- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klogw
aktív tag
válasz
gipsztigris #78846 üzenetére
A Xiaomi Hongmi név még ha annak, aki nem ismeri furcsának is hangzik, de legalább őszinte: ez a név felvállalja a maga kínaiságát. Ráadásul jelentéssel is bír. Azaz látszik, hogy foglalkoztak már a névadással is, tehát van bennük igényesség.
Ugyanakkor pl. egy Bluboo-nak, Doogee-nak sem kínaias sem nyugatias hangzása nincs és kétlem, hogy jelentenének bármit is.Értem én, hogy ez a névszimpátia erősen szubjektív, de nyilván te sem bíznál egy akármilyen nevű vállalkozásra egy fontos neked fontos munkát.
(#78847) b0bcat
Én nem találtam rossznak a nevet, bár kicsit marketingesen "nagyképű", de annyi meg talán kell is. Persze a név hordozta/sugalmazta ígéretet be is kell váltani, addig valóban tűnhet akár olcsó trükknek is ez a névválasztás: jó terméket kell tenni a jó név mögé. A nyugati piac megcélzásához mindenesetre kifejezetten jó névválasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest