- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
válasz
DaFunk #13468 üzenetére
Nekem 2 napja jött meg ez a telefon, pont ilyen árban, rögzítettem is a táblázatban. A feleségemnek vettem. Tökéletes kis masina, mindennel fel van szerelve. Az MTK 6575 proci teljesen megfelelő, gyors folyamatos a működése.
Wifi erős, a GPS az általam leírt módszerrel (1 oldal) 10 ! másodperc alatt jelet fogott, stabil. Android 4.0.4 van rajta, ezen a feleségemén a legújabb 20121109 firmware van már telepítve. A THL fejleszti a firmware-t ehhez is folyamatosan, az oldalukról letölthető. Igaz angol nyelv van rajta, dolgozom a magyarításon, de morelocale2-vel is elégséges szerintem az alapvető kezeléshez.Itt van két jó minőségű videó a készülékről:
Fehérben:
[link]Feketében:
[link] -
feca81
aktív tag
válasz
DaFunk #13468 üzenetére
lényegesen jobb választás, mind proci mind memória tekintetében... ráadásul a gyártó is ismert. A 3 közül biztos ezt választanám, de azért én megnéznék még több tucat telefont. Bár ár-értékben magánvéleményem szerint eléggé kiemelkedő. Hirtelen nem tudnék jobbat ajánlani ebben az árban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest