- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pogika
aktív tag
válasz
fateless #99384 üzenetére
Sziasztok, rendeltek a gyerkőcömnek egy elephone p6000 mobilt, főként játszani fog majd rajta. Már nem tudtam várni a rendeléssel mert szorít az idő, meg a dollár erősödése. Sajnos magyar tesztet nem találtam róla, ezért kérdezném, nem e lőttem ezzel mellé, esetleg pár szót írna róla akinek már van.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
"Atomcsirke - hamarosan írok a P6000-ről is..."
Amennyire lehet, utánaturkáltam a neten, állítólag az akku az egyik gyenge pontja, a másik - mi más is lenne - a kamera!
Az akkut amúgy marhára nem értem, ehhez a SoC / kijelző pároshoz a 2.700 mAh korrekt párosítás lenne, elvben. Ergo vagy a valódi kapacitása nem annyi, vagy valami szoftveres elcseszés vala! -
Zeki
nagyúr
válasz
Jaja, kellemes kézben tartani a telót. Kár hogy szilikon tok még nincs hozzá.
Az elemlámpa rázós bekapcsolás nálam mükszik, nyilván nem árt begyakorolni.jobbra-balra-jobbra, stop. És világít is.
Sőt, a felső hangerőgombos mirror trükk is mükszik.
A másik kamerás trükk is megy, ahol a hátsó kamera lesz aktívA többit nem próbáltam
Sajnos a nyalóka még új a programozóknak, így csak a skype épülne be a tárcsázóba, más voip program nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest