- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Stafni #68244 üzenetére
Szia! Jól írja az előttem szóló! De mivel ez egy "webshop" ezért ezek a "vignettákat" lapszám hozzák a postáról és nyalják rá a csomagra(ha?) Tehát ne úgy gondolkozz mintha te adnál fel csomagot, hanem az ő
fejükkel!Megcsinálnak pl 200db csomagot oszt jön a kuli
és elballag vele a postára ha időben megy
sikerül mindet feladni miközben a csomagátvevő magában elszidja a lemenő és felmenő rokonait a "hülye" arab betűkkel együtt. Ha nem akkor hozzácsapja a következő adaghoz. Így lehet 1 de lehet 15 nap is mire
átveszi a posta dühöngőembere és az utolsóba mindig belerúg egy jó nagyot
és így keletkeznek a szállítási sérült csomagok
-
svgyula
addikt
válasz
Stafni #68232 üzenetére
Szia! A rendelés számot akkor küldik amikor becsomagolják és rányalják
az ajánlott plakettet
Feladva akkor leszha a magyar posta oldalán is megjelenik a szám mellé a "Küldemény felvéve"
és mellette a dátum. Ez attól számítva, hogy te megkaptad az emailt lehet akár 1-1,5hét is! Nekem volt olyan hogy két hét múlva kérdeztem az eladót, hogy mi van? Na akkor gyorsan feladta...................
Ha két három nap múlva rákérdezel (érdemes!) akkor valószínűleg gyorsabban kerül postára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest