- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delaghetto
csendes tag
válasz
Graphics #67800 üzenetére
Ezekke laz a baj h megsem közelítik ezt a teljesítményt ://
Ami meg megközelíti messze drágább árban...segítség meg minek?! értek eléggé am a kínai telefonokhoz nem 1-em volt és halt is meg mert szórakoztam hogy írok rá romot ésatöbbi ...volt ismeretlenebb is (aTAB5) volt oylan ami úgy meghalt mert preloadert cseréltem ...szószerint egy darab tégla lett és sikerült kijavítani szóval iylen szoftveres dolog nem érdekel a telefonnal kapcsolatban
Itt írták hogy nemfogok tudni vele telefonálni ebben viszont nemvagoyk otthon és kicsit így eltántorított egyébként ha 40eft +vám is max 50körül itt van egy bivaly telefon...én így látom szóljatok ha ez máshogy van !!
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest