- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TedThomas
aktív tag
válasz
monkey_ #96553 üzenetére
Nem tűnik rossznak. Mondjuk ára nincs kiírva meg nem tudjuk mit tud a 4G frekvenciákban.
Ahogy látom megkapta a OnePlus kameráját. Speciből nézve lehet az ára is hasonló lesz.Viszont szimpi, hogy leírás szerint van egyből EU-ból szállítós megoldás.
Milyen vicces hogy csinálnak neki szép landing paget meg grafikát, videót és a youtube videó elnevezése: ZTE_BladeS6_0126_1080P.mp4. Nálam ez marketing fail
-
b0bcat
addikt
válasz
monkey_ #70543 üzenetére
Sajnos eléggé ájfón kinézete van (vagy csak én látok rémeket?!
), de a specifikációja alapján ennyiért jó vétel lesz.
Tetszik viszont, hogy sokféle színben lesz. Ha sikerülne meggyőzni a feleségemet, hogy mondjon le a vízállóságról (Defy-ról váltana), akkor egy rózsaszínre be is neveznék szerintem.
-
-
válasz
monkey_ #69508 üzenetére
Érdekes annak fényében, hogy sehol nincs még hivatalos , végleges 4.4-es Mediatek Soc-okra...
Fejlesztői is csak a Lenovo S650-re / vagy már a széria többi tagjára / , de még ez is béta erősen
Egyelőre szerintem marketing bullshit, nem, még nem jönnek a kínai 4.4-esek.. Max ha Qualcomm-osak.
-
-
válasz
monkey_ #5203 üzenetére
Az én németem gyenge, ezért kérem, valaki erősítsen vagy cáfoljon meg, de a FAQ-ból én azt értem, hogy ők is Kínából rendelik.
Valaki értelmezi ezt a részt?
Ich habe einen Brief von dem Zollamt bekommen. Was kann ich tun?
Sie können sich mit der DHL oder dem Zollamt in Verbindung setzen, um das Paket abzuholen. Achtung: Da unsere Waren aus China geliefert werden, können eventuell zusätzliche Zollgebühren anfallen. Hierauf haben wir keinen Einfluss, da die Gebühren von Ihrem Land erhoben werden. Wir übernehmen diese Gebühren nicht, nehmen Sie dies bitte vor Ihrer Bestellung zu Kenntnis. Bei weiteren Fragen zu zusätzlichen Zollgebühren, wenden Sie sich bitte an das zuständige Zollamt in Ihrem Land.Ha jól értem, akkor semmivel sem lennénk előbbre ezzel, mint a kínai rendeléssel
-
berigazek
őstag
válasz
monkey_ #5203 üzenetére
Köszi a tippet,nagyon jó az oldal :-)
De ne feledjétek,hogy MO-ra nem mindig ingyenesen a küldés,ezt nézzétek meg a honlapon,ha lehetséges vagy írjatok nekik vásárlás előtt!
A reklám úgy szól,hogy DE belül ingyen a posta,de lehet,hogy MO- is szállítanak!
OFF:
Mennem kell melózni,nem leszek net mellett csak éjjel 02:00-kor :-(
És igazad van,nem kell reszketnetek a VÁM és áfa miatt MO!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest