- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Jenne #140377 üzenetére
Szia! Mint írták is az NFC-hez kell bankkártya adat ergo kell banki alkalmazás is!
Azt a telefont felejtsd el! Android 8-nál megállt a frissítése! Szinte biztosan nem fognak az újként letöltött alkalmazások működni vele! Sok szenvedésed lesz és állandó probléma a régi android verzió miatt! Ha(?) mindenáron telefonnal akarsz fizetni mint a "nagyok"akkor csak új telefon ami bekerülhet a képbe! Ha képes vagy egy 10g-os bankkártyát magaddal hordani akkor mindegy
-
mobilizmo
addikt
válasz
Jenne #140377 üzenetére
"Bankolni nem bankolok vele, de most szükség lenne mégis csak az NFC szolgáltatásra is, az üzletekben a fizetéskor."
Vagyis bankolsz. Nem vagyok benne biztos, hogy menni fog a GPay, elég régi a rendszer. De erről, ha biztosat akarsz tudni kérdezd meg crok-ot az android szakmai topikban.
A telefonszámok átvitele nem probléma. Mostani telefonon mentsd le a kontaktokat csv-be. Szerintem az már azon a telefonon is működik. Aztán a csv-t be tudod tölteni a google.contacts-ba, onnan meg leszinkronizálódik majd az új telefonba, ha beállítod. -
svgyula
addikt
válasz
Jenne #140348 üzenetére
Van egy ADBAppControl nevű alkalmazás ami root nélkül is működik telefon-pc között ezen belül van egy csomó lehetőség. többek között a töröt alkalmazásokat visszarakni ez gyári visszaállítás nélkül is megy.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz
Jenne #140312 üzenetére
Szia. Csak ötlet ,mivel MIUI -n tudom csak megnézni .Itt ,ha kirakok egy névjegy widgetet ,a névjegy kiválasztása után vannak opciók ,hogy hogyan viselkedjen rábökéskor...megnyissa az adott névjegyet ,vagy egyből hívja is...Én megpróbálnám törölni a meglévőt és újra kitenni ,hátha a Samsungos One Ui felületen is konfigurálható ez a névjegy widget..
-
svgyula
addikt
válasz
Jenne #140306 üzenetére
Ha csak bankkártyával mész be a boltba akkor is viszel magaddal internetet? Elméletileg az applikáció rögzíti a bankkártya adatait és azokat küldi NFC-n keresztül a terminálra. Ha kell az alkalmazásnak internet is akkor azt az applikációt sürgősen takarítsd le. Mondjuk a yettel az egyik legjobban lehúzós a mobilnet terén. Ott mindegy mennyit vásárolsz mind időkorlátos. Vagyis ha nem használod el akkor megy a levesbe. A telekomnál ugyanez addig él amíg a kártya elérhető.
-
svgyula
addikt
válasz
Jenne #140300 üzenetére
A régi telefonba beteszel egy sd kártyát. Megnyitod a névjegyzéket a beállításoknál a névjegyek kezelése mentés és vagy exportálás/importálás menüt megkeresed. itt a névjegyzék mentése tárhelyre és ott létrehoz egy .vcf file-t.
Ezt kell a másik telefonra áttenni. Ezt akár bluetooth-al is átküldheted az új telefonra. Ezután megnyitod a filekezelővel és berakja a névjegyeket. Lehet valamilyen fogalmazási eltérés a samsung telefonoknál a menüben(sose volt és nem is lesz) de nagyjából hasonló az elv. -
svgyula
addikt
-
IldiH
tag
válasz
Jenne #117841 üzenetére
A belinkelt válasz szerinti megoldás nem működik?
Még az olvasás előtt elővettem az ilyen telefonomat és próbálkoztam. Aztán találtam a topikban a neked linkeltet, de már nem vettem elő újra, hogy kipróbáljam azt is. És persze nem olvastam végig az egész topikot.
Viszont mint látod mégiscsak olvassa valaki azt a topikot
(Amúgy majdnem a hajamat téptem a lassú Samsungot használva, + kis képernyő miatt, így 2 év sokkal jobb telefonok után)
-
IldiH
tag
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Jenne #116946 üzenetére
A t-mobile most már telekom korábban Westel nél soha nem volt a cellainformáció elérhető.
Hogy a Telenor nál most megy - e nem tudom, régen volt ilyen.A samu s4 mini ben nem találtam erre vonatkozó beállítást.
lévén már van a telokban gps lehet nincs is értelme ....(#116928) Somatom
Nyilván nem akkor nem árulnának külön fényképezőt.
Én már azzal elégedett lennék, ha beltérben is lehetne zavarmentes képet csinálni, a mostani samu s4 mini ebben nem jeleskedik, kint napfénynél nincs gond vele(#116927) b0bcat
Inkább a felső kategóriában nézelődöm.
Eddig még teljesen eredménytelenül.Továbbra sem értem, hogy a nagy gyártók miért nem csinálnak normáis 2 kártyás telot EU piacra, gondolok itt a samu ra ill LG re, de a több droid gyártóra is.
-
válasz
Jenne #115458 üzenetére
Ne ostorozd magad. Ráérsz megtanulni.
Viszont kérdezel.
Annak idején Farkasházy T. mondotta: ha nem megy a neted, ne a szolgáltatót hívd, hanem menj le a térre kezedben egy csokival, és kérj meg egy tizenévest, hogy állítsa be... nincs ebben semmi "gáz". Amikor én voltam fiatal, és bejöttek a számítógépek (jellemzően a komondor - Commodore -, akkor a néhány középiskolás tanár engem kérdezett.
Tanunli sosem szégyen. -
csibe1
addikt
válasz
Jenne #115458 üzenetére
Ezen ne aggódj túlzottan.
Apránként ahogy használod majd belejössz.Senki sem úgy született, hogy egyből tudta a telefonokat kezelni.
Egy ismerősöm jópár éve használ hasonló telefont, és neki sem ment a névjegyek lementése, hogy átköltözzön az új telefonba; mert eddig nem kellett ilyesmivel foglalkoznia, nem is érdekli túlzottan.
Szóval nem a világvége, kitartás. -
-
válasz
Jenne #115416 üzenetére
A srácok leírták a lényeget, csak több módon, általánosan összefoglalva az általuk leírtakat:
Ha bekapcsolod a wifi-t, akkor az elérhető hálózatokat is mutatja, illetve az általad addig beállítáott hálózatokat (mivel még nem állítottál be semmit, ezért vélhetően csak az éppen aktuálisan elérhető hálózatokat látod).
Ha kikapcsolod a wifi-t, eltűnnek ezek. Mind az aktuálisan látható, mind pedig az általad addig beállított.Amennyiben te már állítottál be hálózatot (kapcsolódtál hozzá), akkor azok bekapcsolt wifi-nél megjelennek, és azok esetén lehet használni a hosszú érintést, amire előjön, hogy "elfelejt, kapcsolódás, stb..." opciók.
-
b0bcat
addikt
válasz
Jenne #115405 üzenetére
A titkosított wifi hálózatok nem fognak eltűnni a listából akkor sem, ha beteszed a SIM kártyát.
Ezek csak akkor fognak eltűnni a listából, ha kikapcsolják azokat a hálózatokat. De miért zavarnak?
Ezek az elérhető wifi hálózatok. Jó eséllyel te is majd többnyire titkosított hálózatokhoz fogsz kapcsolódni, de lesz jelszavad hozzájuk.
-
törölt tag
válasz
Jenne #115405 üzenetére
Nyugodtan törölheted a gyorsítótárat, semmi fontos sem fog eltűnni. De, amit szeretnél eltűntetni, az sem. Ezek a korábban konfigurált Wifi hálózatok. A listában bökj egy elemre! Dob egy ablakot, amiben lesz egy "elfelejt" opció. Bökj rá és az a hálózat eltűnik a listából!
-
válasz
Jenne #115167 üzenetére
Google keresés, első találat...
Teljesen mindegy, hogy rajta van-e vagy sem. Ha kell, rajta hagyod, ha nem, formázod a kártyát.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Jenne #115133 üzenetére
Class10. De ajánlom az angol my memory-t. Egy hét alatt itt van és majd nem fele ár.
-
svgyula
addikt
válasz
Jenne #115130 üzenetére
Ezeknél kb annyi sincs az eltérés mint az autók gumi márkái között! Azt veszed bele amire van pénzed. Mindegyik "márkából" lehet kifogni rosszat és másolatot is! De nagyjából te ha csak nem egy "felturbózott" (8GB-ről 32GB-re) klónt veszel a telefonodon semmit nem veszel észre.
-
válasz
Jenne #115038 üzenetére
Ha esetleg beállítottátok az elsődleges íráslemezt SD kártyára, akkor kérhet ilyet a rendszer (ez telefontól függ).
Hosszan nyomd meg a power gombot, ekkor felugrik egy menü, ott pedig újraindítást válaszd, és simán újraindul. Ettől nem veszhetnek el az adatok sehonnan.
Az adatok csak "gyári adatok visszaállítása" után, vagy másnéven Factory Reset után tűnhet el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest