Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tlala

    addikt

    válasz gipsztigris #75764 üzenetére

    Minden tiszteletemmel együtt: opponálnék. :)
    Nem várok egy telefon kamerájától olyan teljesítmény, mint a tükörreflexes Canonomtól vagy akár az asszony kis kézi digitálisától. Egyszerűen azt látom, hogy vannak telefonok, ahol olyan kamera modult szerelnek be, ami teljesíti az én minimál elvárásaimat: beltérben is használható közeli tárgyfotók, illetve egy-egy asztaltársaságról készült kép. Ez nekem a Nexus-szal életlen képeket jelentett, elmosott arcokat, rossz, pacás bőrtónusokat. Ha mellé teszem a többéves LG Black fotóit, a szám tátva marad - tehát technikailag megoldható lenne 2014-ben az én elvárásom teljesítése. (Amúgy egy horvátországi vitorlázást végigfotóztam az LG Black-kel, és teljesen vállalható albumok jöttek létre - ezt a Nexus-szal meg sem kísérelném.)
    Egyszerűen van egy ilyen igényem, semmi több, és látom, hogy egy Samsung S3-as, stb. kamerája hozza is ezt, ezt próbálom most kínai telefonokban megkeresni, mert szeretem a kihívásokat. :)
    Nem hiszem, hogy erről beszélgetve vagy ezt körüljárva trolll lennék vagy fanatikus...
    Őszintén szólva kicsit sértő is, hogy amikor "tökéletes, mikro-lag mentes" menüről vagy egy készülék hangchipjéről beszél valaki maximalista, akkor az teljesen elfogadott, ő nem lesz troll, de ha a kameráról kezdesz el beszélgetni, az valamiért a legtöbb fórumban lezárásra kerül egy primkó "aki fotózni akar az vegyen fényképezőgépet" beszólással.
    Talán erre is megoldás lesz a moduláris telefonok kora, és akkor az ember majd szégyenérzet nélkül választhat hozzá szuperebb kamera modult is, és beszélgethet róla olyanokkal, akiknek ez egyszerűen fontosabb az átlagnál. :))

Új hozzászólás Aktív témák