Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilfu
csendes tag
Kéne egy kis segítség.
5" vagy nagyobb telefont keresek. minimum 2 GB RAM, Snapi 615 vagy MT6752, lollipop, LTE B20 kellenének.
max 50 ezret költenékKinéztem ZTE Blade S6 -ot. Forintban 42 ezer lenne. Boltból, új, tuti garanciával.
Tudtok ajánlani valamit ami kb ilyen tudású csak esetleg frissebb, esélyes a marshmallowra?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
szilfu
csendes tag
hali,
segítségre lenne szükségem:
Kaptam egy Acer Liquid Gallant Duo telót, ami nem bootol be. Csak az acer logóig megy.
A tulaja custom romot akart rá tenni. (hát nem ment)
A recovery a gyári volt. Elméletileg rootolva volt. A Flash Toollal felraktam rá a ClockworkMod-ot. Tovább viszont nem jutok. A gyári rom a telepítés indulása után leáll, a custom romok látszólag települnek de restart után megint csak az acer feliratig megy.Meg lehet menteni? Hogyan?
köszi
-
szilfu
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Minideal-től megjött G3S készülékem. Nagyon szuper jobb mint vártam.
Viszont két idegesítő gondom van:
1. gyári böngésző leáll ha keresni akarok a megjelenített oldalon.
2. gyári email kliens szintén leáll ha meg akarok nyitni egy levelet.Kerestem megoldást de csak annyit találtam, hogy az Alkalmazásokban törölni az adatokat és restart, de ez nem segít. Kipróbáltam más böngészőt és klienst, azok jók.
Találkozott már valaki ilyennel?Nyomhatok egy Gyári adatok visszaállítását? A telefon rootolva érkezett.
köszi a segítséget
szilfu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest