- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #69158 üzenetére
<<<<< AZ OTT EGY LÁMA!
Basszus, ma jött meg a szilikontokom csájnából, de mivel UMI S1-hez nem találtam, így HTC Droid DNA-hoz valót rendeltem (kb. ua. a 2 készülék tokozása).
De mivel vannak különbségek, nem jó helyen van a mikrofonnak való lik, és ha rajta van a tok, gerjed a teló
Ügy lezárva!(#69174) csubuka
Ha találsz valamit ami működik szólj légyszi, (nekem sincs notiledem ugye...)
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #69156 üzenetére
[bocs kifutottam a szerk. időből]
hmmm, megszünt magától, de ami fura hogy újraindítás után is csinálta, aztán egyszercsak már nem.
Rohadtul szeretném most tudni hogy a trénél volt a hiba, vagy a telefonban... -
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #69139 üzenetére
Már ráírtam párszor T-home ügyintézőre és nekem amilyen csomag kell olyat nem tudnak biztosítani. (1GB/1000-1500ft) Nekem nagyobb és drágább nem kell annyit nem ér meg nekem
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #68918 üzenetére
Pandán a legolcsóbb 23$.
-
válasz
aytukabozs #68819 üzenetére
Gmail progiba belépsz, menü gomb a készülék alján, majd beállítások, ráklikk a fiókra és ott lesz a gmail szinkronizálása (hetente ide kell mennem
)
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #68790 üzenetére
Szia! Akartam már kérdezni figyelted már a telefonod szitázását? Valamit hiba volt a géppel nem?
Az "u" valahogy hibás az nem egy "a" lenneÉn a helyedben ennyi pénzért a saját nevemet szitáztattam volna a telefonra na
. Ha már lúd legyen kövér! Vagy legalább a "RAMBO" feliratot, hogy érezze aki látja hogy ez egy "ütős"
telefon. De a minimum egy 14karátos arany csík illetett volna hozzá!
Ja a második képen mi az a samsung felirat? Csak ráraktad a hátlapot? Elég megtévesztő -
NÓPARA
aktív tag
válasz
aytukabozs #68697 üzenetére
Helló !
Ez való igaz, de kérdés mire tényleg kapható lesz akkor mit fognak a cédulára írni
.A hirdetésben ott van hogy fel lehet e-mail cím ellenében iratkozni
és ha jut akkor küldik majd gondolom az árat is.
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs #68691 üzenetére
No problémó
Segítek, mert segítettek!
-
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs #68697 üzenetére
Nem beszélve az "olcso húsnak, hugy a leve" effektről. Így sem drágák a kínai telefonok, szerintem közülük sem a legolcsobbakat kéne az embereknek keresgélnie. No de persze nem az én pénztárcám, nem az életem kategoria a dolog. Umi-rol már annyi rosszat hallottam, hogy nem is vennek. A Cubot a tabletekben jokat gyárt, de a teloirol a review-ok nem éppen a legjobbat sugallják. A Neken meg annyira új...
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs #68657 üzenetére
Még1x
ha töltőre tetted 2 körül, utána 5:40-kor csináltál egy screenshotot és azon 3 óra 40 perc körül van a full speed, akkor az teljesen normális.
Ha levetted a töltőről, akkor töröld a statisztikát és utána mutass eredményt.
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #68657 üzenetére
Másik ROM-mal nem próbáltad?
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs #68654 üzenetére
és meddig töltötted, mert a harmadik képen 97% a töltöttség, és a töltés ideje alatt 100%-on pörög a processzor?
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs #68603 üzenetére
My pleasure.
-
hitchins
őstag
válasz
aytukabozs #68439 üzenetére
köszi mindenkinek
igen az xperia m az elsődleges, csak mivel az nem aktív sim-es ezért kérdeztem. -
hitchins
őstag
válasz
aytukabozs #68429 üzenetére
koszi
jol ertem ezek szerint, ha epp beszel az egyik sim-en akkor az ekozben jovo hivasrol nem is fog tudni?
Nem elerheto annyit tesz mintha ki lenne kapcsolva?At lehet kuldeni legalabb hangpostara, vagy foglalt jelzesre?Aktiv dualos nem kinai telefon letezik?
-
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #68429 üzenetére
Szia! Ha desztillált vízbe rakta akkor nincs vele semmi gond mivel az nem vezeti az áramot.
Amúgy pedig a legtöbb alkatrész simán úgy le van festve, hogy ha egy napig áztatja akkor sem ázik be.
Régen volt egy "buta" telóm beleesett a kádba fürdés közben! Akku ki- átmostam tiszta vízzel utánna
ablaktisztítóval aztán hajszárítóval megmelegítettem és egy nap után simán működött. -
fotosjani
aktív tag
válasz
aytukabozs #68346 üzenetére
Mert nem szükséges az éghajlat miatt.
A leghidegebb hónapjuk január amikor is az átlaghőmérséklet +15 fok körül van.
Az is lehet hogy a Légkondiuk romlott csak el -
alexw801
senior tag
válasz
aytukabozs #68251 üzenetére
Azért nem fűtenek a Pandawill raktárban, mert Senycsenben nincsenek fűtőeszközök. Ugyanakkor februárban akár 5-10 fok van csak.
-
tvamos
nagyúr
válasz
aytukabozs #68251 üzenetére
A raktarban itt sincs tul sok futes... mondjuk nincs -30 telen, de el kell a kabat.
(#68266) hungobungo válasza kgymac (#68264) üzenetére
Meg, ha kell a 4.4, vagyel uj hardware-t is, dupla aron. Nem? -
Stafni
aktív tag
válasz
aytukabozs #68231 üzenetére
Még nem látni. 4 munkanapot irnak, mire láthatom. Csak email jött egy RF számmal, hogy postára adtàk.
-
stirlicz
csendes tag
válasz
aytukabozs #68222 üzenetére
Az előtelepített demok is ilyen szellemképesek mintha szemüveg kellene hozzájuk, de néztem szemüveggel is, azzal se jó.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
aytukabozs #68205 üzenetére
Sajnos nem tudom hol lehet a hiba, de ilyen gyenge minőségű képet régen láttam már...
-
kgymac
őstag
válasz
aytukabozs #68205 üzenetére
Pont ez a bajom. Persze, lehet, hogy gugliék "csak" átszervezték az információkat...
szerk: előkerült, a dashboard-on, az eszközök alatt ott van, de csak telefononként 1 imei-vel (ideje lenne már gugliéknak 2 simesre bővíteni az api-t). További probléma, hogy a rom függően 2 telefonként megjelent telcsi, amiben eddig még nem járt sim (mert csak 3-4 napja telepítettem /CM11/), imei nélkül jelenik meg.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
aytukabozs #68119 üzenetére
Hmmm... ebben a formában elég jó ajánlat lenne.
Bár félek mivel nincs "Versand aus DE" telefonok közt.
Nem merném kipróbálni a rendelést.Én is előbb-utóbb szeretnék majd rendelni UMI X1 PRO-t.
Szerintem Best Buy kategóriájában,
HD kijelző és elméletileg a Doogee DG 350-el ellentétben az UMI-ban Gorilla Glass az üveg.Lehet össze kellene hozni egy EU rendelős csoportot mint a T11 esetén.
Mert több db. rendelése esetén jobb árakat lehetne elérni, plusz költségek nélkül.
5db esetén $132
10db esetén $125
20db esetén $120 -
pmikloska
aktív tag
válasz
aytukabozs #68102 üzenetére
Maga a Gmail app fent van, van kint ikonja, és el is indul, de sem ott a Settings nem indul el, sem pedig az Android beállításaiban a szinkronizációnál nem tudom hozzáadni a Gmail adatokat. Kb. olyan így, mintha ott sem lenne, látszik, hogy hiányoznak alkalmazások, ezért nem megy.
-
aszti75
senior tag
válasz
aytukabozs #67896 üzenetére
Igen,én voltam a hibás,mert rosszul értelmeztem.Nem vettem figyelembe a végén a smiley-t
-
aszti75
senior tag
válasz
aytukabozs #67870 üzenetére
O azt irta,ha jol ertelmeztem,hogy az nem 2 magos.Ha tevednek bocsanat,kovezzetek meg erte
-
somé
őstag
válasz
aytukabozs #67353 üzenetére
Kérdezgettem, nézelődöm, de pl a Cubot X6 képminőségéről nem sokat olvasni, látni, igaz az "újabb" telefonok közül való, viszont tetszik, vagy a Huawei Honor 3C is, az Inew V3 ezen a téren sajnos alulteljesít, meg úgy nagy általánosságban mindegyik.
-
kgymac
őstag
válasz
aytukabozs #67669 üzenetére
Sikertelen frissítésre senki sem vállal garanciát, általában kizáró tényező. Persze, lehet pörögni. Alca 995 ics frissítése sem volt tökéletes, de kevés embernek cseréltek miatta telefont. Kamera elQrva, rom azóta sincs javítva. Root azonnali garivesztés. Tiltakozók/pörgő userek letiltva FB-n.
Myaudio még válaszra sem méltatott, pedig eddig minden kínai hamar adott infót vásárlás előtt... Gari meg a hibás frissítés miatt kizárható. -
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #67601 üzenetére
Akkor bocsi...
-
tvamos
nagyúr
válasz
aytukabozs #67488 üzenetére
Nem, az S650 tuti najlon. (De a tobbiek is az S660 hatlapon toprengtek a multkor, ha jol emlekszem.)
Ja, latom, mar valaszolt mas...
-
válasz
aytukabozs #67488 üzenetére
S650-nél sose vot kérdés, hogy műanyag.
Amire sokan kiváncsiak az az S660 hátlapja
-
Hali1975
tag
válasz
aytukabozs #67356 üzenetére
Koszonom.
Igen tudom, hogy az, de ugy sem talaltam direkt ilyen alkatreszt.
De meg akkor keresek. -
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #67266 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné. Nekem nagyon tetszik a T100s FullHD kijelzője és most már 2750mAh-s akkuval szállítják.
(#67267) crea1984: Nem "zabálja" feleslegesen az erőforrásokat.
-
crea1984
tag
válasz
aytukabozs #67266 üzenetére
Én is ezen gondolkozok, felesleges erőforrás zabáló... ( csak mint tudjuk, ha lúd legyen kövér
)
-
bubu126
tag
válasz
aytukabozs #67119 üzenetére
-
bb71
őstag
válasz
aytukabozs #67119 üzenetére
ROM cserét próbálnék, ha én lennék Te.
-
válasz
aytukabozs #67128 üzenetére
Igaz, volt már elég dzsunka.. ez a Jiake is oda sikeredett...
Maradok a Lenovoknál , nem lőttem még velük mellé.. kopkopkop...
Vagy Xiaomi.Meg persze van pár olyan is, aki kinőtt a dzsunka szerepből ,de mindig lesznek újak
-
válasz
aytukabozs #67125 üzenetére
A Jiake S820 4 magos, a linken meg kétmagos koppincs van
-
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66782 üzenetére
Ez az egész ott bukik meg hogy a tescos 4000ft-os telefon használhatóbb szinten van kb. Az legalább fog térerőt is és nem engedi....
-
thre
csendes tag
válasz
aytukabozs #66772 üzenetére
kösziköszi
-
Old Gyfland
tag
válasz
aytukabozs #66603 üzenetére
Srácok, köszönöm mindenkinek a segítö szándékot sim kártya ügyben.
Közben utána érdeklödtem a Telecomnál és azt mondták, hogy január 1. óta ingyen cserélik, függetlenül attól, hogy hol vettem a telefont. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aytukabozs #66725 üzenetére
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #66725 üzenetére
You made my day!
-
Harcimacska
csendes tag
válasz
aytukabozs #66733 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #66721 üzenetére
A Citric T1 olyan 80-82-87 dollárba kerül, nekem a középsőből jött le még 9 dollár kedvezmény tegnapelőtt. Simán kérnek érte 100 dolcsi felett is, több helyen.
Nézegettem a Landvo L800-asokat, ZTE v818-asokat is, azok olcsóbbak normál áron kicsit, de:
- gyengébb hátlapi kamera ZTE-n és Landvo-n is
- ZTE-n nincs előlapi kamera és hátlapi flash
- Citric elvileg IPS kijelzős (ahogy Landvo is) és 5 pontos érintő, ZTE szerintem nem IPS
A Citric-en a bemutató videó (vagy másik) szerint is van Play Store és magyar nyelv. Érdekes, hogy Android 4.2.1-et írnak rá, pedig erre a Qualcomm SOC-ra ritka. -
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66711 üzenetére
Hozzászoktam a régihez ahol tökmindegy hol volt az mp3 rányomtam-> beállítás csengőhangként és kész.
Na itt ilyen nincs.De már leszedtem hozzá a programot amit mondtak azzal beraktam!Pár benchmarkot le is futtattam eddig gyenge (de ezt is vártam tőle), hamarosan hivok párat hogy nem recsegek-e nincs -e dobozhang stb.
Ami első blikkre gond lehet dobálja a térerőt mert tesztelem a telőt és a térerő jel helyén sokszor megjelenik a "nagyító"(keresés) ikon. -
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66699 üzenetére
Most a kínai telefonokhoz komoly hogy program kell egy mp3 csengőhangnak beállításához?
Mert akkor most kukázom rögtön... -
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66675 üzenetére
Azt meghagyom a tesztbe, nyomdafestéket nem tűrő módon kőkeményen kiöntöm a szívem róla!
-
bubu126
tag
válasz
aytukabozs #66607 üzenetére
Köszi! Gondoltam, hogy ez így túl szép lenne.
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #66595 üzenetére
Ja... olyan mindegy nekem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #66590 üzenetére
Olvastam egy cikket, hogy a ZTE az olcsó kínai márka. És ezért nem hóditanak a prémium telóik.
Ezért kell egy új brand. Ezzel talán be lehet törni az USA piacra. -
Depression
veterán
válasz
aytukabozs #66590 üzenetére
Mert az új versenyzők még be akarnak jutni a piacra, amit új formatervvel, nagyon alacsony árral, vagy valami extrával tudnak megoldani. Vagy beválik, vagy nem.
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #66352 üzenetére
Én is csak netről csipegetem az infokat, a végén lehet, hogy tényleg alu hátlapot kap. :-) Viszont AliExpress-en holnap 111 dollárért is lesz S650, szóval...
(Bár nekem most már UMI X1 Pro jobban tetszik, képekről.) -
válasz
aytukabozs #66352 üzenetére
Na igen, ez az amit írtam, elképzelhető a régiónkénti eltérés, gondolom itt inkább a mobilhálózati eltérések lehetnek.
De volt már példa arra is, hogy eltérő hátlap volt.
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #66240 üzenetére
"kiskínai Bestbuy kerestetik: 4,3-5 coll, min qHD, min. 1/4 Gb, quad"
Az UMI X1 Pro nem felel meg? Holnapután, 25-én 110 dollár körül meg lehet majd csípni AliExpress-en (15% kedvezménnyel), vagy most német CooliCool-on 80,99 EUR (+10 szállítás -5 reg. kupon).
-
Dominó85
addikt
válasz
aytukabozs #66203 üzenetére
Lehet hogy nincsen a Star mögött akkora támogatás, mint az iNew mögött, viszont ha a kamera nem számít, akkor az aksi egyértelműen a Star mellett tenné le a voksomat (2500mAh vs 1830mAh
). A design meg teljesen szubjektív. Szóval azt nézze meg a kolléga, hogy neki milyenek az elvárásai. A jóval kellemesebb üzemidő vagy a jobb kamera, de pocsék üzemidő.
-
karikusz
tag
válasz
aytukabozs #66048 üzenetére
Köszi.. Én is ilyenre találtam a Doogee titan személyében, csak elég butuska
-
banderasz77
addikt
válasz
aytukabozs #66007 üzenetére
-
tutis
őstag
válasz
aytukabozs #65855 üzenetére
elnézést, de nem akartam általánosítani, inkább arra akartam rávilágítani, hogy mivel újonc, még nincs tisztában az itt írott és íratlan szabályokkal..
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #65808 üzenetére
Bizony, az Ioceannel csak a GPS a probléma, nagyon jó kis teló, csak divat volt szidni (legalábbis a régiekkel, az újakkal talán az se).
-
hungobungo
senior tag
válasz
aytukabozs #65808 üzenetére
Igen
Én is szépnek találom, ha nem is penge éles de szép élénk és kontúros, nem mosott fakó mint általában a telefonok zöme. Persze egy fotó nem fotó, csak már nem volt időm több témát végigkattintgatni ezekkel a készülékekkel. -
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #65707 üzenetére
Igen, de ez már nála volt, azaz nem kellett rendelni. magára a külföldi rendelésre én is kíváncsi lettem volna.
-
overland
aktív tag
válasz
aytukabozs #65685 üzenetére
"a telóárús fórumtárs" -ról
ha jól emlékszem többen kérdeztek, de lebonyolított üzletről még nem nyilatkozott senki... -
Joeker67
aktív tag
válasz
aytukabozs #65673 üzenetére
Szivesen!
Mint mondtam nem nagyon fényképezek telefonnal, max a nyitvatartási időt, azt meg így is el tudom olvasni, azonban összességét tekintve, ezért az árért egy minden tekintetben jól használható telefont kaptam.
Eddig nem volt semmi ami miatt nem vennék ismét star w550 -et, de nyilván ez attól is függ, ki mire használja a telefont. -
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #65541 üzenetére
Hogy mi lett volna a HD felbontású iNew i7000 helyett? Beszéltünk iOcean X7 HD-ről, Lenovo A850-ről, iNew i4000-ről, stb,, végül a Lenovo A850-es lett volna nekik készleten, ami a DX-es árnál alig 30 dollárral kevesebb AliExpress-en.
A "Hongmi ár" az olyan, mint autóknál a "Golf kategória"? :-) Hát ha lassan a Huawei Honor 3C WCDMA 2 GB ára lemegy "Hongmi" árra, akkor csúnyán el lesz verve a kategóriateremtő. :-)
-
Chili7
őstag
válasz
aytukabozs #65312 üzenetére
Korábban felajánlotta minden csatlakozáskor, hogy milyen módon szeretnék csatlakozni. Töltés vagy adatátvitel. Most fel sem ajánlja ezeket az opciókat. Egyből tölt.
illesztőprogramra panaszkodik a windows, hibaelhárítás eredménye: ismeretlen eszköz.hungobungo! Értesítési területen sincs ilyenkor semmi. Korábban lehet hogy volt.
köszi
-
üszök
őstag
válasz
aytukabozs #65255 üzenetére
Köszi.
Arra írok akkor majd nekik. -
üszök
őstag
válasz
aytukabozs #65190 üzenetére
12 éves gyereknek kell. Én mondtam,hogy nincs normális,de megkérdeztem itt hátha változott a helyzet mióta nézelődtem pár hónapja.
-
szuszinho
őstag
válasz
aytukabozs #65049 üzenetére
Csatlakozom. Nekem is gyorsan válaszolt.
-
herdsman12
őstag
válasz
aytukabozs #64725 üzenetére
Láttam (meg nem is cubot gt99), azért is jegyeztem meg, hogy a Hongminál így van, hátha az android miatt hasonlíthat a beállítás.
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #64517 üzenetére
Köszönöm szépen válaszaitokat! Jó az 512 MB ram... ha sosem játszik valaki plusz a pármásodpercet kibírja a töltésekre... akinek nem ssd-s a számítógépe az úgyis szokva van ehhez
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #64310 üzenetére
Elolvastam....te nem figyeltél kinek válaszoltam... te is ülj le...
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #64304 üzenetére
Nem. Sacco mester írása nagyon is helytálló, de városokban legalább 1 ( de több) 2100-as tornya van a vodának. Falun és egyéb területeken miért használna mást a már meglévő 900-as helyett? ( De gondolom ez a 4G elterjedésével változni fog)
-
Bagira01
veterán
válasz
aytukabozs #64174 üzenetére
Én is nézegettem videókat, de nem láttam ledet. Nem szempont nekem se, de jobban szeretem ha van
-
citkar
addikt
válasz
aytukabozs #64160 üzenetére
Úgy legyen és reméljük a többi MTK-s telefonokra is csinálnak majd 4.4-es rendszereket.
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64031 üzenetére
Írtam Justinnak de mire végeztem már megint offline....de még b...tom tovább.Egyébként mi szokott lenni az átlag idő mire TN-t kap a csomag?
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64040 üzenetére
Azzal tisztában voltam de ha a készülék mellé a shipping calculatorra kattintasz azt írja, hogy free dhl...csak a megrendeléskor írja, hogy 25 dodó. Mondjuk kicsit kompenzálta az akció amivel majdnem 15 dollárral olcsóbb volt.
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64035 üzenetére
Most pont inaktív de megpróbálom elcsípni
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64031 üzenetére
Justint??Skypon?Már emailban érdeklődtem, hogy van e egyáltalán raktáron
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
aytukabozs #63903 üzenetére
Mitől lehet ez a drasztikus csökkenés? Készlet kiszórás?
-
Outlander
addikt
válasz
aytukabozs #63881 üzenetére
Ha már megrendelted, akkor szerintem, caaar....
Nem teljesen mindegy, ha már leadtad rá a rendelést?
Elötte kell megkérdezni, utána már sunnyogni lehet...
-
btamas92
csendes tag
válasz
aytukabozs #63628 üzenetére
Ez annyira nem jön be, de köszöm szépen
-
btamas92
csendes tag
válasz
aytukabozs #63623 üzenetére
Azért gondolom, hogy kevés mert a rendszer alapból sokat megeszik belőle, és azért találtam én ebben az árban is nagyobbat, csak fogalmam sincs milyen
végülis játszani nem akarok rajta vagyis nem azért veszem, böngészni viszont annál többet.
szted elég a 4GB? -
vontod
tag
válasz
aytukabozs #63590 üzenetére
Köszönöm!
-
gg72
veterán
válasz
aytukabozs #63599 üzenetére
Igen sajnos, azt már néztem. Még próbálkozok a Zoppo-val.
-
hungobungo
senior tag
válasz
aytukabozs #63590 üzenetére
Ha gyakran kötné tv-re , akkor egyértelmüen miracast receiver/támogatott tv a jó megoldás. Bár van néhány kinai teló mhl támogatással is de faxom dugdozná a kis szar drótokat állandóan. Meg ugye egy vevőt utána bármivel párosithat. Kamera: sok teló jön sony ccd-vel, de a nagyobb apartúra méret szerintem fontosabb.
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #63534 üzenetére
Volt nekem egy édesipari ismerősöm.
Gyártottak cukorkákat. Odament hozzájuk egy multi, hogy kellene nekik cukorka, de az ára férjen bele x összegbe. Így ugyanazon a gyártósoron gyártották a nem pont ugyanolyan cukorkát, mert az olcsó árért cserébe 1-2 összetevőt olcsóbbra cseréltek.Szóval nem biztos, hogy azért mert ugyanazon a soron készül, ugyanolyan is.
-
hungobungo
senior tag
válasz
aytukabozs #63514 üzenetére
Igen, az mx28 leírásában GG szerepel.
Ettől persze még ugyanúgy törnek a samsung kijelzők, nem zavarja őket a származásuk
Nemrég pl. az egyik ismerősömnek ülve, az öléből csúszott ki egy lumia teló, még az lcdje is meghalt, nemcsak betört az üvege. -
konigjanos
senior tag
válasz
aytukabozs #63512 üzenetére
Igen, droidban. Ne hiszem, hogy egy haldokló cég még rúg egyet saját magába, és piacra dob pár rossz androidost, csak, hogy hátha a csalódottak wp-re állnak át, szerintem nem ugyan az a célközönség. Inkább abban reménykedem, hogy megjön az eszük, és belehúznak...
-
Nwis86
aktív tag
válasz
aytukabozs #63440 üzenetére
Itt Most már olcsóbb is 1$-al
Amúgy élőbe jobban néz ki minta képeken, féltem hogy túl vastag lesz a keret/káva de így élőbe nem tűnik olyan vastagnak mint a képeken.
-
KurtCobain
őstag
válasz
aytukabozs #63433 üzenetére
Na ne politizáljunk..
-
tvamos
nagyúr
válasz
aytukabozs #63433 üzenetére
Bocs! Nem,tettem at! Trefaltam...
Lenovo számítógépem mar volt, nem könnyen, de elfogadtam. Azert megiscsak ott van a top 3 mobil ceg között. Próbálok megbaratkozni a két másikkal is, amit hivatalosan forgalmaznak Európában. Erős fenntartásaim vannak a többivel...
Akkor azt hiszem Zoppo se...
De oké, ha 2GB RAM van 200 alatt, akkor azert megprpbalnam. -
kymco
veterán
válasz
aytukabozs #63410 üzenetére
Remélem jobb mobil térerő tekintetében...
-
tvamos
nagyúr
válasz
aytukabozs #63410 üzenetére
Nem tudom... az se jobb? Akkor az se!
-
KurtCobain
őstag
válasz
aytukabozs #63409 üzenetére
Nóóóóóóóórmális?!
Majdnem ennyiért van a G3T..Mostanság sokan szidják a Jiayu-t, pedig nem éppen a dzsunka gyártók közé tartozik... Ugye a "magyaríthatatlansággal" kezdődött az egész...
Én elfogadtam, hogy nem akar Jiayu-t, pedig az első ajánlatom a G3T lett volna, vagy ha nem sürgős a dolog, akkor a G2F.tvamos:
BTW, ott van még a Haier W910 is, ha találsz még emberi áron. Mondjuk az 1 SIM-es, de úgy rémlik az nem volt feltétel. -
beers
addikt
válasz
aytukabozs #63409 üzenetére
Annyiért ez már valóban sok.....
-
dlaj
őstag
válasz
aytukabozs #63258 üzenetére
Rendben, írok majd valamit.
Elképzelhető, hogy a nem benchmark-huszárok számára jó választás lehet 5" kategóriában.Így meg pláne:
2014-02-26 12:45, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureHa megszületett az iromány, neked külön felhívom rá a figyelmedet privátban!
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
aytukabozs #63261 üzenetére
Gondoltam, hogy valami akció lehetett ez
Hát ez a 80$ alá mentek majdnem olyan mint amikor az asszony azt mondja, hogy 4ezer forintba került miközben 4990ért vette meg
-
tozo86
tag
válasz
aytukabozs #63244 üzenetére
Köszi, a Lenovo elég jónak tűnik.
dlay: köszi neked is. Azt elfelejtettem írni, hogy max 4"-os készüléket szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest