- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne Nokia okostelefont vásárolni 30-ig bezárólag. Csak új telefon jöhet számításba, semmilyen másik márka nem érdekli. Ami fontos, hogy bele lehessen tenni a régi standard sim kártyát. Létezik még ilyen telefon? Skype-ra és Viberre használná. Köszönöm!
-
SLYM
veterán
Sziasztok!
Kicsit off, de talán annyira nem vészesen, hogy jelenleg egy Meizu m2 note [link] okostelefont használok. Hasonló méretben (5.2-5.7 coll között) és full HD kijelző felbontásban érdekelne 50-60-ig egy olyan telefon, aminek ennek a telefonnak a kamerájánál lényegesen jobb képe van. Ez a legfőbb prioritás. Akadna ilyen masina? köszönöm!
-
SLYM
veterán
válasz
trebrona #129666 üzenetére
én ebből indultam ki. hol tudok ennek utána nézni rendesen?
-
SLYM
veterán
üdv! ide is bemásolom a kérdésemet, ez a topic kicsit jobba pörög, mint a telefon (meizu M2 note) topicja [link]. köszönöm a választ
-
SLYM
veterán
köszi srácok! ez megfelelne nekem? azt látom, hogy képet faszán át tud vinni, de a hangot is át tudja küldeni ugye? köszönöm
(illetve most jut eszembe, hogy feltettem már ezt a kérdést máshol), csak bíztam benne, hogy nem kell plusz egy kütyü a sporléma megoldására, de látom esélytelen. akkor ezt ajánlotta egy fórumtag:[link] nem igazán értek ezekhez. nem tudom miket kell nézni, konkrétan mi a célra a megfelelő termék (full HD filmeket szeretnék nézni a TV-n)
-
SLYM
veterán
válasz
aytukabozs #128428 üzenetére
Panasonic TX-PF50S20. asszem semmit se tud ez a TV
. a telefon pedig meizu M2 note. 5.1 android alapú kínai, gyári OS-el
-
SLYM
veterán
sziasztok!
ha letöltök egy filmet a windows-os PC-mre, azt át tudom tenni az androidos telefonomra (meizu M2 note) valahogy, ami aztán le is játssza azt egy TV-n, egy olyan kábelen keresztül, aminek az egyik végét a telefonba lehet dugni, a másik vége pedig HDMI, amit be tudok dugni a TV-mbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest