Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
bladegery #80297 üzenetére
az a baj, hogy nem, mert nem tudsz belépni a recoverybe, hiszen azt mondtad a boot mode választó nem reagál. amíg nem csinálod meg amit a topikjában leírtam ( kábel bedug gépbe, csatlakoztat kikapcsolt állapotban, gépen driver telepítés elindul, hang le+ power egyszerre nyom és ettől elvileg helyre zökken a boot választó menü) utánna be tudsz lépni recoverybe és onnan ha még megvan vissza tudod állítani a mentést, illetve micro sd nélkül egy full wipe-ot tudsz futtatni, de arra figyelj, hogy a full wipe töröl mindent a telefonról. a minden alatt a mindent értem. a preloaderhez és az nv ramhoz nem nyúl, de oprendszer és data partíció nem marad a telefonodon. ha ez megvan akkor telefon kikapcsol ( nem kell megijedni vissza lehet kapcsolni, tegnap elött én is szoftveresen téglásítottam szóval tapasztalat.) microsd vissza helyez ( legyen rajta a telepíteni kívánt rom .zip formátumban) telefon elindít hang le+ power és recovery kiválaszt. reoveryben pedig az install menüből tudod telepíteni. direkt feltetem tegnap az aosp rendszert amit linkeltél próba gyanánt és kiválóan működött első benyomásra minden, de csak egy gyors tesztet csináltam. a többit a rednote topikban fogom leírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Napelem
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest