Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hoszibarat
üzenetére
Nekem Oukitel k6000 van kb 3 hete használom, teljesen megvagyok vele elégedve.
Imádom, hogy nem kell mindennap töltenem és amiatt sem kell aggódnom, ha már csak 30%-on áll az akku kitart-e a nap végéig.
Igazat megvallva féltem, hogy vastag és nehéz lesz vagy valami ormótlan tömzsi izét kapok, de szerencsére nem így lett. Élőben sokkal jobban néz ki mint amire számítottam, azokon az agyon photoshoppolt képeken a webshopok oldalán. -
Plasticbomb
addikt
válasz
üzenetére
Én meg mindenhova Google Now-t raktam fel az utóbbi két évben. Jó rég megvettem a Beautiful Widgetet, azt kipakolom óra+időjárásban, és megvan minden. Igaz, én Amúgy Stock Google Android párti vagyok. Háttérképet meg pl most ezekből raktam fel, hogy jól is nézzen ki: Google
-
törölt tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Sztem elég egyértelmű. Azok szokták használni, akik a színes, szagos, villogó, térben mozgó elemeket és effekteket szeretik a home -on. Az ilyesmik pedig mindíg erőforrásigényesek.
A Novat sem ismerem, nekem minden droidomon Apex van és nem nagyon volt még vele problémám. Még régen, egy frissítés bugos lett, de gyorsan javították. Nem vagyok design fan. Még a háttérképet is kikapcsoltam. A fekete háttér nekem tökéletesen megfelel. -
salaud
aktív tag
válasz
hoszibarat
üzenetére
Doogee y100 pro van a családban kettő, Teljesen elégedettek vagyunk vele. Az akku lehetne nagyobb, átlagra nálam 4:40 perc kijelzőidőt ír ki. Több mint 4 hónap tapasztalat után mondhatom, megvenném újra.
Az Outkitel-ről jókat olvastam ITT.
HA egy árban vannak, a nagyobb akku miatt az Outkitelt venném.
-
Beni2360
félisten
válasz
svgyula
üzenetére
Vagy luzer error
vagy valamelyik apk ügyesen futott a háttérben Hm.
Inkább a második én is erre gondoltam, de azért 85%-ról amit 5 óra alatt ért el,mivel le volt zárva. Aztán fél óra alatt majdnem nullára lemegy és kikapcsol, na ez volt durva.
Nekem a TSF Prime launcher volt gyanus mert elég aktív és az ragadhatott be.
Reggel leváltottam és azóta csak 58% ment le az aksi.Más maradt ugyan úgy. -
b0bcat
addikt
válasz
hoszibarat
üzenetére
Az Oukitel és a Doogee is "kevésbé márkás", mint a Cubot.
Szomorú, hogy pont kifogtál egy hibás darabot. 
-
svgyula
addikt
válasz
Beni2360
üzenetére
Szia! Amit leírtál az nem a telefon hibája! Vagy luzer error
vagy valamelyik apk ügyesen futott a háttérben. A melegedés nem "magától" van hanem a maximális processzorhasználat következménye. Sajna nem igazán van még olyan telóaksi amelyik kibít 4-5 óra maximális processzor használatot. Nekem is volt ilyen ráadásul úgy hogy nem játszottam vele. Egyszerűen elkezdett melegedni aztán amikor észrevettem kikapcs-bekapcs és megoldódott. Sőt volt olyan is amikor a "gyári" apk is simán vákuumot szív az aksiba. Honor 6 egészség apk is ilyen! -
hoszibarat
csendes tag
válasz
GIJoe
üzenetére
Banggood-ról rendeltem, szállítással nem volt semmi gond. Azonban telefonáláskor a másik fél nagyon rosszul hallott. Olyan volt, mintha vízben lennék, meg néha olyan "zavarokat" hallottak, mint amikor szól a rádió és egy mellette lévő telefonra sms érkezik. (rezonancia?) Próbáltam frissítésekkel, felraktam a legújabbat, de nem javult meg. Szerintem mikrofon hibája volt. Itt a fórumon is kértem segítséget, de miután a tanácsokat végigcsináltam és nem lett jobb, ezért írtam nekik.
Korrektek voltak, minden levelemre pár órán belül válaszoltak. Kérték, hogy küldjem vissza, ők pedig küldenek egy újat, vagy visszafizetik az árát. Először az új küldést választottam, de miután a banggood EU raktárában valami fejlesztés folyik, és nem indítanak egy ideig szállításokat, mégis kértem, hogy utalják vissza.
Amúgy a visszaszállítás költségének csak felét állták, de azt rendben meg is kaptam. (Paypal-on ha minden igaz visszakapom amúgy az egészet).Szóval most kell egy telefon, de úgy döntöttem, nem Cubot lesz. Ezért kérném segítségeteket, véleményeteket, tapasztalataitokat.
Meizu M2 egész jónak tűnik, de az, hogy nem tudja a Band20 4G-t az mennyire okozhat problémát? Többnyire Győr környékén használom.
-
GIJoe
addikt
válasz
hoszibarat
üzenetére
"Miután a Cubot X12-es telóval kicsit befürödtem " ha van időd erről írhatnál...
Esetleg a minőségibb irányba menni? Meizu M2?
-
hoszibarat
csendes tag
Sziasztok!
Miután a Cubot X12-es telóval kicsit befürödtem (vissza kellett küldenem, az árát visszautalják), most 100 $ környékén keresek dual simes telefont, lehetőleg EU ratárból. Találtam is ezt kettőt:
Oukitel K4000 illetve Doogee Y100 Pro 5
Van valakinek tapasztalata ezekről, melyik lenne jobb vétel? Vagy más hasonló árban (max 120 $)?
Köszönöm!
-
Beni2360
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Most kaptam szerdán meg, egyelőre tesztelés alatt van.
Tegnap volt egy érdekes esetem este 95% féltöltésnél semmi piszkálás alatt le volt téve és reklám alatt kézbe véve meleg volt a hátulja. Néztem az aku használatot semmi különöst nem találtam. Többször megnéztem de nem értettem. Aztán éjfél előtt kb 85% aksinál letettem és éjfélkor hallom, hogy zizzen vagy 3x és kikapcsol. Akarom vissza kapcsolni de semmi cufla. Töltő rá és alig akarta felvenni a töltést, párszor zizegett majd 1 perc után elkezdte a töltés venni.Közbe volt iktatva egy mérő eszköz.Elkezdte 0-ról tölteni de, hogy mitől vesztette el a benne levő 85% töltöttséget? Olyan volt mintha lemerítő funkció dolgozott volna benne. rajta volt egy TSF Prime, de ezt most lekapcsoltam ma reggel és azóta 58%-ra ment csak le pedig igyekszem nyúzni és nincs hatul melegedés.
Ja és amennyire vártam rá, (hogy kedvező áron meg tudjam vásárolni) első kézbevétel csalódás volt a fém keret nincs eléggé eldolgozva kellemetlenül vágó érzést tapasztalok.
A régi THL T11 telóm fogása 100X kellemesebb.
-
dokee78
félisten
Bluboo termékek mennyire ajánlottak?
Xtouch? -
ben-ga
tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi!
A régi, olcsó telefonoknál a megosztás után jöhet a sebesség probléma, nem? -
hevizms
addikt
válasz
105kacsa
üzenetére
Nem is csak pénz kérdése ez már.
Kényelem és az ingerküszöb.
Pld nekem ott van a céleszköz a kesztyűtartóban(Wayteq X960BT),de ha kell GPS,akkor már nyomom is a telón és teszem a tartóba.Nem veszem elő a céleszközt.Minek,ha tudja ez is?Lustaság
A fotókkal ugyanez a helyzet.Ha valakinek nem fontos hogy szuper minőség legyen egy kép,akkor nem viszi magával a fényképezőgépet.
Egyszerűbb előkapni a telót és nyomatni vele.
Persze egy fontos családi esemnynél nem telefonnal készítem én sem,de pld a mindennapokban tökéletes elég nekem a teló által készitett kép.Inkább az emberek fejében van némi hiba a túlzott elvárással a telók felé szerintem
-
105kacsa
őstag
válasz
üzenetére
Ott a pont. Nagyon sokan használnak telefont GPS-nek, fényképezőgépnek, videokamerának, pc-nek stb.
De mint tudjuk mindenre van céleszköz ami csak arra a funkcióra van. De azt is tudjuk, hogy nem mindenkinek van pénze mindenre cél eszközt használni ezért egy eszközben próbálja megkeresni mindezt több kevesebb sikerrel. -
törölt tag
A userek igénye, hogy szabadon szárnyalhasson a képzeletük. Itt, a topikban is sokan hiszik azt, hogy egy hardverben megvették az okostelót, PNA -t, fényképezőgépet és még kitudjamimindent. A gyártók meg adják a fantáziához a mesét, hogy bármi lehetséges, ők akár a fizika korlátait is képesek átlépni.
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, ez olyan, mikor a másolat kiegészítőket úgy adják el, hogy for xiaomi, de az arról még egy 2 pálcás másolat marad.
Mindkét esetben szándékos megtévesztés belefűzni egy oda nem illő brand vagy technológia nevét.Az én autóm akkor porsche like, mert 4 kereke van, mindegyik földig ér, átlátszó ablakai vannak, két irányba forgatható a kormánya, az eleje felé néző sofőr ülésekkel.
-
-
janakbacsi
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Szerintem nem, mert ez csak lecseréli a már fennlévőket, nem töröl.
Ahhoz le kellene töröld a systemet, feltenni egy ROM-ot GApps nélkül, majd azután a pico GApps.
Ha nincs ROM GApps nélkül, akkor marad a kézi törlés.
-
janakbacsi
őstag
Ha cwm alól felteszek egy pico gapps csomagot, akkor a most meglévő sok Google szarság eltűnik a telefonból?
-
spawn21
veterán
Üdv.
Adott egy Lg v10. (H961N) dual sim, viszont csak egy simet lehet lte-n használni. A másik csak gms módban lehet. Ez normális?
Köszönöm
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Bővítettem az összefoglalót pár telefonos tesztel,leírással. Sajnos most sokkal nehezhebb "felkutatnom" az ilyen írásokat, amik régebben íródtak. Akinek van ilyen és szeretné, hogy benne legyen az összefoglalóban az legyen kedves dobja be a topikba vagy akár privátba és berakom!
Ezúton is köszönöm mindenkinek!

-
105kacsa
őstag
ZTE Axon Elite - ligában játszik
első címlapos írásom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pècsimunkás
addikt
válasz
ben-ga
üzenetére
Megvennèm a helyedben a legolcsóbb telefont amivel lehet netet megosztani , beleraknám a simkártyát ès kèsz . Èn is ìgy voltam mint te , a tabletemhez kellet volna router , de drágálottam őket . A MM - ben ki is nèztem a legolcsóbb Concord telót , kb annyi lett volna mint egy router , de ha kell vègszuksèg esetèn ott lett volna egy használható telefon , csak közben szólt egy ismerős , h 5000 huf- èrt oda adja a règi Zopo zp 100 - at , úgy ,hogy azt vettem meg ...
-
-
Upo
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
-
Upo
addikt
válasz
ZolkoW
üzenetére
Szenzor típussal nem sokat érsz. Egy omnivision-t is el lehet rontani, és hallottam már olyant is, hogy csodák csodája sony szenzorral is összehoztak egész tűrhető képet. De sokkal inkább múlik az optikán és a firmware/szoftver együttesen, arra meg rákeresni nem nagyon lehet, én legalábbis azt hiszem el amit kipróbáltam. De az nem annyira reklámképes, sokkal jobban bedőlnek a Sony hívószónak a fogyasztók.
Tehát nem attól lesz JÓ, hogy bele van írva hogy sony, hanem attól azt várják, hogy eladhatóbbá teszi. Mondjuk ezt annyira nem is értem, mert az első teszt után kiderül hogy nem ér semmit, de nyilván van rengeteg olyan veréb, aki nem néz teszteket, csak meglátja a 4 betűt és rendel.
Szerk: na, mire megszültem, elkéstem

De fényképezni fényképezővel kell, telefonnal maximum szükséghelyzetben tényállást rögzítünk...
-
Roli5
tag
válasz
v2roli
üzenetére
Ha esetleg még gondolkodsz az UMI IRON PRO vételén, akkor én eladnám az enyém, nem fér el a zsebemben az 5,5".
Vettem hozzá tempered glasst, kemény szilikon tokot és körablakos flip "bőr" tokot.
E-fox-os vásárlás, tehát érvényesíthető a gari is, ha kell, de eddig semmi gáz vele kopp,kopp.
57 darab ezredes környékén vihető. -
Upo
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Még westelesként kezdtem náluk, amikor még ez nem volt, de utána már kiírta a várost. Nálunk minden évben van egy nagy rendezvény, oda mindig kitolnak egy westeles/T-s kamiont, ami mindig ünnepi szöveget tolt ki a városnév helyére, okosteló előtti időkben mindig néztük. Volt olyan teló, ahol a szervíz menüben vagy hol lehetett bekapcsolni a kijelzést, az újabbakon már volt szöveges beállítás a menüben. Szerintem kevered egy másik szolgáltatóval. De ha hazaértem, megnézem a nokia 6310i-ben, szerintem most is írja. De nem tudom hogy okostelón hogy lehet előhozni.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Jenne
üzenetére
A t-mobile most már telekom korábban Westel nél soha nem volt a cellainformáció elérhető.
Hogy a Telenor nál most megy - e nem tudom, régen volt ilyen.A samu s4 mini ben nem találtam erre vonatkozó beállítást.
lévén már van a telokban gps lehet nincs is értelme ....(#116928) Somatom
Nyilván nem akkor nem árulnának külön fényképezőt.
Én már azzal elégedett lennék, ha beltérben is lehetne zavarmentes képet csinálni, a mostani samu s4 mini ebben nem jeleskedik, kint napfénynél nincs gond vele(#116927) b0bcat
Inkább a felső kategóriában nézelődöm.
Eddig még teljesen eredménytelenül.Továbbra sem értem, hogy a nagy gyártók miért nem csinálnak normáis 2 kártyás telot EU piacra, gondolok itt a samu ra ill LG re, de a több droid gyártóra is.
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Még anno amikor volt egy Nokia 6303-as telefonom, azon be lehetett azt is állítani, hogy a kijelzőn a digitális óra mellett megjelenjen a város/település név is. Ha utaztam akkor mindig kijelezte az éppen aktuális települést/várost. Emlékeim szerint abban a telefonban mintha a cella információk engedélyezése alatt lehetett ezt beállítani.
Van egy Samsung Galaxy S 7582 telefonom és ebben ezt hol lehet beállítani? Ha be lehet egyáltalán.
És egy Samsung Galaxy Mini 2 S 6500-ben is be lehet ezt az opciót állítani? Vagy egyikben sem?
Előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Gondoltam, hogy valamit benézhettél, de ilyen apróságokon nem akadok fenn.

-
törölt tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Igen, hallottam róla. De, nálam egyébként sem játszik. Egyrészt a Mi4i -ben Snapi van, én meg inkább az MTK -t preferálom, másrészt, nálam
no Martini, no partyno B20, no Xiaomi. -
cma8
csendes tag
Betörött a jelenlegi telefonom kijelzője, ezért újat szeretnék venni. Nagyon tetszenek a Xiaomi telefonok, 50-60 ezer környékén szívesen vennék egyet.
EU BG oldalon most a Xiaomi MI 4 és a MI 4C jó áron van.
MI 4:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHzMI 4i:
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
4G: FDD-LTE B3/7(1800/2600MHz)2 db Telekomos kártyával szeretném használni. Megfelelők erre a készülékek? A MI 4i-vel működne az LTE? Mire kell figyelni a frekvenciáknál Telekom esetében?
Ha a kínai BG oldalról rendelek mennyi plusz költséggel kell számolnom? (A Redmi 3 is korrektnek tűnik...)
Esetleg várható mostanában valami jó vétel?Köszönöm.
-
-
punky10
addikt
válasz
üzenetére
Tavaly volt egy szokásos zavarodás a Telekom honlapján,5490 forintért vettem tőlük egy zsír új Huawei mifit, mindenféle hüségidö nélkül...
Illetve 3-at,de kettő havernak ment....
Szerintem nem volt drága... 
Illetve van egy sick-stílus Alcatelem is, azt 2 év hűségért "adta" a Telekom.
Jobban szerettem a Huawei, mert beépített akksija van... -
törölt tag
-
punky10
addikt
válasz
ben-ga
üzenetére
Mifit.Ez egy olyan eszköz, amibe beleteszed a NET-kártyát,bekapcsolod,és úgy működik,mint egy router.Tehát létrehoz egy wi-fi hálozatot.Bárhol használhatod,ahol van mobil-net.És bármivel rácsatlakozhatsz,amiben van wifi.Van amelyik egyszerre 5, van amelyik akár 10 eszköz is el tud látni nettel.És van még egy nagy előnye: ha a mifi eszköz 4G-s,akkor nem baj, ha csak 3 vagy 3,5 G-t tud...
-
ben-ga
tag
Sziasztok, kicsit off...
Vettem egy telekomos mobilnetet, egyelőre 2 kártyám van a telefonomban.
Milyen 4g eszközt kellene vennem ha általában a laptopot használom, de jó lenne ha a telefonon is menne?Van olyan is, amit az autóban használhatok, hogy nem kell a laptopba dugni? (még nem volt mobilnetem
) -
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Mivel itt azt állítják, hogy lehet kapni, ezért a Zopo ZP999 tudja ezeket. Viszont, mondjuk úgy, hogy a kamerához nem értek, mert nekem az itteni, általános nézettől eltérő elképzeléseim vannak a "jó fénykép" és a telókba szerelt kameramodulok összefüggéseiről. A ZP999 -ben egy Sony Exmor IMX214 van.
-
b0bcat
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Az összes hazai 3G és 4G frekvenciát elvileg a legolcsóbb MT6735 procival szerelt modellek is tudják.
Inkább a felsőbb kategóriákban kérdéses ez. 
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
PanUser
üzenetére
" De legalább egy döntetlent fogadjatok el, úgy tűnik ZP999-es mégis kapható itt-ott."
zp999 idáig is kapható volt!Én amiben nem hiszek az a 2 Gb-os változat. Sajnos sikerült két olyan oldalon megtalalálnod ahol jellemző a specifikációs tábla elírása. (dhgate, ali) kimovilon már a 3/16 os 999 3x et láttam ami létezik. A gyártó oldalán szintén csak ezt a két típust láttam. ( zp999 3x 3/16 ; zp999 3/32) Viszont valóban a két oldal megemlíti így legyen döntetlen!

-
Plasticbomb
addikt
-
PanUser
tag
-
Upo
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Note 3 az Mediatek Helio X10, a Pro meg Snapdragon 650.
A Mediatekesben a 3gigásban 27%-al nagyobb órajelen megy a vga mint a 2 gigásban, a pro-nál nem tudom van-e ilyen különbség, de nyilván 3/32-est vesz az ember, nem pedig 2/16-ost, pláne sd foglalat nélkül... -
törölt tag
válasz
PanUser
üzenetére
Nem tudok 2GB -os verzióról. Nekem az fura, hogy egy külsős bótban megvásárolható, a zopomobileshop.com -on viszont már régen nincs a palettán. Előbb a 3X tűnt el, aztán az LH is.
-
törölt tag
válasz
PanUser
üzenetére
Abban pont nincs különbség. A Lion Heart és a 3X verzió is 3GB RAM -os. Csak, az LH -ban 32GB a belső tárhely, a 3X -ben meg 16GB. Sztem egy kicsit borsos az LH felár ahhoz képest, hogy SD -vel bővíthető (2 SIM + külön SD slot). Ezt úgy ellensúlyozták, hogy az LH -hoz adtak SD kártyát, meg fóliát, meg kiskutyafülét. De, gondolom, hogy ez most nincs. Egyébként sztem jó vas. Én eleve hosszú távra vettem. Több, mint egy éve megvan és eszemben sincs lecserélni.
Egyébként a linkedben ezt látom: "State: On Sale since 7 November 2014" -
Lecs@
addikt
válasz
Milestone2
üzenetére
Ok, ok valahol igaz.

-
sbwolf
aktív tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
2014 Decemberben jelent meg. Nem most volt.
-
RVR400
veterán
-
svgyula
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Honor 6 plusz esetleg? Vagy a honor 7? Csak a típusra kell figyelni. A Kirin nagyon jól muzsikál az enyémben már másfél éve!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Ááááá neeem, neem, én ezt nem bíírom!!!!! Megőrjít, annyira lassúúúúúú.... És még KICSI is!

Szép meg minden a nosztalgia, de pont azért váltottam már S2ről eMaxra, mert kifilézete az idegeimet a lassúsága... Még egy ráadáskört nem bírok ki. Vennem kell addig valamit 200-300 eurós kategóriában, amit max hétfőn keddem a kezembe is nyomnak. Hollandia a helyszín, és jövő hét vasárnap repülö egy hétre MOra, szóval addig be is kell lakni, be is kell állítani..
Úgyhogy azt tudom, melyik négyesből szeretnék, de azt nem, hogy melyik lesz az az "olcsó" segéd, ami kisegít ebből az idegtépésből.
Zenfone2 ZE551ML ebben a pirosban még tetszik is, csak az intel chip nem szimpatikus, valamint csak az egyik simen van 3g és 4g valamint nem láttam a otthoni LTE800 B20 támogatást sem a shop speckójában.
Xiaomi Redmi Note 3at írtátok többször is, és árban egészen barátinak tűnik ebből a shopból, de elnézve a speckót, nekem nincs az az érzésem, hoyg ez esetleg. Ti mit gondoltok? (Van rá valamilyen csupasz android cm os? Akkor egy 32 GBs darabra be is neveznék talán.)
Redmi Note3 és Note 3 Pro között a mi a lényegi különbség, ami meghatározza a készülékeket, elválasztja egymástól?
-
svgyula
addikt
válasz
ludla
üzenetére
Szia! A kugli a barátod ha tudod használni. az első hasonlító oldal mivel ugye nem egy gyártóról beszélünk!
-
Kroni1
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi!

Én is ilyesmire gondoltam, mikor vodás voltam, akkor 3G-s telóról szintén vodás unokatesómmal szinte olyan tűéles volt a minőség, hogy azt hittem ott áll mellettem. Ezt asszem valami HD Hangnak hívják, de nem lényeg, most egyenlőre megfelelőnek tűnik igy is a hangminőség, és már amugy sem vodánál vagyok!
-
ludla
őstag
Tudtok ajánlani oldalt ahol meg tudom nézni meilyk telefonokban van a frissebb hardver?

-
Core2duo6600
veterán
válasz
Kroni1
üzenetére
Semmien hátrányod nem lesz belőle.
Ha az általad felhívott embernek is 3 gn van a teloja, akkor elvben jobb hangminőség érhető el vele, nekem a céges korábbi nokia is 3g (telenor) volt, de nem androidos, amikor felhívtam az elején 3,5 g -t írt ki, majd léptem egyet és visszament 2 g re annál a telonál jelentős volt a 2 mód közt a minőség különbsége.
A mostani S4 mini duos on nem érzek ekkora minőség különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amíg nem vettem meg addig jó volt. 
vagy valamelyik apk ügyesen futott a háttérben Hm.
Szomorú, hogy pont kifogtál egy hibás darabot. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)