- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csygusz
tag
válasz
fateless #23798 üzenetére
Én meg pont nem a dual sim miatt vettem ilyen készüléket, csupán a pénz szűkében levő, de relatív jó teljesítménnyel rendelkező készüléket szerető ember vagyok. Az a tipikus olcsón jót(már amennyire nevezhető jónak)
A Win8 telefonon nagyon bejövős. A legtöbb holmim így is officeos, azok simán mennek rajt, zene, film, akármi megy rajt, de nem olyan macerás ezeket másolgatni, mint egy ájfonon.
Hétvégén volt nálam egy iPhone 3GS az amilyen leharcolt állapotban volt, még mindig működött, ez a meglepő, úszott, összetört, szétesett, elvesztek a gombjai, de még mindig működik, csak cserélni kellett rajt egy érintő paneltSzóval ilyen strapa szempontjából jó készülék, de az én pénztárcámhoz már drága.
Win phone is tartogat ugyanennyi megbízhatóságot szoftveresen talán, mint az ios, de egy hajszálnyival kevesebb pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Bittorrent topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Ford topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest