Hirdetés
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamSem58
aktív tag
-
-
guftabi96
addikt
válasz
antal750
üzenetére
azt néztem én is, de az kb mindenhol eléggé az 50 felé megy EU raktárból. Ráadásul ahogy nézem a szürke/fekete mindenhol drágább.
(#119409) cappa72
Jól sejtem ugye, hogy a következő EU Stockos szállítmány már drágább lesz?
Egy kicsit sziszegve a haza gari miatt lehet kiadnék érte 50-et, de nem vagyok benne biztos, tekintve, hogy nálam az alábbiakra lenne használva: netezés (facebook is böngészőből) + messenger + youtube + zenehallgatás. Játszani se igazán játszok, max ilyen kisebb hardverigényű ügyességi játékokat (Ketchapp játékok pl tetszenek).
Szóval ilyen célokra kicsit már azt a 40 ezerrel is úgy vagyok, hogy "biztos kell ez nekem? "
-
Outlander
addikt
válasz
antal750
üzenetére
Gearbest eu raktár, nekem 48 volt cakk-pakk, mert volt sok beváltható pont, gls hozta rendelés leadás után pontosan 8 nappal.
-
törölt tag
válasz
antal750
üzenetére
Már írtam odaát is, hogy sztem ez a program (is) felejtős. Az Androidban alapból nincs OS szintű lehetőség arra, hogy egy alkalmazás a hardvertől ilyen infóhoz hozzájusson. Az MTK -nál maga a SOC ad rá lehetőséget és pont azért kell az Engineer menüben túrkálni, mert OS szinten nem lekérhető az infó. Spec. MTK -ra írt alkalmazás kéne hozzá. A Play -ről letölthető alkalmazások nem a telótól szerzik be az infót. Akkor tudnák megjeleníteni, ha a szolgáltató a torony adatokban ezt nyilvánossá tenné. Amerikában van olyan szolgáltató, amelyik engedi megjeleníteni ezeket az infókat. Tudomásom szerint, nálunk nincs.
-
beg
veterán
válasz
antal750
üzenetére
Ez az EU-s verziója, de már sok lesz az OFF, a boltos külföldis topik nem ez

-
pluhm
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest