- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babsanyi
csendes tag
válasz
RVR400 #55953 üzenetére
Nekem is bőven elég lett volna egy 2-3 GB-os csomag, a nap nagyobbik részét wifi hatókörön belül élem le. És nem lógok éjjel nappal a világhálón, mármint mobilon.
A mi ügyfélcsomagunkban a legkisebb internetcsomag 7GB-os, aztán már 12GB van. Értelemszerűen a legkisebbet használom, ez majdnem 3000 Ft/hó. Szerintem ennek a felét sem fogom kihasználni. Ha meg mégis, akkor lelassítanak 128KB-re. Nabummm, ezzel még a google térkép is vidáman elmegy.
Úgy tudom az LTE hálózat még nagyon kis lefedettségű. A HSPA+ is bőségesen elegendő normál használatra, ha nem médiafile-okat töltögetünk. -
Babsanyi
csendes tag
válasz
w.miki #55892 üzenetére
Rossz hírem van, nem adom el, kicsit használom, hogy használt legyen! :-)
Az NFC és az LTE hiánya végül is nem veszélyes, ezek a szolgáltatások még gyerekcipőben járnak Magyarországon és nem is vagyok biztos benne, hogy hamarabb elterjed, mint ezeknek a készülékeknek a kifutási ideje. Ha jól látom ezen kívül mindent tud, amit a szimpla kártyás S4 mini.
Egy napja használom és kezdem megszeretni! :-) -
Babsanyi
csendes tag
válasz
RVR400 #55895 üzenetére
Köszi!
Ezt a mobilarénás tesztet már olvastam, mielőtt feltettem a kérdést és pont az volt a problémám, hogy ellentmondásba ütköztem. Pl. itt azt írja, hogy csak az elsődleges kártán van LTE. Pedig nem is. Ott sem, legalábbis a másik teszt és a készülék doboza is HSPA+ -ról szól. -
Babsanyi
csendes tag
-
Babsanyi
csendes tag
Sziasztok!
Nem terveztem, de egy dualsim-es telefon gazdája lettem. Kiadtam az anyagbeszerzőmnek, hogy vegyen egy Samsung S4 mini telefont és hozott is egyet. Most látom azonban, hogy ez az ugyn. DUOS.
Nem tervezem dual üzemmódban használni, nem is ez a számomra fontos. A gyanús, hogy az ára nem volt sokkal drágább, mint a szimpla GT-I9195. Az enyém GT-I9192.
Talán tudtok arra válaszolni, hogy most állítsam falhoz a beszerzőt, vagy ne bántsam? Most ez a telefon tudásában miben tér el a szimpla egy sim-es változattól? Nem találtam túlságosan sok forrást rá, pontosabban olyat egyáltalán nem, amit értenék.
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- OTP Bank topic
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged