- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Azt úgy hívják, hogy útraillesztés. A koordinátákon SEMMIT sem változtat, csupán ha a valós pozíció "letérne" az útról (csak tervezett útvonal esetében működik) akkor a megjelenített vonalat ráteszi az út közepére.
Nyomvonal rögzítésnél a valós pontok által generált vonalat jeleníti meg. De lehet, hogy rosszul tudom, végül is csak nyolc éve foglalkozom GPS készülékek tesztelésével. De, hogy ne tévesszük meg a nagyérdeműt, az általad kiírt tesztet inkább a pálya széléről, figyelem.
Amit ígértem Redmi1s nyomvonalat azt feltöltöm a 7végén, de inkább csak read only üzemmódben leszek ezügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Amit ígértem Redmi1s nyomvonalat azt feltöltöm a 7végén, de inkább csak read only üzemmódben leszek ezügyben.