Hirdetés
- 
			  Mobilarena Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Senator aktív tag válasz  buca84

üzenetére buca84

üzenetéreNekem semmilyen térerő problémám nincs a Valenciával. Egyetlen eldobott hívásom sem volt és soha nem szólt senki, hogy rosszul vagy akadozva hallana. Vodka kártya van a Mini Sim slotban és Telenyomor a Micro Sim slotban. Általában semelyik beszélgetésem sincs 10 perc alatt. 2 Valencia van a környezetemben, mind a kettőt én "hoztam", de én máshonnan vásárolok mint amiket itt írkáltok. Ki honnan vette a Valencia-t amelyikkel gond van? 
 Este direkt egymás mellé tettem a ThL T11-et meg a DG800-at, max. "1 pálca" különbséggel találkoztam (a dg800-on 1-el kevesebb pálca volt néha Voda carddal) itt-ott ahol lakom de a különbség pár másodperc múlva korrigálódott mindíg.Itt van scrshot: [link] Remélem mihamarabb megoldódik a problémátok, itt mind a két készülék hibátlan. OFF: 
 nem tisztem védeni a Doogee-t, de szerintem egy elég jó kis cég, jó cuccokat csinálnak és nagyon jól lövik be az áraikat. Legalább 1 tonna pixels van a társaságomban mára és 2db valencia és mindenki boldog.Személy szerint nagyon szeretem ezt a Dugi márkát, pixels, valencia, dagger mindegyik meggyőző számomra meg kb mindenki másnak is aki látta és használta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest