-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamSem58
aktív tag
-
-
guftabi96
addikt
válasz
antal750 #119405 üzenetére
azt néztem én is, de az kb mindenhol eléggé az 50 felé megy EU raktárból. Ráadásul ahogy nézem a szürke/fekete mindenhol drágább.
(#119409) cappa72
Jól sejtem ugye, hogy a következő EU Stockos szállítmány már drágább lesz?
Egy kicsit sziszegve a haza gari miatt lehet kiadnék érte 50-et, de nem vagyok benne biztos, tekintve, hogy nálam az alábbiakra lenne használva: netezés (facebook is böngészőből) + messenger + youtube + zenehallgatás. Játszani se igazán játszok, max ilyen kisebb hardverigényű ügyességi játékokat (Ketchapp játékok pl tetszenek).
Szóval ilyen célokra kicsit már azt a 40 ezerrel is úgy vagyok, hogy "biztos kell ez nekem? " -
Outlander
addikt
válasz
antal750 #116478 üzenetére
Gearbest eu raktár, nekem 48 volt cakk-pakk, mert volt sok beváltható pont, gls hozta rendelés leadás után pontosan 8 nappal.
-
törölt tag
válasz
antal750 #116094 üzenetére
Már írtam odaát is, hogy sztem ez a program (is) felejtős. Az Androidban alapból nincs OS szintű lehetőség arra, hogy egy alkalmazás a hardvertől ilyen infóhoz hozzájusson. Az MTK -nál maga a SOC ad rá lehetőséget és pont azért kell az Engineer menüben túrkálni, mert OS szinten nem lekérhető az infó. Spec. MTK -ra írt alkalmazás kéne hozzá. A Play -ről letölthető alkalmazások nem a telótól szerzik be az infót. Akkor tudnák megjeleníteni, ha a szolgáltató a torony adatokban ezt nyilvánossá tenné. Amerikában van olyan szolgáltató, amelyik engedi megjeleníteni ezeket az infókat. Tudomásom szerint, nálunk nincs.
-
beg
veterán
válasz
antal750 #115770 üzenetére
Ez az EU-s verziója, de már sok lesz az OFF, a boltos külföldis topik nem ez
-
pluhm
aktív tag
-
válasz
antal750 #67372 üzenetére
Ha ilyen telefonod van, akkor érdemes a témájában megkérdezni
(Egyébként recovery-ben egy mentés után factory reset/wipe data segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest