- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
run4fun
tag
válasz
alexw801 #66855 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat, megpróbálom az általatok ajánlottakat!
Működik, csak nagyon halkan. Ha nagyon közel tartom a számhoz a mikrofon részét és szinte kiabálok, akkor valamennyire hallani.
MTK Uncle Toolsban is állítottam már az értékeket, de semmi. Szét is szedtem már többször, az érintkezőket megtöröltem, megmozgattam az alsó panelt, de semmi. -
fotosjani
aktív tag
válasz
alexw801 #66474 üzenetére
Pontosan ahogy írod.
A ZTE telefonok esetén korábban nagyon jól elkülönültek a különböző szabványok, betűjelöléssel.
V sozozat: China Unicom WCDMA
N sorozat: China Telecom CDMA2000
U sorozat: China Mobile: TD-SCDMAMivel Kínában (és globálisan is) a legnagyobb mobilszolgáltató a China Mobile ezért a Mobil gyártok a nagyobb eladások reményében nagyobb hangsúlyt fektetnek a TD-SCDMA rendszerű telefonokra.
Kínai mobilozó 1,25 milliárdos táborának 62 százaléka, 776 millió ember telefonál a cég szolgáltatásait használva.#66476 mong08
Te ezt írtad: "A WCDMA telefonok nem belpiacos készülékek !!" márpedig belpiacos is lehet.
-
mong08
tag
válasz
alexw801 #66399 üzenetére
A WCDMA nyugati szabvány, és a szabadalmi díjak megfizetését elkerülendő fejlesztették ki a kínaiak a TD SCMA szabványt. OTT az a bevett szabvány. A WCDMA telefonok nem belpiacos készülékek !!
Franz Jessen, a kínai EU-misszió helyettes vezetője szerint a távol-keleti országnak el kellene tekintenie a saját 3G mobiltechnológia telepítésétől és az Európában is elterjedt szabványokat kellene bevezetnie.
A Siemens és a kínai Datang Telecom már évek óta fejleszti a TD-SCDMA (time-division synchronous code-division multiple-access) szabványt, amelynek bevezetését a kínai kormányzat is támogatja. Jessen szerint azonban Kínában is a világszerte elfogadott WCDMA (wideband code-division multiple-access) szabványt kellene alkalmazni, ugyanis ez jelentősen csökkentené a költségeket és egyszerűbbé tenné a hívásátadást (roaming). "El kell kerülni a piac széttöredezését, hogy minden ország a saját szabványait és a saját iparát védje" -- mondta Jessen.
Az ITU (International Telecommunication Union) eddig három különféle 3G szabványt fogadott el és Kína nyitott az összes megoldás felé. Európa azonban gyakorlatilag nem az. A képet tovább színesíti, hogy a Siemens már a 90-es évek elején kidolgozta a TD-SCDMA elődjét, azonban az EU országai elutasították annak bevezetését és a WCDMA mellett döntöttek.
A TD-SCDMA szabvány támogatói szerint a technológia sokkal hatékonyabban használja ki a rendelkezésre álló sávszélességet, mint a riválisok, ezért sokkal inkább megfelel a zsúfolt kínai városok igényeinek. Ráadásul szakértők szerint a TD-SCDMA telepítése legalább 20 százalékkal olcsóbb, és nagyobb sávszélességet biztosít, mint a WCDMA, vagy a CDMA2000. Európa mellett Japán szintén a WCDMA elkötelezettje, ezzel szemben az Egyesült Államokban jelenleg a CDMA2000 szabvány áll "nyerésre".
-
hunaqua
addikt
-
válasz
alexw801 #65734 üzenetére
A kettő köszül én a Huawei-t venném a név miatt (jóval nagyobb a tapasztalatuk), mert jobban tetszik a készülék, 2GB RAM miatt, NFC miatt, illetve szinte ugyanakkora a szélességük is nagyobb kijelző mellett.
Tetszik a Hongmi, a márka, azt venném meg pl egy iNEW ellenében, de egy Honor 3c-vel szemben nálam nem rúgna labdába.
-
hungobungo
senior tag
válasz
alexw801 #63826 üzenetére
Nem lehet, hogy csak az SD foglalat lett kicsit lötyögősebb, vagy a kártya/foglalat lábai oxidálódtak kicsit?
HTC-ken volt olyan, hogy egyszer csak újra kérte a pin kódot a teló, ott az volt a gond, hogy a SIM kártya leszorító lemeze 0,0001 mm-rel kitágult.
Rá kellett ragasztani a sim kártyára egy cellux/szigetelőszalag csíkot felülről, és ez már elég volt neki a kontakt kijavításához. -
válasz
alexw801 #63814 üzenetére
Huawei és Lenovo cuccom még nem volt hibás.
Sajnos nem egy Lenovo A820 volt hw hibás, sajnos.
Minden gyártásnak van selejt kimenete, hiába van (esetleg) MEO.
Még a 6-szigmás gyártásnak is van (igaz, egészen kicsi, de az elméleti értéket ott is "shift"-elik, hogy gyakorlati értéket kapjanak.) -
pruf
csendes tag
válasz
alexw801 #56710 üzenetére
Létezik, ha nem most rendelek hanem később akkor nem akad fenn ?
Biztató volt, hogy másoknak SG vel 20/20 átjött fennakadás nélkül, de olvastam h írta vki az utóbbi hónapokban csúnyán leromlott az átlaga ami valami 1 vám-5 win -> 3 vám-8 win -re O.o ...
A kérdés még mindig Up, ha valaki kellően merész lenne, Neken N6 vagy inew V3 -at tartaná ideális beruházásnak?
Cél: - univerzális felhasználás (bár a max játék ami futni fog rajta az a szókereső részemről)
Illetve tudnátok linkelni egy összefoglaló cikket/topikot okos telefonokkal kapcsolatban ahol pl kifejtésre kerülnek ilyen témák, hogy Támogatottság?
Mert most egy LG arena k900 am van már vagy másfél éve, JAVA-n facezek rajta, néha felajánlja h telepítse e az uj LG face alkalmazást de pont nem érdekel mert fut így is úgy is.
Ha egy telón amit berendelek nincs támogatottság tulajdonképpen mitől is esek el?
Elnézést, ha a téma lerágott csont, hajnalokig bújom ezzel kapcsolatban a netet de mikor nyitok egy ajtót találok újabb 10et :S
-
interstate76
addikt
-
válasz
alexw801 #52856 üzenetére
Megvan a link: 6577-es átparticionáló apk
-
fotosjani
aktív tag
válasz
alexw801 #52721 üzenetére
alexw801 & RVR400
Én már túl vagyok a V889S-en
A Cappa által készített CWM-et itt találjátok.
A legújjabb 1.0.3-ás hivatalos ZTE oldalról letöltött ROM-ot Magyarítottam (CWM-ből rakható fel).
Még csak én használtam, ezért mindenféleképp ajánlott a mentés először. -
Maximum1
őstag
válasz
alexw801 #52208 üzenetére
Csak a launchert tette bele.
Google Experience launcher -
kgymac
őstag
válasz
alexw801 #50503 üzenetére
Sajna w8-nál is előfordul (1/4, az eredeti minis 4.1.2 rommal nem, de az elvileg gyári 4.2.1 rommal igen, cwm-ből lett feltéve), sony bt füles (MV600) + liveview (MN800). BT + 3g esetén szokta eldobni, pár óra együttes használat után. Én kb. a 3. vagyok, akinél előfordult. Cwm dalvik-cache törlés néha szokott segíteni 1-2 napra, de nagyon változó.
-
-
-
-
válasz
alexw801 #50081 üzenetére
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy ez tapasztalatom szerint csak magyarisztánban divat, hogy feláras a mobilnet ha rendes kártyára kéred.
Ahogy körülnéztem angliában pl nincs nagy divatja ennek a külön kártyás internet dolognak. Ott a rendes kártya mellé is 12 GBP körül korlátlan netet adnak (GiffGaff) -
fotosjani
aktív tag
válasz
alexw801 #49773 üzenetére
Én TotalCommander-t használom erre is.
A "Telepített alkalmazások" mappából könnyen menthetőek az aplikációk.Én használok egy másik nagyon jó módszert, a Play-ről az apk fájlt egyből a PC-re mentem a Real APK Leecher-el
-
válasz
alexw801 #49773 üzenetére
Én spec az Application backup and restore-t használom.
-
-
-
-
blueye
veterán
válasz
alexw801 #44970 üzenetére
Tőlem ilyet nem kértek.
@Urby66: Nézz át ide!
-
válasz
alexw801 #44902 üzenetére
Most inkább nem mondok véleményt a v967s-ről.
Miért?
Mert mielőtt bármit lepróbáltam volna rajta, megcsináltam minden mentést, hogy a gyári állapot meglegyen. (nem kevás idő volt)
Na most kipróbáltam: nem megy a wifi, a gps, és a bt... Ezek után már sim kártyát se' rakok bele... -
ekrisztian
őstag
-
ekrisztian
őstag
válasz
alexw801 #44435 üzenetére
Szia!
Gondolom mind2 telefon csak nem rossz.Azt is gondolom dual simes mind2.Én is jártam mind2 országba roaming-al és tökéletesen működik, igaz nem ZTE.
Alap esetben 1 vagy két kártyával használjátok?Van-e internet csomag a kártyán és/vagy mind2 kártyán?Melyik a magyar szolgáltató?
Be lehet állítani melyik sim foglalat menjen 3G-n és melyik romingolhat illetve melyiken legyen adat.
Ha hívást indítasz rákérdez (ha roamingol a sim) hogy helyi vagy roaming hívást akarsz.
Illetve ugye azt is be lehet állítani milyen funkcióra (adat/hang/video)melyik sim legyen alapértelmezett. -
Zeki
nagyúr
válasz
alexw801 #44435 üzenetére
Ha otthon hazai hálóban roamingol egy sim kártya, és azt a szolgáltató ki is számlázza mint roaming, ott valami nem kerek a történetben.
Számomra.
Biztos nem hívtak, nem kapcsolódott netre itthon egyik kártya sem, hogy roaming díj legyen kiszámlázva? Nem is fogadtak rajtuk hívásokat? -
válasz
alexw801 #43746 üzenetére
Szia !
Hú de sok hozzászólás lett...
Szóval a kétféle kamera app az alábbi miatt van:
galery2
és
googlegaleryA telepítéskor ugye ki tudod választani a custom installation esetén, hogy miket telepítsen.
Van a "stock" alkalmazások köre, ahol a kamera is ott van, illetva később a google alkalmazások, ahol szintén van egy kamera app (galery).
Gondolom mindkettő bejelölve maradt, ezért van kettő belőle.
Csak root joggal lehet eltávolítani valamelyiket, vagy custom módban újrarakni a rendszert, ekkor pedig a /data és /cache törlés nélküli telepítést kell választani, és a megfelelő programokat kiválasztani.Még nem néztem a gravitybox-ot.
-
dwiki
senior tag
válasz
alexw801 #43939 üzenetére
Az updatenél mi az a 4 lépés amit említesz?
Mert nekem vmiért nem jön össze...
Egyszerűen a ZTE logo megjelenése után nem megy tovább (telepítés után).
A V1.0-ra vissza tudom rakni.
Felraktam a legújabb recoveryt hátha az a gond, de nem. Végigmegy az install szépen, de az elindulással a fenti gondom van... -
-
asturel
őstag
válasz
alexw801 #43805 üzenetére
Nem hardverileg gondoltam, tudom hogy ujabb soc van benne, de mar meg is talaltam az elso hianyossagat: nincs notification led (csak piros battery -- amit at lehet 'hekkelni' notificationra), ilyen aprobb dolgok sokszor jobban zavarnak, minthogy 6k helyett 12k az antutu score..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged