- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
Viktor0610 #139863 üzenetére
Nem, ez nem a Vivo...
-
KisSarkany
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki ezzel a telefonnal: YWS V19 pro?
Olyan telót keresek, ami nagy (ez 7.3 colos), főleg pdf olvasás és videó nézésre kellene... és persze max. 50ezerig... -
KisSarkany
csendes tag
Sziasztok!
Az eustockon, mobilamben, edigitalon es az expansyson kivul hol lehet meg magyargarival dual simes telokat venni? (Amivel jo tapasztalatok vannak!)Koszi
-
KisSarkany
csendes tag
Sziasztok!
Most mit ajanlanatok az alabbi feltetelekre:
60ezer +-20ezer HUF,
Min. 3gb ram, (pl. A lenovo p70 nekem keves volt)
B20,
Dual sim, (nem kell feltetlenul dual aktiv, de nem hatrany)
Kepernyomeret max. 5.5
Megbizhato - ne kelljen vele szervizbe futkosni,
Kivalo gps,
Wifi, bluethooth megbizhato,
Kamera mindegy,
Viszonylag jo akuido,
Gyari rommal is normalisan mukodjon, se idom se tudasom mokolni,
"Itthon" "azonnal" meg tudjam venni, tobbhetes utazas nem johet szoba.
Legalabb angolul beszeljen,
Amire hasznalnam: telefonalas, navigacio, web, youtube, skype, viber, szotar, tanulas, email, titkarno...
Es hosszutavra szeretnem!Koszonom!
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
zolipapa66 #119669 üzenetére
A problemam az altalatok ajanlott oldallal masik browserrel megoldodott. Csak ez a homoszexualis crom mindig felulbiral... Es most akkor par napra el is tunok atvakarni magam a meglelt informaciokon.
Koszonom! -
KisSarkany
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #119668 üzenetére
Mert ez nekem egyaltalan nem igy nez ki.... Majd ejjel megnezem gepen masik browserrel
Koszi! -
KisSarkany
csendes tag
válasz
zolipapa66 #119648 üzenetére
Koszonom!
De a xiaomi miota tud b20at? Es ezekbol melyik strapa?
Tibcsi, sanyesz: azt hiszem nem voltam egyertelmu. Mellesleg a bigger vagy a smalest miota technikai parametrer?
Olyan oldalt keresek ahol ugy lehet keresni mint a gsmarena advanced keresojeben es ismeri sz osszrs brandot de a kinai osszeset mindenkepp.write-only :
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #119644 üzenetére
20-80 kozott...
Ize.. Olyan keresore gondoltam ahol parameterekre is lehet keresni. Technikaira...
-
KisSarkany
csendes tag
Hi!
Latom masok se tudnak donteni milyen telefont vegyenek
Mit tudtok javasolni strapatelefon teren? A strapasagon kivul a jo hangminoseg, nagyon jo gps es b1,3,7,20 a feltetelek.a gsmarenan nagyon sok telefon nincs fent. Van olyan gyujtooldal ahol lehet meg keresni es a kinai brandeket is ismeri?
Thx.
-
KisSarkany
csendes tag
Sziasztok! ZTE Nubia Z9 mini-rol mit tudnatok mondani? Van valakinek tapasztalata vele? Nemsokmindent talaltam rola a forumban... Meger 222eurot?
-
KisSarkany
csendes tag
Koszonom!
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
Graphics #118835 üzenetére
Az ara nem erdekel (annyira)... Az szamit, hogy jo legyen, jo legyen a gps, kibirjon meg sok sok evet, es ne haljon bele ha 3 appot egyszerre akarok futtatni... Es idokozben az is szempont lett, hogy telefonalni lehessen rajta, mert olvastam, hogy van telefon ami erre sem alkalmas mert a masik fel nem hallja a mondokam... Bar biztos nekem vannak elrugaszkodott elvarasaim ha szempont, hogy egy telefon telefonalasra azert jo legyen...
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
KisSarkany #118813 üzenetére
Sziasztok!
Az alabbi telefonokat vadasztam ossze:
Doogee x5pro
Moto g2
Huawei p8lite
Oneplus x
Redmi 3 (a zart rendszer miatt fenntartasaim vannak)
Lenovo p70Fontossagi sorrendben az alabbiakat kene tudniuk:
Kivallo gps
Hosszutavra jo legyen
Ne akadjon, ne nyogjon, ne gondolkozzon csak csinalja amit kerek. (Jatek csak szokoevben, doksik, videok, kommunikacio a felhasznalasi terulet)
B20 csak akkor erint ha hazankon kivul is hasznaljak.Szerintetek melyik telefont vegyem? Esetleg tudnatok sorrendet irni? Mert van amelyik meg nem kaphato es jovoheten mar meg kell vennem.
Thx.
-
KisSarkany
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest