- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
kugli81 #13498 üzenetére
Abból a 100-ból kb 95 ugyanúgy van mint te.Ha talál leirást a telójához és cwm-et akkor felrakja.
Mint pld én.Lett leirás és cwm a jiayu g3-hoz és annak megfelelően felraktam.Ennél többet pld én sem tudok,de gondolom a nagy többség szintén igy van vele.
Szóval nem arról van szó hogy senki nem akar segiteni,hanem arról hogy nem tud. -
válasz
kugli81 #13498 üzenetére
Találnod kell egy cwm-met (a saját lefefonodnak megfelelőt), amit flashtool-lal kel feltenni.
A flashtool haszánlata viszonylag egyszerű.
A fontos az, hogy a telefonodnak megfelelő scatter file-t tudj szerezni.
Elméletileg az mtkdroidtools is tud ilyet kreálni, ha jól emléxem.
Most hirtelen csak ennyit tudtam. -
kugli81
aktív tag
Valaki cwm telepitésben tud segiteni vagy ez tényleg egy vásárlói topik és ha kérdez az ember valamit 1% ban kap csak segitséget pedig tuti vagy 100an raktak már modolot cwm-et a telojukra.,de senki nem irt egy választ se.....Akkor megprobálok egyet magamtól max elrontom az egész telót ....
-
thre
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani valami használható 4magos telót? Olyant amilyennel van tapasztalata is. ár max 300-350 dollárra gondoltam. meg 5 colnál ne legyen nagyobb Xaomi MI2-t meg freelander I20-at nézegettem. de valószínű az ár miatt a freelander lenne a nyerő (vagy ha látok olyant ami külsőre megfog
)
Köszi. üdv
-
Bargain
tag
válasz
DaFunk #13468 üzenetére
Nekem 2 napja jött meg ez a telefon, pont ilyen árban, rögzítettem is a táblázatban. A feleségemnek vettem. Tökéletes kis masina, mindennel fel van szerelve. Az MTK 6575 proci teljesen megfelelő, gyors folyamatos a működése.
Wifi erős, a GPS az általam leírt módszerrel (1 oldal) 10 ! másodperc alatt jelet fogott, stabil. Android 4.0.4 van rajta, ezen a feleségemén a legújabb 20121109 firmware van már telepítve. A THL fejleszti a firmware-t ehhez is folyamatosan, az oldalukról letölthető. Igaz angol nyelv van rajta, dolgozom a magyarításon, de morelocale2-vel is elégséges szerintem az alapvető kezeléshez.Itt van két jó minőségű videó a készülékről:
Fehérben:
[link]Feketében:
[link] -
válasz
szabof1 #13494 üzenetére
Adok neki 3 hetet. Egyik SIM a 4,5-ösben lesz, a másik ebben az 5,3-asban. Ha meg tudom szokni, akkor marad, ha nem, akkor lesz egy eladó itt az oldalon. Majd meglátom.
Mivel bal kezes vagyok, ezért a képernyőzár pl már bosszantó benne a mérete miatt, le is kellett cserélnem -
szabof1
őstag
válasz
pallacko #13489 üzenetére
Van mentésem, bár már belakott. De gondolom, elég lenne a system partíció is.
Hogy lehet megoldani, hogy biztosan ne kerüljön ki semmilyen személyes adatom (pl. IMEI szám) és mégis mindenkinek legyen elérhető a magyar nyelv?
Vajon a ZP900-as magyarítás jó lenne a ZP300 és ZP500 modellekre is?(#13487) fateless: Telefonnak elég nagy, nehéz megszokni.
De máskor meg nagyon jó a nagy kijelző.
-
feca81
aktív tag
válasz
DaFunk #13468 üzenetére
lényegesen jobb választás, mind proci mind memória tekintetében... ráadásul a gyártó is ismert. A 3 közül biztos ezt választanám, de azért én megnéznék még több tucat telefont. Bár ár-értékben magánvéleményem szerint eléggé kiemelkedő. Hirtelen nem tudnék jobbat ajánlani ebben az árban...
-
djnice
veterán
Mivel lehet egyszerűen backupot készíteni egy működő MTK chipes telefonról amit után vissza lehet flashelni egy ugyan olyan típusú nem működőre? CWM recovery nincs, csak gyári. MtkdroidTools-nál szürke a backup gomb, SP Flash Tools-nál meg nem tudom hogy készíthető backup.
-
geriopel
csendes tag
aTab5 [link] Ez jónak tűnik...mert nincs közelben Tesco Mobil Shop!
-
LámaZ
addikt
YotaPhone
-
szabof1
őstag
válasz
pmikloska #13481 üzenetére
Érdekes. Az enyémben sokkal hosszabb a nyelvi lista - összesen 52 nyelv van. Lehet, hogy azért mert külön kértem (fizettem) a rootolást és a kínai appok eltávolítását és ezt esetleg nemes egyszerűséggel egy európaibb rom változat telepítésével oldották meg? Az én menümben GPS EPO segítség és beállítások is van és olvastam itt olyanról, hogy az EPO romokban van magyar nyelv. De csak találgatok...
-
pmikloska
aktív tag
válasz
szabof1 #13478 üzenetére
Nem tudom, a kitett képernyőképeken én nem láttam, pedig az ABC sorrend miatt ott kell hogy legyen vagy az M, vagy a H betűnél.
-
pmikloska
aktív tag
MIUI-t szerintetek fel lehetne tenni az THL A1-re? CWM van rajta. Itt foglalkoznak azzal, hogy az MT6575-re van, az meg szinte ugyanaz, mint az MT6515, a GPS és 3G hiánya szerintem nem változtat sokat rajta, vagy tévedek?
Vagy kérjem a MIUI oldalán az elkészítését erre a telefonra? Megteszik?
Esetleg itt?
Szerintetek van valami MIUI cooking utility ilyen célra? -
pmikloska
aktív tag
válasz
pmikloska #13471 üzenetére
...azaz neked.
A V11-ben már van GPS is, és 3G, a kamerája is biztosan 5 Mpixel-es lesz. Az A1-ben nincs GPS és csak GPRS van benne (email-re még jó lehet), természetesen Wi-Fi az van. Ezért olcsóbb ennyivel, tényleg alap használatra való. Nekem US csatlakozósat adtak egy kis átalakítóval, de máshol láttam, hogy van EU változat is. Szerintem ahogy éppen beszerzik, úgy küldik, de végülis mindegy, mert használható. Az átalakítóssal nekem csak annyi a bajom, hogy a teljes méretű aljzatba (mint a fali konnektor) megy bele, a keskenybe (ami hosszabbítókon szokott lenne sorban egymás mellett sorosan), abba nem.
A V11-ben viszont magyar nyelvet majd valakitől kell szerezned, mert úgy látom, hogy alapból abban sincs. -
tesopapa
aktív tag
Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy ezekbe az MTK6577 -es ROMokba a Cyanos Themechooser appot bele lehet valahogy applikálni? -
bolfantom
csendes tag
Üdv!
Zopo zp300+ és 500+ magyar romja valakinek?
THX
-
DaFunk
csendes tag
-
-
DaFunk
csendes tag
válasz
feca81 #13467 üzenetére
hát most hogy mondtad,elnézegette,és jó hogy figyelmeztettél
viszont ez,megérné.talánés még belefér az árba
http://www.tinydeal.com/thl-v11-40-touch-google-android-40-wifi-3g-smart-phone-p-59117.html
ja,és az android verzió számít? vagy csak blabla hogy 4.0? (úgyértem,hogy átírt 2.3.6os?)
-
-
djnice
veterán
Várom olyan segítőkész ember jelentkezését, aki segítene életet lehelni Androidos telefonomba. Van róla egy backup amit az MTKdroidTools készített, de system.img helyett csak system könyvtár van, a többi img fájl és a partíciós tábla megvan. Ubuntu alatt próbáltam a system könyvtárból system.img-t csinálni, ami sikerült is, de flashelés után mégsem indul el a telefon csak a gyári recovery. Az img-t a mkyaffs2image és az mkfs.yaffs2 linuxos programmal is megpróbáltam legyártani, de egyik sem jó. A flashelést az SP Flash Tool-lal próbáltam. A modell egy x299i készülék MTK6515 procival.
-
siryeti
tag
Zopo ZP300+ tulaj társaimnak üzenem hogy erről a linkről letölthető az a fájl ami a belső memóriát átállítja 2.5GB-ra!!!
Vidó leírás mellékelve.
Azt hiszem ez azért ügyes munka!
Brutál kis telefon ez, imádom.
Üdv -
pmikloska
aktív tag
válasz
DaFunk #13462 üzenetére
Hú, olcsó készülékek közül is érdemes márkásat venni! Én most egy ilyen olcsót vettem, magyarítást kértem hozzá, IPS LCD-je van, nagyon alap, de annak jó telefon, és itt most olcsó: [link], de ha minden igaz, ez a leértékelés csak máig érvényes. A magyar ROM-ot meg majd feltöltöm valahova neked.
Today is 2012.12.12. On such a special day, to thank for our costumers’ supports all the time, we have got huge promotions and surprise prepared for you to help you save more around Christmas shopping. Please remember that all the promotions bellow are only available for 48 hours only. Hurry up to seize the last chance to shop at the lowest prices in 2012 now! -
DaFunk
csendes tag
igazából ezt néztem ki.
http://dx.com/p/daxian-i5-android-4-0-gsm-bar-phone-w-4-0-capacitive-screen-dual-band-wi-fi-and-dual-sim-black-167585vagy
http://dx.com/p/daxian-g20-android-4-0-gsm-bar-phone-w-4-0-capacitive-screen-quad-band-and-wi-fi-white-blue-162518
azlenne a kérdésem,hogy megéri-e azt a 10dollár felárat a második,és hogy a Market működik-e,és van-e ROMja(mégmindig nem tudom miaz
) vagy ilyen árban mi lenne jobb?
-
törölt tag
válasz
Ghostdog77 #13459 üzenetére
Olyat nekem is csinált, egy ismerős samu s2 telefonja pedig azon gyári rom volt(se root, se custom rom), pár újrainditás megoldotta a problémát, ezek szerint ez vmi samu betegség.
-
Nokia12
tag
válasz
Ghostdog77 #13459 üzenetére
JB ből olyan verzió amit nem SD ről kell telepíteni, hanem flashtoolsal nincs esetleg, én csak SD ről telepíthető zipes verziót találtam, hogyha flashtoolos feltöltés után nálam is jól működne. Miven ISC 4.0.4 esekkel jól működik, így hibás nem lehet, valami szoftveres hiba lehet inkább.
-
acelos
tag
Kamera típusok a lenti készülékekben:
OmniVision OV8825 is in Jiayu G2/G2 (Dual Core), Amoi N820.
OmniVision OV5647 in Lenovo A750/A789/P700/P700i, ThL V9, G23.
OmniVision OV5640 in Zopo ZP100.
S5K4E1FX in ZTE V970.
Sony IMX073 in Zopo ZP200.
Sony IMX105 in ThL W1/W3/W1 + / W3 +, Ulefone V12/V1277 (version with 8MP).forrás:
http://forum.china-iphone.ru -
törölt tag
válasz
Ghostdog77 #13456 üzenetére
Tegyél fel egy gapps-ot recoveryből, úgy menni kell a play-nek.
-
vna
csendes tag
Sziasztok,
Most olvastam, hogy a Samsung-nak lesz egy, vélhetően jó specifikációjú, következő generációs Duos készüléke: [link].
Persze ezek még csak kiszivárgott infók, de azért érdemes lehet figyelni a Galaxy Grand Duos (GT-I9082) telefont. -
Nokia12
tag
UMI X1 tulajoktól kérdezném mindenki ICS 4.0.4-el használja? Én egy 11.08.i Samsung custom ROM ot tettem fel, magyarítottam szépen működik.
A JB 4.1.2 12.09. utolsó viszont (és régebbiek sem) nem akar működni normálisan. Olyan szinten érzékeli csak az érintőpanelt, hogy ha nagyon tapicskolva van akkor néha reagál valamire, de gyakorlatban ezzel használhatatlan.
Külföldi fórumokat olvasgatva használhatónak kéne lenni a JB nek. JB-t még senki nem tett rá? -
LámaZ
addikt
Most a történelemnek írok:
Ez a topik is úgy el fog süllyedni min. 5 év múlva, mint a Titanic.
A ma megvett kétmagos procival szerelt telók annyira butáknak fognak tűnni...A másik meg a Kínából rendelés.
Vagy máshonnan fogtok akkor rendelgetni, vagy már nem ilyen gizmókat. -
pmikloska
aktív tag
Szerintem ne add fel, én is hasonló helyzetben vagyok, én egy újabb, de gyári firmware-t szeretnék feltenni a telefonomra, de nincs root-olva, úgyhogy valahogy neki kéne kezdeni, csak még nem néztem utána, hogy kell.
A root a lényeg, utána már a Play-t fel lehet tenni, ha jól tudom. -
pmikloska
aktív tag
Fektetve nézve? Mert úgy nagyon rossz netezni egy telefonon, normál álló nézetben meg tökmindegy. Szerintem ne vacakolj ezen, mert lehet, hogy így jobb telefont kapsz, vagy jobb áron stb.
Jah, a 800-ból is lemenne a böngésző felső sávja és az értesítési sáv.
Csak jót akarok, hidd el, nem kötekedésképpen írtam most ezeket. -
fila
senior tag
válasz
pmikloska #13444 üzenetére
A készülék kinézete, minősége teljesen jó, sötét színű ezzel semmi gond nincs. A páromnak nem mutattam még meg, én vagyok csalódott, leginkább azért mert nem néztem rendesen utána annak hogy fut-e a play rajta. Tulajdonképpen eszembe sem jutott, hogy nem futna
Orosz fórumot olvasgattam róla (google fordító), de én úgy látom, hogy még nem sikerült megoldani a root-ot, és a playt. -
Sziasztok!
Létezik olyan kétkártyás Androidos telefon, aminek 1280*800 a felbontása 5,3 col körül?
Tulajdonképpen egy olcsóbb kétkártyás Galaxy Note 1-et szeretnék.
Köszi!
Üdv: Bici
-
pmikloska
aktív tag
Csalódtatok benne, vagy nem tetszik a párodnak (attól még, hogy szép és jó)? A barna hátlapos nekem kimondottan tetszik, egyébként meg olyan Samsung kinézetű (fehérben határozottan, úgy tipikus női telefon).
Szerintem a root-olásban és utána a play felpakolásában biztosan tudnak itt segíteni hozzáértő fórumtagok. -
hun_gery
aktív tag
Re!
Szerintetek van arra valami mód, hogy a belső tárhelyet, ami alapból 2GB int.sd, és 512Mb data particióra van osztva, valahogy átbuheráljam 1,25GB data és 1,25GB int. sd részekre?
(Olyat már találtam ami 2GB data, 512 int.sd-t csinál, de az nekem nem jó annyira.)
(umi x1)
-
fila
senior tag
Rendeltem a páromnak karácsonyra egy Jiayu G1-et, meg is érkezett. Minden szép és jó.
Viszont a páromat elküldték a cégtől, így már nincs szüksége 2 sim kártyás telefonra. Eladni nehéz lenne, mert nem rootolt a készülék, és a Google play sem megy róla.
-
Bagira01
veterán
Most néztem a Jiayu G2-m postai állapotát. Tegnap beérkezett és le is kezelték, ma sajna nem jött meg. Remélem holnap kihozza a postás.
-
ÁrPi2
senior tag
Olaszból azért úszik meg vámot (és áfát) mert EU-n belüli.
Fórumbeli olvasmányaim szerint DHL Ups ems éssatöbbi gyors futárokkal való rendelés EU-n kívülről (tehát ha esetleg kínai
) (leg)nagyobbrészt nem csusszan át vámon a hozzádutazása során.
Ezzel szemben a Hongong Post, China Post és SingPost ócó vagy freeshippinges rendeléseket úgy szállítják le hogy többnyire nem terhel téged vám vagy akár áfa fizetés sem, emezek persze jóval lassabban is érnek céljukhoz.
-
kugli81
aktív tag
Scrácok valaki segitsen a cwm felrakásában .Rootoltam megcseréltem az sd kártyát a belső rommal minden fasza már csak egy cwm et szeretnék feltenni ,hogy menthessem a romot...Hogyan rakjam fel és melyik cwm et ?Nem szeretném ezzel már elrontani
A gyári recoveryben kell feltölteni image file-ból ?
/ ihtc one x - maui.11amd.w12.22.sp.v1 vagy nem tudom milyen info kell a teloról/
olvastam a topik elején a telomhoz való ClockworkMod kell ,de melyik jó nekem illetve remélem nem csak a flash toolal lehet feltenni azt nem használtam sose .A gyárik recovery nem rakja fel ?
-
thre
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam közben pár tagnak a kommentjeit, volt aki megúszta a vámot, áfát. Ez minden üzletnél bejön? vagy csak a szerencsés kissebbség? Csak mert ha tuti bejön akk valszeg megrendelném a Xiaomit
Köszi, üdv
-
b0bcat
addikt
válasz
pmikloska #13423 üzenetére
"...azonban további előnyt nem jelent számotokra..."
További? Előny?
Semmi előnyük nem származik belőle!
Én valami ilyesmit javasolnék (nyelvtani és központozási hibákat is javítva
):
Ezek a weboldalak - saját bevallásuk szerint is - mindössze közvetítő cégek, akik segítenek a hazai, gyakorlatlan internetes vásárlóknak a kínai telefonok külföldről történő megvásárlásában. Az ilyen vásárlásoknál plusz költséggel (közvetítői felárral) kell számolnotok, míg valódi plusz szolgáltatást ezért cserébe nem kaptok, így a fórumozók meglátása szerint gazdaságosabb - és ugyanannyira biztonságos - közvetlenül a külföldi webshopoktól rendelni, amelyhez az itteni fórumozóktól (ingyenesen) kaphattok segítséget.
-
Male
nagyúr
válasz
ADAM1337 #13416 üzenetére
Igen, nekem is szemétmentesen küldték
Merülésre: 0.4 - 0.5% / óra sleepben, 12-13% / óra telefonálás közben. Wifi/játék/GPS részt nem mértem eddig. Mondjuk az enyém még az egymagos verzió.
pmikloska: Szerintem a vége nem kell hozzá, elég leírni azt, hogy mit is csinálnak, és mi az előnye (magyar a felület), és mi a hátránya (PayPal védelem nincs ilyenkor), és mi egyezik (vám kockázata, mást küldenek kockázata, gari, stb.). Aki akarja végiggondolja, vagy rákeres a topicban. Így nem lehet belekötni, de felhívja rá a figyelmet, hogy mi is zajlik ott.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
feca81 #13419 üzenetére
Igen, erre is gondoltam, aztán arra is, hogy ezek valószínűleg nem fizetnek semmilyen adót stb. ezek után, tehát örülhetnek, hogy valaki nem jelenti be őket.
Egyébként úgy képzeltük, ha jól látom, hogy valami ilyesmit lehetne kitenni:
Többször felmerült már az x és y oldalakról vásárlás kérdése. Ezek az odalak -saját bevallásuk szerint is- közvetítő cégek, akik segítenek a hazai, gyakorlatlan internetes vásárlóknak a kínai telefonok megvételében, az ilyen vásárlásoknál közvetítői felárral kell számolnotok, azonban további előnyt nem jelent számotokra, így a fórumozók meglátása szerint gazdaságosabb és a PayPal védelme miatt ajánlott közvetlenül a külföldi webshopokból való rendelés.
Ha valamit máshogy írnátok, pontosítanátok stb. jöjjenek azok a válaszok!!!
-
b0bcat
addikt
válasz
feca81 #13419 üzenetére
Felhívni az olvasók figyelmét arra, hogy az ilyen helyekről történő rendelés valójában* mit jelent, az nem hitelrontás. (Különben is milyen hitelük van ezeknek a vállalkozásoknak azok szemében, akiknek van akár minimális rálátásuk a témára?
)
* Ugyebár semmi plusz szolgáltatást nem kap a vásárló a felárért cserébe, hiszen saját maga is megrendelheti ugyanazt a készüléket Kínából. Sőt, ha valami probléma merül fel, el sem járhat vásárlóként, hiszen jogilag nem ő áll kapcsolatban a kínai eladóval.
Ezeket a szóban forgó cégek sem titkolják, csak alaposan el kell(ene) olvasni a szerződési feltételeket.
(Erről most beugrott a South Park "Százlábú iPad" c. epizódja.
)
-
tthom
senior tag
Ezt a VINUS V6-ot néztétek? 3.5ös kijelző és 960x640-es felbontás! Feltéve ha igaz.. Csak azt nem tudom, hogy értelmes hardverrel miért nem párosítják ezt.. Lenne egy kisméretű, brutál telefon olcsón.
-
Gregorg
tag
Belföldről. Infó alapján nagyszámú megrendelés van és karácsonyig tartó ajánlatról van szó. Ezért gondolom, hogy valamelyik kiskínaival kiokoskodhatott egy jó ajánlatot. De ez feltételezés.
Azt írja, hogy készleten is van neki, de be vannak már foglalva, illetve tegnap 20 darabot rendelt.
-
ADAM1337
nagyúr
Még annyi hogy semmilyen kinai app nem volt rajta.
Merülésről sajnos nem tudok nyilatkozni még, de múltkor barátnőm vagy 2órát nyomkodta játékokat szedett és nézte de elég jól bírta utána is valami 50%-on volt.
Majd root-olom meg megy rá cwm bár custom rom-ot nem találtam még rá. -
Gregorg
tag
Sziasztok kaptam tippet, jiayu g3-at 30 ezer forintért vágnának hozzám. fals avagy sem szerintetek. Új, kintről rendelt. de én 200 dollár alatt sehol sem láttam bár komoly discountok vannak ha nagyobb tételben rendelik
-
-
b0bcat
addikt
válasz
pmikloska #13404 üzenetére
"Mit is beszéltünk, hogy akkor igen rövid jelöléssel/kifejezéssel mit írjak oda? Vagy csak hagyjam ki és kész?"
Nem született "megállapodás".
Szerintem a legtutibb, ha a GPS-es SoC-hoz azt írod, hogy GPS, a többihez meg nem írsz GSP-t. De ez szigorúan az én véleményem.
-
Male
nagyúr
válasz
DaFunk #13372 üzenetére
Ha ez tetszik, akkor inkább innen és a pluszos: x26i+ ...vagy van náluk sima x26i -is, csak éppen 10 dollárral olcsóbban. A topicban kettőnknek van tőlük x26i, és egynek x26i+ ...mindhárman pozitív véleménnyel voltunk a boltról is, a telefonról is, ha jól figyeltem
...ja, és mindhármunknak alapból magyarra volt állítva ez a telefon... és teljesen magyar, nem kell semmit hekkelni. (külön kérni sem kellett, egyszerűen figyelnek erre)
-
pmikloska
aktív tag
válasz
b0bcat #13385 üzenetére
Éppen erre gondoltam tegnap, amikor olvastam, hogy ezt is beletegyem, mert az újak folyton kérdezik. Hamarosan beleírom, és azt az A-GPS-es dolgot is cserélem. Mit is beszéltünk, hogy akkor igen rövid jelöléssel/kifejezéssel mit írjak oda? Vagy csak hagyjam ki és kész? Azt beleírjam még infónak, hogy Cortex A5 az újabbak meg A9-esek? És azt, hogy a videógyorsító PowerVR SGX531?
-
Joeker67
aktív tag
Üdv! Kinéztem egy Thl W6 típusú készüléket.
Van valakinek tapasztalata a telefonnal kapcsolatban?
Miért van az, hogy az oldalon free shipping van kiírva,
mikor megrendelném, akkor mégis hozzáad 5 usd-t,
shipping megjelöléssel?
Innen venném.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged