- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Elvégeztem én is a G3 magyarítását.
Bevallom nem hevizms által feltöltött ROM-ot töltöttem le, hanem a JBART-tal dolgoztam át a nov. 15-i gyári ROM-ot. Ezt változtatás nélkül feltettem a telefonra és nekem úgy tűnik, minden magyar lett, a phone.apk is.Aki megpróbálta, hogyan néz ki ez nála?
-
b0bcat
addikt
"MT6517 is like a twin of MT6577 in terms of its architecture, chips, and features. The performance is not very different from MTK MT6577's." (még mindig innen)
Bízva abban, hogy a hivatkozott forrás szerzője tisztában van a dolgokkal, én maradok a "kistestvér" megfogalmazásnál (és nem erőltetem az "ikertestvér"-t).
beers: Ahogy a webshop-okat nézegettem, kb. másfélszer annyiba kerülnek a 6577-tel szerelt készülékek (bár valamivel többet is tudnak). Nekem mindenesetre megmozgatta a fantáziámat a Huawei T8830.
-
-
Jazz
veterán
Hát ez csúcs....
Tönkrement a V1277 aksija, vagy a telefon??
Este még csináltam egy history resetet a battery calibration-al. lefekvés előtt 67%-on volt.
Reggel már nem ébresztett, ugyanis csutkára lemerült.
- 50% cella készenlét
- 50% telefon - tétlenwtf. Nem értem.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
hevizms #12591 üzenetére
Igazából a napi használt nálam általában mail/böngészés/kis játék, ilyesmi.
Belakott alatt mondjuk 30-40 telepített programot értek.
Játék? Fogós kérdés... Mondjuk egy Angry Birds-től egy Modern Combat 3-ig tartó skála
Tehát kicsit konkrétabban:
mondjuk váltogatás a megnyitott programok közt (pl.: opera meg sms/tárcsázó között), valami izmosabb 3d játék (akár egy Dark Knight), böngészés operával.
Köszönöm. -
hevizms
addikt
válasz
hun_gery #12589 üzenetére
Személy szerint nem vettem észre semmi ilyesmit.
Még egyelőre nem füstölt el a gép.
Amúgy nagyon nehezen lehet ilyen kérdésre reálisan válaszolni.Mert ugye kinek mi a belakott telefon?Mekkora számú programra gondolsz?
Játéknál konkrétan melyik játék?Valami konkrét dolgot mondj amit kilehet próbálni.
-
hun_gery
aktív tag
G3, vagy egyéb 6577+HD telefon tulajok mondják már el legyenek kedvesek, hogy belekava, programokkal telerakva mennyire gyors, gördülékeny a telefon? (menük/programok közti váltás, böngészés, játékok, stb)
Félek egy kicsit attól, hogy az 1280-as kijelző masszívan leolvasztja a processzort a nyákról.
Remélem nincs igazam. -
hun_gery
aktív tag
G3, vagy egyéb 6577+HD telefon tulajok mondják már el legyenek kedvesek, hogy belekava, programokkal telerakva mennyire gyors, gördülékeny a telefon? (menük közti váltás, böngészés, játékok, stb)
Félek egy kicsit attól, hogy az 1280-as kijelző masszívan leolvasztja a processzort a nyákról.
Remélem nincs igazam. -
Hulot
tag
A JY-G3-ban -vagy más Kínából vásárolt telefonban- van-e alapból magyar ékezetes betű?
Todok-e írni rövid-hosszú e-é,ö-ű betűket pl. névjegyzékbe, vagy egy e-mail írásakor? -
sasa311
veterán
válasz
b0bcat #12582 üzenetére
Ha nincs rajta Samsung felirat akkor nem. (a képeken nincs ha jól látom)
De ha elkoboznak valamit akkor azt megsemmisítik, te nem kapsz kárpótlást.
Az meg utána a becsületeden múlik, hogy lenyeled vagy azt kamuzod PP-nak, hogy semmit nem tudsz, csak azt, hogy nem jött meg a termék...
-
b0bcat
addikt
Szerintetek egy ilyet elkoboznának "hamisítvány" jelszóval?
Tényleg, ilyenkor - amikor elkoboznak valamit, mert szerintük hamisítvány - mi történik? A vásárló bebukta az összeget, mert visszajelzik az eladónak, hogy köszi, megkaptuk, de elkoboztuk?
-
szpali
addikt
Az általam eddig látott legdurvább
(A Defy+ elbújhat mellette
)
-
RBJ
addikt
Milyen strapa telók vannak mostanában?
-
peter76bp
aktív tag
Elkészültem a magyarított ROM-mal: innen tölthető Telepítés után rögtön magyar nyelvvel indul. Ha bármelyik gyári beállítás angol maradt volna azt jelezze aki kipróbálja. Az eleve angol nyelvű appok nem lettek lefordítva, de a keretrendszer és a beépített programok azok magyar nyelvűek lettek. Teszteltem pár órát, minden működött, de ha bármit találtok benne ami nem jó akkor írjatok a telefon blogjához, arról kapok mailt! MD5: a4e8fcad1aa5d16420c31d964f5cb9a8
-
peter76bp
aktív tag
A fő gond, hogy mostanában csak buta programozó van előkészítő nélkül és ennek következménye a rengeteg hadilábon álló szanaszét patchelt program minden cégnél.
Viszont legalább haladok is és megvan a jól telepíthető működőképes és stabilnak tűnő majdnem teljesen magyar ROM W3+-ra. Egyedül az SMS küldő app amit észrevettem, hogy angol maradt, azzal még küzdök. tesztelgetem még, aztán szerintem a nap folyamán közzé teszem, ha máshogy nem hát így angol üzenetküldő felülettel. Max rá lesz téve egy GoSMS
-
LámaZ
addikt
válasz
peter76bp #12574 üzenetére
A rossz fordításoknak nem mindig rossz fordító az oka, hanem a buta programozó és előkészítő. Gyakran exportálják a stringeket egy Excell táblába, amit Mancika, a fordítóiroda mindenese még ABC-sorba is rendez. Aztán a fordító kontextusból kiragadt, széttördelt mondatrészeket kap.
-
peter76bp
aktív tag
Ezzel én is így vagyok. Úgyhogy nem adtam fel a harcot csinálom a magyar ROM-ot a W3+-hoz. A szakfordító meg jó lenne, de hát ugye ha most valami angol azt lehet, hogy pl én állok le fordítani a W3-ra magyarított verzióban, na abból is lesznek szép dolgok majd, de ha valami nagy sületlenség kerül valahová azt majd kijavítom utólag. Bár jelenleg hibátlanul elinduló verziót kell kreálni és utána lehet majd fordítgatni ami esetleg angol maradt és zavaró. De ugye minden területen olyan emberek (is) dolgoznak és olyanokat művelnek hogy a hajad égnek áll tőle, de nem lehet mit tenni
-
Jazz
veterán
válasz
peter76bp #12567 üzenetére
Mivel magyar vagyok, szívesebben olvasom a magyart....akarom mondani "olvasnám". Csak régen még létezett olyan szakma hogy szakfordító-fordító. Ki gondolta volna, hogy google büszke tulajdonos bedobja a kis kedvencébe az OS-t (ami hasznos fordító, de nem helyettesíthet az égvilágon semmit), és az lesz a magyarított verzió? A büdzsé nem bírta volna el egy szakfordító alkalmazását?
Köszi a statot. Akkor nincs gond a telóval ezek szerint.
-
Male
nagyúr
Igen, simán elférne, és talán nem is lenne olyan nagy munka.... persze le kell fordítani azt is
Igen, 50-50%...
Viszont Battery Monitor alapján készenlétben 0.4 - 0.5% / óra a merülés. Telefonálás közben 12-13% / óra ( 15-18% volt a prociállítás előtt... egyedül itt jött ki eddig látványosan ), több, mint egy órás beszélgetésnél nézve. ( GPS, Wifi, netezés témában nem néztem még ) -
peter76bp
aktív tag
A magyarítás bármily röhejes is néha annak van, akinek lövése sincs az egyéb nyelvekhez. Viszont ha neked vagy másnak sokkal érthetőbb az angol, akkor miért nem váltjátok át a nyelvet angolra és a telefon is ezt írta volna ki, hogy Allow mock location .... nem?
Akku merüléshez tétlenségnél, ezen a héten szabin voltam és nem nyomkodtam a telót, csak mint régen komótosan elérhetőségre volt használva, wifi be volt kapcsolva napi 20-25 perc beszélgetés meg pár mailt néztem meg rajta és ez lett az eredemény a 4. nap végén W3+-on (a Phone Idle itt is 48%):
-
Jazz
veterán
Én se értem, hogy egy helyi súgó hogy-hogy nem fért el a 8Gb-on. Azért nem minden xar ami Windows....
Neked a battery stat az mit mutat? Nagyjából 50% "cella kénszenlét", és 50% "telefon - tétlen" állapot?
Senki nem tudja? 4000hsz ment le legutolsó hsz.-em óta: A Hookbill-től megérkeztek a G3-ak azoknak akik elsőként rendeltek?
-
hunaqua
addikt
Milyenek a THL telefonok? (w1,w3,stb)
-
Male
nagyúr
Na igen.... de egy egyszavas menüpontnál pl nem nagyon lehet, főleg ha amúgy is gyakori szó... na mindegy, annyira azért nem bonyolult, csak zavar (meg ellentmond annak, amit tanultam a felhasználói felületekkel kapcsolatban) .
Igen
...hát az elmúlt kb 15 évben ez a harmadik telefonom
-
Jazz
veterán
"ha valamit nem értesz ahogy megjelenik, akkor annyi... guglizol (magyar nyelvnél esélytelen)"
Már meg is adtad a választ. Googlizol. (ez egy elég öncélú szemét dolog, tény) Szerintem mindenkit zavar.
Meg lehet abból indulnak ki, hogy szépen haladtál a korral és havonta cserélted a telefonjaidat az őskortól kezdve a szétnyithatós színesen át az okoskáig, és nem 10 évente cserélsz telefont (mint én).
-
Jazz
veterán
Persze, fellehet (nagyjából), de akkor is vicces.
Amúgy megtaláltam, angolul így van: Allow mock location. Így már érthetőbb.
"android mock gps is a GPS location emulator for changing/setting/simulating the GPS location of the Android emulator/device through a simple map-based interface. You can add the location to Favorites.
This app sets up mock GPS location so every other app in your phone belive you are there!
This app allow you call its interface in other app by sending a broadcast. Look the detail below.
Note
Disable "Use wireless networks" in Setting/Location of your phone since some apps use it too Always run MockGPS before running other apps to be mocked otherwise they will use the default GPS sensor instead of MockGPS's. Check your android settings: Settings->Applications->Development->Allow mock locations, make sure this item is checked."
-
Male
nagyúr
Azért fel lehet fogni mit takar(hat), de tényleg elég vicces
Amúgy csak engem zavar, hogy az Android teljesen magára hagyja a felhasználót? Sehol egy súgó benne... ha valamit nem értesz ahogy megjelenik, akkor annyi... guglizol (magyar nyelvnél esélytelen), megkérdezel valakit, vagy lesz ami lesz alapon megnyomod...
(Pl első használatnál ki akartam törölni egy SMS-t.... SMS lista az adott emberrel, menü.... és csak olyan van, hogy "üzenetek törlése"... nem mertem megnyomni a többesszám miatt, mert úgy hangzott, mintha az összeset törölné ez... egy-egy SMS-t meg nyimva tartva nam jött elő ilyen... végül persze lenyomtam, és kiderült, utána kel kijelölgetni, melyiket törölje. ...de ugyan ez sokszor a gomboknál is: csak egy rajz, aztán találjam ki, és néha egyáltalán nem egyértelmű....) -
Jazz
veterán
válasz
smilecat #12557 üzenetére
Igen. Ezek azok a magyarosítások, amit úgy tudok elképzelni, hogy egy:
- külföldi cserediák fordította amcsiban, aki online szerezte a magyar diplomáját
- megkértek egy angolul jól beszélő, informatikához abszolút nem értő műkörömépítő hölgyet.
- google fordító program (és ez a valószínűbb)"a számítógépen lévő fejlesztői eszköz beállíthassa a táblagép vélt helyét ahelyett, hogy a helymeghatározáshoz a táblagép a saját belső eszközeit használná.
Hát ezen szakadok.
Most aztán sokkal jobb. Van ennek a mondatnak valami értelme?
-
Jazz
veterán
válasz
hungobungo #12512 üzenetére
Szia!
Tudnál segíteni V1277-et érintő kérdésben?
- Beállítások / Fejlesztői opciók / "Álhelyszínek engedélyezése". Ez mit jelent?
- Úgy néz ki, hogy alvó, kinyomott állapotban az akkumulátor terhelésem jóformán úgy néz ki, hogy:
50% Cella készenlét
50% Telefon - tétlen
Mind ezt kikapcsolt, alvó állpotban (leellenőriztem, reseteltem a battery statot és szüzen is megnéztem).
Ez normális? 50% Telefon - tétlen, ekkora a terhelés kikapcsolt, alvó állapotban?
3 óra alatt simán leszív 10%-ok az aksiról, és még csak be se kapcsoltam, nem is telefonáltam. (semmi nem fut a háttérben ami kikapcsolt állapotban is üzemelne, pl. proximity sensor....stb.)Köszi
-
b0bcat
addikt
válasz
hunaqua #12550 üzenetére
Ez tiszta sor lenne, csakhogy ezeknél, akikről most beszélünk, nincs semmi raktáron, hanem megrendelik a te címedre a cuccot, és kész.
Ugyanúgy előfordulhat, hogy a kínai nem küldi a cuccot, vagy csak késve. És akkor te nem is tudsz eljárni a PP-nél, hiszen nem te fizettél.
-
devast
addikt
Jiayu G3 tulajoknak: CWM-et szeretnék felrakni, de az istennek nem találok drivert a "mt65xx preloader" eszközhöz, ami megjelenik mikor bedugom... Valaki tudna dobni egy linket, megköszönném.
-
b0bcat
addikt
válasz
sasa311 #12548 üzenetére
Magánemberként nem is tudna számlát adni, így garanciát sem vállalhatna.
De nem is ez a szörnyű, hanem hogy vannak, akik vásárolnak az ilyenektől.
Pedig ha már van internetjük, és kicsit - de tényleg minimálisan - utánaolvasnának a dolognak, kiderülne, hogy ők maguk is jóval olcsóbban hozzá tudnának jutni.
-
sasa311
veterán
válasz
b0bcat #12547 üzenetére
Nekem csak az szúrja a szemem, hogy még csak be sem fektet, hogy megvegye a készletet és te MO-ról vehesd meg a telefont, hanem csak beszedi tőled a dupla árat aztán puff, megrendeli neked kínából és annyi volt. (ergo semmivel sem jársz jobban, mintha te magad vennéd, sőt, még szívsz is mert azt sem tudod honnan kitől jön - ha jön egyáltalán). A VÁMot meg a szállítást ugyan úgy te szívod.
-
b0bcat
addikt
Ezt a boltot ismerjük?
Úgy olvasom az utóbbi napokban, hogy a közeljövőben lesznek érdekes átrendeződések a kínai telefonok frontján, az alsóbb árszegmensben is (gondolok itt a négymagos MTK procikra és a 6517-re az alsó kategóriában).
Ez mondjuk mindenkinek jó lehet: a 6575/6577 szériák ára csökkenhet az újdonságok fényében.
U.i.: Feltévedtem ma a vaterkára. Csak nekem szúrja a szemem, hogy egyes "kereskedők" milyen irreális áron kínálják az általunk ismert webshop-okból - gari és minden egyéb felelősség nélkül - rendelendő portékájukat (legyen az dual SIM mobil vagy tablet)?
-
b0bcat
addikt
válasz
RexpecT #12526 üzenetére
Ha ez a "Leader Max", akkor ezt én is nemrégiben linkeltem. De úgy látom, sok bizonytalanság még: a kamera felbontása 8-13 megapixel között mozog, a képernyőé sima és full HD között, a RAM-ot hol 1, hol 2 gigának írják, stb., az árát pedig az általam talált forrás 256 dollárra tippelte.
-
lostprophet
aktív tag
"Destination - Hungary
The item is being processed for departure from Hong Kong as of 1-Dec-2012."
Jaj, csak jönne mááár
-
hevizms
addikt
Akit érdekel már tölthető a magyaritott G3 rom.Ez a 2012 11 15-i rom.CWM-el telepithető.
Innen1 dolog nem magyar,az pedig a phone.apk.
A playstore működik,a billentyűzet csak a kinai megy,mert már lusta voltam azt is kicserélni és addig megfelel az is amig az ember letölt valami billentyűzetet,mondjuk az anysoft keyboardot vagy a SlideIT free Keyboardot.Mindkettő ajánlott kategória nálam.
Ha valami más ezenkivűl nem működik vagy nem úgy ahogy kellene,nézzétek el nekem.Amatőr vagyok.
Személy szerint nekem nagyon tetszik így magyarul.Mégegyszer nagy köszönet hungobungo-nak
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
V12 (Android ICS): Beállítások / Fejlesztői opciók / "Álhelyszínek engedélyezése".
Ez mi a bűbánat akar lenni? (Parádés magyarosítás)A másik: A G3-ak megérkeztek a hookbill-től, akik onnan rendeltek?
Thx
-
GIJoe
addikt
-
peter76bp
aktív tag
válasz
somogy #12538 üzenetére
A fájlod neve a kép szerint: N002update_23587-T12.ZIP.zip azaz kétszer van a zip kiterjesztés benne. Nevezd át erre: N002update_23587-T12.zip azaz a.nagybetűs .ZIP legyen törölve belőle. Persze lehet, hogy semmit nem ér, de nem minden rendszer csípi a dupla és a nagybetűs kiterjesztést.
Ha nem segít nézegesd ezeket
Egyik helyen azt írják törölni kell a zip-ben lévő /META-INF/com/google/android/updater-script fájl első sorát ami nálad kb így néz ki:
assert(getprop("ro.product.device") == "NEO_N002" || getprop("ro.build.product") == "NEO_N002");De legyen full mentésed meg egyebek, hogy ha nem jön össze a dolog vissza tudd állítani
-
hevizms
addikt
Feltölteném valahova ezt a romot,de hova érdemes?
A data.hu-ra csak legfeljebb darabolva tudnám,mert az ftp-s lehetőségük nálam nem működik ahogy ott leirják. -
hevizms
addikt
válasz
Ha valahova felrakom a phone.apk-t az eredeti romból,azt letudnád magyarositani és visszatölteni valahova?
Már csak az hiányzik hogy teljes legyen a magyaritás.
Vagy esetleg egy szájbarágós elmagyarázás hogy hogyan és mivel tudnám ezt megcsinálni én?
Az apkchangert letöltöttem,de magas mint az eifel torony nekem.
Nagyon megköszönném/nénk. -
derrik
őstag
Ilyen telefont szeretnék venni.....ez megbízható bolt?
http://www.fastcardtech.com/goods-7465-Alcatel-AK47-OT-986-45inch-IPS-screen-12G-CPU-Cortex-A9-dual-camera-5MP.html
-
somogy
tag
Valaki tudna segíteni ebben?
-
fa4hu
őstag
-
GIJoe
addikt
válasz
RexpecT #12526 üzenetére
Elvileg a Huawei U9508 Honor2- K3V2 Quad Core , már kapható a linken (< fastcardtech)
hevizms:
-
RexpecT
addikt
Négymagos Zopo, elvileg 2013 előtt megjelenik.
-
-
smilecat
aktív tag
válasz
hevizms #12521 üzenetére
Mivel a Vending.apk a Gapps része érdemes így csinálni: (először is hozz létre egy GApps könyvtárat a C:\ meghajtódon, oda másold be a vending.apk-t)
A telefonra való ima másolásról nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam.Ami itt van leírva az a majdnem teljes(szükséges) GApps telepítése olyan eszközre amin nincs playstore.
Persze lehet a többi alkalmazást is telepíteni, de a Store-hoz ennyi kell csak. Nekünk így működött minden normálisan.
Neked elvileg csak az utolsó Vending.apk-s bejegyzés kell.
Ha a C:\GApps könyvtárban vannak a cuccaid ill az ADB a C:\ADB könyvtárban akkor csak ezeket kell bemásolnod a parancssorbaadb root
adb shell mount -o remount,rw /system
adb push c:\GApps\GoogleServicesFramework.apk /system/app/GoogleServicesFramework.apk
adb push c:\GApps\GoogleBackupTransport.apk /system/app/GoogleBackupTransport.apk
adb push c:\GApps\GoogleCalendarSyncAdapter.apk /system/app/GoogleCalendarSyncAdapter.apk
adb push c:\GApps\GoogleContactsSyncAdapter.apk /system/app/GoogleContactsSyncAdapter.apk
adb push c:\GApps\GoogleFeedback.apk /system/app/GoogleFeedback.apk
adb push c:\GApps\GooglePartnerSetup.apk /system/app/GooglePartnerSetup.apk
adb push c:\GApps\Talk.apk /system/app/Talk.apk
adb push c:\GApps\MediaUploader.apk /system/app/MediaUploader.apk
adb push c:\GApps\Vending.apk /system/app/Vending.apk
adb shell mount -o remount,ro /system (ha erre nem reagál, ne pánikolj, várj, de ha kilépsz az sem gond)
adb reboot -
peter76bp
aktív tag
válasz
hevizms #12522 üzenetére
Én is így vettem ki a leírásából. Főleg, hogy akár egy appot is tudsz így magyarítani, ahhoz meg fölösleges lenne a full ROM zijét odaadni neki, csak neked akkor valószínűleg amiatt van több mappád, mert a full rom zipjében is több van. Na jó, nem terhelem ezzel már a fórumot. Majd remélem hungobungo mond valami okosat, hogy mi a franc lehet a galiba nálam
-
hevizms
addikt
válasz
smilecat #12516 üzenetére
Kösz a tippet,de hogy rakjam vissza?
Sima átmásolás nem jó commanderben?
Magyarul az eredeti romból a vending.apk-t commanderrel átmásolom a magyaritottba?
Most egyelőre megkavarodtam itt a romokkal a pc-men és a telómon,mert az eredeti 1010-es romot csak a gyári recovery hajlandó feltenni,mig a 1115-öst meg a cwm.
Hol az egyik jön be a kikapcsgomb/hangerő fel kombóra hol a másik.
Ráadásul egy régebben lementett rendszert nem hajlandó a cwm visszarakni.
Szóval variálok ezerrel -
peter76bp
aktív tag
válasz
hevizms #12519 üzenetére
Lehet hogy én vagyok a nagyon hülye. De én úgy vettem ki hungobungo leírásából, hogy nem a teljes ROM kell, csak az app a system mappa meg a build.prop fájl és ezt kell bezipelni külön. Aztán igazából abból csinálja ezt. Te ezek szerint a full eredeti ROM-ot adtad meg neki és az egészet ROM-ot telepítetted újra?
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hevizms #12515 üzenetére
Neked is így néz ki a telepítendő zip-ed tartalma kb? Két mappa van benne egy META-INF és a system, amiben app etc framework és a build.prop fájl?
Telepítettél még valami egyebet vagy csak kicsomagoltad a BART-ot és ment minden szépen? Egyszerűen nem értem miért nem teszi fel a zip-et a telóm, mikor készítés közben sehol semmi hibaüzenet nincs
-
Fonix79
csendes tag
Sziasztok!
Kiderült, hogy nem rootolt a Jiayu G2-esem, márpedig ez kell ahhoz, hogy rendberakjam a 3G-s problémát. Van esetleg vkinek hozzá CWM recovery-je és MOD ROM-ja? Vagy esetleg más módszer a rootolására? Előre is köszi!
-
hevizms
addikt
válasz
Köszönöm a segitséget.
Megnéztem az eredeti rom system/app mappáját és a magyaritottét is.Egyedül a vending.apk ami hiányzik a módositottból.
Phonesky.apk nincs egyikben sem.
Külön külön mi módon lehet magyarositani a progikat?
Mert ez igy ahogy voltál olyan kedves és feltetted a komplett repo mappát és a leirásodat hogy mit kell a BART progival csinálni,így nem volt nehéz a dolog.Viszont külön hogyan lehet?
Köszönöm előre is,nagy segitség vagy.
Lényegében odáig már eljutottam hogy most van egy olyan magyaritott romom,amin a billentyűzetet már megoldottam,csak a play store ami még hiányzik.
Próbáltam egy letöltött playstore.apk-t telepiteni,el is jut a végéig a dolog,de a vége előtt kicsivel kidobja hogy "sajnos a play store alkalmazás leáll".
Nincs egy olyan playstore.apk ami működik?
Keresőbe elég sok verziót kidob.
Nincs egy tuti? -
Al3xT
tag
Sziasztok!
Aki vett már Jiayu G3-at az meg tudná mondani, hogy milyen headsettel kompatibilis (SE, Samsung, HTC, iPhone stb)?
Köszönöm!
-
peter76bp
aktív tag
válasz
hungobungo: Arra nincs ötleted, hogy nekem miért nem akarja telepíteni a CWM a kész zip-et W3+-ra? Felismeri, hogy update, de aborted üzenettel leáll rögtön.
-
hungobungo
senior tag
válasz
hevizms #12499 üzenetére
Play Áruház: figyeljetek arra hogy a Bart töröl néhány APK-t, a beállításokban látjátok hogy miket. Pl. a Vending.apk-t vagy Phonesky.apk-t is, ami a play áruház szokott lenni...
Billentyűzetnél ugyanez, másold vissza az eredeti a Latinime.apk-t.
Hasonlítsd össze az eredeti app mappával, ami esetleg hiányzik rakd még vissza a zip-be.
Én ezért általában már csak azokat a lefordított apk-kat szoktam rátölteni a telefonra, amiről tudom hogy micsodák... (a Play Áruház amúgy is tartalmaz minden nyelvet, mint ahogy az összes Google apk is).
-
hevizms
addikt
válasz
sasa311 #12508 üzenetére
Tegnap hülye voltam,hisz ha nagyon akartam volna akkor maradhattam volna estig.
Most már érdekelne nagyon engem is hogy milyen lenne azzal a progival.
Mostanában nem terveztem hogy megyek,de nálam sosem tudni.
Ha nem sikerül addig senkinek a magyaritás és megyek,akkor előtte feltétlenül priviben megkereslek.
Android 2.3 rendszert is tud magyaritani? -
hevizms
addikt
válasz
kiskatz #12504 üzenetére
Ha valahogy eljuttatod hozzám szivesen megnézném ingyen és bérmentve.
Nekem is ilyen volt és sokat kisérletezetem vele,többek közt video drivert és kamera drivert is cseréltem rajt,szóval mondhatom kiismertem.
Féláron ne kótyavetéld el ha még megmenthető.
Ráadásul igy nehezen veszi meg bárki,hisz azért ez lutri igy látatlanban.
Keress meg priviben,azt megpróbálok segiteni. -
hevizms
addikt
Nem sajnos.
A magyaritás is csak korai öröm volt számomra.
2 dolog miatt nem jó a magyaritott rom.
Nincs market és hiába telepitek fel egy letöltött apk-t,a "play store alakalmazás leáll"szöveggel kilép a programból.
A másik hogy a billentyűzetet nem lehet átálltani a kinairól mert az is akkor elkezd hibaüzenetekkek kilépni,de ez még a kisebbik baj,a nagyobb az a market. -
kiskatz
tag
Közben annyit sikerült kiderítenem az N9770-el kapcsolatban,hogy a töltést felveszi és a windows
nagy nehezen megtalálja a telefont. Lehet,hogy rossz rom, vagy video driver van rajta. Nem szeretnék
vele többet küszködni ezért szívesen átadnám féláron olyan valakinek aki ért is hozzá. Becsomagolva
várja új gazdáját! -
peter76bp
aktív tag
válasz
hungobungo #12440 üzenetére
Nekem behal a telepítés CWM alól. Először Installing update aztán rögtön Installation aborted. Semmi hibaüzenet csak nem teszi fel. Már vagy 20 féle variációt kipróbáltam. Ha átnevezgettem a BART által készített zip-et, ha kiszedem a build-prop-ot ha nem, ha csak apk fájlokból csinálom a fordítandó zip-et odex-ek nélkül, ha mindent odamásolok. Kipróbáltam egyetlen Calculator.apk+Calculator.odex+build.prop azzal is ezt csinálja. Pedig a BART hibátlanul végigmegy
-
ztibor
senior tag
válasz
hevizms #12499 üzenetére
Na ha ez megvan, akkor majd valaki elmagyarázhatná mit és hogy kéne megbuherálnom még a G3-on hogy feltudjam majd én is tenni a magyarosított cuccot
És nagyon köszönöm a magam, és a többi G3 tulaj nevében hogy bajlódtok vele.
Ui: próbáltam írni a jiaju-nak rom magyarosítás ügyében, de visszapattant a mail, szóval nem annyira működik az oldalon lévő mail cím
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest