- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delaghetto #67798 üzenetére
Neeeem
csak árban úgy nézelődj, hogy beleférj. és ezek közül válassz inkább.
Lenovo
Xiaomi
ThL
ZopoEzekhez legalább tudunk épkézláb segítséget, fórumot adni
-
blueye
veterán
válasz
Delaghetto #67798 üzenetére
Deal done.
-
Delaghetto
csendes tag
Okés öljetek meg...
-
válasz
Delaghetto #67794 üzenetére
B.szhatod a gift-et, már bocsánat... Régóta jön mindenki ezzel... Úgy bekérik tőled a számlát, ahogy illik...
Ha meg nem küldöd be, várhatod a csomagod.
mindent áfáznak szinte, ami értékhatár feletti, ja hogy kevesebbet íratsz rá.. NAV-osok meg nem hülyék, röntgezik a csomagokat, ami mobil már megy is a megfelelő helyre.
Postáról mondták, hogy ez a szitu. Illetve ez a tapasztalat.
A Haipai-ról meg annyit, ha szoftveresen bedöglik, nem fogsz hozzá segítséget találni idehaza...
-
diegho
nagyúr
válasz
Egy éve tényleg átjött ajándékként, most már kb minden 100. jön át így, érdemes utánanézni a jelennek!
-
blueye
veterán
válasz
Olvass! Sokat!
Itt is. -
-
-
SGyul
csendes tag
Szerintetek melyiket érdmes megvenni dual simes készüléknek?
HTC one 802W vagy a Sasmsung i9192 Galaxi S4 mini, HTC megéri az árat az nagyon bejön (ha az ár nem számít)?
Köszi -
Delaghetto
csendes tag
Most akkor ezze la telefonnal lehet majd telefonálni itthon vagy sem?!
Városi vagyok!!
[link] És pontosabban akkor hogyan tudnám én ezt megrendelni?!
Mert olvastam hogy mindenki paypal-t használ...akk hogyis van ez?! valaki leírná nekem részletesen?! esetleg pü-ben?!...nagyon megköszönném!!!
-
diegho
nagyúr
válasz
TedThomas #67781 üzenetére
Arra számolj, hogy amit látsz árakat, arra rámegy még az áfa és kezelési költség is és általában ingyenes szállításnál 3-4 hét mire kézhez kapod, DHL-el kb 10 nap. Én eddig teszteltem inew V3, DG2014, UMI X1 Pro, Iocean X7HD, W200S telókat és a W200S egy brutálisan erős gép. A böngészés brutálisan gyors vele, sehol egy akadás, nagyon smooth a rendszer és a kijelző is gyönyörű, akksi is egész jól bírja. Ha nem akarsz sokat várni és W200S kellene nálam van 1 a pénteki szállítmányból.
-
gyuszito
senior tag
válasz
sbwolf #67779 üzenetére
Skacok! Mindenféle rosszindulat és kötözködés nélkül kérdezem, hogy ROM cserére szükség van, vagy csak kíváncsiságból cseréli, aki cseréli? Agyaltam sokáig a 4.2.1-en, mert most 4.1 van a zp910-esen, de a notifications rész nagyon nem tetszik, és õszinték, 1 év alatt soha nem fagyott le, vagy csinált bármily rendellenes dolgot. Az egetlen bugja, vagy nem bug.. nemtudom, hogy telefonálás közben a angerõgombbom nem a beszéd hangerejét állítja, hanem ugyan úgy a csengés erõsségét, de mázlimra jó hangos, néha nagyon is..
-
TedThomas
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól vettem ki a visszaolvasásból a minideal.net az egyik legjobb leginkább vállalható oldal.
Innen néztem egy pár telefont 200$ körül. Egyszerűen lehetetlenség dönteni ezért kérném a segítségeteket:HUAWEI Honor 3C - csak ez van 2GB rammal, 2300mAh aksi. (antutu 4.9 mega pixeles kamerát ír de a leírásban más van ??)
ThL W200S - Olvastam, hogy jónak mondjátok a Thl-t néztem egy olyat is.
JIAYU G4 - JIAYU-ra is mondtátok, hogy jó. 3000mah aksi tetszik benne
Xiaomi Hongmi - Esetleg érdemes Xiaomi-t venni? Elég komolyan veszik a telefongyártást és a minőséget ha jól néztem.
Illetve van egy kakukk tojás is ha esetleg nagyon hirtelen kéne itthon-ról dual sim-es
WAYTEQ TALK 5H - Bár a kamerára mindenki panaszkodik. Nem tudom, hogy az előzőleg felsoroltakba mennyire kell reménykedni kamera szintjén.
Előre is köszönök szépen minden segítséget.
-
-
-
sbwolf
aktív tag
Használ valaki MIUI rom-ot?
-
somé
őstag
válasz
aytukabozs #67353 üzenetére
Kérdezgettem, nézelődöm, de pl a Cubot X6 képminőségéről nem sokat olvasni, látni, igaz az "újabb" telefonok közül való, viszont tetszik, vagy a Huawei Honor 3C is, az Inew V3 ezen a téren sajnos alulteljesít, meg úgy nagy általánosságban mindegyik.
-
-
Tolták egy időben a Telenornál idehaza
-
Upo
addikt
Na ezt tegye valaki zsebre!
6.1", de legalább 4050-es akku van benne. Akik a méretre verik az e-penist azoknak musthave! -
-
Upo
addikt
válasz
Graphics #67755 üzenetére
Döntsd el magad, szerintem a műanyag nem úgy horpad mint a videón, de ha teljesen fém lenne akkor sem, szerintem egy vékony fém lehet a műanyagon. De lehet hogy létezik műanyag hátlapos is ha annyian mondják. Ami azon a videón van azon tuti van fém.
Aki akar venni az kérdezze meg a shopon ahol kinézte hogy brushed metal or brushed plastik.
-
-
pluhm
aktív tag
válasz
junkpod #67752 üzenetére
Az, hogy nem lehetett telefonálni, az szerintem valami egyedi hiba, hiszen a telefonáláshoz nem kell 3G. (nagyon nem örülnék neki, a ha vodás kártyámmal nem tudnám használni majd a nemrég megrendelt DG2014-es telefont és hát ez a telefon nagyon hasonlít az iNEW-ra...) 2G esetében pedig szinte minden telefon tudja a 850/900/1800/1900 Mhz-t. Azt hiszem, itt pont ezt a témát boncolgatják: [link]
-
pluhm
aktív tag
válasz
junkpod #67750 üzenetére
Mi az, hogy nem működik? Ha városban lakik, akkor csak akkor nem működik, ha kimegy a sűrűn lakott területről, mivel ilyen helyeken 2100-on megy a 3G minden szolgáltatónál. Szerintem azért azt kijelenteni, hogy a 850-es telefonokon nem működik a 3G voda és telenor esetében, az nagy csúsztatás....
-
junkpod
veterán
válasz
Delaghetto #67747 üzenetére
Figyelj rá, hogy wcdma850, azaz 3g használata esetén voda és telenor nem működik.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Delaghetto #67747 üzenetére
A tinydeal nem fog téglát küldeni, ellenben első telefonnak nem biztos hogy ez kéne kínából...
A vámolás meg úgy néz ki, hogy mindenre 22 Euró érték felett. Telefonnál csak Áfáztatás van, 27%.
-
Delaghetto
csendes tag
Ezt a telót akarom megvenni [link] Szerintem olcsó 8 mag 5col a felbontás sajna csak qhd az akksi is picike sajna csask 1900mAh...Viszont szép kis kinézete is van legalább ...Sajna csask 1gb ram de ennyi pénzért hova több...A kérdésem az lenne hogy szerintetek átb*szhatnak??Sosem rendeltem még semmit így és arra lennék kíváncsi hogy hogyan is megy ez?! Letudnak húzni pénzről hogy kb elküldenek egy "féltéglát" (képletesen persze) ://Halottam ilyen rémhíreket hogy valaki 50 meg 60-ért rendelt telefont erre hülyeségeket kapott...a vissza küldést meg még ő állta meg sokáig is tartott stb...vagy hogy szintén nagy összegért rendelt telefont és úgy meg vámoltatták mint a fene...Hogy megy ez pontosan?
-
knifemaster
aktív tag
Estét,
délután bővítettem a vásárolt készülékek táblázatát ,és sikerült egy dátumot eszközölnöm az I oszlopba,ami most derült ki számomra.
Hogyan lehetne ezt javítani? -
KurtCobain
őstag
-
GIJoe
addikt
XIAOMI Hongmi MTK6589T 165$
-
kóóó
aktív tag
Kíváncsi lennék milyen lesz a képek és videók minösége, ha már ennyire elit teló a t11.
Mert a t100-hoz képest föként ez a hátránya.
Maga a hardwer bitang ahhoz, hogy megakassza bármi is :-) -
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #67740 üzenetére
Igazából annyi hogy Huawei Honor 3X
-5$ kupon: antsave5
Az alin 300-305$ körül is lehet venni... -
GIJoe
addikt
válasz
CoolBoy323 #67736 üzenetére
nem kötekedni akarok, de most 55E Ft a Thl, ami nem kevés, de lehet elgondolkoznék hogy a föld alól is előkaparok még 10-15E Ftot hogy Huawei legyen belőle, vagy esetleg várok 4-5 hetet...
-
Evita85
tag
válasz
CoolBoy323 #67736 üzenetére
A feljebb felsorolt (lenovo,zte stb) márkán ill ezen a telon kvül lehet esetleg mást rendelni?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
diegho
nagyúr
A W200S egész nap 4%-ot merült
milyen akksi van ebben?
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67719 üzenetére
Hajrá!
Új topikban legalább tisztán látnánk mennyi kell.
-
diegho
nagyúr
Én egy T200C design-t bírnék elviselni kijelzőbe rejtett gombokkal 4,7" HD kijelzővel vékony kávával, de úgysem lesz ilyen.
-
-
aytukabozs
addikt
ITT van egymás mellett a 2 telefon...
-
attilav2
őstag
Sebességben nagy visszalépés lenne egy Huawei G525 a wayteq talk5h-hoz képest? Mindkettő 1GB ramos, de az utóbbiban MT6589 van ami cortex a7-es quadcore, az előbbiben szintén négy magos de valami qualcomm és csak cortex a5-ös magok vannak. Amiért váltani akarok mert a Wayteq nekem túl nagy, a G525 pedig a maga 4.5"-ával kellemes méretű lenne. Az 1 Giga ram mindekettőben adott, nagy sebességbeli visszalépés lenne a Mediatek 6589-hez képest G525 qualcomm SoC-ja?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #67725 üzenetére
A T100s oldala fém
., ezért írtam, hogy "szinte" egyeznek külsőre.
-
-
-
-
KurtCobain
őstag
válasz
janakbacsi #67720 üzenetére
8x1,7GHz, 2GB RAM, 16GB ROM, 2750mAh, HD kijelző. És ezekhez képest kedvező ár. Ja és 5".
Ha eladom a Jiayu G3T-t, akkor lehet ez lesz a következő. (Ami mondjuk nem mostanában lesz.)
-
Sanyesz.
őstag
válasz
"Szerintem durr bele a kozepebe, thl nem szokott szart csinalni!"
Ezt tanúsíthatom. A második T100s-t használom. Ez már 2750mAh-s akkuval jött, így szinte biztos, hogy a T11-k is ilyennel jönnek. Talán a jövő héten ideér az én csomagom.
(#67720) janakbacsi: Jó vétel a T11. Új modell, a T100s kisöccse. Külsőre szinte ugyanaz, a specifikációja kicsit gyengébb.
-
janakbacsi
őstag
válasz
mit tud ez a thl t11 hogy ilyen sok embernek kellene? beleültettétek a bogarat a fülembe. xda-n még nem nagyon találtam róla semmit.
-
diegho
nagyúr
A T11-re vágyókat kérdezném, hogy mikor lenne jó a rendelés nektek? Megvárjuk az első példányokat és tapasztalatokat, vagy bele az ismeretlenbe? Ki rendelje meg? Nálam kis faluban nincs más csak MPL, azzal 1690 az értékbiztosított eljuttatás és Erste bankos vagyok, ahol nem éppen a legjobbak az árfolyamok, jelenleg 231-en áll, ha jól láttam.
-
Max78
csendes tag
Egy t11-re én is beneveznék
-
Hrabci
tag
Sziasztok,
V987-eshez kellene nekem egy front kamera.
Van esetleg tippetek, hogy hol lehet ilyet beszerezni/rendelni? -
Z_T
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #67701 üzenetére
A G2F WCDMA butitott kijelzővel már megbarátkoztam, csak azt nem tudom mennyit kell még várni. A kis (17) lányomnak lesz. Az én utolsó infóm április eleje volt.
-
b0bcat
addikt
válasz
szili.tamas1 #67689 üzenetére
Nekem sincsenek rossz tapasztalataim a 4.1/4.2 + fél giga RAM kombóval.
-
Terentius
őstag
válasz
sfbukfenc #67705 üzenetére
Árulja el nekem valaki, hogy miért nem tud saját maga rendelni kínából vagy megkérni valaki megbízhatót innen? Az ilyen webshopok csak nyerészkedni akarnak vagy lelépnek a pénzzel.Mivel a szabálysértési értékhatár 50.000 Ft, ezért bizony könnyen megtehetik, hogy csalnak!
-
sfbukfenc
tag
válasz
svgyula #67617 üzenetére
Kíváncsiskodtam egy kicsit náluk:
"A webshopban feltüntetett árak nettóban értetendők. Nincs ÁFA, vám vagy egyéb kezelési költség. A telefonok szervizelése kizárólag Magyarországon történik. Ennek menete a következő, elküldi a készüléket postán (postaköltséget a cég állja) a Budapesti székhelyünkre és mi 2 héten belül vállaljuk a javítást vagy a készülék cseréjét."
-
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #67696 üzenetére
Ez azért nem biztos, hogy így van! Múltkor hasonlítottam össze a G3T-m kijelzőjét max fényerőn egy ,THL W100-al,HTC ONE X-el és messze ennek volt a legrosszabb a betekintési szöge
-
sbe561
tag
válasz
CoolBoy323 #67701 üzenetére
Tudom, és később jelentették be mint a G2F-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macska topik
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest