- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilfu
csendes tag
Kéne egy kis segítség.
5" vagy nagyobb telefont keresek. minimum 2 GB RAM, Snapi 615 vagy MT6752, lollipop, LTE B20 kellenének.
max 50 ezret költenékKinéztem ZTE Blade S6 -ot. Forintban 42 ezer lenne. Boltból, új, tuti garanciával.
Tudtok ajánlani valamit ami kb ilyen tudású csak esetleg frissebb, esélyes a marshmallowra?
köszi
-
szilfu
csendes tag
hali,
segítségre lenne szükségem:
Kaptam egy Acer Liquid Gallant Duo telót, ami nem bootol be. Csak az acer logóig megy.
A tulaja custom romot akart rá tenni. (hát nem ment)
A recovery a gyári volt. Elméletileg rootolva volt. A Flash Toollal felraktam rá a ClockworkMod-ot. Tovább viszont nem jutok. A gyári rom a telepítés indulása után leáll, a custom romok látszólag települnek de restart után megint csak az acer feliratig megy.Meg lehet menteni? Hogyan?
köszi
-
szilfu
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Minideal-től megjött G3S készülékem. Nagyon szuper jobb mint vártam.
Viszont két idegesítő gondom van:
1. gyári böngésző leáll ha keresni akarok a megjelenített oldalon.
2. gyári email kliens szintén leáll ha meg akarok nyitni egy levelet.Kerestem megoldást de csak annyit találtam, hogy az Alkalmazásokban törölni az adatokat és restart, de ez nem segít. Kipróbáltam más böngészőt és klienst, azok jók.
Találkozott már valaki ilyennel?Nyomhatok egy Gyári adatok visszaállítását? A telefon rootolva érkezett.
köszi a segítséget
szilfu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged