- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz
Danecay #57490 üzenetére
http://www.mnshop.cz/zbozi-5695-thl_t100___octa_core_1_7ghz__2gb_ram__32gb_rom__5_3__ogs_fhd__nf.htm
Innen rendelve nincsenek vámköltségek és áfa.
http://en.comebuy.com/cell-phones-android-cell-phone-5-inch-phones-om32166.html
Itt választható honnan küldjék. Germany vagy Honkong
Az eBay-en szintén lehet telefont venni olyan országból ahol nem merülnek fel + költségek.
Biztos van több hely is.
Mindez teljesen legálisan.Ha utánaszámolsz nem spórolsz meg semmit ha a telefon olcsóbb de van Áfa és vám + ha az ügyintézés tovább tart, akkor tárolási díj is. "Felhívjuk figyelmét, hogy a küldemény az érkezést követő 3. naptól raktárdíj köteles, 4200,- Ft + 30,- Ft/nap/kg és a 14 nap után válasz hiányában visszafordításra kerül." DHL esetén.
Ez az új évben sem fog változni.
-
svgyula
addikt
válasz
Danecay #57490 üzenetére
Szia! Tavaly januárban küldtem vissza egy táblagépet mert nem azt küldték ami a legutolsó megállapodás szerint kellett volna ráadásul a "fitdzsi szigetekről"? és simán visszaküldtem. Mivel még Áfát is akartak rátenni
így valóban drágább lett volna kategóriájában mintha itt vettem volna! Igaz azonnal írtam a cégnek akitől rendeltem és vissza is kaptam az árát persze csak akkor amikor már megkapták!
Az ajánlott csomagokat nem foglalhatják le ill. erről értesíteni kell a feladót és a címzettet is! Az aliexpress-nél lehet "vitát" nyitni az oldalon a rendelésnél több indok is van! Nekem eddig mindig visszautalták az összeget ha nem tudtak szállítani vagy nem azt akarták szállítani amit kértem! Ill. minden esetben ha valami eltért az eredeti rendeléstől értesítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sweet.tv - internetes TV
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest