Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klampfer
tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
A Paris erősen előítéletes és full szubjektív - illetve elég sok hibát ejtő - mobilarénás teszt után számomra ez a cikk fenntartásokkal fogadott, az itteni, xda és pda4ru valós felhasználók tapasztalata nekem mérvadóbb,,,
Sajna az UMI kamera minőségét saját tulajok sem nagyon méltatják, pedig nyerő lenne...
Apollóra viszont kíváncsi vagyok, de most jönnek az első igazi tapasztalatok
CPU, és rendszer sebesség nem érdekel, bármelyik harmada is elég lenne nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
CPU, és rendszer sebesség nem érdekel, bármelyik harmada is elég lenne nekem.