- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vna
csendes tag
Sziasztok,
Most olvastam, hogy a Samsung-nak lesz egy, vélhetően jó specifikációjú, következő generációs Duos készüléke: [link].
Persze ezek még csak kiszivárgott infók, de azért érdemes lehet figyelni a Galaxy Grand Duos (GT-I9082) telefont. -
vna
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Gigabyte GSmart G1345 telefonom van. Sajnos a készenléti idő alig 1 nap, néha a hangszórók (elülső/hátulsó) szórakoznak és persze 3-4 hetente lefagy. Az hogy nem tudok vele kis felbontású videót sem megnézni (helyi, nem netről) az sajnos alap.
A Huawei G500 (U8836D) telefonnal szemezek és videók alapján rendben is van. A kérdésem az, hogy ha korábban említett helyekről rendelek (etotalk, mixeshop), mivel "normális" boltban nem találom, akkor szoftver szempontjából mire számíthatok?
Gúgel féle alap dolgok, mint Gmail és Play store, elérhetőek alapból vagy bűvészkedni kell?
Nem hiszem, hogy problémát jelentene csak jobb ha előre tudom, illetve alapvetően jobb szeretem out-of-the-box használni a telefonokat és nem csesztetni.Láttam, hogy korábbi oldalakon többeknek is tetszett ez a készülék. A dual SIM, tényleg nem dual stand by és a két SIM egyszerre elérhető? Akksi idővel mi a tapasztalatotok?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest