Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_T
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Mi a legutolsó infó a WCDMA G2F - ről?
-
sbe561
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Már én se...
Kezdem is feladni a várakozást! Kíváncsi lennék, hogy miért húzzák ennyire a megjelenését. Talán túl nagy volt a kereslet, és inkább kihozták az F1-t és a C-s modelleket?!

-
forgonati
őstag
Szerintetek EZ mennyire lehet jó? Nem néz ki rosszul. Elvileg Glonass-t is tud... Bár a kijelző nem HD.
Ja, bocsi, jobban megnéztem a leírását
"Operating System: Android 4.4.2(Real 4.2.2)"
"Processor: MTK6582 Quad Core 1.3Ghz(system shows Exyons 4412 Quad Core)"Elég gány lehet, inkább hagyjuk

-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Én nem a felbontás miatt aggódnék, mert 4.5"-ig még elmegy, hanem amiatt, hogy mennyire fog invertálódni és milyenek lesznek a színei.
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Kérdés milyen lesz a kijelzője.
-
CoolBoy323
nagyúr
Talalt mar vki 4"os telefont, 1GB rammal es IPS kijelzovel, ami vallalhato es jo aron van?
(Esetleg strapa)Nem gyozok varni a G2Fre

-
szili.tamas1
senior tag
Multkor se valaszoltal mi koze a kettonek egymashoz. PB ide vagy oda, 512 rammal egy 4.0+ rendszer akados lagolos tragyadomb lesz. Az nem a PBn mulik hogy egy kipucolt jb rom 90% koruli ram felhasznalassal indul, meg ~1perc mire betolt a chrome kezdolapja. A multitaskingrol mar ne is beszeljunk, atkapcsolsz mas alkalmazasra es ujratolti az osszes megnyitott lapot ha visszakapcsolsz...
-
DJGABI
addikt
ezt csak úgy itthagyom:
zte v889s, ezért nem veszünk 2014-ben 512 ramos készüléket. jó, egyébként lehet csak engem zavar, tesó nem értette miért akartam földhöz vágni a telefont fél perc nyomkodás (ennek 90%-a várakozás volt) után. újraindítás után egyébként nagyjából okés, úgy van ~60-90mb szabad ram. és nem, nem HC júzer, van kb 2 oldal alkalmazása (gyáriakkal együtt)..
-
kgymac
őstag
válasz
csokaadam0
üzenetére
Tőlem a wayteq szerviz 3e-t kért a régi fw visszarakásáért. Már nem volt garis, örültem, hogy ilyen olcsón megúsztam (36e volt a navim). A garanciális szerviznél (garlevél) érdeklődnék a fizetős javítás lehetősége után. Talán nagyobb eséllyel válaszolnak, mint a "gyártó".
Alca995 esetén csak alaplapcsere jöhetett volna szóba, mert nem lehet visszatérni korábbi fw-re (sem telemax, sem otthon).
Esetleg még lehet futni egy kört otthon lcd driver cserélgetésével, hátha segít. A romban több driver is lehet, ezt lehet állítani. Itt a fórumon írta valaki a módszert (talán cappa72? bocsi, ha nem). -
svgyula
addikt
válasz
csokaadam0
üzenetére
Szia! A legjobb megoldás csak és kizárólag az lehet, hogy felhívod őket vázolod finoman a problémádat!
Megkéred őket, hogy állítsák vissza a régi ROM-ot. Vagy ha(?) ezt az újat ki tudják javítani akkor azt. Magyarországi cégről lévén szó már írták nemigen van nagy közönsége. De itt még megkérdezheted hátha valaki képes volt a mentésre.
Persze én nem tudom velem miért nincs soha ilyen? Érdekes módon nálam minden frissítés elsőre elindul.
A CT99-nél is a ONE-nál is a MIUI is elsőre működött rajta de nem tetszett és visszaraktam a "frissítettet" pedig közben a recovery-t is cserélni kellett oda vissza. Persze lehet azért mert ez kínai
-
sbe561
tag
Van már itt valakinek Jiayu F1-e?
-
diegho
nagyúr
válasz
superTibcsi
üzenetére
Meg kell itt beszélni a T11 rendelést, mindenki jelezze akit érdekelne. A lényeg, hogy ne 5db-ot vegyünk, úgy szar a szállítás.
-
kgymac
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Sikertelen frissítésre senki sem vállal garanciát, általában kizáró tényező. Persze, lehet pörögni. Alca 995 ics frissítése sem volt tökéletes, de kevés embernek cseréltek miatta telefont. Kamera elQrva, rom azóta sincs javítva. Root azonnali garivesztés. Tiltakozók/pörgő userek letiltva FB-n.
Myaudio még válaszra sem méltatott, pedig eddig minden kínai hamar adott infót vásárlás előtt... Gari meg a hibás frissítés miatt kizárható. -
junkpod
nagyúr
Halihó, talán érdemes itt is felhozni ezt atémát: inew v3 esetében gond van a telenor kártyákkal, többeknél ha bekapcsolt 3g mellett telefonálnak akkor pár mp alatt eldobja a hívást a teló. Mindig.
Vki. esetleg? -
alexw801
senior tag
Érdekes árharc kezdők a Huawei Honor 3X és a Xiaomi Redmi Note változatai között, a belföldi ár 1700 Yüanról megy lefelé az 1000 Yüan környékére. Igaz, ez könnyített változatokat is takar.
http://www.gsmarena.com/100k_xiaomi_redmi_notes_sold_in_34_minutes-news-8167.php
34 perc alatt 100 ezer db-ot adtak el, pár napja. -
beers
addikt
válasz
csokaadam0
üzenetére
Nem véletlen mondjuk, első a mentés.........
-
aytukabozs
addikt
válasz
csokaadam0
üzenetére
a MyAudio egy magyar cég nem? Írj nekik hogy bibi van a gyári frissítéssel, és kaparják szépen elő a korábbi verziót downgrade-hez, amig nem javítják a bibit az update-ben...
-
csokaadam0
tag
sajnos nincs, a telefon működik a rommal csak se wifi és se kamera!
-
válasz
csokaadam0
üzenetére
Es ahonnan a frissitest letoltotted ott a regebbi nincs fent?
-
csokaadam0
tag
Sajnos az nincs meg...

Nem gondoltam hogy a hivatalos gyári frissítés nem működik rendesen és hogy kilövi a wifit és a kamerát!

-
válasz
csokaadam0
üzenetére
Tedd vissza azt, ami volt rajta.
-
csokaadam0
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Van egy myaudio phone series 5+ telóm amin gyári android 4.0.3 volt! a gyártó honlapján volt 1 frissítés 4.1.1-re amit letöltöttem és flashtoollal rá is tettem és itt kezdődtek a problémák!
Nincs wifi és nincs kamera!
Próbálkoztam több féle rommal is de vagy nem kapcsol be a teló vagy csak fehér a háttér!
Remélem vki tud segíteni

-
attilav2
őstag
rdt89 a prestigio multiphone 7600 topikban említette hogy valamelyik vaterás eladótól rendelt Zopo C3-at.
Érdemes a vaterás közvetítőktől rendelni kínai androidos telefont?
Vannak megbízható magyar közvetítőcégek?
Nincs számlám és egy telefon rendelése miatt nem akarok nyitni. -
diegho
nagyúr
Nos feladtam, nem találok komoly hibát az UMI-ban. Nyugodtan vehető telefon!
bladesks007 ott 225*1,27*226+1500, tehát 66000 forintért vetted, mi 55 körül vesszük.
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Régebben középen vásároltam mindent, idén már nem, de mivel Erste bank elment innen és nincs időm bemenni, ezért ez így marad.
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Akkor bocsi...
-
GIJoe
addikt
-
diegho
nagyúr
Az X1 PRO magyarítást hogyan lehetne véghezvinni?
-
Graphics
Jómunkásember
A bank szerinti devizaárfolyamot kell nézni, az eladási árat

Nem a valutákat, mivel nem készpénzzel fizetsz
-
kóóó
aktív tag
Most néztem ITT legrosszabb esetben is 52 066,53 Ft, ra jönn ki a 237 USD+a hazai futár, az úgy már elég jó ár

Én is gondolkodom 1-en, így
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Most jött a W200S, de már sokszor leírtam, hogy euexp1 lenovo, zte, huawei, samsung, iphone kivételével mindenre van!
-
Graphics
Jómunkásember
belehúztak a Pandánál is: Newman N2 99$
-
SGyul
csendes tag
Hu a sok olvasgatás közben (hogy milyen telefont vegyek) rátaláltam a HTC one dual sim készülékre, egyből beleszerettem
, vélemény róla? (tudom drága
) -
diegho
nagyúr
Akksi tapasztalatok: éjjel az Umi 2%-ot, a THL 0%-ot, az Iocean 1%-ot merült.
UMI hangminőség rendben, térerő oké, wifi szintén.
-
slezakimi
senior tag
válasz
diegho
üzenetére
Szia.
W200s van 4 darab az ismeretségi körömben.Sztem egy remek telefon,minden müködik a stock rommal.Ami nálam van egy darab az jobb képet is csinál,mint amit linkeltél.

Összerakott darab,minden a helyén, ez az én véleményem.Üdv
u.i.: Ráadásul kékes a kamera védő,tegnap akartam kérdezni

-
diegho
nagyúr
Összköltség, erre még az itthoni nagyjából 2k posta megy rá, tehát legrosszabb esetben is 57-ben megáll. Ha olyan rendeli, aki tud olcsón futározni, akkor olcsóbb, vagy az árfolyam esik kicsit, akkor még talán 55-ben is megállhat postázva.
Közben kiderült, hogy tegnap úgy fényképezgettem, hogy az iocean-en és a thl-en rajta volt a kameravédő fólia

-
diegho
nagyúr
Ha már ennyien akarnak T11-et, rendeljünk már mixeshop-ról 4db-ot, úgy nagyon olcsóra jön ki, konkrétan: 948.35$ a 4db, ami 237$/darab, vagyis 230-al számolva 54500 pénz.
Mivel az iocean kiesett ma jobban átnézem az Umi-t és kutatok hibák után, gondolom az érdekel jobban mindenkit. W200S-ről már rengeteg tapasztalat és teszt van.
-
diegho
nagyúr
válasz
blueye
üzenetére
Én a T11-et nézegetem nagyon, talán az lesz az állandó.
Sokadik bekapcsolásra nem factory mód indult el, hanem egy iocean logó villog nekem a kijelzőn kb 1 perce, hagyom még kicsit, hátha csinál valamit, bár a hangerő le gomb tuti nem működik, mert factory módban sem csinál rá semmit.
-
svgyula
addikt
válasz
01andris
üzenetére
Szia! Ez a "webshop" is ugyanolyan mint a kínai! A különbség csak annyi, hogy van egy plusz láncszem!
Arra semmilyen körülmények között ne számíts, hogy az itt vásárolt termékre nem kell az ÁFA-t kifizetned ha fennakad a vámon mivel kínából a te nevedre érkezik a csomag és az aki helyetted elvégezte kínából a rendelést sehol nem szerepel!
Ők csak egy utalást csinálnak a TE nevedben.
Ja és leveszik a kezelési költségüket amit én nem sajnálok! (mielőtt megint valaki elkezdi a sírós vállalkozók szövegét) Ezt a költséget
Én az így is úgy fizetendő ÁFA-ba rakom inkább
Mert amúgy a kereskedő által rátett összeg után is te fizeted az ÁFA-T 
Ez azoknak az 1bit-es embereknek tökéletes akik nem képesek a kugli fordítón keresztül webshopból rendelni.
Bár az aliexpress rendelkezik magyar nyelvel is alapból vajon miért
Az igaz hogy a kérdéseket, hozzászólásokat csak englich lehet elküldeni, de hát tőmondatokból mindenki ért......... -
diegho
nagyúr
válasz
blueye
üzenetére
Keresem a nekem tökéleteset, megveszem mindet a mixeshop-ról 3-4-5 darabonként 2 heti rendelésekkel és amelyik tetszik, az marad nekem, de amíg nem volt nálam az összes, nem tudom eldönteni melyik a legjobb számomra.
Közben megnéztem az iocean-t 1 óra akksi kivétel után. Biztos a kapcsoló hibás, mert felfelé hangerő gombra is elkezd lefelé mozogni a kijelölés, hangerő le gombra pedig semmit nem is reagál.
-
svgyula
addikt
Szia! Nem hiszem hogy a ledek elfáradnának
Nézd meg nem kapcsolt-e valamelyik alkalmazás át az automata fényerő-re
Ha nem akkor egy kevés ablaktisztító meg egy papír zsebkendő csodákra képes 
#67590 diegho
Az lenne a kérdésem ezt a videót a joghurt evés előtt vagy után csináltad
Lehet hogy nem joghurtos kézzel kellett volna összetapogatni? 
-
blueye
veterán
válasz
diegho
üzenetére
Szerintem meg nem. Mondjuk az én feleségem erősebb technikai vénával van megáldva

Megjegyzem a mai telefonok nagyon egyformák. Ráadásul ki nézegeti a hátlapot??? Én tokot használok, eddig talán 5x láttam a w200s hátlapját (amin nem tudom h mi ronda
).Ezek szerint nem tettél rögtön CWMet (és utána mentés) a telefonokra?
-
diegho
nagyúr
válasz
blueye
üzenetére
Szerintem egy nőnek másfél másodperc után el kell döntenie, hogy valami tetszik neki, vagy nem, konkrétan kézbe vette őket és azt mondta, hogy a W200S hátlapja nagyon szar és a telefon is ronda, ezzel le is tudta. Nem nőknek való, ettől még jó telefon.
Update. Úgy néz ki kifogtam az első hibás telefont, sajnos reggel képernyő feloldásnál az Iocean-nál azt tapasztaltam, hogy önálló életre kelt a hangerő gomb. Akksi kivétel után már nem tudom bekapcsolni a telót, mert a factory módba lép be és ott folyamatosan lefelé mozog a kijelölés, gondolom a hangerő le lehetett hibás. A gomb nincs beragadva, tehát kapcsoló hiba lesz. Ettől még a telefont mindenkinek ajánlom, mert szuper, jövő héten vissza is küldöm.
-
01andris
tag
Itt mi a buktató??
[link] -
blueye
veterán
-
citkar
addikt
válasz
diegho
üzenetére
Én kb. egy éve használok Iocean X7-t, mindig szidták mert "fölösleges" a fullHD és divat volt szidni, de hiába írtam, nem a fullHD miatt kell megvenni (én mondjuk a dizájn miatt vettem meg
), hanem mert egy jó telefon
Bár nem olcsó...de az X8-ra kíváncsi vagyok, tetszetős...csak nagy!
Mondjuk soknál van GPS probléma (legalábbis a régieknél), de a gyártó ingyen küldött antennát, ha kértél
-
RBJ
addikt
Az létezne, hogy a telefon fényereje egy idő után csökkenne.
Én úgy veszem észre mintha gyengülne a kijelző vagy mi fene.
-
gyuszito
senior tag
Jóreggelt hölgyek és urak!
Ez a Newman n2 nem hagy nyugodni. Olvastam mostanában, hogy a leértékelt áruk gyakran hibások. Gyakoraltilag 110$-ért egy SGS3 belū telefont kapunk?! Ha valóban minden ugyan az, akkor elméletileg egy jódarabig jasználható telefonról beszélhetünk, már csak az optimalizáció miatt is, nemde?
Élõ példa volt annak idején a RR3. Az elsõ telepített játékok közé tartozott nálam, de rendkívül akadozott, és 30-45mp játék után úgy megfagyott, hogy csak az akku kivétele keltette életre..Lehet ez valóság? (Nem hiszek a szememnek)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi kellene?

, vélemény róla? (tudom drága
)
Ja és leveszik a kezelési költségüket amit én nem sajnálok! (mielőtt megint valaki elkezdi a sírós vállalkozók szövegét) Ezt a költséget
Mert amúgy a kereskedő által rátett összeg után is te fizeted az ÁFA-T