Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
válasz
hevizms
üzenetére
A fekvő nyitott hasú robot hasán lévő piros felkiáltójeles háromszög normális jelenség,
vagy valami komoly hibát jelent?Belépve a recovery menübe a backup user data menüpontba lépve tudom gondolom
lementeni a mostani állapotot, adatokat.
Ha ezt megtenném (mert szeretném), akkor ezeket az adatokat az általam beletett 8 gigás SD-re
fogja menteni alapból, vagy ezt nekem kell meghatározni?
Logikusnak tűnik, hogy egy külső adattárolóra kell menteni.
Sajnos tényleg semmi gyakorlatom nincs ebben.
Esetleg az SD kártyán mappát is létre kell hoznom neki, vagy minden automatikus.
Szóval a lényeg, hogy el tudom rontani, vagy rém egyszerű a dolog?A gyári romnak utánanézek. Valahol csak be lehet szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció!! Apple iPhone SE (2020) 64GB
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest