- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablack
senior tag
AliExpress-en indult egy jó akció. Ha valaki szerencsés egész jó dolgokat lehet nyerni.
-
Melyik értéket kell állítani mobileuncle toolsban, ha a mobilevoip használatakor halk a beszédhangszóró?
Telefonáláskor tökéletes, de voip telefonáláskor kicsit halk...
Köszi -
Csak én érzem úgy hogy a W200 OGS vagy tényleg az?
-
huan
őstag
Szia
"Valami pár óránként felébreszti a telefont."
Erre próbáld ki ezt: AirPush Detector , elvileg erre való. -
tibibi
őstag
válasz
CoolBoy323 #43990 üzenetére
köszi
-
Jazz
veterán
Valami pár óránként felébreszti a telefont. Bekapcsol a kijelző. Hogy tudom megnézni hogy mi okozza?
A másik: Kb. két naponta előfordul, hogy egyszer csak kiírja: "az sd-kártya lehet hogy sérült. kattintson a formázáshoz". Ilyenkor az újraindítás se segít, csak a ki-be kapcsolás. Aztán onnantól minden rendben.
Valakinek volt ilyen problémája már?
-
tibibi
őstag
válasz
CoolBoy323 #43987 üzenetére
lányomnak kellene jó a dual standby is ezt néztem,de nem nagyon értek hozzá
ajándék lenne én vodás vagyok a barinők meg t mobilosok
-
tibibi
őstag
Kellene egy kis segítség
honnan tudok gyorsba rendelni két simes telefont olyan kellene ami egyszerre aktiv mindkét kártya
120 dolcsi körüli max áron
köszönöm. 3 max 4 hüvelykes kijelzővel
-
dwiki
senior tag
válasz
alexw801 #43939 üzenetére
Az updatenél mi az a 4 lépés amit említesz?
Mert nekem vmiért nem jön össze...
Egyszerűen a ZTE logo megjelenése után nem megy tovább (telepítés után).
A V1.0-ra vissza tudom rakni.
Felraktam a legújabb recoveryt hátha az a gond, de nem. Végigmegy az install szépen, de az elindulással a fenti gondom van... -
gipsztigris
addikt
válasz
Atomcsirke #43979 üzenetére
In stock a státusza.
-
-
asturel
őstag
válasz
fcsabika1 #43976 üzenetére
Akkor mar: ZTE V956 Android 4.1 Smartphone Mobile - 4.5" Screen, Quad Core, Dual Sim, 5MP $129.99
Szerk: most latom, hogy sajnos a zte-nek qhd helyett valami el****** felbontasa van es a ram is keves benne
Mondjuk ez az amoi szamomra ismeretlen -
Sziasztok!
Feleségemnek keresek fehér Lenovo készüléket. Az A830 és a P770 között tipródok...
Telefonálásra, netezésre, családi fotózásra (nem profi szinten, de azért tűrhető képeket csináljon a készülék), minimális navigációra használná a készüléket.
A fél inches kijelző méret eltérés nem számít, inkább azt nem tudom eldönteni, hogy kell-e a 4 magos hardver erre a használatra, illetve üzemidőben mennyi lehet a különbség, figyelembe véve, hogy az A830-nak kisebb ugyan az akkuja, de jobb az energiagazdálkodása?
A közel 45 dolláros árkülönbség miatt vacillálok...Előre is köszönöm a válaszokat.
Még valami... P770-en van notif led és jelzi rendesen az elmulasztott eseményeket?
-
4. Adding and paying for a chosen item doesn’t mean you have won.
Ha kifizetem az akciós árat akkor miért nem?
-
San398
őstag
válasz
instantwater #43969 üzenetére
Ott azon az oldalon ahol a számláló van jelenik meg egy gomb amivel kosárba rakhatod.
-
devast
addikt
válasz
instantwater #43953 üzenetére
Huawei g700 ára eshetne már valahol.... minden értelmes helyen 270-275 körül van.
-
asturel
őstag
Jiayu G2 (512MB)-re letezik full magyar rom? (szoval nem csak framework-res.apk magyaritott, hanem az osszes system app) most 97$ antelife-on, esetleg van hasonlo alternativa ilyen aron?
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #43967 üzenetére
Jaja, arra emlékszem. Én lemaradtam róla.
-
Aksomatic
senior tag
válasz
gipsztigris #43963 üzenetére
Miért kellett 200 terméket végignézni?
(#43964) instantwater Hogy lehet scriptet írni? -
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #43959 üzenetére
Dehogyis!
A május 15.-i akcióról beszèltem.
Nekem kb. 10 Percem volt, hog végignézzek kb. 200 terméket, kiválasszam,kifizessem. Kõzben még a paypal szervere is lefagyott és nem tudtam,hogy elment-e a pénz. -
Aksomatic
senior tag
válasz
instantwater #43961 üzenetére
panda...
-
-
Aksomatic
senior tag
válasz
instantwater #43956 üzenetére
az mit is jelent?
(#43959) gipsztigris Tehát 20 percem van?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gipsztigris #43954 üzenetére
Bedobhatná a G3S-t féláron. Azonnal vennék egyet.
-
-
Aksomatic
senior tag
válasz
gipsztigris #43954 üzenetére
Ez mit jelent hogy "résen lenni"?
-
Közben csendben $219.99 re csökkent $225.99 ről a NEO N003
Meg el is fogyott :-D
-
Aksomatic
senior tag
válasz
CoolBoy323 #43949 üzenetére
Akkor nem is töltök pénzt PayPal-ra
-
Ennyit bír a W200
Első 2 wifis mérés, második 2 2G mérés:http://imgur.com/44MAixA
http://imgur.com/7zO06yh
http://imgur.com/ZBfKV0U
http://imgur.com/LYNWn64 -
Aksomatic
senior tag
tudom hogy már volt, de létezik? [link]
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
korábban volt szó itt a két SIM-hez különböző csengőhangokat hozzárendelni képes app-ról, valaki talán linkelt is egyet, amit rootolt készülékeken működik, és rendszeralkalmazásként kell telepíteni.
Most viszont találtam egy új programot Play-en, ami tökéletesen megoldja a feladatot, ROOT NÉLKÜL is, és INGYENESEN letölthető. Nekem bevált. Csak azért jelzem, mert sokan keresnek ilyet a DUAL-SIM-es telójukhoz.
-
alexw801
senior tag
Viszont a V987 update V1.0 - ról V3.0 MOD ROM-ra (Bruno féle) kiválóan sikerült, Flash Tool nélkül, az akkut nem kellett kivenni. 4 műveletet igényelt.
Aki újat vesz, attól függően, hogy az eladók mit tesznek rá, valószínűleg 3 lépésben megúszhatja:
1. CWM Recovery (Bruno féle legfrissebb), sajnos legbiztosabb Flash Tool-lal, esetleg Mobileuncle Tools-al.
2. Update V3.0 MOD ROM installálás.
3. GravityBox update.
A ROM 4.2.1-es, kiváló. (Ennél frissebb csak a Nexus 7 tabletemben van, 4.3-as.) -
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #43936 üzenetére
Köszi, nem baj. Már túl vagyok 14 év moszkvai munkavégzésen, elegendők a GPS holdak.
De olyan jól esett büszkélkedni. -
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #43934 üzenetére
Nem.
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #43931 üzenetére
Aug. 9-én az irodában a 193-ast látta, ha jól emlékszem.
-
alexw801
senior tag
válasz
gipsztigris #43927 üzenetére
A kollégám BlackBerry-jével próbáltam lefényképezni, nem sok sikerrel.
De majd legközelebb viszek kompakt kamerát, és megpróbálom előcsalni ismét.
Ritkán jön elő háromszög jel.
Most ez a te app-od itt a panel lakás ablakában 11/11 GPS holddal 3 m pontosságot mutat, mindkét homlokzaton (K felé, majd Ny felé). -
alexw801
senior tag
válasz
San398 #43912 üzenetére
Persze hogy a szoftver mutatja rendszeresen a 2 m pontosságot, pl. a GPS Test Plus. Meg háromszögletű műhold jelet is mutat ritkán, úgy tudom, hogy az a Glonass. Legutóbb munkahelyemen egy földszinti irodában ablaktól 1-2 méterre (Váci út 84/A-B) mutatott Glonass holdat, de nem kapcsolt rá, gyenge volt, csak 4 GPS holddal ment pár méter pontosságot mutatva. Az is lehet, hogy a letöltött A-GPS, EPO tartalmazta a Glonass hold pozícióját. Dél-Kínában egyszerre 2-3 háromszöget is mutatott.
Lehet überelni, jöhet a következő nagyobb bemondás.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
würzburger #43922 üzenetére
Na igen... Mondjuk mindegy is. Ez biztos nem a töltőn sült meg...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
würzburger #43920 üzenetére
Még jobb. Mondjuk abból, ami maradt belőle, ez már elég nehéz kitalálni...
-
ouzohuto
senior tag
válasz
CoolBoy323 #43914 üzenetére
Láttam már ilyet sajnos és bizonyos mágneskapcsolók, potik kimehetnek sőt persze forradás nyoma is látható rajtuk, de nem olvad el a műanyag csak pl a vezetéken az a puha. Ami képet linkeltél már égés volt az fix!
(#43915) Keeperv85: Oks
-
werszomjas
addikt
Üdv.
Telefon vásárlás előtt állok és szemet vetettem a Lenovo néhány készülékére.
A820, S750 vagy P770
Egész sok szó esik itt a rootolásról, rom cserékről, kérdésem hogy ezek mindenképpen kellenek a telefon normális működéséhez? Vagy enélkül is használhatóak?
Az android frissítések megérkeznek rá hálózaton vagy a gyártó frissítő programján keresztül, vagy csak házilag tudom majd frissíteni rom cserével?
-
domerator
veterán
válasz
domerator #43692 üzenetére
Fejlemények:
Még 1x meg kellett igazítani az érintkezőket, baromira nem érték el az antennát.
Valamint... a gps.conf fájlt egyszer már lecseréltem magyarra, de most láttam, hogy visszaíródott valahogy a kínai.... Illetve az epo.conf és agps.conf fájlok se jók szerintem. -
ouzohuto
senior tag
válasz
CoolBoy323 #43903 üzenetére
Ahogy a kollega is irta mar elso bekapcsolasnal eldol hogy kigyullad e mert max rossz kotes miatt lehet, de szerintem az is kizart mett nem a 220ba van kotve :S
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #43908 üzenetére
Kizárt, akkor be sem kapcsolt volna.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #43906 üzenetére
Ha felforrósítja az akkut, akkor a thermal sensor módosítja a rendszer futását. Első lépcsőben csak meghúzza vészféket és 15% környékére csökkenti a teljesítményt, ezzel egy időben letiltja a töltést az USB-n. USB-n keresztül nem tudod így megsütni, mert sokkal hamarabb beindulnak a védekező rendszerek, mint ami itt következményként fel van tüntetve. Végső soron a power IC-ben, ha másol nem meg fog állni a folyamat, mielőtt komoly baj lenne. Ezt nem töltő csinálta.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #43903 üzenetére
Ilyet a proci nem csinál.
De még az akku sem. Ez bizony ment egy kör a mikróban.
-
-
zalman90
őstag
volt már valakinek gondja kínából rendelt telefonnal ? gariztatás lehetséges ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
ouzohuto #43899 üzenetére
Sajnos nem tudok. de ha megrendeled a cuccait és lejuttatod hozzám, szívesen megcsinálom. Nem tart semeddig kicserélni. Eltűnni sem fogok vele, nem véletlen merem ide is leírni.
@asturel:
Igen, ha CWM alól van ADB akkor minden oké. Amúgy az is zsákutca. A mentést persze át lehet alakítani. De az már macerás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asustor NAS
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Játékfejlesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest