üzenetére
Akkor jó. Snapist vettél? Én is azt hittem, hogy Mtk. Hogy-hogy? Mondjuk az én telóm is tátika, csak kíváncsiságból kérdezem.
Ha nem jön be a miui, akkor Elvileg egy másik launcherrel mennie kéne a Gravitynek.
-
7Sony7
addikt
válasz
Menj át a szakmaiba, vagy keresd cappát vagy keepert. Amúgy ha jól tudom, a miui nem szereti a gravity-t, nem maga a teló.
-
janaman01
addikt
válasz
Gondolom volt mentésed, .......mtk droidra ráakasztod, és ott recovery....(betallózod neki) ha nem volt mentésed, akkor leszedsz egy gyárit hozzá....xposedet mostanában nem birják.
a cubot se....
-
fa4hu
őstag
válasz
Tedd töltőre, úgy próbálj belépni a Recovery-be.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #76229 üzenetére
Akkor nem lesz tőled Note teszt? Abban bíztam, hogy ezek a GPS problémák csak elhelyezési hiba, vagy szerelési hanyagság miatt vannak, amiket a Xiaomi nem követ el. Nem mondom, hogy nem örülnék egy jó, belső vevőnek, de nem dőlök a kardomba, ha külsőt "kell" használnom.
-
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #76225 üzenetére
Na én ilyen mélységekben nem értek hozzá,de a tisztánlátás érdekében,akkor jó lenne ha mindenki ugyanúgy csinálná ezt a dolgot.
Ha már egyszer elkezdődött egy ilyen GPS ellenörző tevékenység.Ami egyébként szerintem nagyon is hasznos.Ha megkérlek leirod pontosan hogy milyen progival csináltad ezt a nyomvonalat?
Ha esetleg wwenigma mégsem téved,akkor ez elég megtévesztő lesz azoknak,akik esetleg ezen dolgok szerint választanak telót.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #76225 üzenetére
Az autos navigaciohoz az a program valoszinuleg simit a koordinatakon, ráhúzza a valós/vélt útra, erre gondoltam. Le fogom tesztelni hogy kizárhassam ezt a lehetőséget.
Egyébiránt a GPS 1Hz-es frekivel ad koordinátát, ergo nem lehetséges "méterenként" rögzíteni. Az MT6620/28-as képes lenne az 5Hz frissítésre (ez van a telóinkban), de nincs aktiválva benne.
svgyula: ilyen dolgokra direkt felhivtam minden felkért tesztelő figyelmét, több más dologgal egyetemben is.
-
szabos
tag
válasz
gipsztigris #76220 üzenetére
Ok
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #76220 üzenetére
Várjál mert kérdés hogy az mit simít rajta még, Mytracks semmit nem mókol vele, direktbe menti a koordinátákat. Ez elég fontos mert azzal a rendkivul nepszeru programmal nem fogok Ingressezni vagy más egyéb programot hasznalni.
mod: értsd, ő mit simít a koordinatakon hogy a navigalast segitse! Ezért kértem a mytracks-os rögzítést. Nem az Everytrails-re gondoltam ,az csak megjeleniti amit feltöltesz neki.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #76215 üzenetére
-
hevizms
addikt
válasz
Ezt milyen progival és hogy mentetted el?
-
szabos
tag
válasz
Esetleg Redmi 1S mentést tudnál linkelni, most szeretnék venni....?
-
kcsa
veterán
válasz
gipsztigris #76206 üzenetére
Igen, ez a Note. De most mondjam az, hogy persze hogy az 1S jobb, hiszen Qualcomm?
BTW az imént kaptam kollégámtól egy MTK alapú LG-ről trackinget - az sem sokkal jobb, gyakorlatilag alig rak rá az is az útra.
-
válasz
gipsztigris #76116 üzenetére
Ez nem is akar eredetinek tűnni.
"HM1 Xiaomi Hongmi Red Mi Style Android Smart Phone"Ettől független én is csak megbízható üzletből vennék akármilyen telefont, nem egy 85.9% feedback pontos valakitől.
-
hungobungo
senior tag
válasz
gipsztigris #76056 üzenetére
Ronda MIUI fontokra megoldás: szedd ki bármelyik miuiandroid.com-os multilanguage romból a /system/fonts mappában levő betűtípusokat, és root jogokal írd felül a telefonodon levőket vele, még be kell állítani a permisson-öket, reboot és kész.
-
törölt tag
válasz
gipsztigris #75836 üzenetére
Köszönöm!
-
XenHai
senior tag
válasz
gipsztigris #76002 üzenetére
Majd a tokról is kérhetnék véleményt .
-
válasz
gipsztigris #75916 üzenetére
Nekem szimpatikusabb a ZTE v5 (Red Bull). A kijelző csak HD? nem FullHD, ami szerintem inkább előny, mint hátrány, hiszen nem emészti fel a processzort és az akkut (persze ez nézőpont kérdése), mindemellett pedig egy százassal olcsóbb.
-
csubuka
addikt
válasz
gipsztigris #75775 üzenetére
Egy szóval sem istenítettem
Írtam, hogy "vérestorkú" szerkezet, rengeteg sebből vérzik, igazad van. Ámde akinek a kamera köré épített telefon kell olcsón, az nem talál ennél olcsóbban "kamerafont"... Meg én megreklamáltam az anténél, alapból 10 dodó kedvezménnyel vettem, lejött belőle még ennyi, így már 80 körül van... a magam kütyüje, amivel lehet random fotózgatni elfogadhatóan és végképp nem kell aggódni érte. Ó és elérhető vagyok közben telón
Az a funkciója működik még... persze akad akinek megsült, mert túl sokat túráztatta 1.4 Ghz-en és olyankor az akksi is felkúszik 40 fok fölé lazán, a többi bélésről nem is beszélve...
Óvatosan kell kezelni. Ha 1 gigán járatod akkor nem megy 40 fölé az akksi sem. Valóban eddig a legtávolabbi telefon az out-of-the-box használatú kategóriától számra. "Kalandos" na...
-
tlala
addikt
válasz
gipsztigris #75764 üzenetére
Minden tiszteletemmel együtt: opponálnék.
Nem várok egy telefon kamerájától olyan teljesítmény, mint a tükörreflexes Canonomtól vagy akár az asszony kis kézi digitálisától. Egyszerűen azt látom, hogy vannak telefonok, ahol olyan kamera modult szerelnek be, ami teljesíti az én minimál elvárásaimat: beltérben is használható közeli tárgyfotók, illetve egy-egy asztaltársaságról készült kép. Ez nekem a Nexus-szal életlen képeket jelentett, elmosott arcokat, rossz, pacás bőrtónusokat. Ha mellé teszem a többéves LG Black fotóit, a szám tátva marad - tehát technikailag megoldható lenne 2014-ben az én elvárásom teljesítése. (Amúgy egy horvátországi vitorlázást végigfotóztam az LG Black-kel, és teljesen vállalható albumok jöttek létre - ezt a Nexus-szal meg sem kísérelném.)
Egyszerűen van egy ilyen igényem, semmi több, és látom, hogy egy Samsung S3-as, stb. kamerája hozza is ezt, ezt próbálom most kínai telefonokban megkeresni, mert szeretem a kihívásokat.
Nem hiszem, hogy erről beszélgetve vagy ezt körüljárva trolll lennék vagy fanatikus...
Őszintén szólva kicsit sértő is, hogy amikor "tökéletes, mikro-lag mentes" menüről vagy egy készülék hangchipjéről beszél valaki maximalista, akkor az teljesen elfogadott, ő nem lesz troll, de ha a kameráról kezdesz el beszélgetni, az valamiért a legtöbb fórumban lezárásra kerül egy primkó "aki fotózni akar az vegyen fényképezőgépet" beszólással.
Talán erre is megoldás lesz a moduláris telefonok kora, és akkor az ember majd szégyenérzet nélkül választhat hozzá szuperebb kamera modult is, és beszélgethet róla olyanokkal, akiknek ez egyszerűen fontosabb az átlagnál. -
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #75764 üzenetére
Ez szerintem is pont így van, de trollokat, és a fanatikusokat a büdös életben nem fogod megygőzni, mert képesek 1000+ beírásban bizonygatni hogy x márka y készüléke akkor is f@sz@
-
tlala
addikt
válasz
gipsztigris #75746 üzenetére
Alapjában véve egyetértek veled.
De nekem sajnos nem sikerült megbarátkoznom a Nexus pocsék kamerájával, számomra vállalhatatlan, nekem nagy szükségem lenne, hogy egy-egy mintadarabot használható minőségben lefotózzak és elküldjek. Ezért próbálkozom most egy 13MP-es Sony kamerással, ami nem csak a napfényes kertben készít használható képeket.
Tudom, hogy ez a kamera kérdés nem mindenkinek fontos, de nekem igen.Amúgy a minap a kezembe kerültek a jó öreg LG Black-emmel készített fotók - hihetetlenül szép, ropogós képek a Nexus által készítettekhez képest. De a Black kijelzője is lealázza a Nexus kijelzőt a mai napig is - viszont az LG 512MB-ja az egy procival ma már használhatatlan.
További fajsúlyos érvem az volt a Coolpad megrendelése mellett, hogy a Nexusom lassan már egy éves lesz, és elkezdett bizseregni a tenyerem, hogy lassan kéne valami új játékszer!
-
prodata2
tag
válasz
gipsztigris #75750 üzenetére
Így van jobbat tuti nem talál csak olcsóbbat
De a nexus árában már lehetne keresgélni ,de akkor már kár leváltani és az nem 50eft
Szerintem ruházz be még egy akkumulátorra
Mert már elolvastam egy pár tesztet és nézegettem pár telefont de még nem tudtam dönteni mert olyan nincs ami a Nexus4-et verné 50 ropiba . ( akkor már régen meg rendeltem volna ) Mert vagy a kamera silány vagy az akkuidő vagy mind a kettő . És is csak azért keresgélek itt mert nem akarok nagyon sokat költeni már megint telefonra. Csak így is egyre fentebb csúszok már én is 50eft-ben gondolkozok de...
-
baluka6
aktív tag
válasz
gipsztigris #75750 üzenetére
Hát konkrétan 3G mellett max 2 óra kijelző időm volt. Teljesen "szűz" rendszernél, 1-etlen általam telepített app nélkül se értem el többet.
Nincs szükségem dual simre, csak gondoltam kipróbálnék valami keleti csodát, mert az ismertebb márkáknál elég sok a csalódás számomra. ezek a 8 magos csodák se tudnak annyit, mint a Nexus 4? -
tlala
addikt
válasz
gipsztigris #75705 üzenetére
Hasonló cipőnem járunk - én is rendeltem egy Coolpad F1-et, és eladom a Newxus 4-et, ha beválik...
Ha nem, akkor meg a Coolpad-et. -
törölt tag
válasz
gipsztigris #75705 üzenetére
Wow! Király! Akkor két, számomra fontos dolog már biztosan ki fog derülni.
Az egyik a bt. GPS vevő. Jól sejtem, hogy rootolva is lesz (ha alapból nem lenne rootolt)?
Csak mert kíváncsi lennék pár dologra, amikhez root kell.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
gipsztigris #75566 üzenetére
milyen érveid vannak mellette?
-
válasz
gipsztigris #75445 üzenetére
Legközelebb légy szíves, eredetiben linkeld! Telefonról szenvedek a visszaállítással, de ha valaki akarja, két kattintással lefordíttatja magának újmagyarra.
Kösz. -
aytukabozs
addikt
válasz
gipsztigris #75445 üzenetére
Hú de megijedtem most hogy miért fordít a króm mikor kikapcsoltam a fordítást
-
terra052
őstag
válasz
gipsztigris #75233 üzenetére
Sokáig éljen Barta Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged