-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Esetleg nem tudjátok, létezik olyan S4 klón, amiben valami kémprogram van?
-
Dhampir
félisten
válasz
Graphics #76769 üzenetére
A hajszálra a Samsung Galaxy S4-re hasonlító, de annak töredékébe kerülő kínai Star N9500 készülék beépített kémprogrammal került a boltokba.
Kontra tavalyi Samsung Galaxy S4 sebezhetőség
-
Laza...
addikt
A Samsung Galaxy S4-re hasonlító, de annak töredékébe kerülő kínai Star N9500 készülék beépített kémprogrammal került a boltokba.
Az N9500 gyártója a Google Play áruház helyett viszont egy kémprogramot telepített az androidos készülékre – közölte a német vírusirtó cég, a G Data. A telefon minden vásárlásról adatokat küld egy kínai szerverre.
Aztán meg van aki itt napokon keresztül mondja hogy mééé nem jó, tökéletesen fut, szinte yóbb mint az eredeti
-
Depression
veterán
válasz
prodata2 #75776 üzenetére
Az s3 vagy s4? kamerája is tud olyan képeket készíteni egy kis félhomályban, hogy nem hogy részleteket nem látsz rajta, hanem a főtéma alakját nem tudod kivenni.
És ezek a képek nem telefon tesztre készültek, hanem a főnököm készítette azért, hogy arra a munkára kellene előkészülni. Ezen képek láttán azonnal visszavontam a kínai kamerák leminősítését, és vallom, hogy örüljünk, ha mobillal néha készül jó kép is.
Viszont nincs értelme egy komolyabb fényképezőgép árát rádobni, csak mert a drágábbik készülékben egy fikarcnyival jobb kamera van. -
kisselandras
senior tag
Sziasztok! volna nekem is egy ilyen olcsó kinai sz... !
3 napja próbálok internetezni vele de sehogy se megy ! akinek ilyen volna és meg vannak neki a beállítások és t-mobilos annak előre is meg köszönném ha segítene nekem ! ha még esetleg abba segítenétekhogyan tudnám meg milyen a rendszer mit kell be ütni?
Model :Samsung Galaxy S4 mini -GTI9500 -
-Faceless-
őstag
Az intellel már ne igen számolj, az egyetlen gyártó, akivel szerződést kötöttek is elpártolt tőle. A zenphone sorozattal akartak belépni az Eu-ba, és az oroszokhoz, a jólárazott készülékekkel még sikeresek is lettek volna, nagyon sokat adtak volna a pénzedért, de tegnap jelentették be a zenphoneok snapdragon változatát most már s200-al, és s400-al lesznek szerelve (legalábbis a 4, és az 5, a 6 valahol eltűnt).
Rajtuk kívül meg van 2 inteles tablet, és kb. ennyi a piacuk. Ettől még lehet, hogy kínában lesz sikerük, de én már nem sok esélyt látok rá.
-
gbaor
csendes tag
Sziasztok!
Vennék új telefont, 2 db Telenor kártyához.
Bő egy éve használok egy Jiayu G3N készüléket, amit szeretek is, de most egy frissítés után (amit töltés közben végeztem) az érintőkijelző megbolondult. Mivel nem vagyok műszerész, valamint a Jiayu GPS-e és WIFI-je nem győzött meg, ezért új telefont vennék (A G3N-t meg megpróbálom javítani talán).Amire kell:
- nagyon sok beszélgetés, több óra naponta, a Jiayu is 30-40%-ra merült estére
- GPS, használok navigációt (Waze és Shell-től vett Sygic)
- netezek rajta, WIFI és 3G is játszik
- nem játszom, esetleg kártyajátékkal csak
Ami fontos:
- 4 - 5" kijelző (az 5 már nagynak tűnik)
- pontos GPS
- nagy akku idő
- kijelző felbontás (hozzászoktam a HD-hoz)
- ár 50 max 55e Ft
- magyarországi, lehetőleg azonnali vásárlás
- normális fotókat készítsen, de nem kell azért a csúcs Sony-Samsung ellenfele legyenAmit eddig néztem és tetszik leszűkítve a kínálatot:
Xiaomi Hongmi
Xiaomi Hongmi 1S
Motorola Moto GSzóval melyiket? Vagy egyéb alternatíva?
Az itthon kapható S4 mini Dual is tetszik, csak az ára nem.... (80-tól felfelé)Üdv.: gBaor
-
Furtike
újonc
sziasztok. Nekem tegnapelőtt jött meg a Star N9500 telefon. Én Ilyet rendeltem: 1 x Star N9500 S4 MTK6582 Quad Core Android 4.2 5.0" IPS Screen 1280 x 720
pixels 1.3Ghz Wifi GPS Smart Phone (Star N9500) = US$148.00 -
válasz
#45553408 #73686 üzenetére
Egyik kollégám Samu párti. S4 van neki jelenleg, főzött kit-kat-tal.
Akkumulátoridőt tekintve olyan 30%-os többletet könyvelhetett el az addigi 4.2.x-es főzött romhoz képest.
Legyünk már annyira objektívek, hogy a 2 kártyás telefonokhoz elérhető kitkat-ról számolunk be. Szerintetek? -
belan
addikt
hello tudna valaki infot adni HARDVERAPRÓ hirdet mmgsm hogy meg Bízható bolt vagy emberke ?,,,?mert árul Black Edition s4,, 95 ezerért 2 ev samsung garival
-
petyametyo
aktív tag
válasz
RVR400 #73279 üzenetére
Azt még elfelejtettem a kritériumok közé be írni hogy magyar nyelvű legyen és ne keljen piszkálni a Google Play meg egyéb alkalmazások miatt
Ezekbe a normál sim kártya kell ?
beg Túl sokat nem akarok áldozni rá mert nem használom ki . Volt S3-S4 is de rájöttem hogy felesleges ,és csak az árukat vesztik (nagyon)
Most egy ZTE librám van
( gyenge )
-
caprine
senior tag
válasz
kocsisdavid5 #72819 üzenetére
Nekem egy THL W200s 8 magos verziója van, antutu eredménye annyi mint egy S4-nek, a CPU erősebb, a GPU meg gyengébb benne, de a T200-ba erősebb GPU van ha jól tudom. Minőségre nekem bejön. igaz még csak 1 hete nyuzom.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek egy kínai 8magos telefon képes elvinni úgy egy komolyabb játékot, mint a galaxy s4?
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #72239 üzenetére
Köszi a választ, akkor S4 kamera ez is
-
hungobungo
senior tag
-
gipsztigris
addikt
Ez azért nem rossz! Xiaomi Hongmi/Redmi1 Qualcomm S400-as processzorral.
-
kobipeti
aktív tag
Akiknek van Doogee dg350, facebook-on szóltak hogy szoftveresen javítják a kamerát, mondjuk rontani nehéz lenne
reszkess s4 zoom JÖVÜNK!
petyametyo:ez a doogee dg350 vagy UMI X1 pro (ua a kettő),ha nem kell jó kamera, de javítás után még lehet lesz belőle valami.
-
DGC
csendes tag
Sziasztok
Segítséget kérnék hátha valaki találkozott már ilyennel.
Van egy galaxy s4 klón teló nálam. kb fél éve vásárolt és eddig jól működő telefon. Egy fake samsung touchwiz van rajta. És most azt produkálja hogy összeomlanak rajta az alkalmazások ha jól látom helyhiány miatt. Megpróbáltam törölni róla pár alkalmazást sikerült is majd mikor újraindítottam a törölt alkalmazások is ott voltak. Próbáltam factory resetet de újraindulás után semmi nem változott. mtkdroidtoolsal rootoltam de mikor újraindítom már nem rootolt a teló. Majd számítógépre rádugva leformáztam a belső tárhelyét de újraindítás után minden adat visszakerült rá. És végül flashtoolsal töltöttem rá másik rom-ot ami szépen végig is futott hibaüzenet nélkül de ha bekapcsolom a telót még mindig a régi android van rajta és nem változott semmi.Ha valaki tudna valamit mondani mit próbáljak még mert én már nem értem hogy miért nem működik ezen a telón semmi
HDC galaxy s4 legend -
válasz
fateless #70255 üzenetére
Sziasztok.
Nekem van egy ilyen TCL Idol X S950-ös telefonom, de nagy és ráadásul a visszagomb is bal oldalt van nem jobb oldalon ahogy a samsungokon. A lényeg maradok az S4 mini duos-nál és eladom a TCL-t.
Kérédsem:
-Rootolva van és úgy tudom, ha csinálok egy gyári visszaállítást akkor marad a root. Viszont gondba vagyok a PLAY-el, mert azt rá kellen tenni az új tulajnak már, hogy tudjon google appokat telepíteni. Rootexplorer-el melyik rendszer mappába tegyem be FR után a PLAY.apk -t és a Root explore apk-t?
-Illetve a kihajtható flipp tokot, hogy a bánatba kell feltenni a telefonra? Van egy fém lap belül amit nem tudom, hogy le kell feszíteni vagy mit kell csinálni vele.Köszi.
-
.vik.
csendes tag
Sziasztok,
Még mindig nem tudok dönteni dual sim-es telefon ügyben, hátha tudtok tanácsot adni
Amiket néztem eddig:
Xperia C
Lenovo S650
Lenovo S660
esetleg Samsung Galaxy S4 mini duosEzek közül melyik ajánlanátok? Vagy esetleg mást?
Annyi kikötéssel, hogy valamilyen brand legyen, és max. 5".A Lenovo-t írjátok sokan, hogy lecserélitek a rendszert rögtön. Ami alapban rajta van, az milyen?
Én nem cserélném le, a céges levelezőprogram nem bírja a rootolt telefonokat...
Magyarul tud, google play van rajta? -
-
SGyul
csendes tag
Szerintetek melyiket érdmes megvenni dual simes készüléknek?
HTC one 802W vagy a Sasmsung i9192 Galaxi S4 mini, HTC megéri az árat az nagyon bejön (ha az ár nem számít)?
Köszi -
válasz
Crytek #66747 üzenetére
Nekem volt X1S-em, kb 3 hete adtam el.
Nagyon jó telefon.
Azzal kell kezdeni, hogy a töltőjét jó messze eldobod.
Ezután neki kell ülni, és felrakni a HIKEOS nevű rom legújabb verzióját.Ha értessz hozzá, nagyon szép dolgokat lehet kihozni belőle.
CPU és GPU butítás nélkül auto fényerőn 4 óra feletti kijelzőidőt produkált.
Belakott rendszernél 300MB szabad ram, úgy, hogy a háttérben a facebook-messenger-viber-stb futott..
Kamerája camerazommal jó képet készít, persze nem S4 szint, de egy S2-2X szintet hoz.Én elégedett voltam vele, sőt, a mostani Vowney V5 mégkegyetlenebb. Gyors, brutál jó üzemidő ( 5-5,5 óra kijelzőidő auto fényerőn )
Ha olyan telefon kell, amit előveszel, használsz, nem umit kellett volna venni...
lenovot, xiaomi-t, newman-t...umi az erős középminőség...
Szerk :
Domino : MP1....MP2 a Z2580 mellett van...
-
tvamos
nagyúr
válasz
Komplikato #66026 üzenetére
Ott van a Samsung Galaxy S4 Zoom! (Oke, nem dual-sim...)
-
Attee88
csendes tag
Üdv!
Kis segítséget kérnék. Van egy S4 utánzat telóm (Jiake I9500W), és a kapacitív menü és vissza gomb néha nem működik. Ilyennel találkozott már valaki? Régebben olvastam, hogy másnak tanácsolták, hogy küldje vissza, de nem tudom mi ennek a menete, és hogy mennyibe kerül. Ebben tudnátok tanácsot adni?
Előre is köszönöm!
Üdv: Attila -
theczar
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy Wayteq Talk 5H készüléket. Sajnos egyáltalán nem fér el egyik nadrágom zsebében sem :/ Bevallom őszintén ez zavar eléggé... Ezért szeretnék új készüléket venni,kicsit kisebb méretben.
4.7 colt preferálnám leginkább. A fő,hogy ne legyen nagyobb a mérete egy S4-nél,138mm magas lehet és 10mm vastag és ne túl tégla. Quad core,1 GB RAM,led fény,jó GPS ami fontos nekem.
Honnan érdemes rendelni? Vám/adó hogy működik? Milyen megbízható kínai kütyüt ajánlanátok? Itthon valami elérhető alternatíva?
Előre is köszi! -
vwpolopg
őstag
válasz
vwpolopg #65205 üzenetére
Köszönöm az ajánlásokat mindenkinek. Volt aki ezt a Newmant ajánlotta, volt aki a THL T100s-t, volt aki pedig a ZOPO 988-at. Ezek nagyjából hasonló tudásúak, mi az oka mégis annak, hogy 10-ezres különbségek vannak árban? Miben jobb ennyivel az egyik a másiknál? Aztán ha emelem a tétet, 90-körüli összegről 100 köré, bekúszik a képbe mégtöbb telefon, pl. az Oppo Find 5 Midnight is. Ugyanakkor ha várok pár hónapot, 100 körül megkapok egy ugyan használt, de még garanciális Galaxy S4-et is például... milyen előnyei lehetnek a korábban említett telefonoknak egy S4-el szemben, ha az új-nem új kérdést nem vesszük számításba? (meg azt, hogy az s4 16gb-os)
-
üszök
őstag
Vennék S3 vagy S4 klónt kétkártyást,de annyi féle van belőlük.Mik az ajánlott modellek?
Vagy ha van valakinek eladó az is érdekelhet. -
axlfsi
veterán
Tisztelettel jelentem, tegnap megérkezett a Tengda N8000 -es, N3 klón. Ahhoz képest, hogy klón, szerintem egész jól használható. 4.2.2-essel érkezett, és habár láttam már letölthető ROM-ot hozzá, nem volt újabb (ugyanaz, mint a Star N8000 vagy a Kingleon N8000 telefonok (szerintem)).
Anyaga rendben, nem recseg-ropog, habár nekem nem jön be, hogy (érzésre) jóval könnyebb, mint a Note 2-m (majd az S-line szilikon tok, ha megérkezik végre, ad egy biztosabb fogást és egy kis súlyt). Rohadt vékony! ..
Rootolni simán lehetett Framaroot-tal és onnantól kezdve megnyílt a Világ; gyakorlatilag rommá moddoltam az XposedFramework-kel; ha valakit érdekel: a GravityBox tökéletesen jó hozzá (MTK-ra írták elvileg), illetve AppSettings-szel pedig lehet játszani a DPI-kel. Én 180-220 DPI között variáltam, attól függően, hogy milyen app-ról van szó. Eddig minden alkalmazás rendben, a két SIM-et gyönyörűen kezeli.Amik zavartak:
- túl könnyű (a Note 2-m mellett, amit megszoktam)
- felbontása nem a legszebb (de ha nem rakok mellé egy S4-et vagy Note 2-t, annyira nem is szembetűnő). Feleségemnek lesz, Ő meg aztán pláne nem- figyeli, foglalkozik vele (bocs).
- nincs benne gyrosensor
- lehet, hogy csak kalibrálni kell, de amit kipróbáltam autós játékot, annál egészen döntve kellett tartanom, hogy egyenesen menjen az autó (wtf?!). Nem szenvedtem vele sokat, csak kipróbáltam, lehet állítható, kalibrálható (Engineering mode-ban?).
- nincs benne iránytű (nem mintha sokszor kellett volna valaha is az elmúlt években, pedig eddig minden telefonomban volt).Amiért szerintem megérheti az árát:
- ha fontos a nagy kijelző (5,5") és kompromisszumos lehet a qHD (asszonynak tetszik és ez a fontos).
- tartalék akku van hozzá
- a gyári, feliratozott fólia alatt, kijelző fólia van, ami hihetetlenül jól van felrakva
- egyszerű root és Xposed modulok
- ... és nyilván a DUAL SIM(biztosan kihagytam pár dolgot, talán mindkét oldalról is. Egyelőre 24 órája nyúzom, második töltéssel (szinte folyamatos kijelzőhasználattal, többször teljes fényerőn, illetve az akkunak is kell pár töltési ciklus, míg beáll, ezért direkt nem mondok akkuhasználatot; de nyilván sokat nem kell várni tőle, ahogy egyik kínaitól sem (vettem már pár huszon-, harmincezer mAh- akksikat az ebayen, szerintem ezek sem "brandebbek"
).
Akinek még érkezett hasonlóképp a napokban, írhatna véleményt (egy kollégáról már konkrétan tudok a fórumról).
Egyelőre nem jöttem rá, hogy (MTK-s rendszeren), mivel tudnék beszélgetést rögzíteni. Egy (Samsungon nekem jól bevált) alkalmazással próbálkoztam, de semmi. Még csak hibaüzenet sem
Ti rögzítetek beszélgetést kínai telefonon?
-
Dominó85
addikt
válasz
slezakimi #64638 üzenetére
A Jiayu G3 kamerája azért lett legendásan xar, mert a drága PH Lapcsalád tesztelői egy karcos, lehasznált Jiayu G3-mat teszteltek anno. Részemről ott megbukott az a teszt. Ja és jóval az illető felajánlása előtt szóltam a PH-nak, hogy adom a telefonom tesztre, ha kérik. A PH-n minden xar, ami nem hazai-kínai vagy Apple, Sony, Samsung fizetett teszt... Ennyi. Nyílt titok.
Én is csupán hobbi fotós vagyok és abból sem a legjobbak közé tartozó.
Teljesen random lövöm a képeket és nagy ritkán bűvészkedek a telefonok gyári beállításain kívül.
junkpod
Szerinted a fentebb felrakott 2db Hongmi kép xar? És a Nokia 41MPixeles gépé is? Nem beszélve a Samsung S4, iPhone 5-ről vagy épp az LG és a Sony pár telefonjáról... Nagyon ritkán előfordul, hogy mind az optika, mind a szoftver passzol egymáshoz. -
Rolee87
tag
Sziasztok!
Ide is felteszem a kérdésem.
Adott egy i9500 mtk6572_S00 s4 klón,ami romcsere után fehér kijelzőt produkál,illetve szines halvány csíkozódást.Maga a telefon működik,az érintő is,szóval az lcd driverrel van a gond.Hiába próbáltam több romot,ugyanez a hiba.VISZONT:
Az SPMultiportFlashDownload nevű okos programmal,ha megnyitjuk a scatter fájlt,akkor az uboot.bin fájlban tárolt többféle kijelző és kameradriverek közt lehet választani.Namármost ez engem megmentene,csak az a baj hogy akármelyik verzióval próbálkozok,akármelyik scatter fájl-al,mindig azt az üzit dobja hogy "incorrect scatter file naming!,vagy format.
Hiába nevezem át,ne legyen az elérési út kínai betüs vagy ilyesmi,mindig ugyanaz a hiba.Valaki esetleg találkozott már ezzel,vagy tud e megoldást az uboot.bin szerkesztéséhez?
-
MrBazsi
senior tag
Üdv Urak!
Mtk6589 procis S4 klónról valakinek tapasztalatok vannak esetleg? tesztvideókon egész jónak tűnik
használ itt valaki ilyet? -
Evita85
tag
Ezt nemrég találtam... lerí hogy nem erederi.... páromnak eredeti s4e van... de ennyiért.. 4.4es droid ki se jött még
vélemény?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Jelenleg Sony Xperia P telefonom van amit szeretnék lecserélni 2 sim kártyás készülékre. Legalább ilyen szintű készülék érdekelne vagy inkább Samsung S4, S4 mini. Kijelzőben max 4,5". Nem tudom kérdés-e az ilyen készülékeknél, hogy ha az egyik kártyával fogadok hívást akkor legalább egy foglaltat dobjon vissza ha a másikra hívás érkezik. Inkább új érdekelne bár sérülés és karcmentesnél szóba jöhet használt is, de gari legyen rajta valamennyi.
Válaszokat előre is köszönöm.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #64051 üzenetére
Várj, én az echte S4 klónról beszélek, na azon semmilyen antenna nincs. Se a telón belül, sem kívül ,sem a hátlapon.
-
hungobungo
senior tag
válasz
RVR400 #64008 üzenetére
Az S4 klónoknál "antennás matrica van", azt kell óvatosan felhúzni, és alárakni az alu/rézfóliát hogy legyen fémes kontakt. A páromnak egy Feiteng h9500+ van, ami lényegében ugyanolyan S4 klón mint a többi, annál egy kis nyáklemezről lekapart rézlemez csodákat művelt. Lemez nélkül 0 GPS, lemezzel 20-30 mp alatt fixál.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #64006 üzenetére
Az S4 klónokkal az a baj, hogy a nagy részüknél az akksiprobléma megvan ,talán az air gesture meg smart stay kikapcsolás segít. Viszont a még nagyobb probléma, hogy NINCS GPS ANTENNA, így nem tudod hová tenni a fóliát sem. Működő GPS-t eddig 6 db S4 klónból 2 db-on láttam.
-
drewcsalad
tag
válasz
hungobungo #63952 üzenetére
Értem! és ha erősebb akksit veszek bele,mondjuk samsung s4 eredetit rakok bele,az megoldás lenne?
A réz fólia tuning hogy an működik? :S
Köszi -
kymco
veterán
válasz
b0bcat #63879 üzenetére
Nálam a telefon választás a mobil térerőről szól. Ezért nem nagyon merek belevágni az ismeretlenbe.
Két telefonról olvastam, és (vsz a továbbfejlesztett változataira is igaz), hogy tesztelten jók térerő mobil tekintetében.
Nem kevés utánajárás kellett hozzá, mert egy telefontesztnél ez nem létező szempont.
Az egyik a thl w200, a másik a zopo 980-as.
Mindkettőnél tesztben olvastam, hogy veri térerőben a samsung g s4-et (thl w200), a másik a samsung note 2-t (zp980).
Így vagy az alaptelefonokban, vagy a nagyobb teljesítményű 8 magos utódokban keresem a megoldást.
Az elgondolásom alapján a zopo-nál kiesik a 4 magos az fhd miatt, a w200-as még sanszos lehet, de ára alig kevesebb a 8 magos utódjánál. -
Sanyee30
csendes tag
Sziasztok. Van-e olyan alkalmazás amivel be lehet állítani, hogy adott kapcsolatot mindig az adott kártyáról hívjon. Pl.: a páromat mindig az 1-es kártyáról hívjam, ha a kettes az aktív akkor is. Nekem egy Samsung S4 mini duos van. A válaszokat előre köszönöm.
-
Evita85
tag
Egy off kérdésem van
Tudom,hogy van milyen app-ot használjak,de az eléggé pörögm,eg akkor leragadok..
(Mint itt
)
Adott egy s4 mini készülék,de ez lényegtelen. Egy gmail-os és egy céges e-mail cimet szeretne az ismerőöm úgy beállítani,hogy lezárt képernyő mellett mutassa hogy kapott-e emailt.Gmail-nál nem gond,de cégesnél igen.De nem csak a levél tényét kellene jeleznie,hanem azt is hogy mitől milyen szövegű email jött.Esetleg a nem fogadott hivásokat is jó lenne ha jelezné. (magyar tv-s email cím.) Szerintem belátható határokon belül fizetős app is szóba jöhet.. -
KurtCobain
őstag
válasz
pach-adams #63399 üzenetére
Csak egy S4 klónt látok az aprón, arról azt írja, hogy MTK-s, nem tudom arról van-e szó (40k-s). Na már most én 1,9GHz-es 4 magos MTK SoC-ról nem hallottam. Az a Mali-400-es GPU árulkodó, úgyhogy valószínűleg egy MT6582-es telóról lehet szó, ami legjobb esetben HD képernyős, de inkább qHD-s. És nem 1,9GHz-es, hanem 1,3.
A kép linkjében ráadásul 1 SIM van, vagyis itt még off is.Egyébként csodálkozok, hogy apróról nem törölték még, mert klón telót nem lehet hirdetni.
-
válasz
avena71 #63347 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de majdnem teljesen biztos, hogy nem 2GB RAM van a készülékben. Ez egy előszeretettel alkalmazott átverés volt az S4 klónoknál, hogy 2GB-ot írjon ki a teszprogi, miközben csak 1GB van benne (főleg, ha nem túl megbízható helyről lett vásárolva, mint pl fastcardtech, Aliexpress, stb).
Ettől még nem lesz kevesebb a készüléked, csak nehezebb lesz hozzá illő progikat, ROM-okat találnod, de ez nem válasz a kérdésedre, ezért OFF-ba teszem... -
avena71
tag
Üdv!
Igaz,hogy nem dual SIM,de kínai
Kb.8 hónapja vettem egy I9500-as kínai telefont(S4 klón) 2GB RAM-mal és 4GB belső tárhellyel.Fél évig nem is volt semmi gondja,de aztán azt kezdte kiírni,hogy "Kevés a belső tárhely" töröljek. Ami nem kellett,kitöröltem,tettem fel Clean Mastert,egy ideig jó is volt,de végül csak a Gyári beéllítások visszaállítása segített. Újraraktam mindent,néhány hónapig jó volt megint,de újra ez a helyzet.Tudtommal a 4.2 Androidon vagy a Samsung telefonokon van egy billentyűkód a rejtett fájlok törlésére,ez pedig a *#9900# ,itt pedig a "Delete dumpstate/logcat" megnyomása után rengeteg tárhely szabadul fel.Természetesen kipróbáltam ezen a telefonon is,de nem működik.Rootolt a telefon.
A kérdésem,hogy létezik-e alternatív megoldás a belső tárhely felszabadítására,mert mindig újrarakni elég maceraKöszönöm:
ARCz71
-
diegho
nagyúr
Flipes tokokat melyik telefonokhoz kapni? Azokra gondolok, amiket az S4 klónokhoz alapból adnak, tehát a hátulja egy hátlap, előlapja meg ablakos.
-
mong08
tag
válasz
diegho #63115 üzenetére
Ezt a telót augusztusban 130-140 dollárért adták. Nem hinném,hogy beletették egy régi S4 klónba a nyolcmagos procit, ez a régi két vagy négymagos, csak éppen azt hazudja magáról, hogy 8 magos.
AZ S4 klónok előszeretettel hazudták eddig is magukról a 2 GB RAM-ot. ( volt amelyikben 512 MB volt.)
Akksi ? Hát az meg olyan amilyen , majd a használat megmondja.
-
diegho
nagyúr
Komolyan kezdem azt hinni, hogy a kínaiak direkt nem csinálnak tökéletes telefont, mert simán lehetne, de mindegyik elcseszi valamivel.
Ott van pl az Ulefone 9592, 5", S4 klón 8magos proci, 2giga ram, 2800-as akksi, ajándék ablakos tokkal, szuperül néz ki, erre 800x480-as kijelző
ha legalább egy qHD-val adnák...
-
diegho
nagyúr
válasz
CsaBully #63076 üzenetére
No igen a kerek vs. szögletes nálam is probléma. Ott van a G2F, ami külsőre nem igazán jön be. Egy ZP780-at megnéznék élőben, de talán még senki nem rendelt olyant. A THL meg bár arányaiban nem rossz, valamiért nem tűnik olyan korrektnek az összeszerelése képről (T5S-ről van szó), pedig volt már W100-am. Az is dilemma, hogy 4 vagy 8 mag legyen. 6582-es telót 36-tól kapni, a szebbek 40k körül indulnak, pl a ZP700 egész pofás, a ZP780 pedig már majdnem 50k, viszont ott a THL W200S 52k-ért, ami már 8 magos, de design-ra meg nem annyira pofás. Igazából most már az S4 klónokat is nézegetem, azok is egész jól néznek ki, de nem tudom mennyire vállalhatók minőségben. Nekem ezek a kritériumaim:
4,5 - 5"
1GB ram
qHD - HD
6582 proci
normális kinézetÁltalában valami mindig kilóg. A Lenovo A880-at azonnal venném 5" méretben, de 6" már sokk, igaz nem rajzoltam még le, hogy mekkora lehet, de 6"-on a qHD elég necces már.
-
Danecay
addikt
Hali!
Pár napja kaptam kézhez a január elején rendelt NEKEN N6-os telómat. Eddig maradéktalanul meg vagyok vele elégedve, sőt jobban mint vártam (különösen egy visszaküldött Galaxy S4 clone után). Eddig még egyszer sem állt meg, vagy lépett ki alkalmazásból, futtat minden eddig felrakott progit, szép képeket csinál (nyilván fényviszony függően), és a specifikáció szerinti elülső 5Mp-eles kamera helyett 7Mp-eles van benne, nem mintha venném bármi hasznát
Ezt azoknak írom akik esetleg tétováznak egy ilyen készülék vásárlásán. -
flegga92
senior tag
Ma megékezetett hozzám egy Lenovo P780. Nem az enyém lesz egyik kollégámnak rendeltem. Minidealről rendeltem 219+15$ volt DHL el. Pénteken rendeltem, de csak hétfőn került a feladásra, így cakk pakk 3 nap alatt itt volt. Vám természetesen volt. Mindennel együtt 68e forintba került. Nagyon gyors a telefon, szép a képe, az akksi brutális (4000 mAh). A fém szálcsiszolt hátlap gyönyörű. Rengeteg plusz funkció van az alap romban, hasonló cuccok vannak mint az s4 ben. Ha nem lenne ilyen dög nehéz lehet lecserélném rá az S4 emet. Járt hozzá egy szilikon tok, képernyővédő plusz kunyeráltam egy EU adapter, de a földelt konnektorba nem megy bele mert szélesebb... A hozzá járó töltő viszont vicc kategória, hogy 0,5 A-es... A régi sonyericssonomhoz már 800 asat adtak, az S4hez 2A os van az akksija pedig ennek a felénél picit több.
Összességében szerintem nagyon jó telefon, bátran ajánlom. A DHL árával is meg vagyok elégedve, főleg hogy a posta lehúz 1500 al és ahogy olvasom 1-2 hónap is lehet a szállítás. -
smarci2000
tag
Sziasztok!
Én ezzel a galaxy s4 klónnal ismerkedek most. Valakinek van esetleg valamilyen tapasztalata vele?
Egész barátságosnak tűnik a 2 giga ram.
Előre is köszönöm! -
fotosjani
aktív tag
válasz
overland #61394 üzenetére
Nálam volt korábban egy.
Egészen jól sikerült teló.
Amit tapasztaltam egy ZTE vagy Lenovo-hoz képet negatívum:
-lötyögős hangerő és power gomb
-egy kicsit gyengébb Wi-Fi és GPS vétele de használható.
Minden másban jó.#61395 TCr
Igen külsőre és méretre teljesen megegyezik az S4-el csak a hátlapon lévő márka jelzés tér el.#61399 gipsztigris
Igen az S4 kiegészítői teljesen passzolnak még a hátlap is.
Egyedül az akku nem kompatibilis,
mert a No.1-ben bár magasságra és szélességre egyforma az akku de vastagabb az S4 akkuja. -
TCr
veterán
válasz
gipsztigris #61399 üzenetére
Úgy értem, hogy kinézetre.
Az eredeti kérdés a méretre vonatkozott, ezért merészeltem azt mondani, hogy egy az egyben.
Mivel a kinézetre ugyanaz így gyanítom, hogy méretre is.
Élőben nálunk megtekinthető szinte bárhol a Galaxy S4, a linkelt kínai csoda viszont nem hiszem. -
válasz
pach-adams #61278 üzenetére
Valaki tud nekem erre megoldást?
Őszintén? Cseréld el/le egy márkásra ha tudod.Ezen jellegű telefonoknál szerintem olyan mértékű a hardverszórás (különböző hw-ből épülnek fel az egyes gyártási tételek), hogy leginkább a saját ROM-jukkal mennek. Ha a saját romjával megy, akkor hobbiból próbálgathatod, de konkrét “javasolt” romot nem fog tudni mondani sok ember.
Nagy szerencse kell ahhoz, hogy egy másik romot feltéve továbbra is ugyanúgy, vagy jobban működjön.
Volt már rá példa, hogy szerencse segített abban, hogy működövé váljon egy ehhez hasonló i9192-es s4 mini... egy német oldalon találtam hozzá romot, és egy system és egy boot flash-el sikerült javítani egy nem működő gps-t. Az szoftverhiba volt.
Még a MDT (multiport download tool) lehet a segítségedre, ahol egy rom-ban lébő képernyőmeghajtókat kelet változtatni, ez az uboot-ot piszkálja meg (alacsony szintű driver-meghajtó). Az esetleges módosításokat egy jó boot.img-vel párosítva talán; talán, esetlegesen rendbe jöhet.
Kevés esélyt látok ilyenre.
Ez csak az én véleményem, lehe hogy más tud tényleges megoldást. -
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Segítségért fordulok hozzátok!
Lenne egy Feiteng/HTM H9500 S4 névre hallgató kínai csodám.
MTK 6589, 1gb ram, HD IPS kijelző, 8gb belső tárhely stb...
Raktam rá CWM Recovery-t és szeretnék tenni rá egy másik ROM-ot.
Az a bajom, hogy a EZEK közzül is bármelyiket próbálom akkor a boot után a képernyő fekete majd halvány fehér csíkok jelennek meg, mint ha a telefon vagy a kijelző hibás lenne és nem tölt be a rendszer.
Nos... Recovery-ben csináltam egy teljes "gyári" szoftverről mentést, és a mentésből advenced restor-al a boot.img-ét feltettem a módosított ROM-hoz, így betölt a rendszer.
Viszont csak néha néha villan fel a kép, pl: ha másik oldalra lép, felvillan majd fekete képernyőt ad.
Fejlesztői lehetőségeknél ha bepipálon a "Képernyőfrissítések megjelenítését" akkor úgy ahogy lehet használni a ROM-ot, de villog össze vissza a kép.
Valaki tud nekem erre megoldást? -
katna01nk
újonc
Hellósztok. Nekem olyan problémám lenne, hogy vásároltam egy samsung s4 klón telefont és nem működik rajta a wifi és a bluetooth... nem az a gagyi fajta klón, Androidos, 4 magos proci van benne meg stb. jó kis telefon gyors meg minden, de hiába kattintok a wifi vagy bluetooth ikonra semmit nem reagál... mit tudnék esetleg csinálni vele?
-
Dashes
őstag
dual slim-es készüléket szeretnék. feltételek:
- min 1GB RAM
- min 8GB, de inkább 16 GB ROM
- 4.3-4.7 kijelző
- viszonylag jó kamera és socamiket kinéztem: moto g, s4 mini, oppo r819
ezek közül melyik ajánlott, tapasztalatok, esetleg valami másik készülék?
-
Papesz01
tag
Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy ide írom, de nem akartam új részt nyitni neki, van egy Galaxy s4-em 1-2 hetente elveszti a hálózatot, és azt írja ki, hogy nincs regisztrálva hálózaton, de a régi Galaxymon is az utolsó 1-2 hónapba ugyan ezt csinálta, azt hittem teló a rossz ezért nem is foglalkoztam vele, mert amugyis cserélni akartam. A kérdésem, előfordulhat, hogy a sim kártya csinál ilyen hibát? vagy mind a 2 telón egyszerre ez a hiba jönne elő??? -
danieben8
csendes tag
válasz
Steelheart2 #59124 üzenetére
[link] én ezt ajánlom neked, de ez nem az s4 kínai másolata. ha olyan érdekel, akkor no.1 s6 lesz a nyerő.
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Van a kinai telok közt olyan kaliberü telefon,mint az S4?Lecserélném az S4 em,mert kiborit hogy 4 honapos,tokban hordott és mégis jön le a keretröl a festék.Csak a név végett meg nem fogok többet drága telot venni.Olyan 350-400 euros árig jöhetnek az ajánlatok.Köszi szépen.
-
Neck
veterán
válasz
hevizms #58793 üzenetére
Beismered, hogy a tiéd nem volt tökéletes, viszont mégis ilyet telefont veszel megint, mert "úgy érzed, nem fenékig tejföl a Xiaomi".
???
???
Tudom, mindenki a sajátját védi, na de mégis... De akkor védem én is a Xiaomit egy kicsit.
A Xiaomi eléggé High-End brand Kínában. Nem én találtam ki. A kínai kollégám hazament, úgy hogy sose hallott róla, és amikor visszajött, csak bólogatott, tele van vele Kína, akkora brand. Nem sok hasonló kínai márka van (talán az Oppo, Lenovo, Meizu hármast említeném vele egy lapon), ami igenis nagyon jó telefonokat gyárt.
Nekem lassan egy fél éve van Xiaomim, a főzött teszt romokkal kapcsolatos problémákat leszámítva (amik természetesen a főzött teszt romok számlájára írhatóak) az égvilágon semmi problémám nem volt vele, sőt.
Az elején leszólták a kollégáim, viszont amikor az enyém vígan működött, a Galaxy S4-et meg vitték szervízbe, akkor már nem volt akkora az a vigyor.Lehet, hogy a Hongmi topic nem pörög annyira, mert a MIUI-val kapcsolatos kérdésekkel is általában az MI2 topicba jön mindenki. Ott viszont van azért élet. És nem, nem azért, mert annyi probléma lenne a telóval, hanem mert heti szinten jön a MIUI frissítés, amiben mindig javítanak valamit, és új feature-öket tesznek bele, mindig van miről beszélni.
Ne "érzésből" írj. Tényekkel támaszd alá, vagy ne írj semmit. Így indul a pletyka, ami végigsöpör a fórumon.
Mint anno nem is tudom melyik telefonos bolttal volt ez, egy valaki rendelt onnan, olcsó volt, és nem volt gond a telóval, onnantól be lett harangozva mint csudajó bolt, és tucatszám rohant oda mindenki telefont venni, természetesen a garis ügyintézésük közel sem volt olyan szuper, mint kiderült. Direkt nem írok bolt nevet. -
Xabi78
aktív tag
A Samsung Galaxy S4 mini duosnak van alternatívája, ha az alábbi szempontok is fontosak?
- Nagyon jó GPS (lehetőleg Glonass is)
- BT 4.0
- 5" vagy alatta
- Dual sim (nyilván...)
- Elfogadható sebesség, szolgáltatások.X.
-
válasz
Víz Elek #57930 üzenetére
Galaxy Note 3 Duos
Galaxy S4 DuosDe van a HTC-nek is, pl a HTC One M7 802w, One Max T6 8060, Butterfly S 9060
Steelheart2
Nekem a Xiaocai X9 nagyon szimpatikus, jobban tetszett, mint a Jiayu G3 variánsok, azt is meglesheted a felsoroltak mellett. -
youngboy
senior tag
Sziasztok!
A közeljövőben lehet, hogy nekem is szükségem lesz egy Dual SIM-s telefonra, elég sok gyártónál van több féle is. A Dual Standby/Active eltérésekről nem is beszélve.
Létezik lista, ami összegyűjti a dual SIM telefonokat, ahol látszik az is, hogy standby vagy active?
Vagy bármi, ami ebben segít?Elsősorban az ismertebb gyártók készülékei közül választanék legalább a középkategóriából.
Pl.
Galaxy S4 Mini Duos vagy Sony Xperia M dualElőre is köszönöm a segítséget.
-
vampire17
addikt
válasz
Saccco #57775 üzenetére
Nem mondanam h lehuzza, alapvetoen ket dolgot emlit negativumkent:
1. kicsi az akku (ez nem nagy megallapitas, amikor az elso infok megjelentek lehetett tudni h a 2300mAh edes keves)
2. Nem erzi a "nyers erot" amit a tesztek sugallnak. Nyilvan az ok az, hogy amig az antutu fel van keszitve 8 magra, addig az appok nem...
ami viszont kesik, nem mulik... tuti h megindul a 8 magos optimalizacio az appok teren is, akkor pedig jo lesz az az S4-es teljesitmeny, felaron.
(Az akku-val kapcsba, meg elv januarra igernek egy 2700mAh-at is....)
Más: jol latom h a THL telokon a gyari ROM tartalmazza a magyar nyelvet?? (mert a legtobb telon, pl az en Amoi N828-amon is a gyari ROM csak EN/CN, mondjuk a minideal-esek anno felugyeskedtek a multilang-ot)
Az nagy elony a THL mellett, h igy gond nelkul lehet frissiteni a legujabb gyari ROM-ra...
-
han_lev
senior tag
válasz
Baloohd2 #55058 üzenetére
Üdv!
Nekem is hamarosan megérkezik.
Írnál róla, ha többet megtudtál.
Magyar menüje milyen?
Az enyém az asszonyé lesz, ő csak használja, szóval ha mókolni kell vele valamit azt nekem kell majd,
Ha esetleg kinai betűk vannak, hogy kell eltüntetni?
Milyen az s4-es forma platform?
Köszi előre is. -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #57519 üzenetére
Az S4 és a G2 sem rendelkezik két foglalattal.
Csak a kettő együtt.
-
Arween
senior tag
sziasztok
Telefon vásárlás előtt állok egy komolyabb telefont szeretnék (S4,G2 amit nézegetek) van kínai mobilban hardveres alternatívájuk?A kamerák mennyire jók ezekben a telefonokban?Mivel nekem fontos szempont a kamera/videó minősége melyik kínai mobilt ajánlanátok? -
furarroland
újonc
Sziasztok! Szeretném kérni segítségeteket, hogy melyek a legjobb kínai telefonok amiket ti is vesztek. 40.000 HUF-ra gondoltam, ha a körül van az ára vagy lentebb az jó . HDC Galaxy S4 Legend az ami nagyon tetszik. (4 magos, HD kijelző, 1Gb ram, 5 inch kijelző) Ugyan ilyesmi kínai telefont keresnénk ha ez nem lenne jó. Akinek van ilyen kérem írja már le hogy hogyan milyen, érdemes e megvenni. Előre is köszönöm!!
-
mdav88
aktív tag
Öcsém most szerzett be egy ilyet:
tengda s4 klónLenne pár apró kérdésem/kérésem...
- a telefonba, mint gyártó Pulid van írva, neten utánanézve F13-as kódon fut
- ehhez kellene nekem recovery és esetleg egy ajánlható rom is
- hasonló telefonokat találtam, mint STAR S4, azok romjai vajon jók lehetnek?Válaszokat, esetleges ajánlásokat köszönöm
-
cobbler68
csendes tag
Gazdája lettem egy s4 klónnak. gt-i9502. A problémám a következő. Az akksi töltést össze vissza jelzi ki. Gondoltam kernel hiba. Le szeretném a romot cserélni. Flash Too progi és a rom meg is van. Viszont nem ismeri fel a számítógép a telót, csak mint háttértároló. Így a program sem látja. Nagy nehezen telepítettem egy drivet, ami csak látszólag jó. Az eszközkezelőben jónak látja. De gondolom mégsem kompatibilis. Sajna más működő drivert nem találtam. Tud esetleg valaki segíteni ?
-
Babsanyi
csendes tag
válasz
w.miki #55892 üzenetére
Rossz hírem van, nem adom el, kicsit használom, hogy használt legyen! :-)
Az NFC és az LTE hiánya végül is nem veszélyes, ezek a szolgáltatások még gyerekcipőben járnak Magyarországon és nem is vagyok biztos benne, hogy hamarabb elterjed, mint ezeknek a készülékeknek a kifutási ideje. Ha jól látom ezen kívül mindent tud, amit a szimpla kártyás S4 mini.
Egy napja használom és kezdem megszeretni! :-) -
koss007
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni 2 telefonnal kapcsolatban:
Samsung S4 mini clone:http://www.dhgate.com/product/air-gesture-4-3-inch-hdc-s4-mini-1-1-i9190/162778347.html#myaccount_orderdetail-1-null
Iphone i5s clone: http://www.aliexpress.com/snapshot/303522630.html
A samsungal az a gondom, hogy épületen bellül nagyon lecsökken a térerő, ablaktalan szobában teljesen el is dobja a hálózatot. Lehet, hogy ez hardweres probléma, de hátha nem.
Az i5-re magyar nyelvet szeretnék varázsolni, de sehol nem találok hozzá való magyar romot és recoveryt.
ha tudtok segíteni nagyon megköszönném, akár másik fórumot ajánlani ahol ilyen típusokkal foglalkoznak
-
w.miki
veterán
válasz
Babsanyi #55873 üzenetére
nincs benne NFC...
ha fizettél eddig ilyen módon valahol, vagy kellett azonosításhoz, akkor ez mostantól nem fog menni...de használt ár alatt szívesen megveszem a telefonod
egybként a kínai telók közt van az s4 mini duos-nak alternatívája?
Ami méretében ekkora vagy még kisebb, és tudásában hasonló, vagy közelít hozzá? -
Babsanyi
csendes tag
Sziasztok!
Nem terveztem, de egy dualsim-es telefon gazdája lettem. Kiadtam az anyagbeszerzőmnek, hogy vegyen egy Samsung S4 mini telefont és hozott is egyet. Most látom azonban, hogy ez az ugyn. DUOS.
Nem tervezem dual üzemmódban használni, nem is ez a számomra fontos. A gyanús, hogy az ára nem volt sokkal drágább, mint a szimpla GT-I9195. Az enyém GT-I9192.
Talán tudtok arra válaszolni, hogy most állítsam falhoz a beszerzőt, vagy ne bántsam? Most ez a telefon tudásában miben tér el a szimpla egy sim-es változattól? Nem találtam túlságosan sok forrást rá, pontosabban olyat egyáltalán nem, amit értenék.
Előre is köszi a választ! -
Ed3r_X_
nagyúr
Megérkezett a Blackview JK809-es telefonom. Tapasztalatok:
-Hatalmas a készülék, ennek csak a kijelzője akkora, mint a Haier W910 egymagában (nem viccelek)
-A kijelző nagyon szép, gyönyörű színek, tökéletes betekintési szögekkel
-A telefonon volt egy rendes fólia, adtak még pluszba hozzá egyet, és egy kihajthatós tokot is.
-Gyors nem akad, tényleg a T-s processzor van benne, AnTuTuban 16500 pontot ér el.
-WiFi vétel okés, Haier-rel van egy szinten kb.
-A kinézet olyan "S4-es", de sehol nem ropog, nem nyikorog
-Az akkumulátora hatalmas, súlyra se kicsi, szerintem valós a rajta levő 2950mAhHa több tapasztalatom lesz vele, írok még, aztán lehet ebből cikk is kerekedik majd
Illetve egy kérdés: Az MT6589-es particionáló ZIP jó MT6589T-re is?
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Max 40-45 ezer forintig (200-210$) milyen telefont ajánlanátok ?
Legfőképp az S4 clone-ok jönnek be, ennyi pénzért már jó lenne 2gb-osat.
Köszönöm előre is a segítségeteket. -
PREM1Z
tag
Sziasztok!
A segitsegeteket kernem. Baratnomnek neznek telefont lehetoleg dual simeset es foleg s4 klont mert nem szeretnek kipengetni majd 200e-tOlvasgattam nezegettem klonok utan es ket alternativat talaltam. HDC Galaxy s4 legend II es No 1. S6. Melyiket erdemes valasztani a ketto kozul? Fontos lenne hogy tokok ramenjenek es lehetoleg samu logo is legyen rajta. Ahogy olvasgattam a hdc mellett dontene az hogy samu logo van rajta de eleg sok "klon" van belole es kitudja mit kapnek, a No 1. mellett pedig a T-s proci szol csak samu logo nincs rajta legalabbis nem talaltam rola szolo infot. Ha esetleg van valakinek mar az emlitett telok kozul valamelyik szivesen varnam a valaszt de masoktol is szivesen fogadom a segitseget!
Koszi elore is mindenkinek a valaszat,segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest