- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
válasz
fateless #30835 üzenetére
A hozzá szólásokba Kérdezték a az oldalon és azt írták Globális ( Európába is) Postázás ez alatt értettem hogy akkor Magyarországra is!
A DH-n is árulják őket! csak kicsivel drágább!A Színről meg meg az véleményem hogy a 260k Az akkor is fakóbb és a shopok se véletlenül írják azt amit!
-
GazVezír
tag
válasz
fateless #30377 üzenetére
Minden tisztelettel engedtessék meg, hogy ne menjünk el szó nélkül amellett, ami az elmúlt időszakban történt. Mindez csupán reakció volt valamire, amit normális keretek között fogalmazódott meg személyeskedések nélkül. Az általa írottak sokunk szerint ellentétesek a topik céljaival és könnyen rossz irányba vihetik el az esetlegesen ide tévedőket, akik ráadásul kevésbé jártasak a témában.
Azért az már valaminek a csúcsa, amikor a hitetlent hihetetlennek olvasva még számon is kéretik rajtam. Van egy norma azt hiszem, amire illik törekedni a világhálón is, ilyen a helyesírás, amit nem kellene különösen magyarázni. Ilyen szélsőséges esetben azért illene már törekedni, főleg miután többen megjegyezték. Régebben ennél sokkal kevesebbért egy átlagos iRC csatornán egy laza ban járt, de a fórumokon sem díjazták az ilyesmit. Ma pedig még azokat fenyegetik meg, akik fel merik emelni a hangjukat egy bizonyos idő után, mert úgy érzik, hogy rossz irányt vettek a dolgok. Neked is piros pont.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
fateless #30396 üzenetére
Es ez mindkettore igaz (kiSSrac: akkor mindharomra). Viszont 10$ kulonbseg a ram/rom kulonbsegert nem hiszem hogy valos. 99% a nagyobbat fogja ugy venni.
Egy kicsit sok itt a szerintem a false info. Mindket akksi jar mindegyik verziohoz. Tudtommal. De ha valaki az ellenkezojet olvasta, nyugodtan cafoljon meg, en ezt olvastam
-
-
blueye
veterán
válasz
fateless #30203 üzenetére
Most nem vásároltam. Bementem a Currency converter-be és ott a Currency Exchange-el kiszámoltattam, majd hozzáadtam a Mo-ra érvényes +3,5%-ot.
Valóban, átmegyek ide: http://mobilarena.hu/tema/paypal/friss.html
-
kamillo67
tag
válasz
fateless #30173 üzenetére
Így van
Általában legalább 6 Ft-tal olcsóbb a banki konverzió dolláronként (volt már 10 is, OTP-m van).
Most direkt megnéztem nektek:
Ha ebben a pillanatban vásárolsz Paypal konverzióval, akkor 1 dolcsit 232,4 Ft -tal számolja, míg a bankival ami csak 3-4 munkanappal később látod majd meg (OTP-nél ez a gyakorlat ami néha kockázatot jelenthet az árfolyamváltozás miatt, de ezen sosem buktam még).
Ha a mai ár maradna 3-4 nap múlva, akkor (ami tapasztalatom szerint az OTP-nél a valuta közép és a deviza eladási között szokott lenni)
kb. 1 dolcsi olyan nem egész 225 Ft körül lenne.Vagyis dolláronként most kb. 7 forinttal olcsóbb így.
Ez egy 230 $-os teló esetén -1610Ft-ot jelent.
Ha valaki többször vásárol, akár 10 rugót is spórolhat ezzel éves szinten. -
fujifilm1
senior tag
válasz
fateless #29493 üzenetére
Koszi a magyarázatot.
Ertem.
Én nyilván ott kilépek amikor azt mondja hogy 160 usd lesz és nem hivatalosan utaljak át 100 dodot az alin kivül...
(Ezzel egyidőben jelentem "alinak", lepontozom mocskosul, és kérem az escrow-t. és elküldöm az ...bameg a forumra is megirom, meg....meg, meg....
)
(de igazad lehet páran lehet, hogy bedolnek...)
De szerintem ez után az ali rögtön kizárja mint a huzat.... Legalábbis remélem.
Hát az szar lehetett hogy megtapasztaltad egyszer...
-
-
-
-
FatalEror
addikt
válasz
fateless #28851 üzenetére
Amúgy annak tűnik,vagy ezek a kínaiak már simán nyomnak megtévesztő fémmásolatokat is?
Amúgy magáról a márkáról van valami tapasztalat,mondjuk amit egy alu házba csomagoltak annyira igénytelen,és hulladék nem lehet,de az is lehet tévedek.Ez kis telefon most megint lázba hozott,és az ára is nagyon patent,szinte túlontúl olcsó. -
-
peter76bp
aktív tag
válasz
fateless #26962 üzenetére
Hát én mosom kezeim ezügyben, én nem tehetek semmiről, csak egy launchert linkeltem
Egyre nagyobb a káosz W8 ügyben, úgyhogy vásárlás előtt 6x átolvasni minden apró technikai infot és inkább kérdezni, mert lesznek ám csodálkozások utólag.
Valaki a napokban linkelte valahol ezt a telót, hogy milyen jó árban lévő W8+. Na mondom antelife 4.1-el adja a W8+-t, de most nézem, hogy ez egy sima HD W8 16GB RAM-mal. Úgyhogy akkor innentől már a 16GB sem biztos hogy W8+
Vagy csak totálisan szar az az adatlap
-
-
-
b0bcat
addikt
válasz
fateless #26350 üzenetére
Ne érts félre, szerintem sokan érzünk hasonlóan, mint te, csak kevesebbet rendelünk/vásárlunk.
Én pl. most egy egykártyás Huawei-t rendeltem végül, mert egyszerűen képtelen voltam ebben az árkategóriában kinti modellek közül választani...
De lélekben továbbra is itt vagyok.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
fateless #25825 üzenetére
Szerintem fogja bírni. Bár nem tudom minek köszönhető, én a SoC-ra tippelek, de lehet más miatt van, amit írtam a cikkben is. A W3+ akkuja 15%-ról nullára rohamosan le tudott merülni, ez meg 3%-al kibírt közel 1 óra zenehallgatást bluetoothon meg kb 10 perc telefonálást és még mindig nem kapcsolt ki, 1%-on volt. ÉS azóta is így merül, bár már nem szoktam leengedni 1%-ig
-
peter76bp
aktív tag
válasz
fateless #25821 üzenetére
A 4,5-es 6577-es W3+-om átlagban egy napot bírt ki 2000-es akksival, az 5-ös 6589-es W8 közel 2 napig húzza ugyancsak 2000-es akksival. Ugyanúgy használom, kb ugyanazok a progik meg egyebek vannak fent rajta. Szóval ezek alapján kijelenthető, hogy jóval kevesebbet fogyaszt a 6589.
-
-
Raqueia
tag
válasz
fateless #25815 üzenetére
Nekem lehet mondani, hogy ugyanazzal a vassal van tapasztalatom 6577 és 6589 soccal is (amoi n821 vs n828) Hát szerintem nem zabál többet a 6589 egy dekával se, legalábbis nekem mindkét teló két napo bír(t) átlagosan. Úgyhogy én csak jót tudok mondani a 6589 fogyasztásáról, az ereje meg azért mégiscsak nagyobb.
-
bigbuda
aktív tag
válasz
fateless #25480 üzenetére
Talán ezek a nagy árcsökkenések azt jelentik, hogy hamarosan normál áron kaphatóak ennyiért? Vagy talán hamarosan minideal-nél is lesznek hasonló leárazások? Lehet még kivárok kicsit a W7 rendeléssel
Amúgy zp950+ annyiba különbözik a W7-től, hogy nincsenek rajta fizikai gombok, illetve csak egy home gomb... a többi a kijelzőn alul levő fekete sávban van, ez engem zavar....
-
Csygusz
tag
válasz
fateless #25482 üzenetére
Jogos, utána nézegettem én is, hogy a 810 egy hangyafüllel jobb
A 810 legalább jól is néz ki. Nem holmi unalmas Samu utánzat, amitől már rosszul vagyok
Az a baj, hogy én a méretüktől félek nagyon. Szóval 5" meg 5.3"-os kijelző az 1-2 centivel nagyobb, mint amit eddig használtamFélelmetes méretek
-
gyuszito
senior tag
válasz
fateless #25196 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm, hogy kijavítottál. Nyílván sok volt bennem az adrenalin, mert éppen aznap lépett előre az ügyem...
Másodszor: "csak 42 dollár a különbség," Bátran nevezem sokkal olcsóbbnak. Nyílván nézőpont kérdése a 42$-os különbség "ugyanazon" készülékért. Nekem sokkal olcsóbb...
Harmadszor: Valóban nagyon jó ára van a hivatalos oldalon, ezt aláírom! De azt látsd be, hogy a sokak által használatos oldalon nagy a különbség..Mellesleg: Ezt támadásnak veszem... nemtudom, hogy irigységet fedezek-e fel, vagy csak szimlán ki Off-oltad a telefont.. Javíts ki, ha tévedek, de nyílván ki fogsz javítani, mert nem ismeri el az ember az ilyet..
Szerk.: Azért megkérnélek, hogy nézd meg a táblázatban a nagyátlagos minideal-es szállítási időt. Ha én is bele esek a 7-10 napos kategóriába, akkor aligha jöhetne meg: "főleg ha cserébe tudod, hogy kb 2-3 héttel hamarabb a kezedben a készülék" Megjegyzem 23-án rendeltem meg, és már BP-en van
-
vegyszer
addikt
válasz
fateless #24538 üzenetére
Kaptam rabszámot az agyonakciózott ár ellenére.
Mostmár lehet benne bízni, hogy nem a szemetes tartalmát küldték el nekem?151$-ért az A820 igen baráti (volt, míg ki nem szúrták a hibát, és nem vonták vissza az akciós kód érvényességét).
De legalább nem fogok két hét múlva bosszankodni, hogy 3$-rt engedtek az árán. -
vegyszer
addikt
válasz
fateless #24556 üzenetére
Akkor vendéged leszek egy virtuális sörre, ok?
Remélem volt még rajtunk kívül pár szerencsés, mert ugye a csóró magyarnak az a 19$ is sokat számít.
(pont 19$-val volt drágább, mint az eredetileg kiszemelt ZTE V970, de azért az a plusz két magjól jöhet, meg a nagyobb akksi, és a kijelző is minimálisan nagyobb, ennyi felár meg elviselhető a kapott többletért cserébe, ha valóban bejön a buli) -
gyuszito
senior tag
válasz
fateless #24294 üzenetére
Jogos... utólag visszanézve Jo Nagy ökörséget írtam.. csak nem tudom eldönteni, hogy egy hetet adjak a telefon vásárlásnak, vagy várjam meg a megjelenést, vagy Mar rendeljem is a CAESAR A9600 ast.. most egy 4.5" is telorol iron, (B94M) es nagyon nagynak erzem de sablon alapján as 5.3 as kellene nekem..
-
-
imis
senior tag
válasz
fateless #23933 üzenetére
"Egy laptop esetén már zavarna, hogy mindenki látja, mit csinálok."
Az IPS lényege nem igazán csak ez.
Normál tft-nél mozdítod a képernyőt már megváltoznak a színek, a fényerő, nem tudod szerkeszteni a fotókat sem. Ezért kell pl a fotószerkesztéshez IPS monitor. Akkor pedig a telefonon is valósabb egy kép, ha az ips paneles. -
Csygusz
tag
válasz
fateless #23798 üzenetére
Én meg pont nem a dual sim miatt vettem ilyen készüléket, csupán a pénz szűkében levő, de relatív jó teljesítménnyel rendelkező készüléket szerető ember vagyok. Az a tipikus olcsón jót(már amennyire nevezhető jónak)
A Win8 telefonon nagyon bejövős. A legtöbb holmim így is officeos, azok simán mennek rajt, zene, film, akármi megy rajt, de nem olyan macerás ezeket másolgatni, mint egy ájfonon.
Hétvégén volt nálam egy iPhone 3GS az amilyen leharcolt állapotban volt, még mindig működött, ez a meglepő, úszott, összetört, szétesett, elvesztek a gombjai, de még mindig működik, csak cserélni kellett rajt egy érintő paneltSzóval ilyen strapa szempontjából jó készülék, de az én pénztárcámhoz már drága.
Win phone is tartogat ugyanennyi megbízhatóságot szoftveresen talán, mint az ios, de egy hajszálnyival kevesebb pénzért. -
Raqueia
tag
válasz
fateless #23246 üzenetére
Motorola Defy +-ról váltottam az Amoi N821-re, és ott megvolt a katarzis. Ez is jobb lett persze, de már nagyon kevés ponton akad bele az ember olyasmibe, hogy azt mondja "na igen itt aztán látszik, hogy gyorsabb", mondom úgy hogy én nem játszom. Azért hogy egy példát említsek, van az SD Maid app, amivel (láss csodát) az sd karit lehet mókolgatni. Na ott mikor a 16 gb-s kártyát kezelgette, ott markánsan érezhető volt hogy gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest