-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
válasz
aytukabozs #68439 üzenetére
köszi mindenkinek
igen az xperia m az elsődleges, csak mivel az nem aktív sim-es ezért kérdeztem. -
hitchins
őstag
válasz
aytukabozs #68429 üzenetére
koszi
jol ertem ezek szerint, ha epp beszel az egyik sim-en akkor az ekozben jovo hivasrol nem is fog tudni?
Nem elerheto annyit tesz mintha ki lenne kapcsolva?At lehet kuldeni legalabb hangpostara, vagy foglalt jelzesre?Aktiv dualos nem kinai telefon letezik?
-
hitchins
őstag
Páromnak vennénk egy Xperia M-et, mivel a régi telefonja haldoklik..
Mivel jelenleg 2 telefont használ. (az egyiken csak én hívom) így hasznos lenne a dual verzió, hogy csak 1 telót kelljen cipelni, de nem tudom van-e bármi hátránya a készüléknek normál verzióval szemben.
Pl 2 hálózat miatt rövid akkuidő, esetleg valami összekadás stb.
Aki ilyet használ tudna egy két szót írni róla?
+ kérdés, ha egyik simen beszél és a másikra jön hívás arról kap valami értesítést, vagy az eltűnik az éterben?
Esetleg van bármi egyéb dolog ami problémás lehet dual sim használatnál, pl hívásindításnál be lehet állítani valami elsődleges simet, vagy mindig ki kell választani, hogy melyikről akar telefonálni?
Bocs a hülye kérdésekért de nagyon nem vagyok otthon ebben a dual sim témában.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Előrendelői előzetest kapott a Painkiller
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged