- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubu126
tag
Sziasztok!
Olyan dilemmában vagyok, hogy gyakorlatilag egy árban lenne a Honor 8 és a Galaxy S6 Edge. Ha mindkettő egy évjáratú modell lenne nem lenne kérdés, hogy melyiket, de így. Segítségetek megköszönném.
-
bubu126
tag
-
bubu126
tag
Sziasztok! Írtam egy kis beszámolót az új telefonomról, hátha érdekel valakit.
Azzal kezdődött, hogy elromlott az előző telefonom (Newman n2). A fórumot folyamatosan olvasom és innen jött egy ötlet, ECOO E04 Aurora PLUS 3GB MTK6753. Én ennél több pénzt nem áldozok telefonra (biztosítással 123$). Tudom „zs” kategória, de nem rossz hardver és ami infót találtam róla azok nem írtak róla rosszat. Kezdem azzal, hogy ezeket a frekvenciákat tudja: Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7/B20. Szoftver gyári alap 5.1 szerintem nem is lesz más (TWRP van). Műanyag ház nem recseg. Ezzel a processzorral már nem is melegszik (az előző 6752-vel igen), memória bőséges mindere elég a kijelző szép, jól látható (FHD). Antutu 38800 felett. A kamera OmniVision OV13850 jó képeket csinál (persze ez csak egy mobil). A GPS parádés gyors, pontos. Az akkumulátora papíron 2500 mA, annyi talán van is, használattól függően 1-1,5 nap. Hibák 4 nap után, Google Play Játékok 505-ös(?) hibaüzenettel elszáll, nem minden kamera programot „szeret” némelytől lefagy (a gyári jó). Eddig ennyi, a többit majd az idő eldönti. -
bubu126
tag
Köszönöm a megerősítéseteket, nekem is ez volt a véleményem és meg is írtam a srácnak.
-
bubu126
tag
Sziasztok!
Egy kollégám szemezget vele, de szerintem hamisítvány: Lenovo S850c. Nektek mi a véleményetek? -
bubu126
tag
Lejárt a szerkesztési időm amíg a Vroot-tal sikerült. Köszönöm mégegyszer
-
bubu126
tag
Tud valaki segíteni egy Doogee Turbo 2014 rootolásában. Nem ment framaroot-tal, super one click-kel, MtkDroidTools-tal mi van még?
-
bubu126
tag
válasz
gipsztigris #71054 üzenetére
Most erre mit mondjak, megtaláltam, megosztottam, de ki nem próbáltam ez igaz.
robit1973 erre nem is figyeltem fel
-
bubu126
tag
Azért ennyiért már talán megéri: only $39.99 a facebook-ról rendelve [link]
-
bubu126
tag
válasz
gipsztigris #69236 üzenetére
Április elsején (én bolond
) rendeltem meg és eddig Tracking Number-rem van, de semmi több. Más nyoma nincs.
-
bubu126
tag
Azért ez sem rossz akció: [link]
-
bubu126
tag
válasz
aytukabozs #67119 üzenetére
-
bubu126
tag
válasz
aytukabozs #66607 üzenetére
Köszi! Gondoltam, hogy ez így túl szép lenne.
-
bubu126
tag
Mi a véleményetek erről: [link] Szállítás: Free ShippingtoHungary via Sweden Post. "Notice : We guarantee we can avoid import tax ." Ha jól értem, akkor ez azt jelentené, hogy "EU"-ból jön a teló és elkerülhető az áfa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest