- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #66721 üzenetére
A Citric T1 olyan 80-82-87 dollárba kerül, nekem a középsőből jött le még 9 dollár kedvezmény tegnapelőtt. Simán kérnek érte 100 dolcsi felett is, több helyen.
Nézegettem a Landvo L800-asokat, ZTE v818-asokat is, azok olcsóbbak normál áron kicsit, de:
- gyengébb hátlapi kamera ZTE-n és Landvo-n is
- ZTE-n nincs előlapi kamera és hátlapi flash
- Citric elvileg IPS kijelzős (ahogy Landvo is) és 5 pontos érintő, ZTE szerintem nem IPS
A Citric-en a bemutató videó (vagy másik) szerint is van Play Store és magyar nyelv. Érdekes, hogy Android 4.2.1-et írnak rá, pedig erre a Qualcomm SOC-ra ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest