-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
VALAKI!
Tudnátok javasolni valami boltot, ahol most így hirtelen tudnék venni SDkarit jó áron? Olyan 16-32 GB, Valami nagyon gyorsat... -
San398
őstag
válasz
AsusBoy #42360 üzenetére
Amikor fizetsz akkor van egy opció ahol át lehet állítani [link] Olyat keress, hogy "Other Conversion Options" Itt kell átkapcsolni.Ezután már csak valutában kapod meg majd az értesítőt a Paypal-tól, nem fogja forintban írni mennyibe került. A bankodnál úgy is meg tudod majd nézni mennyi is az annyi!
-
spileraaa
senior tag
Lenovo A660 $114.85
1.[link]2. [link]
A ketto kozt mi a kulombseg ?
csak anyi hogy egyik rootolva van es van google play ? (1 link)
es a masiknal belehet alitani hogy pluszba kuldejenek meg egy akut ? (2 link)
en csak enyi kulombseget latok ... vagy van mas is ?
vagyis ha errol rendelek (2 link) akkor nem lesz rootolva es nem lesz google play rajta ?
-
bigbuda
aktív tag
válasz
fateless #42304 üzenetére
Hidd csak el, amugy éjszaka toltam (fényerő szinte minimum), aszsony miatt nagyon kis hangerőn, de nem procievő gameval, hanem Triple Town és Tower Defense. Meglepődtem én is, lehet hogy hosszú távon nem igy megy, vagyis 40% alatt rohamosan elkezd csökkenni ki tudja... nem teszteltem még, de lehet most felnyomom 100%-ra aztán elinditok vmi youtube hd filmet max fényerőn wifi-n... az ugy jó teszt lenne?
-
-
válasz
AsusBoy #42386 üzenetére
Ha nem kell a dual SIM és egy árban van a két telefon, akkor...
Készíts magadnak egy pro/con listát: mi szól a Huawei mellett (két év hazai garancia, erősebb hardver) és mi szól a Lenovo mellett (dual sim, nagyobb akku). Vesd össze mindezt a "menekülő árral" (mennyiért tudod eladni), egyből könnyebb lesz a döntés.
Én mindenesetre ha nem kényszerülnék rá a dual SIM-re, akkor tuti a kettő közül a P6-ot választanám...
RVR400 #42387
A 4 magos 8625-ös is a Smapdragon 200-as család alá lett besorolva.
Eszerint is 8625q van benne - csak egy pöppet más akkuértéket írtak kide legalább jobb árat adtak meg hozzá. Az etotalk is ezt a procit mondja.
Na, vissza a munkához...
-
AsusBoy
senior tag
-
barnam_
nagyúr
-
AsusBoy
senior tag
-
-
válasz
barnam_ #42377 üzenetére
Így igaz. Én a nagy akkus telefonjaimat is minden este feldugtam a töltőre. Vasárnap nem használom sokat, akkor van, hogy 75-80%-on áll este, de akkor is rádugom, mert a hétfő az amúgy is... (mindenki hétfőn akar elintézni mindent). Estére már tuti lemerülne. Ezért szemezek állandóan a P780-nal, azt használnám akár két napot is - csak ne lenne 73mm széles
instantwater:
a specifikációk alapján Snapdragon 200-as lesz.AsusBoy:
Nem jó a link -
Gyuc
aktív tag
válasz
instantwater #42376 üzenetére
Igen úgy próbáltam,de vagy 20 kép még nem jött vissza...azért próbálok valami szakértő progit szerezni
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
RVR400 #42367 üzenetére
Jó én kis méretben is láttam
(#42370) fateless: Nálam egy ilyen egy napot bír ki, a másodikra már nem viszem magammal, mert nem bírná végig. Persze én használom is...
Na ezért nincs értelme +500 mAh-ekkel vacakolni. Lehet, hogy fél nappal tovább bírja, de cseszheted, ha nap közben merül le, amikor nem tudod esetleg tölteni. -
-
laslie92
senior tag
válasz
instantwater #42334 üzenetére
Frissítettem a kijelző h nelegyen szellem érintéses! Persze én hülye a rosszat tallóztam be! És most nem működik a Touch screen csak néha néha normálisan! De korrektek voltak mert előtte megpróbáltak segiteni nem ment és írták,hogy kicserélik! Leírtam nekik mindent!
-
AsusBoy
senior tag
Huawei Ascend P6 vagy Lenovo P780 ? Huawei-t t.mobiltól tudnám megvenni 2év garira.
Lenovot a minideal-től és ott macerásabb a gari.
Bencsmárkon a huawei jobb viszint a p6ban 2000mha van a lenovoban 4000
Nemtudok dönteni -
Gyuc
aktív tag
Tudom OFF meg nem ide való,de ha valaki tud nagyon jó file visszaállító programot megköszönném mivel a párom a telefonról (SD-ről) legyalulta az összes nyaralós képet
Tegnap már próbáloztam de egy része még jó lenne vissza
-
válasz
barnam_ #42363 üzenetére
Na igen. Az is látszik, hogy nem volt sokat használva a telefon.
Nálam egy ilyen egy napot bír ki, a másodikra már nem viszem magammal, mert nem bírná végig. Persze én használom is...
hekmi #42369
A 68mm-es szélesség az nagyon jó 5" kijelzőhöz.
A procit nézve ez a Snapdragon 200-as lehet Adreno 302-vel, ami még 45nm-es csíkszélességű. Kár, hogy nem legalább a 400-ast rakták bele. -
hekmi
tag
Sziasztok!
Erről a telefonról valaki tud valamit esetleg? Nem sok mindent találtam róla, és a márkát sem igazán ismerem... Innos D10
-
megint én
őstag
Re!
Na még találtam egy bugot...
Ha a kezdőgépernyők számát nem beírom a beállításokban, hogy hány legyen, hanem manuálisan letörlöm, akkor ott marad, és a kuka fölött ottmarad, és csak a telefon resije után tűnik el.Valaki kérdezte, honnan, és hány nap.
Minidealról, 265$ (14ed kóddal) Singpostal, 29.én utaltuk, 31.én küldték, 6.án volt vámkezelve, de a magyar bosta nem a körzeti postánkba küldte valamiért, hanem egy másikba, ezért nem hozta ki a postás, és én mentem be érte miután kiderült hol is van. Szóval még így is hamar jött.Más... Yútyúbon hogyan nézhetek HD, vagy FHD vidiket? mert csak HQ-t enged.
-
AsusBoy
senior tag
-
426os
őstag
A mostani a Jiayu G2s-ekkel van probléma? Korábbi hsz-ekben olvastam, hogy a gps-el gondok vannak.
Volt is belinkelve egy táblázat gps chipekről. Azt honnan tudom esetleg kideríteni, hogy melyik Soc-ban melyik van?Most vacilálok a G2S és a Lenovo p700i között, a Jiayu szimpatikusabb a kinézete, mérete, ram-ja, illetve led villanója miatt, de ha vannak vele gondok, akkor inkább a Lenovo. Bár ahogy látom a Jiayu-ban meg nemigen van magyar nyelv, bár ez kb az utolsó szempont.
-
daved14
tag
Vowney V5 azért egész jó teljesítmény mindig wifibenyomva 1 simmel és néha nyomkodtam is !
Egyébként eladó!
-
Gyuc
aktív tag
válasz
Groovebaby #42352 üzenetére
A párom W100-asával is ez a baj,akkor ROM csere kell?
-
Groovebaby
tag
válasz
justaview #42342 üzenetére
be tudod kapcsolni rendes módon, vagy csak úgy, hogy az akksit kiveszed belőle?
gyári rom van rajta?Nekem (nem kínai) telefonommal volt, hogy egy rom hibája okozta, hogy nem ébredt fel az alvásból, ha hosszabb ideig (1-2 órát) nem használtam. De nekem simán nem lehetett visszakapcsolni, csak akksi kivételével. Romcsere megoldotta a problémát.
-
-
válasz
scream #42347 üzenetére
Lesz az még 53 is egy hónap alatt
(#42349) Gyuc
Igen, ez a trükk
Én már nem is mondom, ha cseréltetni akarom, hogy hú, most micro kell, vagy nem látja a teló.
Doálja a hálózatot, replace for freeRablásnak érzek 4000 Ftot lehúzni ÚGY, hogy egy SIM kártya nagybani ára kb 50 Ft, PLUSZ BELŐLEM ÉLNEK A PERCDÍJAIKKAL!!!
-
Gyuc
aktív tag
szia!
A TS7-hez amit adtak programot és ami valószínüleg egyezik azzal amit Cappa mond azzal tökéletesen lehet rootolni kb 2 perc alatt
A rootolás után csináltam mentést az Mtkdoridtoolssal.
Más:
Micro sim kell a TS7-be és nekem még régi SIM kártyám volt.Tegnap előtt első körben megkérdeztem ha másik telóba veszem kicserélik-e mondta a csaj hogy 4000Ft ért nagyon szívesen
Mondom köszi nem.
Ma visszamentem és egy msáik csajhoz mentem.
Csak a SIM-et vittem és mondtam,hogy szarakodik nem ismeri fel a telefon kérnék egy cserét...Mondja a hölgy hogy persze semmi gond azonnal....mondom neki...lehet hogy a jövőben micro SIM-es telefon veszek Önöknél,nem lehet egyből arra?...de persze azonnal csinálom.
Tehát egy kis rafkó és simán cserélik ingyé -
justaview
senior tag
Valakinek volt már hasonló problémája kínai dual sim-es telóval?
-
-
AsusBoy
senior tag
Honnan rendeljem meg a Lenovo P780at.
Én eddig ezt találtam 280$ Itt adnak hozzá kijelzővédő fóliát meg szilikon tokot.
-
laslie92
senior tag
Kérlek szorítsatok!
Még sosem kelett garanciáztatnom de most igen! Zopo c2 Platinum!
Pandawilll nek adtam fel ma cserére ! Remélem hamar lezajlik!
-
chab7
addikt
válasz
megint én #42313 üzenetére
Nekem is már csak év vége felé lesz így esélyes mert útban a sony (meg nincs is most lóvém
más kiadásokra kellett, ezt meg 24x1500 ideadták) de örülök hogy van valaki akinek már van. Én azt mondom nem kell arra fólia. Végülis GG kell legyen az meg ha csak nem brutál használod akkor bírja.
Nagyon irigyellek a jó teló miatt. Ha nem ez a fránya pénz akkor én akartam volna lenni az első P780 tulaj(végre valamiben első)
De ha nagyon letesztelsz benne mindent és nincs semmi hiányossága akkor lehet meg is válok minden telómtól gyorsan és beforgatom egy P780-ba
-
b0bcat
addikt
válasz
bigbuda #42301 üzenetére
Nem akarom kétségbe vonni, amit írsz, de ha 4 óra alatt 20%-ot esik az akkuidőd, akkor az elméletileg 20 órás képernyőhasználatot jelentene (nem beszélve arról, hogy azt írod, játszottál is, ami nyilván terheli a procit is), ami szerény véleményem szerint teljesen irreális.
Vagy túlzol, vagy "félrenéztél" valamit, vagy az akkuidő-visszajelzés nem jó a készülékben. 1% esélyt adok annak, hogy valóban kibír 20 órát "aktív használat" mellett a készülék.
No offense!
-
megint én
őstag
válasz
AsusBoy #42317 üzenetére
Köszi!
Amúgy ami rajta van annak sincs semmi ficakja amivel lehúzzam, és még az előlapi kamerának is van kivágás rajta, abból gondoltam, hogy esetleg ez is ilyen Screenprotectoros.
Amúgy a LEGESLEGNAGYOBBLOL!A Screenprotector csomagolásán Iphone van!
(#42316) instantwater
Köszi!
-
ctibor
senior tag
Van a Jiayu G3-on kívül más kínai, két kártyás, fémházas telefon (HTC one-szerű alumínium házas)?
-
AsusBoy
senior tag
válasz
megint én #42313 üzenetére
Gyári fólia az gondolom ilyen lehúzható csak ,hogy a szállítás illetve amíg a vevő kezébe nem ér a telefon ne legyen ujjlenyomatos vagy karcos vagy ilyenek.
Ha simán lehúzható akkor vedd le és tedd rá a kifejezetten arra készített kijelzővédő fóliát .
Biztos ,hogy más anyagból készül egy "screen protectro" mint egy gyári fólia.Amúgy te honnan rendelted ,mert nekem nagyon bejön ez a 4000mHa
-
-
válasz
megint én #42283 üzenetére
Majd karácsonyra meglepem magam vele, ha nem fog tetszeni a W200 üzemideje
Addig lemegy $230 ra, meg kifogynak a gyerekbetegséges darabok
Áh, addigra jön új.... Addigra lesz TCL IDOL occsóéé
Tetszik az a telefon
Áh, de nem vezsek, mert baloldalt van a visszagomb.
Marad a w200 örökre -
megint én
őstag
válasz
outsiders #42309 üzenetére
Amúgy jó nagyon, nekem még mindig azt írja, hogy van 63óra hátra
Beszarás. És tényleg, soha-soha nem láttam még ilyen szép, és elegáns telefont! lenyűgöző!!!
Most ami még észrevettem, egy apróbb bug, hogy ha felteszek egy progit akkor kitesz egy parancsikont a desktopra, és amikor először elindítom akkor még egyet...KÉRDÉS: A fóliát cseréljem rajta? A gyárit, arra amit küldtek hozzá Screen Protector-ra.
-
wiggly
csendes tag
válasz
RVR400 #42295 üzenetére
Kurblivas, tényleg
Mindeal-en dual simnek írták, egyből fellelkesültem.
Akkor viszont szeretnék mégis előhozakodni a korábban említett három telefon témával.
Zopo C2, vagy Jiayu G4, vagy iOcean X7 lenne a befutó, mert kellene a két sim.
Mik lehetnek pro-kontra?
Korábban olvastam, hogy a 2Gb ram, nem létszükség ezeknél a telefonoknál, viszont ha szinte egy árban vannak? Ártani nem használ. Vagy fölös? Igazából ami jobban elgondolkoztat, a Gorilla Glass, hogy kell-e. Nem építkezésen dolgozom, zsebben hordom a telefont, balesetek viszont előfordulnak. Leesik véletlenül, kislányom egy csillámpónival akarja megállítani a Mazsolát rajta, stb. Elég lehet a védőfólia? Ja és a magyar nyelv, nem mondom, hogy nem lennék el nélküle, de csak jobb érzés. Bár ha minden igaz minideal-nél tudnak rátenni olyant amilyet szeretnék. Az Etotalk mod is tudja ezt?
A segítséget előre is köszönöm!!! -
válasz
AsusBoy #42302 üzenetére
Van egy 4050-es telefon, de valami giga nagy kijelzővel, így igazából nem bírja tovább...
bigbuda
bocs a hitetlenségemet, de ez azt jelentené, hogy a 2360-as akkuval 20-27 óra folyamatos kijelzővilágítást (plusz procihasználat, GPU, wifi, GSM/HSPA modul) bírna a készülék. Ezt nem tudom elhinni...
Azért csak nem használtad megállás nélkül ennyi időn át... -
megint én
őstag
Azt a képernyőfóliát ami alapból rajta van, azt érdemes lecserélni a screenprotector fóliára?
(#42299) outsiders
Rossz a link. -
bigbuda
aktív tag
Tronsmart TS7 akksija nagyon fasza!!! Majd később pontosabb tapasztalatokkal tudok szolgálni, de tegnap éjjel 4-5 óra folyamatos játék, wifi letöltés, net, skype-viber alatt 18-20%-ot esett a töltöttség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest