- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totya17
csendes tag
Újabb problémám akadt a telefonnal ami egy iocean x7, sajnos elég sűrűn van olyan, hogy nem tudnak hívni és én sem tudok senkit hívni pedig van térerő, mindkét kártyahelyen ezt csinálja, és a csak az újraindítás segít rövid időre. Hardveres gond lehet, vagy próbáljak meg más romot is? Másnak is volt már ilyen ugyanilyen chipsetes teloval?
-
Totya17
csendes tag
válasz
Maximum1 #30536 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat. Én egy optimus 4X-ről váltottam, ahhoz képest sem lassabb, szóval nem akad
és Antutuban is tudja amit a Tegra3. A 4X HD ready kijelzős volt ahhoz képest a ZTE kicsit pixeles, de szerintem nem vészes, fényerőben kb. ugyanazt tudja, napon is olvasható max. fényerőn, a betekintési szögek jók. Kamerában az LG sem volt valami nagyon jó, de ez rosszabb és nem csak a felbontás miatt, akinek fontos a kamera ne ezt a telefont vegye. Ami sokkal jobb az az akku igazából ezért is döntöttem a készülék mellett, folyamatos adatkapcsolat mellett, képernyő full fényerőn, volt 1,5 óra képernyő használat, és még 60%-on van az akku, szerintem normál használat mellett 2 nap sem lehetetlen. Én Minidealen vettem egy hét alatt megjött,
ennyi pénzt nagyon megért. -
Totya17
csendes tag
Sziasztok!
Most lettem egy ZTE V967S típusú csoda tulajdonosa. Az érdekelne, hogy esetleg, nincs e rá valami jóféle custom rom? Alapvetően meg vagyok vele elégedve a gyárival is, de szívesen kipróbálnék egy-két más megoldást is, kerestem a neten de nem nagyon találtam semmit eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest