Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • matta2003

    tag

    Sziasztok!

    A segítségetekre, tapasztalatokra volna szükségem egy probléma megoldására.

    Van egy BLUBOO Xfire 2 telefonom kb. 7 hónapja használom. Amire nekem kell arra nagyon jó volt – eddig. Az akkuja el kezdett szórakozni. Nem tudom tölteni, csak bizonyos százalékokig. Se a gépről, se SAMSUNG, se Micrsoft töltővel nem tölti fel 100%-ra. Nem tudom felidézni, hogy mióta csinálja ezt, de kb. 1 vagy 2 hete. Most olyan 53%-nál tovább nem megy. A telefonon a töltést jelző piros LED ég miközben be van dugva. Ha mozgatom a töltőfejet, akkor kialszik – mintha kontakt hiba lenne.

    Ami újdonság lehetett az az, hogy vettem egy 1 méteres micro-USB hosszabbító kábelt, hogy a kocsiban található töltőt meghosszabbítsam, ne a derékszögű töltőfej feszítse a töltőcsatlakozót.

    Egyébként korábban azt csinálta, hogy miután feltöltődött 100%-ra egy darabig nem csökkent az akku töltöttségi értéke, majd ha telefonáltam vele hirtelen kb. 80-ra leesett, utána pedig szépen ment lefelé, ahogy kell. Kb. 2 naponta kellett tölteni. Az akku nem kivehető.

    Próbáltam többször újraindítani – egybként éjszakára be van állítva, hogy kikapcsoljon, reggel bekapcsoljon. Olvastam a neten, hogy vegyem le a USB-debuggingot a fejlesztőmódban az segített valakiknek – ez nincs be kapcsolva nálam…

    Mit tudok tenni? Nagyon zavar.
    Előre is köszönöm a segítséget!

    nem 21 éves vagyok...

Új hozzászólás Aktív témák