- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senator
aktív tag
válasz
buca84 #76861 üzenetére
Nekem semmilyen térerő problémám nincs a Valenciával. Egyetlen eldobott hívásom sem volt és soha nem szólt senki, hogy rosszul vagy akadozva hallana. Vodka kártya van a Mini Sim slotban és Telenyomor a Micro Sim slotban. Általában semelyik beszélgetésem sincs 10 perc alatt. 2 Valencia van a környezetemben, mind a kettőt én "hoztam", de én máshonnan vásárolok mint amiket itt írkáltok. Ki honnan vette a Valencia-t amelyikkel gond van?
Este direkt egymás mellé tettem a ThL T11-et meg a DG800-at, max. "1 pálca" különbséggel találkoztam (a dg800-on 1-el kevesebb pálca volt néha Voda carddal) itt-ott ahol lakom de a különbség pár másodperc múlva korrigálódott mindíg.Itt van scrshot: [link]
Remélem mihamarabb megoldódik a problémátok, itt mind a két készülék hibátlan.
OFF:
nem tisztem védeni a Doogee-t, de szerintem egy elég jó kis cég, jó cuccokat csinálnak és nagyon jól lövik be az áraikat. Legalább 1 tonna pixels van a társaságomban mára és 2db valencia és mindenki boldog.Személy szerint nagyon szeretem ezt a Dugi márkát, pixels, valencia, dagger mindegyik meggyőző számomra meg kb mindenki másnak is aki látta és használta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Google Pixel topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fotók, videók mobillal
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest