-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
mazda83 #126057 üzenetére
Ha net telefonon keresztül megy (mobil net) akkor ajánlott a B20 megléte. EU szerte használják, hiánya fájó lehet, mivel nyilván nem a 3G-t fejlesztik és lehet kint is megeshet, mint itthon is, hogy LTE 800 Mhz van, de 3G nincs már, marad a 2,5G (Edge).
-
alexw801
senior tag
-
andrisbandi
őstag
válasz
mazda83 #124788 üzenetére
Az érdemes előre elönteni, h a részleges visszatérítés megfelelő e számodra.
Mert elsősorban azt szokták felajánlani. Ha az összegből kb meg tudod javíttatni Magyarországon, azzal lehet jobban jársz.Full refundot szerintem nem kaphatsz, mert a GB-n 45 nap van a vásárlásra elállástól.
- A fenti linken képeztem ki magam ,meg az ügyfélszolgálatukkal viaskodtam udvarias hangnemben.
Küldtek nekem egy eleve használhatatlan telót, minden rossz volt benne, de nem akarták visszafizetni a teljes vételárat. Csak a Paypallal sikerült a full refund. A telót vissza kellett küldeni, majdnem 6 ropi volt, de PP azt is visszacsengette.Mivel ez lett volna a "normális telefonom", és itthon gyorsan venni kellett helyette egy másikat drágán, (a régit meg elvitték), jól becumiztam... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- DOOM - The Dark Ages
- Crohn betegség
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest